Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz jose999 #7349 üzenetére
Konkrétan mi nem igaz abban, amit írtam? Mi az, hogy hozzárendelni? Azt hogyan csinálod letöltés nélkül?
(#7350) tonyrulez
Ott lesz az, nyugalom.
Nem törlik fizikailag, véglegesen, csak új alkalmazásként nem lehet letölteni.
Aki egyszer letöltötte, annak mindig látszani fog.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz maroskah #7361 üzenetére
Ingyenes alkalmazás de van EULA-ja, amiben benne van, hogy csak akkor legális a használata ha a Play-ről telepíted.
És ha magának a programnak nem is lesz frissítése - bár ezt eddig se nem cáfolta, se nem erősítette meg senki - térképfrissítéseket biztosan fog kapni, automatikusan a Play-ről, ha onnan telepítetted. Ha "warezolod" akkor valószínűleg a térképfrissítések sem fognak megérkezni rá.
Egyébként elképzelhető, hogy az alkalmazást, vagy egy részét is frissítik majd a térképekkel együtt, hogy a friss térképek is mindig csak a legális alkalmazással működjenek.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz maestro87 #7387 üzenetére
"Írtátok itt, hogy telepítés nélkül is hozzá lehet rendelni a fiókhoz, de senki sem mondta még hogyan kell."
1 valaki írta, de szerintem tévedett, mert nem lehet. Legalábbis az illető nem fejtette ki a részleteket, a Play-en pedig nincs ilyen lehetőség.
Szerintem azt próbáld meg, hogy PC-n, böngészőben belépsz a Play-re azzal a fiókkal, amelyikhez szeretnéd kapcsolni, és a telepítésnél válaszd ki azt a készüléket amelyikkel kompatibilis.
Ezután a készülékkel csatlakozz a netre, és várj míg letöltődik. Utána akár törölheted is.Szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Sk8erPeter #7398 üzenetére
Csak az apk fájlt nem elég áttenni. Van még hozzá 2 obb állomány is.
De ha így telepíti, attól nem fog a fiókjához kapcsolódni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz moonguru #7401 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan telepítetted a Play-ről, ha nincsenek eszközeid.
Másrészt az apk-ból telepített alkalmazásokra mindig azt írja a Play, hogy "Telepítve", de attól az még nem kapcsolódik a fiókodhoz.
Ezért van a Titanium Backupban Markethoz kapcsolás funkció.Szerk.
Ja, ha van olyan eszközöd amivel kompatibilis, akkor ha arra telepíted, máris a fiókodhoz kapcsolja.
A két kép között nem váltottál véletlenül fiókot? Különben hogy írhatja egyszer azt, hogy nincs eszközöd, egyszer pedig listázza őket?[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #7469 üzenetére
A retailt igen.
Bárhol.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #7476 üzenetére
Néhány hónapja még volt egy csomó helyen (MM, ED, LaptopSzalon) dobozos verzió, most valóban nem látok én sem sehol. De mintha rémlene valami hír, hogy megszűnik a dobozos változat és csak az OEM marad. Bár halvány emlékeim szerint azt későbbre mondták, lehetséges, hogy már tényleg megszűnt.
(#7477) StSanya
"win8 OEM már átvihető másik gépre"
Erre vonatkozó infót viszont nem láttam sehol. Link?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz StSanya #7487 üzenetére
Az a probléma az okfejtésedben, hogy soha, senki nem mondta neked, hogy bármelyik programot megvetted volna. Az MS megvette a Skype-ot, a céggel együtt.
De te maximum licence-t, azaz használati jogosultságot veszel. A program nem lesz a tiéd.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
De ha jól értem, akkor ez 1 kliens az 5-6 különböző helyett. Nemde?
Nekem például jól jön, mert használok Gdrive-ot, Boxot, Dropboxot, One Drive-ot (2 félét), Mediafire-t, Flicker, Google fotót és Cubby-t.
Remélem ez kiváltja mindet. Régóta vártam, kerestem egy ilyen megoldást.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz micafighter #8480 üzenetére
Egy ideje én is a PotPlayert használom.
MPC-vel és VLC-vel is futottam bele kockásodó, akadozó mkv-ba.
Vagyis nem birkózott meg a dekódolással.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz twollah1976 #8932 üzenetére
Én nem látom.
-
air
nagyúr
válasz twollah1976 #9514 üzenetére
Félre ne érts, nem személyeskedni akarok.
Nem tudom hány éves vagy, de lassan rá kellene jönnöd, vagy meg kellene értened, hogy a világon semmi nincs ingyen. Minden pénzbe kerül, csak esetleg nem ott, és nem akkor fizeted meg az árát. Egyébként már a fórum is fizetős lett.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz fornettisuti #9527 üzenetére
Taníts! Taníts! Taníts, kérlek!
Úgy szeretnék okulni egy olyas valakitől, aki így nyilvánul meg!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz twollah1976 #9536 üzenetére
A szokásos 1 éves licence?
-
air
nagyúr
Talán elfér itt is a következő infó.
Lehet, hogy csak tévedésből, vagy valami hiba okán, de jelenleg ismét elérhető az iGO SzülinApp a Play-en.
Azoknak is, akik tavaly áprilisban nem töltötték le.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz WildBoarTeam #10393 üzenetére
Abban az esetben, ha tavaly áprilisban az alatt a 10 nap alatt letöltötted, akkor igen. De aki akkor nem töltötte le, az nem érhette el az alkalmazást a Play-en. Mostanáig.
-
air
nagyúr
Igen, ma reggel raktam fel egy olyan készülékre, amin még soha nem volt fent, és egy olyan fiókkal, amihez eddig nem volt letöltve. Működik. (Hogy maga az alkalmazás, és benne a térkép milyen minőségű, arról most ne beszéljünk!)
-
air
nagyúr
válasz KohanTroon #10553 üzenetére
Kaspersky-ből nem szokott promó lenni, emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Bestbuy játékok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest