- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
A 10.000-es jubileum alkalmából egy kihagyhatatlan ajánlat, csak itt, csak most, csak nektek!
Bocsi!
-
C. s.
addikt
Reallusion iClone 5 Standard (még majdnem 2 és fél napig)
Angol nyelvű (Azért írom, mert kb. fél éve egy németre futottam rá, amivel nem sokra mentem. Csak emiatt senki ne hagyja ki, akit egyébként érdekel.)YOUR DOWNLOAD (összesen több, mint 1 Gb)
Download file 1: (Installer) IC5_STD_Enu_Online.exe
Download file 2: (Resource Pack) IC5_Enu_Resource_Pack.exe
Download file 3: (Resource Pack) IC50Bonus_G5_Outfit_Developer_Collection.exeArgos83:
Te próbáltad a RenderMant? Én már kétszer bedőltem neki, de egyszer sem tudtam letölteni, mert nem kaptam linket és kulcsot sem, csak szép ígéreteket. Mit rontok el mindig?
-
Edween
őstag
ESS promót esetleg nem tud valaki? THX
-
Még 2 hétig érhető el az 1 évre szóló licence.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
WildBoarTeam #9983 üzenetére
Ez nekem is jött, épp próbálom megoldani
Telefonon nem jött össze, majd gépen megpróbálom megoldani.
-
Argos
őstag
(#9979) vegytek & (#9983) WildBoarTeam:
Dettó. Meg sejtésem szerint az igénylők 97,5%-nak is gamma helyett, újság előfizu lett a jutalma.(#9981) air:
Látod, ez egy nagyon jó kérdés. Meg kell próbálni. Bár, szerintem manapság már kevés olyan típusú promó van, ahol hozzáadódna. Ha, egyáltalán elfogadja és nem problémázik azon, hogy csak új felhasználóknak jár, akkor is max felülírja a jelenlegi licence idejét. But, worth a try. -
Free Steam key for Planetary Annihilation https://www.bundlestars.com/en/giveaway pár klikk
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #9975 üzenetére
Akkor a thread wikijéhez (ehhe :-) hozzáadhatunk egy újabb paramétert: nekem már volt fent free, majd regisztrált IS, ez kzdett lejárni, feltettem a karácsonyi, egy napig aktív chip.de-s AV Pro-t, ez beintett februárban, majd újra free (legutóbb) és ezután próbáltam rá C.S. hsz-ében lévő AV Pro-ra. Nem jött össze, gondolom az eddigiek miatt (lehet, hogy egy takarítás után felment volna) , így próbáltam keresgélni a megoldást és akadtam arra a yt videóra, amely végül is megosztotta a megoldást :-)
Az a kulcs egyébként (Acer, Asus promó?...) egyébként több éves és elsőre tudomásom szerint működik szűz gépen, de ahol volt már fent regisztrált(?) AVG termék, ott feltehetőleg ez az ok, hogy nem fogadta el a kulcsot.
(#9977) C. s.: köszi
-
C. s.
addikt
válasz
Köszi szépen, megnyugodtam, hogy nem írogatok túl sok sületlenséget!
Most látom, hogy nem nekem szólt. Nem baj, mert jól jött a megerősítés.looser:
Örülök, hogy azért sikerült megoldanod.
-
válasz
Bocs, természetesen ezen hsz-t looser-nek szántam...
-
Kíváncsiságból kipróbáltam.
1. Gyári oldalról letöltöttem a megfelelő változatot (nem online telepítőt, esetemben az x64-es offline-t)
2. Telepítéskor elfogadta a kulcsot.
3. Működik vele, valóban 374 napot adott. -
C. s.
addikt
Megnéztem jobban. 3 (*) véleményből egy ember írta, hogy nem működik, 2 szerint rendben van. Én meg mást használok, nem próbáltam. Szóval akit érdekel, szerintem tegyen egy próbát.
(*) azaz 1, aki kiírta + 1, akinek nem jött be + 1, aki válaszolt annak, akinek nem működött. Így értem a 3-at.
-
-
twollah1976
őstag
-
Argos
őstag
~Men of War: Assault Squad - Game of the Year Edition~
(5db HRK Gem kell hozzá) -
C. s.
addikt
Aoao Video to GIF Converter 5.2
AnyFlip PRO 1.3 (Win&Mac) Csak 1 év
AVG AntiVirus 2016 1 year license
Norton Security with Backup & Norton Security - Free for 3 Months
-
C. s.
addikt
Szívesen! Azt hittem, a múltkor csak húztál vele.
Ha a BD csak annyit csinált volna, engem sem zavarna. Attól másztam falra, hogy a tálcára, az eszköztárra kipakolt mappát és almappáit, de leginkább az ezekben lévő linkeket borzasztó lassan töltötte be a gép miatta. Startmenü helyett kb. 10-12 éve ezt a megoldást használom, ráadásul gyakran. Néha pár perc telik csak el, máskor órák, de még akkor is 10-20 másodpercig töltögette, ha közvetlenül egymás után 2 progit akartam onnan indítani. Ez megőrjített.
-
Fandango
veterán
válasz
twollah1976 #9961 üzenetére
Nem baj, hogy előtted 3 poszttal már be lett rakva?
-
twollah1976
őstag
-
Argos
őstag
Used to encrypt and lock your files and folders, store your private documents into a single encrypted archive.
(#9955) C. s.:
Köszi a Californium emlékeztetőt!Nálam a BD-vel sose volt gond. Gépet se fogja. A betöltésen se veszem észre. (Mondjuk 3-5 mp nekem nem is tétel.)
(#9954)Gazsi00:
Egy 850-es EVO-n érezhető? o.O(#9957) WildBoarTeam:
Még a mai napon belefér. De, nálam is a vagy nem státusz van. -
twollah1976
őstag
-
C. s.
addikt
válasz
FIREBLADE78 #9953 üzenetére
FIREBLADE78:
Én speciel kimondottan utálom. Érthetetlenül belassította a gépem egyes funkcióit, pedig mások szerint simán bírnia kellett volna. A pozitív vélemények miatt több esélyt is kapott tőlem az évek alatt, mégsem sikerült meggyőznie. De az tény, hogy sokan szeretik. Próbáld ki, és majd meglátod, melyik táborhoz tartozol!
MÁS:
A Califormium 4. és egyben utolsó része tegnaptól letölthető (német vagy francia változatban), ha bárkit is érdekel. (Az előző 3 rész is letölthető még.) Személy szerint nem bánnék egy magyarítást (vagy egy angolosítást)
-
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9953 üzenetére
Jo lenne, de nalam meghosszabbitotta a boot idot rendesen, igy meg is valtam tole.
-
FIREBLADE78
addikt
Bitdefender annyira jó,hogy mindenki azt használja?
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Hát, látod, ez egy igen jó kérdés. A helyzet az, hogy az egyik fiókomban magától megjelent a Pirates of Black Cove kulcsa (a Steam-kulcsok között), a másik kettőé meg nem, a másik fiókomban pedig egyik sem. Mindenhol csak az látszik, hogy van még kulcs, de kérni sehol sem tudok belőle. Ahol a kucsnak kellene látszódnia, ott Facebook izé van. Tegnap többször is kattintottam rajta (meg gyakorlatilag a világon minden "bigyón"), de semmi sem történt. Ma is próbálkoztam, immáron csak 2 játék él, a látvány továbbra is ugyanaz, csak most megnyitja a FB oldalát, ha kattintok. Ugyanakkor nem láttam sehol. hogy ez követelmény, ha kulcsot akarok. És mivel a FB kizárt a saját fiókomból (indoklás nélkül, pedig mindig jól viselkedtem), nem tudtam megpróbálni sem. (Pukkadjanak meg!
) Engem is érdekelne, hogyan juthatok kulcshoz.
-
twollah1976
őstag
-
C. s.
addikt
válasz
rayoliviero #9942 üzenetére
Szívesen, és örülök!
-
C. s.
addikt
válasz
rayoliviero #9931 üzenetére
Szia!
Ezt találtam, nem tudom, él-e még:
Bitdefender Total Security 2016 Free 3 Months Trial -
tahepa
senior tag
válasz
rayoliviero #9931 üzenetére
Igaz nem free és nem Bitdefender de ~4000 ft-ért 3 gépre egy évre egész jó....nekem eddig jó..
[link] -
htc07
addikt
válasz
rayoliviero #9933 üzenetére
Ilyet találtam, csak mindig új címre kell kérni (nincsmail-re pl).
-
rayoliviero
veterán
Mostanában nincs Bitdefender promo?
-
C. s.
addikt
-
Vertigo18
addikt
válasz
twollah1976 #9925 üzenetére
van ez így...
-
Argos
őstag
-
twollah1976
őstag
-
Argos
őstag
Van pár ingyenes alternatíva. Egy próbát megérnek.
(#9919) 0.44:
Annyira nem, hogy helyette PDF jelszó eltávolítót keres a kolléga.. -
twollah1976
őstag
-
Argos
őstag
válasz
LamerGyuri #9913 üzenetére
Igen.
-
Argos
őstag
válasz
lkksioskdl3 #9908 üzenetére
We'll send you the steam key within 7 days.
Szóval türelem, Dark Souls-t terem.
Vagy nem.. -
Argos
őstag
A unique program that allows you to create stunning wallpapers or posters in any resolution (for desktop, laptop, smartphone, tablet, etc.) and add effects or logos/watermarks to your photos and images. This program is available as a standalone application and as a plug-in to the most popular graphic programs, such as Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Corel Paint Shop Pro, IrfanView, and others.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged