Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proximus

senior tag

Sziasztok!

A gép:

Alaplap: Gigabyte GA-770TA-UD3 (f4b beta bios)
    Processzor: Athlon II X2 250 (C2?)
    Memória: Kingmax DDR3 1333 8GB Dualkit
    Rendszer: Win7 64bit

A probléma:

Ritkán és úgy igazán semmihez sem köthetően kékhalálozik a win kb 99%-ban ezzel az üzenettel.: Mofification of system code, or a crytical data structure was detected (0x109 hibakód) Lehetne driver probléma, de nincs túl sok minden telepítve a windowsba, ráadásul 64 bites vista vagy win7 esetében nem engedélyezett a kernel on-the-fly patchelése, csak kizárólag a microsoftos javításoknak. A win is volt már újratelepítve és többféle (régebbi+újabb) driver is ki volt már próbálva. Valamiféle hardver általi instabilitás lehet, de vajon hibás-e bármelyik alkatrész, vagy csak szerencsétlenre sikerült az összeállítás?
    A memtest86+ többszöri több mint 10 óra hosszas tesztelés után is hibátlannak jelezte a RAM-ot, viszont pár napja a Win7 saját memória tesztelőjének extended módjával hibát találtam.(már 2 alkalommal is) Több órányi teszt után jön csak elő és nem tudom hogy hihetek-e neki a memtest86-hoz viszonyítva... :(
    Annak akarok majd a következő napokban nekiugrani, hogy egyszerre csak az egyik modult hagyom bent a lapban és úgy tesztelek. Ha külön-külön mindegyik jó, akkor az lenne a legnagyobb szívás... :Y :Y Eljátszadoztam már a kicsit magasabb fesz, illetve alacsonyabb órajel beállításával is, de az instabilitás maradt. :(
    Valaki találkozott már közületek ezzel a 0x109 -es BSOD -val Non-stop?

Új hozzászólás Aktív témák