- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Ez metálkirály, köszi! Magix cuccok angol/német, az egyik Titanic (tárgykeresgélős játék?...) pedig német, vszínű a másik is. Ashampoo-k gondolom multi. Szóval tuti jó :-)
Ja, ha a nagy Download gombra kattintotok, lejjebb a következő bekezdésben van a végén egy "direct link", inkább azt töltsétek, az első - a számomra a mai napig még mindig érthetetlen - saját downloadere a site-nak. -
C. s.
addikt
100 program a Computer Bildnél. (A német programfelület tuti, az angol nem biztos, de ennyi pénzért megérhet egy próbát.)
-
twollah1976
őstag
Zoom Player MAX 10 ingyé!
-
twollah1976
őstag
CyberLink PowerDirector 13 ingyé!
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
Flashpaste ingyé!
-
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #9351 üzenetére
Köszi a tippet le is töltöttem kedvenc merevlemez figyelő programom.
-
PainKiller13
őstag
válasz
twollah1976 #9386 üzenetére
Én inkább a programokra, mint pl hd sentinel
Persze egy free fallout 4-nek is örülnék
-
Argos
őstag
válasz
twollah1976 #9386 üzenetére
Hát, nem kicsit.. -.-'
-
Argos
őstag
Nálatok is alig akar nyekeregni ennek a Microids-nak az oldala?
Chrome meg Vivaldi alatt is ugyanúgy.. -
C. s.
addikt
válasz
alratar #9382 üzenetére
Szia!
Bejelentkezés után találsz egy olyat, hogy "Microids Club", azon katt, majd 3 fül lesz előtted az oldalon, ott a "My library" kell, annak az alján tudod hozzáadni. Nekem csak az Explorerből sikerült, de a FF-ot telepakoltam mindenféle "létfontosságú" kiegészítővel, lehet, hogy az volt a baj.
-
PainKiller13
őstag
Szuper a topic!
-
Argos
őstag
- 120 illustrations
- 7 Floral Vector Packs
- 5 Photoshop Brush Packs
- 6 Fonts
- 7 Seamless Pattern Packs
- 2 Photoshop Tutorials
- 7 Texture Packs
- 77 Text Styles
- 70 Chat BubblesFiles are suitable for both Windows and Mac OS
Adobe Illustrator CS3+, Adobe Photoshop CS3+ or any similar application that supports .AI, .EPS, .ABR, .ATN or .PSD formats -
C. s.
addikt
Traxx és mások:
3StepPDF (56 óra múlva jár le)Játék:
Sea Legends: Phantasmal Light – Collector`s Edition Holnap reggel 9-ig, akkor új indul. (Általában.) -
C. s.
addikt
-
AtHoS
nagyúr
-
shaddy1027
tag
DRAW A CARD pontosan erre kell rákattintani, kaphatsz kártyát, egyből játékot és játékokhoz tartozó egyéb tartalmakat.
Pontokat úgy is szerezhetsz, ha beszerzel vagy szereztél játékokat. Itt tudod megnézni: [link]
(Ha színes a kép a játéknál neked már megvan és ezáltal kapod a pontokat)300 pont helyett minden játék 600 pontot ír jóvá, amit eltudsz kártyára költeni amiből kis szerencsével újabb játékot nyerhetsz.
-
BigBlue69
őstag
Szerintem ez jött be nálam :
[EDIT] !!!AFTER MADE ALL THIS PROCESS, CLICK ON "MICROID CLUB" AND IN THIS PAGE CLICK ON "MY LIBRARY" AND HERE LOG WITH YOUR STEAM ACCOUNT, MAYBE YOU WILL GET MORE M POINTS... IT WORKS FOR ME!!!!
Amugy én előbb regiztem és utána kapcsoltam hozzá steamem.. mondjuk nem tudom van-e más megoldás..
Szóval a lényeg h 6500 pontról indultam.. és utána amikor beregisztráltam a játékaikat.. amiket kaptam.. mindig +300
-
C. s.
addikt
válasz
shaddy1027 #9367 üzenetére
Köszi! Van valami drawing card (v. hasonló, egy zöld gomb fönt, a paklitól jobbra), és azt kell nyomogatni, amíg a pontból telik? (Nem a sorban lévő játékok melletti fehéres gombokat.)
BigBlue69:
Szívesen!
4000??? Az ügyes! Hogy hoztad össze? (Jól jönne néhány tuti tipp, az oldalon lévőket olvastam, de abból nem jön össze 4000.)
-
C. s.
addikt
Microids játékok
Ezen a 2 oldalon írnak a menetéről:
Epicbundle
WhosgamingnowItt kell regisztrálni.
Valaki leírná, hogy miként szerezhetem meg a Mysterious Island 1-2-t?
A szabályzatban 2 helyen is említik, de egyiket sem értem eléggé. A Nostradamus sem volna rossz. Ellenben a Post Mortem boldog tulajdonosa lettem. Belekóstolok, annyit megér.
Sok sikert mindenkinek!Ma kerültek ki a MyRealGames honlapjára:
1001 Jigsaw Earth Chronicles
Gnomes Garden
Knight Solitaire
Strike Solitaire 2 Seaside Season -
törölt tag
válasz
micafighter #9362 üzenetére
2 évet 3 gépre, ha január 31-ig migrálod. Ha nem, akkor 2016 végéig még kap adatbázis frissítést az Agnitum.
De itt minden le van írva részletesen. -
válasz
twollah1976 #9358 üzenetére
6DE6-88A8-9EA6-86**
mindenki ezt a széria számot kapja?
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
törölt tag
Nem kifejezetten pronó, de hátha valaki lemaradt róla az Agnitum topicban.
Agnitum kulcsokat cserélnek be Kaspersky kulcsokra, mert megszűnik Outpost termékcsalád értékesítése és támogatása.Bővebben itt olvasható és cserélhető be a kulcs.
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
looser
addikt
válasz
#68216320 #9350 üzenetére
Én annak idején (kb. 8-10 hónapja?..) rákerestem a kulcsra és nem egy oldalon ajánlottak egyéb kulcsokat, amelyek szintén "extended trial"-nak tűntek, sőt maga ez a kulcs is már egy ideje kering, talán már 2014 óta. Szóval azt javaslom, keress rá és hátha ott említenek egyéb kulcsokat és egy másikkal hátha szerencséd lesz.
-
LamerGyuri
senior tag
Hard Disk Sentinel Standard Edition v4.60
ejj, megelőztek..
-
twollah1976
őstag
-
-
válasz
Mikulásbá #9342 üzenetére
Köszi a tippet, egy direkt link jó lett volna
-
-
scope2007
addikt
-
törölt tag
AVG IS 2016-hoz valaki tud 1 éves licensz kódot?
-
Traxx
őstag
Köszönöm a tippeket...a Novát már egy korábbi promóban bezsákoltam (de az inkább pdf nyomtató), és offline szerkesztőnek jobban örülnék
De hátha lesz később.
-
twollah1976
őstag
-
C. s.
addikt
-
Argos
őstag
-
Traxx
őstag
Ingyenes PDF szerkesztő promót tud valaki esetleg?
-
csaba951
veterán
válasz
Elektrikus #9322 üzenetére
Csak nem Windows 10? Driveres oka van. Ha a gyártó végre ír normális drivert, akkor megjavul, ha nem akkor nem.
-
brd
nagyúr
válasz
Elektrikus #9322 üzenetére
Attól függ, annak nálad mi az oka. Előfordulhat, hogy ilyesmi (egyik program megeszi a másik elől a CPU-t), de ennek inkább driveres, vagy rosszabb esetben PC-architektúrális oka szokott lenni.
-
twollah1976
őstag
Ha már fórum akkor ne egy kereső eredményét lökjük be ide, hanem normális linket a program elérhetőségével.
Tetszik, nem tetszik LUSTA vagyok szemezgetni, böngészni, főleg ha sietek, nincs időm.
A fele ilyen, olyan linuxos fordítás, "varázslós" (rakd fel mellé ezt, azt, ugrálj a gép körül) windowsos telepítővel.
Köszi ebből én nem kérek. -
Argos
őstag
válasz
twollah1976 #9317 üzenetére
-
twollah1976
őstag
válasz
MoVieFaN #9315 üzenetére
V V V (Virtual Volumes View), hordozható verzió itt.
Tud magyarul, kipróbáltam. -
Argos
őstag
-
MoVieFaN
aktív tag
Tudtok a Where Is It-hez hasonló, de ingyenes/promós alternatívát?
HDD-k katalogizálásához kellene. -
AtHoS
nagyúr
-
Sziasztok!
Akad most működő Webroot promo?
-
Fandango
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ!
-
brd
nagyúr
válasz
Fandango #9308 üzenetére
Legalább 2 dolog miatt érdemes használni, az egyik az a ProBalance, ezzel lehet olyat csinálni, hogy ha egy adott task adott CPU használat fölé megy, akkor automatikusan lejjebb veszi a prioritását, persze megadhatóak kivételek, ill. az is, hogy ha ez a task előtérben van (ennek az ablak az aktív), akkor ne változtassa a prioritását (pl. így simán lehet video-t tömöríttetni és mellette játszani). A másik az egy elvontabb fogalomkör: lehet I/O prioritást állíttatni a programmal úgy, hogy azt meg is jegyezze. Erre ott lehet szükség, amikor egy meghajtón legalább 2 task használná a meghajtót, és az egyik folyamat kritikusabb, ilyenkor a másik task I/O prioritását lejjebb érdemes állítani, ilyenkor az jóval kevésbé fogja zavarni a kritikus folyamat meghajtó-használatát.
Persze mindezt be kell állítani, nem az a Next-next-finish program. -
Én se használom de kb igen. Korlátozni lehet folyamatokat, hogy ne egyék meg az összes erőforrást, és csak n darab magot használhat, ne az összeset egye meg. Az olyan programok megrendszabályozására is jó amik úgy vannak megírva, hogy nem szeretnek együttműködni. Úgy ráülnek a rendszerre, hogy már zavarják a "smooth"ságot, a gördülékenységet.
Játékosok is kedvelik, mert amint elindul a játék, a többi erőforrást "leszabályozza", és engedi, hogy kifussa magát a HW. De ez lehet más erőforrás igényes program ami eszi a procit rendesen, pl. videókonverter.
Mivel nem lesz tőle combosabb a procid, több memóriád(mármint fizikailag), csodát nem szabad tőle várni, de a programok együttműködése, a gép reszponzivitása javulhat.
Ha kérdésként felmerül, hogy szükséged van-e rá, akkor a válasz az, hogy nincs. -
Argos
őstag
válasz
Fandango #9308 üzenetére
Nálad vajmi kevéssé lehetne észrevenni.
Meg SSD korszakban már nem sok előnye van sebesség szempontjából.
Régebbi gépeken/OS-en dobhat valamennyit.
Talán az energiagazdálkodás miatt érdemes tenni vele egy próbát.
Azoknak jó lehet, akik egyszerre 8 programot futtatnak és van köztük olyan, aminek alacsony a felhasználói prioritása.Próba nélkül, szerintem!
De, hátha akad valaki, aki használja és beszámol. -
Process Lasso Pro v8.9
Megszelidíti a CPU éhes folyamatokat, és átveszi a számítógép irányítását!
- ProBalance - Magas CPU-terhelés közben is azonnal reagál a kéréseidre! Biztonságos és bevált.
- Játék mód 2.0-val a játékoknak biztosítja a legnagyobb teljesítményt.
- IdleSaver - maximális teljesítményt biztosít üzem közben, miközben energiát takarít meg üresjáratban.
- SmartTrim - az első intelligens RAM kezelő
- Valós idejű CPU affinitás(hány processzor magot használhat a program) és folyamat prioritás optimalizálás!
- Automatizált folyamat beállítás és energiagazdálkodási sémák
- Könnyű natív kód elhanyagolható erőforrás-felhasználással
- Hatékony önálló motor, ami úgy fut mint egy szolgáltatás
- Egyedülálló rendszer, ami a számítógép gördülékeny kezelhetőségét számszerűsíti!
- Windows XP, Vista, 7, 8 és Windows 10 kompatibilis
Korlátozott ideig ingyenes. -
twollah1976
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged