Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Bár ott tartanék!
Köszi! -
brickm
őstag
Nem vagyok jogász,de a szoftveres fedhetetlenségre nagyon üvyelek...
Szerintem,mivel nem rendszeres anyagi haszonszerzésre használod a szoftvert,nem minősül üzleti felhasználásnak. Én legalábbis ezt be merném vállalni.Plusz X összeg alatti nyeremény nem adóköteles...a hordozható kenyerpirito,vagy dvd olvasó,vagy nyomtató szintén nem minősül bevallandó jövedelemnek.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írom ezt, de a jogi topikban nem kaptam érdemben választ, még az is lehet, hogy flúgosnak néznek a hozzáállásom miatt, mivel én nem a kiskapukat keresem az életben. (Különben nem ide járnék, hanem torrenteznék.
) Tudna valaki segíteni? Íme a dilemmám. -
szeky81
tag
Sticky Password Premium Lifetime licensz 25 dodóért. Szerintem hasznos progi, full kompatibilis minden mobil eszközzel, még Blackberryvel is (nagy szó).

-
-
brd
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Mert játék, de felőlem maradhat.

-
-
isss
tag
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
bobalazs
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
videohelp converters (free, trial, lehet válogatni)
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Igaz nem promo, de ingyenes, XMedia Recode.
-
twollah1976
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Mediacoder.
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Handbrake
FormatFactory
FreemakeVideoConverter -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nem találkozott véletlenül valaki video konvertáló programmal mostanában?
Köszönöm
-
alfa20
senior tag
BitDefender már nem kódot add promócióban?
Hamarosan lejár az 1 éves promó kódom, de most a Centeral-on keresztül van a promó, viszont így gondolom, 1 e-mail címmel, csak egyszer lehet használni 6 hóig. -
C. s.
addikt
Boldog Új Évet mindenkinek!

Kronville: Stolen Dreams
Holnap reggel 9 óráig. 1,1 GB és momentán nem jön túl gyorsan, várhatóan 40-60 perc alatt fog letöltődni. -
soldi3r
veterán
Nalunk ceges szinten titkositottak voltak a laptop HDD-k (SafeGuard), nem kellett kulon fajl titkositas. Szoval jeszavak (a ThinkPadoknal van meg egy jelszo a rendszer es az elozon kivul) nelkul semmire nem mentek a lopott/elvesztett laptoppal. Szvsz az ilyen DIY home made megoldasok inkabb csak a paranoiara vezethetok vissza.

-
brickm
őstag
"dokumentuma, amit félteni kell a nemzetbiztonsági szervek elől is...
"Nem feltétlen az nbsz elől kell eldugni adatokat...az nbsz-nél is emberek dolgoznak,hazaviszik a munkát, esetleg adathordozót, amin kényes adatok vannak... Egy esetleges betörésnél ez igen nagy galibát okozhat. Más cégek is vannak az nbsz-én kívül,akik érzékeny adatokkal dolgoznak, banki biztonságtechnikai cégek, energetikai tervező cégek stb
Nem nevezem neg melyikhez tartozom,de nekem is rengeteg érzékeny adatom van amit titkosítani KELL!
Ha tőlem kikerülne egy lopás után,úgy kezelik, direkt elmondtam valakinek. Ezek nem vicces dolgok egyáltalán. Meglátásom szerint a TC 7.1a verzio használható.mi is ezt használjuk.Ez egy true crypt promo poszt volt

-
htc07
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére

Kiváncsi vagyok, kinek van itt olyan titkos dokumentuma, amit félteni kell a nemzetbiztonsági szervek elől is...

Ha mégis nagyon bele akarnak kukucskálni, akkor rádrúgják az ajtót, aztán vagy beavatod őket, vagy csüccs.
-
brickm
őstag
válasz
Kakumix
üzenetére
Én is kiadnám azt a bizonyos nyilatkozatot ha fegyvert szegeznének a fejemhez,meg azzal fenyegetnének,hogy az unokám is életfogytot kap,ha nem fejezem be az egyik leghatékonyabb titkosító szoftver fejlesztését,ami még ráadásul OS. is....
Félreértés ne essék nem azért vágtam rá az ajánlott programra a TC-et,mert nem tudom,hogy ez egy ajánló topic,hanem mert kb 99.9%,hogy az ajánlott titkosito backdoort tartalmaz.Mig a TC nem...
De az utódja...na az már megintcsak tartalmazhat. -
cigam
titán
Titkosító program: titkosít és elrejt bármilyen mappát.
- Automata, valós idejű, katonai erősségű lemez titkosítás
- Megvédi az adatokat PC-n, hordozható eszközökön, és a felhőben
- Pendrive és memória kártya használata mint kulcs
- Védelem a vírusok és trójai programok ellen
Csak ma ingyenes. -
randras
veterán
OkayFreedom VPN-ről mik a vélemények? Ingyen van most.
-
-
Parancsolj.
No license is required.
During installation, select 30 days trial and finish. You will get an extension to 180 days (6 month) -
cigam
titán
-
-
twollah1976
őstag
-
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Vielen Dank für Ihre Anfrage!
Leider sind zum jetzigen Zeitpunkt bereits alle Codes vergeben, sodass wir Ihnen keinen Gutschein mehr zuteilen können. Doch haben Sie die Möglichkeit Internet Security 2016 von Avast 30 Tage kostenlos zu testen. Tipp: Melden Sie sich jetzt für unseren Sicherheits-Newsletter an und Sie erfahren sofort, wenn neue Gratis-Aktionen starten. -
-
-
-
randras
veterán
-
-
cigam
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Valóban. Ott van pl. a Suzuki SX4 amit Fiat Sedici matricával árulnak. Vagyhogy maradjunk a programoknál: Wonderfox, Aiseesoft, Winx, Macx,... konverterrei kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Miért pont a (z antivírus)program gyártók maradnának ki egy jól bevált modellből?
Az Ashampoo sem egy jól csengő név a víruskergetők piacán, mégis hatékony védelmet hoztak össze, hisz a motorház alatt díjnyertes víruskergető motorok vannak.
-
htc07
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
ez a "legjobb antivírus a józan paraszti ész" szlogent sosem tudtam felfogni..

józan paraszti ésszel, meg tollal és ceruzával majd nekiállhatsz számolgatni a cryptolocker privátkulcsát.

nem para ha valaki nem ért valamihez, de hogy kvázi lehülyézze azt, aki tesz a biztonságáért, azért már kicsit sok.

még akkor is, ha ezeknek a tucat vírusírtóknak a nagy része bloatware kategória, hamis biztonságérzetet kelt sok.
ez a józan paraszti ésszel netezés kb. azoknak nyújt védelmet, akik a facebook-youtube-instagram háromszögben neteznek csak.
-
r3dsnake
nagyúr
A legjobb antivírus a józan paraszti ész. Én évek óta nem használok semmin víruskergetőt, mert feleslegesen eszi az erőforrást. De tök jó a humorérzéked.
Viszont hadd ne vegyek már komolyan egy noname vírusírtót, ami eleve egy másik noname vírusírtó klónja.
Elég röhejesen hangzik. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Greenebola
üzenetére
Ezekről a vírusírtókról mindig EZ jut eszembe.

-
Greenebola
senior tag
380 napos licensz még 6 órán át!
Watchdog Anti-Malware 2 (Zemana AntiMalware Klón)
Ami érdekes lehet sokaknak majd, hogy elfogadja a kulcsot a Zemana AM is!!!

-
twollah1976
őstag
-
-
-
andrisbandi
őstag
Sok embert azért fizetnek, h a másikról rosszat feltételezzen; meósok, anyagátvevők stb...
Életmódjuk a hibakeresés, és a szabályokhoz ragaszkodás.
- Sajnos fórumozás közben sem pihennek
-
htc07
addikt
az miért baj, ha valaki nem olvassa a promókat?
nekem is van, hogy napokig nem tudok benézni, és nem fogok 100+ hsz-t végigolvasni azért, hogy volt-e már az a promó, amit épp készülök bemásolni.
ugyanez a bestbuy topikra is igaz.
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
ƵøŁĭ
veterán
Nyugi skacok .
-
Tetete1
senior tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Jobb, mintha egyszer sem... Teszteltem, hogy nem alszol-e...
-
Tetete1
senior tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Na és?..Idegesít?...
-
Tetete1
senior tag
Crazy Christmas Giveaway: Free Download 13 Full Version Software
-
-
-
seneca07
tag
Sziasztok, laptop csere után újra szerettem volna ezt a promós Bitdefendert telepíteni, de minden esetben azt írja ki, hogy lejárt. Az előzőből még volt hátra 107 nap, és ezt írja a Bitdef. central.ban is, de mivel más az eszköz, valszeg azért nem sikerül.Tudtok rá vmi.megoldást? Előre is köszönöm a választ és Boldog békés karácsonyt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi!
) Tudna valaki segíteni?

![[link] [link]](http://cdn.comss.net/img/kaspersky_free_2016_1.png)

!