- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gerner1
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Argos
őstag
-
C. s.
addikt
válasz
Tetete1 #9049 üzenetére
Így van, köszi, Gabis!
Elég a csillagozottakat kitölteni.Jó kis "játék". Ha épp nincs agyi kapacitásom, tökéletes időtöltés a gombokat nyomkodni.
#9044 zoltan6:
Akkor ilyen órabérért nagyon megérte! -
-
alfa20
senior tag
válasz
Tetete1 #8585 üzenetére
mivel teljesen jó a gép arra amire használják és a kora sem látszik rajta, viszont a Vista volt az eredeti op. és nincs is 7-es vagy újabb driver támogatás, az SSD viszont még dobna rajta, ami miatt még évekig biztos használatban marad. csat azért felesleges új notebook, mert azon újabb az op. + van TRIM támogatással.
-
-
válasz
Tetete1 #8270 üzenetére
Majdnem jó, csak nem draw, hanem videostudio. Szokták néha olcsósítani, de ingyenes akció nem jellemző.
Bár nem promó, de ingyenes: Shotcut az egyik legjobb ingyenes videóvágó, és Windows-on is fut. -
-
zone
őstag
-
Argos
őstag
válasz
Tetete1 #7002 üzenetére
Sajna, csak a fél éves BitDefender -TS él..
Mindazonáltal nincs okunk panaszra, folyamatosan jönnek a promóik.
Gyakorlatilag amióta pár éve itt a PH!-n nyertem egy éves licence-t, azóta BD-m van és egy centet nem fizettem még érte. -
C. s.
addikt
válasz
Tetete1 #6567 üzenetére
Szia!
Én megszerettem, csak azért nem hosszabbítom meg most, hogy lejárt, mert megőrjít a Sandboxie-val történő böngészés (pontosabban letöltés) kapcsán (Nem is kell neki sok, elég egy háttérkép.). Nem bírják egymást igazán. Állandóan figyelmeztető ablakot dobál föl és ráuntam. Ha meg lehetne adni kivételt benne, az jó volna. A másik, amit még észrevettem, hogy elvből letilt minden proxival kapcsolatos oldalt, de egyúttal meg is kérdezi, hogy akarod-e mégis, és akkor betölti rendesen, ezt még kibírnám. Hiába, amcsi program, a nagytesó nehezen bír magával.
Ha ezek a dolgok téged nem zavarnak, nyugodtan próbáld ki, mert amúgy jó.
Ez sem csípett el kevesebb dolgot nálam, mint az Avast, de nem netezem valami brutálisan, az igaz. Tesztelni meg főleg nem szoktam, úgy rémlik, LiLxWaYnEx járatosabb ebben. Ha ésszel él az ember, legtöbbször nincs nagy gond vírustéren az elterjedtebb biztonsági progik mellett. Általában...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tetete1 #6433 üzenetére
Avastot már nem használok sehol, a Kasperskyre: kár hogy október vége óta NOD32-t használok, és még jövő év odáig jó
Ja hogy kell egy fiók oda, és ide meg ide is kell írnod valahova egy hozzászólást(ha jól vettem ki), Twitteren és Facebookon meg kell osztani, és 5 embert majd kisorsolnak December 26-án.
Ugyan ez az Avasttal, csak December 8-án lejárt.
-
-
-
-
Jenne
őstag
válasz
Tetete1 #6181 üzenetére
Köszönöm de ezt ismerem és próbáltam is, de nem talált semmit. Utána jött a Panda Cloud AV Free ami aztán kitakarított.
Így egyelőre marad a Panda Cloud Pro AV a gépen- átváltottam a Free-t a fél éves promósra. Főleg, hogy közel nulla az erőforrásigénye ... mintha ott sem lenne a gépen.(Az új ESS8 az előző heteshez képest időnként érezhetően megfogta a rendszert) Tűzfalnak meg feltettem a Panda mellé a PCTools Firewall Plus-t.Ez meg szinte a telepítést követően az első órában már meg is fogott egy rejtőzködő kémprogramot ami a IE8 alól akart kisunnyogni a netre. Ezt meg a MBAM-al töröltem.
-
Qasam
aktív tag
-
Tetete1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- DJI topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest