- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi #20878 üzenetére
Nem vagyok VPN "power user", ritkán ha kell, akkor UrbanVPN-t használok.
Most, hogy keresgéltem utána, annyi látható, hogy "gyengébb", mint a NordVPN, de nem szignifikánsan, a fontos(abb) dolgokban meg egy szinten vannak.
Azt nem tudom, hogy NordVPN Lifetime előfizetés létezik-e, gyári oldalon 2 éves kerül havi 3 Euro-ba... Szóval -mindezt csak a kifizetett összegek alapján, mert nem ismerem a FastVPN-t- 30 dolcsi örökre, az igen jól hangzik. -
válasz
axlfsi #20780 üzenetére
Szerintem akkor tévedtem a promo oldalra, amikor "épp" kirakták(többi promo oldalon akkor még nem jelent meg), még nem volt idejük beilleszteni a weboldalba a számlálót, mert akkor még nem volt ott semmi...
Vagy csak simán nem véletlen volt Speedy Gonzales a jelem az oviban... -
lomposfarkas
tag
válasz
axlfsi #20362 üzenetére
Elég összetett csillagászati alkalmazás.
Ez meg egy régebby Skysafari-alapú ingyenes app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.celestron.skyportal -
vlevi
nagyúr
válasz
axlfsi #20364 üzenetére
Szerintem jobb.
Ha csak egy emilcímed van, akkor lehet, hogy az ingyenes verzió is jó neked.
[link]
Ne zavarjön össze, a 30 napos trial azt jelenti, hogy 30 napig használhatod a teljeset, utána dönthetsz, hogy elég-e neked az ingyenes verziója, vagy fizetsz a teljesért.
Az ingyenes pl csak 2db emilcímet tud kezelni, és vannak egyéb dolgok, amiket nem tud.
[link], [link] -
Met
nagyúr
válasz
axlfsi #20366 üzenetére
Számomra az EM átláthatóbb, bal oldalon (nem tudom milyen sáv a neve).
A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre.
Ha megnyitok egy csatolmány pdf-et akkor a pdf olvasó nyitja meg, a TB-ben egy lapfülön nyílik meg.
EM tud késleltetett küldést.Lehet hogy ezek nagy részét lehet állítani de mivel alapból be volt horpadva a mellkasom hogy azt kell használni míg jön valami akció az EM-re, nem foglalkoztam annyira vele.
De mint írtam, próbáld ki mert nem vagyunk egyformák.
-
UserX
addikt
válasz
axlfsi #20326 üzenetére
Szerintem ezek már Win11-nél okafogyottá váltak! XP-s időkben én is használtam...
Én, ha törlök egy progit, a windows saját eltávolítójával csinálom, utánna futtatok még egy CCleanert...Tudom-tudom, hogy ez utóbbival is laehet vitatkozni, de nálam évek óta semmilyen galibát nem okozott (Free Version)... -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
axlfsi #20326 üzenetére
Jobb uninstall programok mélyebben képesek kezelni a feltett dolgokat, olyanokat is törölhetnek, amiket a beépített nem. Pl olyan részeket, amiket a program nem a 'saját' könytvárába telepít, hanem különböző 'gyári' win-es mappákba (syste, user stb) pakol a telepítés során. Vagy épp tudják törölni azokat a reg. bejegyzéseket, amiket a sima unistall bent hagy. a végeredmény reklám nyelven szólva, egy tisztább, jobb win... (hogy ne mondjam, hogy szárazabb)
szerk: persze ez általában azokra a programokra igaz, amiket az uninstaller telepítése _után_ raksz fel -
niof
veterán
-
UserX
addikt
válasz
axlfsi #18970 üzenetére
A 'vírusos topikban' jól le is húzták, a védelme is egyenlő a 0-val! Zone Alarmot én is használtam anno, azután jött az Agnitum Outpost FW, amihez LT licencet vettem. Majdnem sírtam, amikor megszűnt!
BD-t próbáltam, nekem lassított, most szintén promokból begyűjtött F-SECURE SAFE-em van.
Azért tettem be, hátha kell valakinek. -
MostaPista
tag
válasz
axlfsi #18299 üzenetére
Talan azert, mert sokan (10-20 kozott) panaszkodtak, hogy nem tudjak letolteni.
Megneztem, tenylegesen a pro-kat akarjak maximalisan eladni, es a letolteshez nemcsak az adataidat kell megadni es vallalni a reklemleveleket 2-3 cegtol, de ragaszkodik valamilyen biju passwordhoz is, ugy tunik, fb-n es mason keresztul ok is elofizetoket akarnak gyujteni, igy reszemrol felejtos az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Második bétánál jár a One UI 8
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged