- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
honeypot #18158 üzenetére
Szerintem senki sem tudja, de aki járatos volt az elmúlt 20 évben a szoftverek terén annak feltűnt, hogy ez a cég kb. mindent is gyártott, valami kártevő ellenes cuccot is letettek az asztalra.
A DVD író programjuk jó volt, és a Windows optimalizáló, állítgató sem volt rossz ANNO még a Windows 7 esetében de ugye azóta DVD írás sem nagyon van és a Windows 7 is lejárt lemez.+1 GoodSpeed, jól megfogalmazta, amúgy egy Oracle, vagy MS méretű cégtől elfér bármilyen szoftver mert elég nagyok de az Ashampoo-t a leírások alapján én sose tartottam annyira nagy cégnek, hogy képes legyen teljes értékben kiadni ilyen sok programot vagy a fejlesztés marad le idővel, vagy a javítások szűnnek meg. Főleg a mostani féléves Windows 10 build-ek világában elég egy féléves kihagyás és már egy build-del akár inkompatibilis is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest