Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor maradjon továbbra is csak a CCleaner és a Defraggler, meg a Revo? Csak ez a három van plusz ilyen segéd program fent nálam.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Néhány hsz.-el fentebb belinkelt Advanced SystemCare12 Pro ez mennyire jó vagy megbízható? (elnézést a kérdésért de nem vagyok egy nagyon gyakorlott user, csak alapfelhasználó)
Én jelenleg a Revo Uninstallert, a CCleanert és Defragglert használom. (Win 10 Home)
Revot ritkán, a másik kettőt nagyjából 1-2 hetente futtatom. Ezeket/ezt a hármat érdemes leváltani erre a komplett karbantartóra? -
Jenne
őstag
Köszönöm a segítségeket.
Feltettem ezt a Wise Care 365-öt, de egy kérdésem lenne ehhez a programhoz. Ha egy windows-ra feltelepített programot, ami már nem kell és el szeretném távolítani, azt ebben hol kell elindítanom? Hasonlóra gondolok mint ami a revoban van opció. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol kérdezzem, talán nem baj ha itt...
Tudnátok ajánlani egy jól használható karbantartó programot Win10-re? Elég sokat találtam a kereséskor, de nem ismerem egyiket sem. Elég ha ingyenes verzió, tudjon biztonságosan és lehetőleg maradék nélkül az OP.rendszerre feltelepített programokat eltávolítani, tudjon töredezettség mentesíteni, autorunt kezelni, és magyar nyelvű legyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Én a sok találat közül és olvasgatva a tulajdonságaikat a Wise Care 365, az Ashampoo WinOptimizer és az IObit Advanced System Care közül gondoltam választani, de egyiket sem ismerem sajnos. -
Jenne
őstag
G Data promó engem is érdekelne.
-
Jenne
őstag
Én anno még XP-s win alatt (~3 évvel ezelőtt) szívtam ezzel a viprével, és akkor még volt hazai supportja is!
Megvettem a lifetime liszencet - ha jól emlékszem akkor 22 ezer körül volt - és használtam. Majd úgy adódott, hogy leszedtem a viprét majd újra felraktam. Na ettől kezdve nem akarta elfogadni a megvásárolt lifetime liszencemet, mondván, hogy már lejárt...
Hazai supporttal ( magyarországi forgalmazója akkor a Yellow Cube 2000 Kft. volt) tucatnyi email és több órás telefonálgatással sem jutottunk megoldásra. Próbáltuk már azt is, hogy az angol nyelvűt használjam, ezt el is fogadta de a következő frissítéskor megint csak a képembe tolta, hogy lejárt a liszencem. Ha leszedtem és újra felraktam (az angol változatot) akkor elsőre mindig elfogadta a lifetime kulcsomat de mindig csak az első frissítésig. A lifetime - örökélet liszenc!
Még pár hónapon át a fiam újságos kódjával használtam (azt érdekes módon mindig elfogadta) de aztán ez a lehetőség is megszűnt, így ment a kukába a vipre meg az elbukott összeg amiért megvettem.Ez csak az én saját véleményem, nem akarok ezzel senkit sem elijeszteni ettől a védelmi programtól.
-
Jenne
őstag
Mi a gond???
A topikban be lett téve egy promós link, amiről letöltöttem az ajánlott programot, viszont lett egy kis problémám vele, ezért tanácsot kértem és kaptam.
Ezzel most mi a bajod? Vagy talán most vannak a nálad a nehéz/piros betűs napok?
Ha gondod van ezzel(is) akkor írja Moderátornak. -
Jenne
őstag
Wise Care 365 promót nem tud valaki?
-
Jenne
őstag
Agnitum Otpost Firewall Pro promót nem tudtok?
-
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
Én is még gondolkozok rajta, feltegyem-e...
WIN8.1/KAV/MBAM Pro/CClaener Pro és mellette a Wise Care 365 Pro mellé gondoltam volna de a fiam barátja aki informatikus azt mondta, hogy nem igen kell már más karbantartó program erre a gépre. Ezek kellően elegek. Még a Wise Care töredezettségmentesítőjét sem futtam az eddig eltelt egy hétben. -
Jenne
őstag
Üdv.
Ez a Bitdefender IS mennyire foga a gépet?
Jelenleg nálam (átlagos erősségű gépen amin még WIN XP van), az AVG Free van fent. Érdemes lecserélni az AVG-t? Már csak a kipróbálás végett is. -
Jenne
őstag
válasz
Tetete1
üzenetére
Köszönöm de ezt ismerem és próbáltam is, de nem talált semmit. Utána jött a Panda Cloud AV Free ami aztán kitakarított.
Így egyelőre marad a Panda Cloud Pro AV a gépen- átváltottam a Free-t a fél éves promósra. Főleg, hogy közel nulla az erőforrásigénye ... mintha ott sem lenne a gépen.
(Az új ESS8 az előző heteshez képest időnként érezhetően megfogta a rendszert) Tűzfalnak meg feltettem a Panda mellé a PCTools Firewall Plus-t.Ez meg szinte a telepítést követően az első órában már meg is fogott egy rejtőzködő kémprogramot ami a IE8 alól akart kisunnyogni a netre. Ezt meg a MBAM-al töröltem. -
Jenne
őstag
Kicsit le vagyok lombozódva.
Évek óta (az XP-s gépen.... és nem nevetni) ESS van fent. Sosem volt gond vele és virusom sem volt az alatt
Viszont az utóbbi napokban valami nem volt kerek a gépen... Furcsán viselkedett néha. ESS lefuttatva, semmit nem talált. MBAM sem. F-Secure online scanner sem.
Gondoltam egyet és leszedtem az ESS-t majd feltettem a Panda Cloud Antivirus Free-t.
Ez takarította aztán le a két virusomat és a mellete futó/tevékenykedő másik kettő kémprogramot is. Most már rendben fut újra az XP. De hogy egy free virusirtónak kell megoldani a dolgot egy fizetős AV ellenében (!) az bosszant igazán és nem az hogy virust kaptam. -
Jenne
őstag
Én anno - és erre biztosra emlékszem - ESS mellett (még akkor 6-os verzió volt) nem kaptam be/el ezt a "rendőrségi" vírust, mert ESS azonnal blokkolta. Dobálta szépen a piros figyelmeztető ablakot és blokkolta is. Aztán ugyan ez lejátszódott amikor az asszonynál is jelzett az ESS, még meg is rémült szegénykém, és engem hívott gyorsan telefonon, hogy ilyenkor mit csináljon.
Nem lehet, hogy csak rosszul volt beállítva, esetleg csak alap beállításokon futott a NOD? Úgy ahogy a telepítéskor feltelepül a NOD?
Nálam minden a legszigorúbbra van átállítva amióta csak ESET kergetőt használok. -
Jenne
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy EZ az Outpost 1 éves promó kulcs, ha kérek és utána letöltöm a magyar verziót abba is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Az új ESS8 az előző heteshez képest időnként érezhetően megfogta a rendszert) Tűzfalnak meg feltettem a Panda mellé a PCTools Firewall Plus-t.Ez meg szinte a telepítést követően az első órában már meg is fogott egy rejtőzködő kémprogramot ami a IE8 alól akart kisunnyogni a netre. Ezt meg a MBAM-al töröltem.