- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brien
tag
Sziasztok!
Egyenlőre ide írok, hátha itt meg tudjuk oldani a problémát.
Adott egy Acer Aspire 3103 laptop, cserélni akartam a ramokat. 2x1Gb Samsungok mentek dualba. Vettem egy 2 Gb-s Kingmax-ot (Samsungot nem kaptam sehol), és gondoltam, mivel az XP csak 3 Gb-t kezel, ezért benne hagyom az 1 Gb-s Samsungot és mellé teszem a 2 Gb-s Kingmaxot. Bekapcsolás után a BIOS-ban ki is írta a 3Gb-t, majd az XP amikor elkezdte betölteni a gyorsindító sávot megfagy.
Gondoltam semmi gond, visszateszem a régit, biztos hibás a ram.
Visszatettem a régit, akkor meg betöltötte az XP-t, becsíkozódott, majd szétesett a kép.
Szal' odáig jutottam, hogy már a régivel sem megy, lehet, hogy a slot szart be?A ramok:
-régi 2x1Gb Samsung DDR2-667MHz
-új 1x2Gb Kingmax DDR2-667MHz + 1Gb Samsung DDR2-667MHzElőre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robot fűnyírók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 32 GB (2 x 16 GB) Ripjaws V DDR4-3200 Mhz RAM
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest