Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Golden9
addikt
válasz liszi70 #18097 üzenetére
Az nagyon nem tetszene az ingyenélő potyalesőknek, akkor inkább a BestBuy topik.
[ Szeretkezve ]
-
madrac
senior tag
válasz liszi70 #18097 üzenetére
Mondjuk ennyi erővel azt is szóvá lehetne tenni, hogy újabban a topik 90%-ban a 2 napig játszható játékokkal van tele, ami engem baromira nem érdekel. Holott itt elsősorban mindig az ingyenessé tett vagy az így átmenetileg elérhető szoftverekről szólt, amiket utána letöltve korlátlanul lehet használni otthon, nem az ilyen beetetésekről.
-
madrac
senior tag
válasz liszi70 #18108 üzenetére
Azért nem esik jól, hogy 10-ből 9x fölöslegesen kattintok a topikra, ráadásul most még az akciós és az egyébként is ingyenes szoftvereket is fogták és iderakták (azóta máris született 2 ilyen hsz...), miközben létezik bestbuy topik is, ahol szintén szoktak szoftverek lenni. Nem tudom kinek jó ez, de ezzel teljesen átalakítottak a topik eredeti célját és tartalmát. Azért, hogy hetente 1x hozzájussak egy valódi (nem játék) program promóhoz, nem fogok folyamatosan ide kattintgatni... azt hiszem ideje lesz áttérni a külföldi oldalakra amik csak ezzel foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz liszi70 #18292 üzenetére
tudom, hogy ők forgalmazzák... pont azért kérdezem, mi a tapasztalat. Van-e Akár Emaggal, akár a konkrét forgalmazóval kapcs. (és telepítve van, csak lejárt az idő).
Jó lenne tudni, ilyen esetében elég ha beillesztem a kulcsot igaz? Igen win/esetleg android.
[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz liszi70 #18302 üzenetére
Instructions
The installer is already unlocked meaning you do not need a registration key to register the product. Please notice that this installer has lifetime use but it does not have any upgrades. If you upgrade your copy of this program in the future, then the program will appear as a trial and you will need to pay for a registration key if you want to register it. Also, please install this product before 10th of September 2021 in order for the application to become unlocked. If you install it on or after 10th of September, the application will not be unlocked and you will need a registration key to unlock it."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
-
sopruk
senior tag
válasz liszi70 #18329 üzenetére
#18328 Cs1csó
#18332 ElektrikusDEKöszönöm a válaszokat!
Valószínű az lehetett a baj, hogy volt fenn egy regisztrálatlan HDSrntinel, Revo uninstallerrel távolítottam el, de biztos kevés volt neki...
Mindegy is, egyelőre elengedem... Azért szerettem volna, mert hamarosan új gépet tervezek venni és arra hátha fel tudnám majd tenni "időutazással"
-
Dzsekó
addikt
válasz liszi70 #18342 üzenetére
Egyetértek Veled. HDD-nél többször tudtam menteni adatot HD Sentinel előrejelzésnek köszönhetően, mint amennyi hirtelen halálom volt már. És ezeknél az eseteknél volt, hogy nem volt máshol mentés, tehát kifejezetten jól jött a Sentinel. SSD-nél jellemzőbb a hirtelen halál, bár ott is láttam bad sectoros példányt. De mivel még általában vegyesen vannak a gépekben SSD+HDD-k, ezért az SSD-k is monitorozva vannak. Az meg, hogy a Sentinel erőforrást foglal, a mai hardverteljesítmények mellett viccesen hangzik. Szóval Sentinelt inkább felteszem, mint nem.
-
AcCEsS
senior tag
válasz liszi70 #18358 üzenetére
De az említett cikkben szereplő Windows kulcs Retail vagy OEM? Mert ez nem derült ki a számomra. Itt az oldal közvetlen linkje, és nincs Retail vagy OEM szó az oldalon.
Aham, ezt írják: "Felhívjuk figyelmét, hogy tiszta telepítést igényel, és minden előzetes adatot menteni kell. A telepítés után nem teszi lehetővé a másik alaplap megváltoztatását".
Tehát, ha jól értem, ez a licence alaplapcsere után elveszik.
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Bajgunar
aktív tag
válasz liszi70 #18372 üzenetére
Ezt így konkrétan nem találom. Nem foglalkoztam vele. Alap, h nem vettem sohasem oem kulcsot, se oem-es gépet. Csakis digital, retail kulcs érdekelt, mindig. Ms acc-hoz hozzáadva. Amint belépek, bármilyen gépen, azonnal aktiválhatom.
De azt olvastam valahol (meg láttam is), hogy a "hardverváltozás történt" aktiválási lehetőség régebben nem volt benne pl. S hogy később pont ezért rakta bele ms a win-ba, hogy ilyen esetekre ne szivassák meg a felhasználót.
Ha netán behal az alaplap, cpu... Ne kelljen új win-t vennie. Ezért rakták bele ezt a lehetőséget.
Ha ezzel nem megy, fel kell hívni Ms-t, s elmondani, hogy elfüstölt a lap, s a kulcsot szeretnéd az új alaplappal összerakott gépre átvinni.
Ezen az oldalon is pl ezt taglalják... S a segítő is azt írja, hogy ilyen esetben átviheti. Még ha oem is.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
MostaPista
tag
válasz liszi70 #18439 üzenetére
Attol fugg, altalaban 2,5mb-osak a telepito fajlok, gondolom, visszaszol SOS-nak vagy masnak is, es a rendes telepito 20-50mb szokott lenni programtol fuggoen.
Van, hogy csak online telepito, de neha van advanced pipa, es akkor van lehetoseg azt mondani, hogy toltse le es kesobb telepited, es akkor mar offline modban lehet telepiteni.
-
jupp008
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest