Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alratar
üzenetére
"A Chrome, de úgy általában minden böngésző alig titkosítja a fájlt ahova a jelszavakat jegyzi fel. Tehát kis túlzással, ha tudom hol van a file, egy notepaddal meg tudom nézni az összes passwordot."
Köszönöm a választ, de ezt kizártnak tartom. Biztos, hogy megfelelő pl. a chrome titkosítása, különben napi szinten jutnának ki jelszavak, és ettől hemzsegne a sajtó. És ilyen hírek nem nagyon vannak, pedig biztos, hogy a legtöbben a böngészők jelszókezelőit használják, szerintem milliárdnyi user. Valószínűleg a legtöbb illetéktelen hozzáférést a felhasználói fiók feltörésével tudják megvalósítani, ami általában user error. De ez a külső jelszókezelőkre ugyanúgy igaz lehet.
-
Narxis
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Sync van a Bitwarden-nél is, nem tudom mi az a Wifi sync. Desktopon a bővítményt használom böngészőhöz, androidon pedig az appot. Az, hogy mit törnek manapság már a legtöbbnél mindegy mert maguk a fejlesztők se tudnak hozzáférni. Ezért van az, hogy ha elfelejted a mesterjelszót akkor elbúcsúzhatsz a jelszavaidtól de ha valakinek jobban bejön a sticky akkor egészségére. Nincs azzal se baj, én csak örülök, hogy találtam valami ingyeneset ami nekem elég.
-
-
válasz
alratar
üzenetére
SSD állapot lekérdezésre is jó minden további nélkül. Nem vagyok fejlesztő vagy debugger, de olyat még nem olvastam, hogy HDD Sentinel bármit tönkrevágott volna. Igen, a no upgrade annyit jelent, hogy ez egy nem frissíthető verzió, cserébe örökélet licenszet kapunk rá.
Ha valakinek szimpibb/megengedheti magának/szükséges/támogatná a magyar fejlesztőt, akkor Pro és Family is féláron van egyébként:
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL - Lifetime Upgrades at a 50% discount
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL Family license - Lifetime Upgrades at a 50% discount -
karlkani
aktív tag
válasz
alratar
üzenetére
Beállítható, hogy felhőbe vagy helyi hálón szinkronizáljon, de ki is lehet kapcsolni, én így használom (csak PC-n). Kizárólag bejelentkezési információkat tárolok itt (2 Mozilla Firefox profilom van). Egy dolog viszont nem tetszik, csak az egyik profilt látja (hiába állítom be alapértelmezettnek a 2-est a böngésző profiles.ini-t módosítva, akkor is az 1-est látja. A 2-est úgy tudtam megoldani, hogy bezártam a Sticky-t, átneveztem az 1-es profilmappát, ahonnan már importáltam előzőleg az adatokat. Jelszókezelő indítása (végre a 2-es profilt látta), importáltam egy másik csoportba, majd visszaállítottam az eredeti nevére az 1-es profilmappát.
-
-
-
-
C. s.
addikt
válasz
alratar
üzenetére
Szia!
Bejelentkezés után találsz egy olyat, hogy "Microids Club", azon katt, majd 3 fül lesz előtted az oldalon, ott a "My library" kell, annak az alján tudod hozzáadni. Nekem csak az Explorerből sikerült, de a FF-ot telepakoltam mindenféle "létfontosságú" kiegészítővel, lehet, hogy az volt a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

amikor linkeltem működött