Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alratar
üzenetére
"A Chrome, de úgy általában minden böngésző alig titkosítja a fájlt ahova a jelszavakat jegyzi fel. Tehát kis túlzással, ha tudom hol van a file, egy notepaddal meg tudom nézni az összes passwordot."
Köszönöm a választ, de ezt kizártnak tartom. Biztos, hogy megfelelő pl. a chrome titkosítása, különben napi szinten jutnának ki jelszavak, és ettől hemzsegne a sajtó. És ilyen hírek nem nagyon vannak, pedig biztos, hogy a legtöbben a böngészők jelszókezelőit használják, szerintem milliárdnyi user. Valószínűleg a legtöbb illetéktelen hozzáférést a felhasználói fiók feltörésével tudják megvalósítani, ami általában user error. De ez a külső jelszókezelőkre ugyanúgy igaz lehet.
-
Ezek a jelszókezelők miben jobbak és/vagy megbízhatóbbak, mint például a chrome jelszókezelője?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szerintem egy apró "hibát" követett el, hogy nem tette offba. Szóba került egy progi, aminek ő javasolt egy alternatíváját. Nem javasolhatja egy másik topikban, ha egyszer ITT került szóba.
Ez a beszélgetés része, és szerintem maximum off, de nem üldözendő. 
-
-
"elvesztette azt a vonzalmát, hogy mindent egyhelyen be tudok fizetni"
Pontosan így jártam én is. Sokáig használtam a díjnetet, több szolgáltatót regisztráltam, és volt ígéret, hogy mindet lehet majd. Na, ez sosem jött össze, úgyhogy "ha nem lehet mindet, akkor inkább egyet se" alapon kiléptem.

-
válasz
AcCEsS
üzenetére
Azért nincs feltüntetve, mert legjobb esetben OEM, de inkább MAK (volume, mennyiségi) kulcsokat szoktak árulni ezen az áron. Régebben még retail is ment ennyiért, de manapság ez nem jellemző.
(De egyébként a cikkben fel van tüntetve: "A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul." Mindemellett nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az, lehet, hogy MAK.
-
válasz
AcCEsS
üzenetére
"aktiválok egy gépet, ez az infó felkerül az MS-fiókba, de később visszavonható az aktiválás arról a gépről, és felhasználható egy másikon? ..... egyszerre csak 1 gépen lehet aktiválni/használni, de az bármikor módosítható egy másik gépre?"
Így van, amennyiben a licence RETAIL. Az OEM licence nem vihető át másik gépre, az aktivált gép adott alaplapjával működik. -
Szerintem meg a HDD-monitorozásnak igenis van értelme, hiszen a hibák számottevő része nem hirtelen, hanem fokozatosan alakul ki. Egy HDD állapotromlásából, annak mértékéből következtetni lehet a bajra, tehát növeli az esélyét az adatok mentésének. Úgyhogy HDD esetén szerintem hasznos a sentinel. (Más kérdés, hogy mindenképp kell több példány a fontos adatokról.)
Viszont ssd esetén kérdéses számomra is az értelme, mert ha jól tudom, az ssd-hiba nem nagyon jelezhető előre, így gyakrabb az előrejelezhetetlen, egyik pillanatról a másikra bekövetkező meghibásodás. Várnám valami szakértő véleményét ez ügyben. -
válasz
MostaPista
üzenetére
Hard Disk Sentinel letöltés:
"a letolteshez nemcsak az adataidat kell megadni es vallalni a reklemleveleket 2-3 cegtol, de ragaszkodik valamilyen biju passwordhoz is, ugy tunik, fb-n es mason keresztul ok is elofizetoket akarnak gyujteni, igy reszemrol felejtos az egesz"
Nekem mindössze egy BitsDuJour nevű oldalra kellett regisztrálni. A név lehet kamu is, nincs jelentősége, mindössze egy létező ímélcímet kellett megadni, amire elküldték a belépési kódot. Ennyi volt. Két gépre is letöltöttem, ugyanazzal a kóddal.

-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Aha, tehát szept. 10. Köszi!
-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A promo időtartama az 24 óra, ami cseng lefelé, vagy van valami más időintervallum meghatározva?
-
válasz
madrac
üzenetére
Engem sem érdekelnek ezek a játékok (életemben nem játszottam) de azt nem lehet mondani, hogy akkora a tülekedés ebben a topikban, hogy zavaró a játékok linkelése. Az "Ingyen játszható Steamen" nem fogja kiszorítani az egyéb ajánlatokat.
Én pl. innen tudtam meg, amikor pl. épp ingyenes a Hard Disk Sentinel, ilyenek miatt figyelem ezt a topikot.Ez így korrekt lett, köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a beszélgetés része, és szerintem maximum off, de nem üldözendő. 

Hová ég be a licensz? Újratelepítés esetén minden törlődik, a regedit is, így jogos a kérdése, hogy bukja-e a liszenszet, ha újratelepíti. Kivéve persze, ha a biosba ég be.