- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Eléggé rétegigény, a nagy többségnek ez nem szempont.
"legalább annyira elüt a külsőségeket tekintve egy W7/8/10 design elemeitől, mint az FM"
Ez egyáltalán nem igaz...Egy TC sokkal inkább beleillik az újabb Windows desktopba is, mint a "kék csoda". Egy alternatív UC meg aztán gyárilag nagyon jól szkinezhető, többféle szín, megjelenés, ikontéma stb.
(#8999) UHHH: hát én most kipróbáltam W8.1-en az FM v3.0 verziót. Elég aprón jelent meg minden, és átméretezni is, mint egy parancssor ablakot lehet csak, ahogy néztem. Lehet itt-ott nagy tudású program, meg minden, de nekem kényelmetlen és az egész valahogy nem jön be. Számomra nem ez a TC alternatíva az biztos és lehet a nagy többség számára sem.
Ja és lényegében a TC is "ingyen" van, de a más alternatívák meg főleg. -
UHHH
őstag
meg mindig a far manager erdekeben kell szolnom par szot,
anno ha nem lett volna, nem hasznalok windowst...
tehaat: FAR MANAGER for prezidenteee. s meg ingyen is van.
aki programozik, hackel, plugint ir ra, vagy csak masol-rarol-sortiroz, annak is jo.
a totalcommander kivisz az eszbol, nehol annyira gagyi. -
dqdb
nagyúr
válasz
King Unique #8993 üzenetére
Ha sokat dolgozol parancssori programokkal, akkor van rendes konzolod, mint a DOS-os időkben volt NC alatt. Tudom, ez rétegigény, azonban számomra kizáró ok a TC-re és grafikus társaira nézve.
Meg szerintem a mostani Windows desktop stílusához is eleve jobban illik egy TC, vagy a másik 2 alternatíva.
Ha ilyen szemmel nézzük, akkor a TC körülbelül a Windows 2000-XP SP1 környékén megszokott UI kinézetet hozza, és legalább annyira elüt a külsőségeket tekintve egy W7/8/10 design elemeitől, mint az FM, csak ezt más módon teszi. -
válasz
King Unique #8993 üzenetére
Hát aki DOSos nosztalgiára vágyik, annak tökéletes.
-
King Unique
titán
Hát nekem ez a Norton Commander stílus nagyon nem bejövős és mitől lenne ez a legjobb...?
Ha már TC alternatíva, akkor a fentebb említett Multi Commander, vagy Unreal Commander. Én utóbbit használom, nagyon jól tesztreszabható, tetszetős, tökéletes TC alternatíva. -
zoltan6
addikt
válasz
tiptom111 #8985 üzenetére
nekem a kaspersky internet security 2016 próbaverziója volt a gépen,már 2 hete tesztelgettem nagyon megtetszett ez a progi,eddig szerintem ez a legjobb védelem progi amit használtam,azt aktiváltam be vele.azt irta hogy nem ahoz való de felfrissítette a total security verzióra,és sikeresen beaktiválta.
-
motacilo
aktív tag
Valakinek nincs véletlenül fölösleges Avast IS (esetleg Premier) kódja? Sajnos lemaradtam a promóról.
Előre is köszönöm. -
zoltan6
addikt
Nem hiszitek el,de müködik nekem a szeptemberben ide és a kaspersky topikba kirakott Kaspersky Total Security – Multi Device 3 Users[link] akciósan most vettem meg valami 3900ft körül 1 évre 3 gépre.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Argos
őstag
Early Access!
Free Copy (Total: 10,000) ]
Want a FREE copy of Guardians of Orion that you can play RIGHT NOW!? Be within the first 10,000 people to email an application to the email address provided at the end of THIS video. Multiple entries will be denied, one per applicant.[ One Year of Early Access ]
Early Access for Guardians of Orion is scheduled to last one year (Dec 2015 - Dec 2016).[ Official Version - 2016 ]
The Official Version of 'Guardians of Orion' will debut by the end of 2016 for $29.99 USD via Steam (Windows, Linux, Mac). Free (Windows version) for Early Access owners. -
randras
veterán
EASEUS Partition Master Pro 10.8 licensz kód: GKVP8-PN7XJ-3EBFS-6XI7B-CAC6J
-
Musicking
aktív tag
válasz
twollah1976 #8963 üzenetére
Egy alternatív megoldást jelentő freeware programnak off-ként is nagyobb értelme van ebben a topikban , mint az egyéni problémáidnak (#8943, #8945).
-
Musicking
aktív tag
-
UHHH
őstag
a legjobb fajlkezelo a FAR MANAGER, ocseny haraso! s ingyen is van
-
C. s.
addikt
5 Wonderfox szoftver (Korlátozott mennyiségben, 20000 db/szoftver. Még a legkapósabból is 16779 db van, de azért ne halogassa sokáig, akinek kell.)
1.HD Video Converter Factory Pro
2.DVD Ripper Pro
3.Photo Watermark
4.Video to GIF Converter
5.Document ManagerAz oldal alján még 2 állandóan ingyenes programjuk is helyet kapott:
Free HD Video Converter
Free DVD RipperWinX HD Video Converter Deluxe még 2 hétig (dec. 4.)
-
dbius
veterán
TC kiváltására érdemes megnézni a Multi Commandert is.
-
Argos
őstag
válasz
twollah1976 #8963 üzenetére
File manager progikról ment a társalgás és mint ingyenes alternatíva lett megemlítve a TC helyett, csak nem válasz lett..
(a tied -meg az enyém is-, "offabb" ide sokkal..)
-
C. s.
addikt
PD Artist 9.2 (még 10 napig és 13 órahosszáig)
Argos83:
Szívesen! -
huskydog17
addikt
válasz
twollah1976 #8957 üzenetére
Igen, teljesen freeware és szerintem nagyon jó, én már egy jó ideje használom, én már nem is hiányolom a TC-t.
-
arfer
senior tag
Én a Double Commandert preferálom...
-
Musicking
aktív tag
válasz
twollah1976 #8957 üzenetére
Ja, meg is kapta az off topik kódot. Problem?
-
Musicking
aktív tag
-
Traxx
őstag
Én is kerestem file managert a Total Commander kiváltására. Régebben a Nexusfile bejött, de most megleltem a Just Managert. Eddig tetszik
Bár nem tudom, neked milyen funkciókra van szükséged.
-
dni
őstag
válasz
Musicking #7898 üzenetére
Sziasztok,
Az alábbi korábban linkelt Acronis True Image 2015 - 6 months promohoz van valakinek kódja?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
twollah1976
őstag
válasz
LamerGyuri #8946 üzenetére
Lehet azóta javították a hibát.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
twollah1976 #8945 üzenetére
Firefox alól elsőre.
...ki érti ezt néha. -
Argos
őstag
válasz
twollah1976 #8943 üzenetére
iExplorer-rel próbáld, Chrome-al nekem se ment.
(#8942) C. s.: Köszi!
-
C. s.
addikt
Az első fecskék az adventi naptárhoz:
-
-
Bodz
nagyúr
WinNc promot latott mar valaki? Esetleg olyan helyet, ahol a rendes aranal olcsobban megvasarolhato?
-
C. s.
addikt
Zoner Photo Studio 17 PRO még 2 napig és 7 órahosszáig.
-
-
air
nagyúr
válasz
twollah1976 #8932 üzenetére
Én nem látom.
-
Musicking
aktív tag
Older Version HD Sentinel 4.20 Pro promo:
Download the full version license key using the official direct linkhttp://www.hdsentinel.com/hdsentinel_pro_setup420.zip
http://www.hdsentinel.com/license/4.20/hdsentinel.keyHD Sentinel 4.50 Pro SharewareOnSale.com promo (The setup does not require any license key for activation)
GEPESZ66: A promo kulcsok csak az adott verzióval használhatók, a w10 alatt nem próbáltam, de itt leginkább az eszközdriverek legyenek rendben tehát elvileg működik.
-
Argos
őstag
válasz
GEPESZ66 #8925 üzenetére
A Standard az a sima HD Sentinel.
Tesztelni ezzel is tudsz, a táblázatból kiolvasható, hogy egyedül ez marad ki: Teljes felületi analízis, felfrissítés, inicializálás
(ha ráhúzod az egeret, bal oldalon a funkciókra, megjelenít egy rövid leírást arról, hogy mi is az)
Természetesen tud magyarul, mivel magyar termék.
Operációs Rendszer Kompatibilitás -
GEPESZ66
veterán
-
-
Musicking
aktív tag
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Nem tud valaki éppen futó antivírus promóról? A bitdefender-m pár nap múlva lejár és csak ezt találtam:
-
Argos
őstag
válasz
LamerGyuri #8909 üzenetére
Jó kérdés..
Ezzel sokat nem segítek ugyan, de nekem mindössze a Bundle Stars van lájkolva, beírom a mail-címem (amivel a bundle oldalán is regeltem, freemail-es ráadásul) és küldi levélben egyből a kulcsot. -
htc07
addikt
válasz
LamerGyuri #8909 üzenetére
Kapsz egy emailt, abban egy aktiváló link, amit ha megnyitsz, akkor kapsz még egy linket, és ott lehet valahogy asszem.
Ha az email címed regisztrálva van az oldalon amire kéred a kulcsot, akkor a fiókod alatt elérhető lesz, az fix.
-
Legtöbb ingyenes fontban nincsenek magyar karakterek
-
Argos
őstag
Persze, sok ingyenes oldal van. (dafont; fonts.com; 1001fonts; fontsquirrel stb.)
De, ha jött már hozzád ügyfél azzal, hogy neki ez a betűtípus kell -pláne, ha a neve sincs meg-, de "mán' jelleggel" és evégre nincs időd kiszerkeszteni, akkor jól jön, ha van egy pár olyan pakkod, amiben szerepelnek egyébként fizetős betűtípusok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged