Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz looser #10597 üzenetére
looser, alfa20, stb:
Örülök a jelenlegi döntésnek, remélem, nem fog megváltozni később sem!
A linkelt témában túl "zajos" az élet, megnéztem (de nem olvastam) a mai hozzászólásokat, és el sem férnek egy oldalon, pedig messze még az éjfél. Annyit senki sem nyálazna át, a játéktéma ki lenne nyírva. Én is azt szeretném, ha itt maradna. Önmagában egy potyázós játékos téma meg nevetséges azzal a heti 2 játékkal.
Nem először robban már ki ez a vita, korábban a pártolók megmutatták, hogy többen vannak. Hajrá most is!
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
+ Imperium Romanum Gold a 10 éves Kalypso Media-tól, hírlevélre feliratkozásért. (Később küldik ki, de jövő hónapban is lesz még ingyen játék.)
...elmúlik...
-
alfa20
senior tag
szerintem eddig is elfért ezután is elfér, mivel ide nem csak egy kód kerül fel, ami csak egy személynek lesz "promó" hanem lehetőség mindenkinek.
engem pl. zavar a heti AVG promo, akkor most sírjak, hogy tiltsuk ki?
napi 3-5 hozzászólás érkezik átlagosan ami nem OFF!, szerintem ebből bőségesen kilehet venni mi az ami érdekel vagy sem.program - játék, egy kutya (alma és körte).
van aki programokkal játszik, van aki játékokkal, mi a különbség?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Van Best Buy (játékok) topik, és alapvetően ott szokták a játékokkal kapcsolatos akciókat linkelni. Viszont amíg nem zavarja a topik látogatóit, addig nem látom értelmét, hogy miért kéne innen kitiltani az ilyen jellegű információt. Viszont amennyiben többen is panaszkodnak rá, hozhatunk egy olyan szabályt, hogy itt nem lehet ezeket linkelni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Argos
őstag
cigam:
Játékok témához:
Korábban már kifejtettem a véleményem.
Nem kaptam jelzést se a topikgazdától, se mástól, hogy nem kéne. Így maradt, ahogy volt. Fenntartom, hogy amennyiben a többségnek zavaró, avagy a nagybetűsök úgy vélik nem kell ide, akkor hanyagolom.
Indigala promók - néhány kivételtől eltekintve egy hétig tartanak, bárkinek elérhető, szerintem tehát nem ninja-feeling.
Gleam-es promókat meg nem is rakok be (nem is kérem le a 8like, 4join, tweet, retweet, stb. rövid ideig élő nyalánkságokat megkívánó vackokat..), az valóban a ninja topikba való.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
C. s.
addikt
A ninják csak steames játékokat várnak. Ha nem Steam, nem akarják ott látni. Akkor azoknak kellene egy 3. téma.
Egyébként nem értem, hogy miért baj az pár embernek, hogy itt föltűnik 2 hét alatt kb. 3 játék. Az is szoftver, tehát idepasszol. Engem meg nem érdekel az a rakat biztonsági program, akkor ennyi erővel lehetne azoknak is egy külön téma, mert ide inkább csak olyat rakjunk, ami nem időkorlátos. 1000 szempontot lehetni fölsorolni, hogy mit miért kéne máshová kiírni. Mindenkit más érdekel, olyasmiért járunk mind ide, ami eredetileg fizetős, de itt legálisan lepotyázhatjuk. Ebben legalább egyetértünk!
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz LamerGyuri #10591 üzenetére
Igen, de pl. egy gleam.io-s vagy egy indiegala giveaway-es kulcs bizony ugyanez, aki elég gyors, annak jut. Aki nem elég gyors, az elől bizony elninjázzák a ninják.
Egyébként engem sem zavar a legkevésbé sem, ha 3 helyen kerül linkelésre ugyanaz, csak kifejtettem a véleményem, miszerint a játékok helye a ninja topicban van.[ Szerkesztve ]
-
-
mepet
addikt
válasz randras #10589 üzenetére
Az ingyen játék promók helye egyértelműen a ninja topic, hiszen az ingyen játékokat úgy kell "összeninjulni".
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Dluinet #10587 üzenetére
Rajtad kívül kb. senkit nem zavar. Én kifejezetten még örülök is neki. Egyébként is, azt írtad egyszer, hogy "...ezt a témát lezártnak tekintem"
Peace
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
nagyúr
Nézem, nézem de nem jövök rá, hogy mi ez a program.
Szexmunkás kereső?
Vagy valami játék? De hogy milyen az nem derül ki, nem ismert.
Arra, hogy játék, csak az utal, hogy a linkelt oldalt megnyitva, majd kattintgatva az oldalon látok egySTEAM KEY NOW!
feliratot.
Jobb lenne, ha csinálnátok egy nagy játékprogram promó topikot, mert ilyen alapon akár a hétvégi állatkerti látogatás programot is belehetne rakni.
Legyenek már a játékok máshol."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Tetete1
senior tag
iveaway of the day — TeamPlayer 4 Pro
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
C. s.
addikt
Spellweaver: Wrath of Shamans Pack
Filter Forge 4.0 Standard (éjfélig elvileg)
Egyéb ajánlat az oldalon egy ablakban:
"Did you notice the special giveaways we have available to Auslogics customers only? Don't have a license to an Auslogics product yet?
Not a problem! Join our Facebook community and
get a personal access key now."[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Játék: 1 Moment of Time: Silentville
cigam:
Telepítsd a Sandboxie-ba és tiltsd le az internet-hozzáférést. Vagy sima telepítés esetén a biztonsági programban talán blokkolhatod a címet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
A MacX Video Converter Pro promó kulcsát nem fogadja el. Találkoztatok hasonlóval?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
C. s.
addikt
[Steam] Absconding Zatwor (kártyás) A lap alján.
-
Tetete1
senior tag
Giveaway of the day — GridinSoft Anti-Malware 3.0
The program provides a 1-Year license.
GridinSoft Anti-Malware protects your PC from many kinds of web threats, including malware, adware and PUPs. Anti-Malware's full-system scan finished faster than competitor tools' quick scans and flagged more items for removal, including many PUPs that, if not actual threats, can be tossed safely. Agile and powerful malware removal solution with the simple and easy-to-use interface and opportunity to contact security experts for help 24/7 - this is what GridinSoft Anti-Malware offers.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Restart®
tag
válasz looser #10567 üzenetére
Ezt a sminkjét még nem láttam Bár azért ez a karika elég durva az orrába
(#10569) Argos83:
Hát de jó lenne! Már bele is éltem magam... Rögtön konstatáltam is, hogy belelóg a kezem a bilibe...(#10572) labeda:
Nálam is jelentkezik ez a tünet. De oda se neki![ Szerkesztve ]
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
C. s.
addikt
-
Argos
őstag
(#10566) Restart®:
Ezt sajnos nem tudom garantálni neked. De, a küldetések során megeshet, hogy elvetődsz az Óperenciás koncerten túl, egy gonosz, kurtahangú zenei producer által őrzött, magas tornyú hangstúdióba, ahol Ő raboskodik. És így lehetőséged lesz felkínálni neki egy exkluzív lemezszerződést.(#10568) CineDOG1:
Nem tudom mi lehet nálad a gond.
Akkor ez: (#10570) LamerGyuri[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Zeki
nagyúr
Valami be lett linkelve képpel, mert a céges gépen a malwarebytes állandóan előugrál, hogy a 192.2.252.118-as webhelyet blokkolta, rosszindulatú webhely miatt. Tipus: outbund
-
Restart®
tag
Remélem, a gyönyörű Péter Szabó Szilvia is feltűnik majd a színen
Egyébként köszi szépen!
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
C. s.
addikt
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
C. s.
addikt
válasz twollah1976 #10549 üzenetére
Köszi szépen!
Egyébként tegnap, amikor ott jártam, még nem volt kint. Ezt a képet akkor lőttem. Bizonyíték (főleg magamnak, hogy nem hülyültem meg ):
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz KohanTroon #10553 üzenetére
Kaspersky-ből nem szokott promó lenni, emlékeim szerint.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
KohanTroon
tag
Kaspersky promóról esetleg nem tud valaki ???
-
donmackó
addikt
Panda Internet Security 2016 (6 Month Protection. New Panda users only.)
Ha valaki a múltkoriról lemaradt volna, van megint.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
C. s.
addikt
Nem tudom, miféle ez az oldal, de csak egy jelszóval védett tömörített állományba rejtett txt-t sikerült letöltenem, viszont jelszót nem találtam hozzá. Esetleg valakinek van ötlete?
-
C. s.
addikt
Dead Bits Steam-kulcs az Indiegalaról.
-
C. s.
addikt
Ja, igen! Így utólag nézve tényleg eléggé hülyén fogalmaztam!
Azt szeretném tudni, hogy mivel már rendelkezem egy korábbi promóssal, az újabb verzió nem fogja-e úgy gondolni, hogy inkább nem. Vírusirtóknál már találkoztam ilyesmivel, hogy egy korábbi promó miatt nem lehetett igénybe venni az újabbat. Nem szeretnék ezzel is így járni. A régit eltüntetem, az új meg nem hajlandó működni. Utána már a régit nem rakhatom vissza. Jobbról-balról szék, én meg a földön.Szóval azt mondod, ha úgy alakul, hogy telepítem, ne rakjam rá csak úgy simán, hanem előtte vakarjam le a régit?
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Mi ez a pangás, gyerekek!
Hard Disk Sentinel Standard 4.60 FREE for 72 hours
Ha ezt a 4.50 Standardra rátelepíetm, nem fog elveszni a liszencem? (Ami egy régi promóból van.)
-
C. s.
addikt
[Steam] Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy. Ez is egy normál ingyenesen játszható játéknak tűnik és nem promónak, mégis úgy csinál az EpicBundle, mintha az lenne. Mindenki döntse el maga, hogy kéri-e!
Itt háromféle módot írnak a megszerzésére (ha a hagyományos (zöld gombos) módszer valamiért nem működik.)
2 újabb játék a MyRealGames-en:
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
Esetleg nem tud vki Malwarebytes Anti-Malware promót ?
Volt vhol pár napja Giveaway de lecsúsztam róla. -
Popes
őstag
-
ƵøŁĭ
veterán
-
C. s.
addikt
-
mrrr74
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
Ismerős gépén működött a kulcs, feltette, ezt írta:
Na kérem! Az anti malwarebytes széjjel lázadta a jobb alsó sarkot a progi miatt a következő figyelmeztetésekkel: Fake FFProfile, DeskCut, OurSurfing.ShrtCln, YesSearches(!!!!!!!), MultiPlug (hohó kérem, ez is szép!).Takarítás következett. Az eredményt még várom.
Részemről ez a progi nem az ingyenes f..za, hanem az ingyenes f..z kategória győztese. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz LamerGyuri #10511 üzenetére
Nincs valamilyen adblockered? Nekem anno azzal volt a problémám, amióta a kivételekhez adtam az oldalt működik rendesen.
Illetve ezekhez a kulcsokhoz most facebook like kell, lehet nálad ott lesz a bibi?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
LamerGyuri
senior tag
Nekem ezeket mostanában nem adja meg. Ott a játék neve, a kulcs mező üres, a végén írja, hogy mennyi kulcs van még, aztán ez így is marad. Ha lejár, akkor meg beírja, hogy nincs több kulcs
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Argos
őstag
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
C. s.
addikt
-
zoltan6
őstag
Nem tudom volt-e már? 6500ft helyett 325ft a polarr photo editor pro
itt találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest