- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz
netzoli #13811 üzenetére
Mondjuk az új Photoscape-ben baromira tetszik a HDR funkció vagy például a Liquify, a Cutout is érdekes lehet. Szóval vannak benne jó cuccok, de a Pro verzióért 14-et elkérni szerintem sok, ha már azért Affinityt vehetek, ami layeres és élő szűrős...
Tény, baromi sokat tud az ingyenes kiadás, és ahogy néztem, a Pro verzió is csábító, de mondjuk max féláron, esetleg 5 ezerért...
-
Mikemend
senior tag
válasz
netzoli #13808 üzenetére
Ha már itt tartunk: a Photoscape-ből kiadott új verzió már csak Win10-re jó, mert kizárólag a store-ból érhető el. Eddig ennek a kiadásnak nem is volt ingyenes verziója, csak fizetős, ezért köszi az infót! Bár szerintem én maradnék az előző kiadásnál, az sok dologra tökéletes, ha platformfüggetlen megoldást akar valaki.
Az Affinity (régi nevén Serif) programokat (Photo és Designer) csak ajánlani tudom!
Van, amikor épp akcióznak, olyankor 13-14 ezerért is be lehet szerezni a cuccot, viszont nagyon megéri az árát teljes összegért is! Nagyon sokat tud és szerintem az egyik legjobb fotószerkesztő (a PS után, de néha már ebben is kételkedem)! Lehet több gépre is tenni, de csak ha az a saját neveden/tulajdonodban van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest