- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gerner1
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Valami friss AV vagy IS nincs mostanában? Lehetőség szerint 6 hónapos, és nem az AVG féle "just for new user".
Nem találtam az utóbbi 2 hétben semmit. -
air
nagyúr
Lassan lejár az 1 éves AVG promóm.
Van most valami érvényes, legalább fél éves ajánlat?
Látom volt nemrég Panda, de az lejárt.
Köszi. -
air
nagyúr
válasz
KohanTroon #10553 üzenetére
Kaspersky-ből nem szokott promó lenni, emlékeim szerint.
-
air
nagyúr
válasz
WildBoarTeam #10393 üzenetére
Abban az esetben, ha tavaly áprilisban az alatt a 10 nap alatt letöltötted, akkor igen. De aki akkor nem töltötte le, az nem érhette el az alkalmazást a Play-en. Mostanáig.
-
air
nagyúr
Talán elfér itt is a következő infó.
Lehet, hogy csak tévedésből, vagy valami hiba okán, de jelenleg ismét elérhető az iGO SzülinApp a Play-en.
Azoknak is, akik tavaly áprilisban nem töltötték le. -
air
nagyúr
válasz
twollah1976 #9536 üzenetére
A szokásos 1 éves licence?
-
air
nagyúr
válasz
fornettisuti #9527 üzenetére
Taníts! Taníts! Taníts, kérlek!
Úgy szeretnék okulni egy olyas valakitől, aki így nyilvánul meg! -
air
nagyúr
válasz
twollah1976 #9514 üzenetére
Félre ne érts, nem személyeskedni akarok.
Nem tudom hány éves vagy, de lassan rá kellene jönnöd, vagy meg kellene értened, hogy a világon semmi nincs ingyen. Minden pénzbe kerül, csak esetleg nem ott, és nem akkor fizeted meg az árát. Egyébként már a fórum is fizetős lett. -
air
nagyúr
válasz
twollah1976 #8932 üzenetére
Én nem látom.
-
air
nagyúr
válasz
micafighter #8480 üzenetére
Egy ideje én is a PotPlayert használom.
MPC-vel és VLC-vel is futottam bele kockásodó, akadozó mkv-ba.
Vagyis nem birkózott meg a dekódolással. -
air
nagyúr
De ha jól értem, akkor ez 1 kliens az 5-6 különböző helyett. Nemde?
Nekem például jól jön, mert használok Gdrive-ot, Boxot, Dropboxot, One Drive-ot (2 félét), Mediafire-t, Flicker, Google fotót és Cubby-t.
Remélem ez kiváltja mindet. Régóta vártam, kerestem egy ilyen megoldást. -
air
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #7476 üzenetére
Néhány hónapja még volt egy csomó helyen (MM, ED, LaptopSzalon) dobozos verzió, most valóban nem látok én sem sehol. De mintha rémlene valami hír, hogy megszűnik a dobozos változat és csak az OEM marad. Bár halvány emlékeim szerint azt későbbre mondták, lehetséges, hogy már tényleg megszűnt.
(#7477) StSanya
"win8 OEM már átvihető másik gépre"
Erre vonatkozó infót viszont nem láttam sehol. Link?
-
air
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #7469 üzenetére
A retailt igen.
Bárhol. -
air
nagyúr
válasz
moonguru #7401 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan telepítetted a Play-ről, ha nincsenek eszközeid.
Másrészt az apk-ból telepített alkalmazásokra mindig azt írja a Play, hogy "Telepítve", de attól az még nem kapcsolódik a fiókodhoz.
Ezért van a Titanium Backupban Markethoz kapcsolás funkció.Szerk.
Ja, ha van olyan eszközöd amivel kompatibilis, akkor ha arra telepíted, máris a fiókodhoz kapcsolja.
A két kép között nem váltottál véletlenül fiókot? Különben hogy írhatja egyszer azt, hogy nincs eszközöd, egyszer pedig listázza őket? -
air
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #7398 üzenetére
Csak az apk fájlt nem elég áttenni. Van még hozzá 2 obb állomány is.
De ha így telepíti, attól nem fog a fiókjához kapcsolódni. -
air
nagyúr
válasz
maestro87 #7387 üzenetére
"Írtátok itt, hogy telepítés nélkül is hozzá lehet rendelni a fiókhoz, de senki sem mondta még hogyan kell."
1 valaki írta, de szerintem tévedett, mert nem lehet. Legalábbis az illető nem fejtette ki a részleteket, a Play-en pedig nincs ilyen lehetőség.
Szerintem azt próbáld meg, hogy PC-n, böngészőben belépsz a Play-re azzal a fiókkal, amelyikhez szeretnéd kapcsolni, és a telepítésnél válaszd ki azt a készüléket amelyikkel kompatibilis.
Ezután a készülékkel csatlakozz a netre, és várj míg letöltődik. Utána akár törölheted is.Szerk.:
-
air
nagyúr
válasz
maroskah #7361 üzenetére
Ingyenes alkalmazás de van EULA-ja, amiben benne van, hogy csak akkor legális a használata ha a Play-ről telepíted.
És ha magának a programnak nem is lesz frissítése - bár ezt eddig se nem cáfolta, se nem erősítette meg senki - térképfrissítéseket biztosan fog kapni, automatikusan a Play-ről, ha onnan telepítetted. Ha "warezolod" akkor valószínűleg a térképfrissítések sem fognak megérkezni rá.
Egyébként elképzelhető, hogy az alkalmazást, vagy egy részét is frissítik majd a térképekkel együtt, hogy a friss térképek is mindig csak a legális alkalmazással működjenek. -
air
nagyúr
válasz
jose999 #7349 üzenetére
Konkrétan mi nem igaz abban, amit írtam? Mi az, hogy hozzárendelni? Azt hogyan csinálod letöltés nélkül?
(#7350) tonyrulez
Ott lesz az, nyugalom.
Nem törlik fizikailag, véglegesen, csak új alkalmazásként nem lehet letölteni.
Aki egyszer letöltötte, annak mindig látszani fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest