Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
KisApám
üzenetére
Itt van egy összehasonlító táblázat.
Kb a win defenderrel van azonos szinten vagy alatta, mivel a free Avast nem frissül automatikusan. Ergo egy pucér vírusirtó.
(Én személy szerint nem szeretem, anno beengedett olyan dolgokat is amiket más AV lazán megfogott. Most nem tudom milyen szinten van detektálás-ügyileg.) -
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
KisApám
üzenetére
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free lifetime upgrades
You get free tech support
You must redeem the SharewareOnSale exclusive coupon vouchers before this giveaway has endedha ez igaz, akkor ezek elég jó feltételek, főleg a lifetime licensz, meg lifetime upgrade.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi