- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
A változatosság kedvéért: Bitdefender Total Security 2016. Ha minden igaz még 2 napig él a promó.
-
-
raccoon24
csendes tag
A gaotd-n egy képernyő felvevőt ajánlanak PlayClaw 5
A telepítés után magyar nyelvre állítható, a frissítések keresését érdemes lehet kikapcsolni. -
válasz
twollah1976 #8796 üzenetére
Már nincs kint. Némely játékpromók csak rövid ideig vagy x db kulcs erejéig élnek.
-
-
válasz
bobalazs #8791 üzenetére
Teljes értékű progit kapsz fél évre, a szokásos sallanggal. Ami annyiban különbözik a fizetős verziótól, hogy ez csak új regisztrált felhasználóknak telepíthető..
Ha, már volt McAfee a gépeden, akkor nem rakhatod fel ezt a promós verziót.
Nincs ebben semmi különös, sok cég csinálja, nyilván azért, hogy új felhasználókat szerezzen. -
bobalazs
nagyúr
This is a 1-computer 6-month license, for home use
Take note this freebie is really an extended trial of McAfee AntiVirus Plus 2015 instead of an actual license. In terms of features and protections, there are no differences between a trial and a real license — you get all the same features, updates, and protection. The difference arises in who can install it. If you have used McAfee in the past, then you might not be able to install an extended trial and thus won’t be able to get this freebie.
You get free updates for six months
No free tech support
Must be downloaded, installed, and registered before this offer is over
May not be resold -
-
-
huskydog17
addikt
Mirillis Action -> -33% (16,7 euró)
-
-
Tybor66
tag
-
-
Jenne
őstag
Én anno még XP-s win alatt (~3 évvel ezelőtt) szívtam ezzel a viprével, és akkor még volt hazai supportja is!
Megvettem a lifetime liszencet - ha jól emlékszem akkor 22 ezer körül volt - és használtam. Majd úgy adódott, hogy leszedtem a viprét majd újra felraktam. Na ettől kezdve nem akarta elfogadni a megvásárolt lifetime liszencemet, mondván, hogy már lejárt...
Hazai supporttal ( magyarországi forgalmazója akkor a Yellow Cube 2000 Kft. volt) tucatnyi email és több órás telefonálgatással sem jutottunk megoldásra. Próbáltuk már azt is, hogy az angol nyelvűt használjam, ezt el is fogadta de a következő frissítéskor megint csak a képembe tolta, hogy lejárt a liszencem. Ha leszedtem és újra felraktam (az angol változatot) akkor elsőre mindig elfogadta a lifetime kulcsomat de mindig csak az első frissítésig. A lifetime - örökélet liszenc!
Még pár hónapon át a fiam újságos kódjával használtam (azt érdekes módon mindig elfogadta) de aztán ez a lehetőség is megszűnt, így ment a kukába a vipre meg az elbukott összeg amiért megvettem.Ez csak az én saját véleményem, nem akarok ezzel senkit sem elijeszteni ettől a védelmi programtól.
-
Musicking
aktív tag
-
-
andrisbandi
őstag
Ha nem akarsz költekezni, van ingyenes tűzfalprogi is;
Commodo ISNem nagy ördöngősség úgy feltelepíteni, majd beállítani, h ne ajánlgasson fizetős funkciókat.
Itt is leírták már többször is, megtalálod. -
C. s.
addikt
Szia!
Nem ismerem, amit megneveztél, de találtam egy videó-programot: Cyberlink YouCam 5.
Ezen a linken pedig egy kis extra infó van.
Remélem, tudja azt, amire Neked kell. -
ƵøŁĭ
veterán
-
-
duvi
nagyúr
Srácok, mindenkinek nagyon köszönöm a gyors segítséget!
Mindet kipróbálom
-
micafighter
nagyúr
A sima OBS sokaknak bevált. Az OBS multiplatform verzioja még készül, sok dolog hiányzik belöle ami a simában benne van, de a jövö a multiplatormos verzio lesz. Nálam most mindkettö verzio fent van. Egy kis utánaolvasás v youtube video hogy mi micsoda és hogy érdemes beállitani, és utána öröm lesz használni.
Mindkettö OBS ingyenes egyébként.
-
duvi
nagyúr
válasz
EmptyParadox #8751 üzenetére
Köszönöm! Ezt nem ismerem, de mindenképpen kipróbálom
-
duvi
nagyúr
Sziasztok,
Rendszeresen követem a topikot, de eddig nem láttam (vagy elkerülte a figyelmemet), hogy videófelvevő programokat akcióztak volna az utóbbi időben. Konkrétan Action!, vagy hasonló kaliberű alkalmazásra gondolok. Szerintetek érdemes ilyesmire várni, vagy nem szoktak akciózni ebben a kategóriában? -
Dhampir
félisten
válasz
micafighter #8743 üzenetére
Dubaiban van a Kapcsolat.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
kirkri
addikt
válasz
Dr. Gonzο #8736 üzenetére
Nem lesz. EU-n belül aktiválható, ez szerepel a számlán is. Én több éve használok Kaspersky UK licenszeket.
"Please note, the product(s) purchased are for activation within the European Union only."
A címnél ne foglalkozzatok vele, hogy nincs benne Magyarország, csak az elektronikus számlához kéri a címet. Bármilyen kamu cím mehet neki.
-
kirkri
addikt
válasz
Dr. Gonzο #8732 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes.
A Kaspersky topikból van a link, ott is működött másoknak is.
-
kirkri
addikt
válasz
andrisbandi #8723 üzenetére
Egy kulcsot kapsz, amit három gépen tudsz beaktiválni egyszerre. (akár Android telefon is lehet közöttük)
Onnantól ketyeg az egy év, hogy az elsőt beaktiválod, tehát az nem megoldás, hogy három év alatt használod fel.
Ugyanakkor a kulcs használható a magyar változathoz is, nem csak az angolhoz. A Total Security-ből még nem készült el a 2016-os magyar változat, október közepére volt beharangozva, úgy tűnik csúszik pár hetet. Viszont a 2015-ös magyar változat elérhető innen. -
kirkri
addikt
Amit én linkeltem az is érvényes akció, de azt az oldalon böngészve nem találod meg, csak hírlevélben adják meg a linket. Ott a 3 gépes 9.99 font, szóval jobban megéri. (Ráadásul én reggel még elcsíptem egy -10%-os akciót is, de az 8 óra körül lejárt) Auto renewal-t érdemes felül kikapcsolni, különben egy év múlva automatikusan levonja a számládról a pénzt. Én tavaly így jártam. (Mondjuk lehet velük töröltetni a tranzakciót, csak egy levélbe kerül és visszaadják a pénzt.)
-
kirkri
addikt
válasz
KaiotEch #8666 üzenetére
Ugyan már egy hetes a kérdés, de hátha nem késő még.
A Chip magazinban hónapról hónapra van kód, ami a következő hónapra érvényes. Van olyan fórum ahol ezt a kulcsot mindig megosztják, de természetesen ide nem írom be.
Ugyanakkor hivatalos forrásból is olcsón hozzá lehet jutni, én ma reggel vettem 3 kulcsos multi device Kaspersky Total Security-t. Leosztva egy darabra, szerintem 1400 forintot megér az, hogy ne kelljen lejárat előtt naponta azt az üzenetet kapni, hogy hamarosan lejár a licenc. -
C. s.
addikt
válasz
VANESSZA1 #8712 üzenetére
Szia!
Nem tudom, ez a Webroot érvényes-e még: egy orosz oldalon találtam.
Egyébként attól, hogy lejárt, még hagyhatod a gépen, mert pár funkciója megmarad. Pl. a böngészőt figyeli, és szól, ha rossz helyre tévednél, a rendszeres víruskeresést is megejti (talán naponta, nem is figyeltem), bár az igaz, hogy nálam 10 perc helyett 5 alatt végez azóta, hogy lejárt, tehát nyilván nem annyira alapos. Törölni azonban nem tud. Tetszés szerinti területet is átnézethetsz vele. Ahogy a végéhez közelített a liszencem, mellé raktam az Avastot, mert a Webrootot le akartam szedni, de végül lusta voltam. Megvannak egymás mellett.
-
válasz
LamerGyuri #8713 üzenetére
Ránéztem most, ugyanaz... klikkre csak újratölti az oldalt.
-
Webroot Promot nem tud valaki?
-
-
-
dbius
veterán
válasz
twollah1976 #8703 üzenetére
Ő nem az a fajta... inkább megveszi, ha kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest