Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Hy
Milyen mobil internet csomagot érdemes kötni pannonnál?
uj kártyával, csak 1-2 hetes hazsnálatra kéne, nem hűséggel, ha modemet adnak ingyen az is jó, vagy, ha cska simán 1 simet az is jó
előre is kösszi
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2151 üzenetére
THX
akkor modem nem lesz, nemgáz...
Számlazárás mikor van Pannonnál?
mert csak erre az 1-2 hétre kellene -
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2154 üzenetére
Értem
csak azért, mert régebben voltak ebből problémák, h mint mire nem kellett a net addigra kapcsolták be
tenx -
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2157 üzenetére
vmi ilyesmi volt pedig namind1
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #2159 üzenetére
Szia!
Az a lényeg, h ciklusokra van osztva a wap
pl ma megrendeltük, és holnaptól megy aug. 8-ig, megrendeltük az 1500-as csomagot, és 650-et aktiváltak belőle, 5000-et vontak le a simről, ha az 500-ast vettük volna, akkor 250-et aktiválnka etc...
kb 1 óra volt az egész mert volt közben 1 tulajdonigazolás vagy mi is volt... ráadásul, h még bonyolultabb legyen olasz imserősünknek kellett.... -
eastsider
nagyúr
Hali!
mennyire ajánljátok a Pannonos mobilnetet?
lefedettség(Zalaegerszeg)?
illetve a "korlátlant" hány giga után korlátozzák? -
eastsider
nagyúr
beírom ide is, a másik topic elég halottas...
van egy most kibontott (nem tudom mennyi idős, nem túl régi...) djuice kártya.
telefonba behelyezve, ha hívok róla azt mondja "nem áll rendelkezésre egyenleg" hha hívni próbálom másik számról, azt mondja, hogy az előfizető kérésére nem kapcsolható.
csak fel kell tölteni és jó lesz, vagy vegyek egy új kártyát? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok
a mobile online 100 csomagon kívül van lehetőség a számlás tarifámhoz mobilnet előfizetésre? (flottás csomagom van, nem tudom melyik...)
-
eastsider
nagyúr
hmm azt kaptam válaszesemesbe a Klikk megrendelésekor, hogy az én előfizumhoz nem rendelhető....
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
hmm... most erősen elgondolkoztam a Like 300 díjcsomagon... sokkal jobban megérné a mostani helyett (mostani: 17ft , mp alapon, 40 ingyen sms, 2500ft, no mobilnet)
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
kérdés
ha én csak számlafizető vagyok, nem tulajdonos, akkor vajon lehet személyesen intézni bármit személyesen az üzletekben?
-
eastsider
nagyúr
akik androidhoz 100mb mobilnetet használnak, milyen beállításokkal teszik?
opera mini alapszükséges ki-be kapcsolgatni, háttéradatkorlátozás,stb...?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
köszi nektek!
ahogy néztem instagramozni nem nagyon kell, csak, ha "muszáj", a fb messenger azért eszi a netet, nem tudom miért, a képek cacheből jönnek.. 9gagezni se nagyon kell opera minivel, egy izmosabb legördítésnél megevett 600kb-ot (20-30-40 kép)
háttéradatot mindennél korlátoztam kivéve fb messenger, gmail, meglássuk mi lesz, most klikket aktiváltak (flottás előfizu)ha nem lesz elég, átmegyek LIKE300-ra a T-hez
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek van még esély nexus 4et kapni telenornal? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
mostanában mi a helyzet telenornál a VOIP-pal?
konkrétan az All-in L-re lennék kíváncsi. engedélyezett? plusz netcsomaggal engedélyezett? -
eastsider
nagyúr
berendelték helyi üzletbe e N4-et...(múlt hét elején) kíváncsi leszek lesz-e még
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #22145 üzenetére
és all in L-nél nincs olyan lehetőség, hogy +netcsomaggal a VOIPot engedélyezzék?
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #22148 üzenetére
azért köszi!
egyébként bővebb leírást hol találok az allinről? a honlapo nincs túl sok minden
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #22150 üzenetére
végülis főleg a voipra voltam kíváncsi, de külföldi hívások, SMS-ek, stb...
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
All IN L vs VOIP kérdésa legfrissebb ÁSzF-ből fogok idézni
3.1. GPRS-alapú szolgáltatások
...
A GPRS alapú szolgáltatások nem használhatóak internet alapú hangszolgáltatások
igénybevételére, kivéve amennyiben az Előfizető az alábbi szolgáltatások valamelyikét
veszi igénybe:
Mobil Online Start
Mobil Online 500 MB
Mobil Online 1 GB
Mobil Online Flexi
Mobil Online 5 GB (korábban Mobil Internet 5 GB néven)
Mobil Online 10 GB (korábban Mobil Internet 10 GB néven)
...
viszont az All in L-nél ez vanA tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe. A tarifacsomag
igénybe vétele esetén internet alapú hanghívások nem kezdeményezhetők.most akkor mi, vagy hogy?
ha veszek pl egy movil online 500mb-ot a díjcsomagba foglalt fölé, akkor vajon tiltani fogják a VOIP-ot, vagy nem?
vagy ezt annyira okosan oldották meg, hogy simán nem rendelhetőek ezek a csomagok az allinhez[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #22185 üzenetére
mekkora zs***k, már bocsánat..
a 2. legnagyobb publikus csomag mellett ezt tiltják.. szánalomnak tartom valahol... -
eastsider
nagyúr
nekem ugyanugy van mindenhol meg LTE. 9ker
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
ez mi ez a +50 perc?
ezt latom a telenor oldalan:
b. (Igénybe nem vehető szolgáltatások)
Igénybe nem vehető szolgáltatások: 1. roaming díjzónában felhasználható kedvezményt nyújtó szolgáltatások (III.8.3. pont), Vezetékes-hívó, 5 perc után 0 Ft, 40 SMS, 80 SMS, Korlátlan SMS, 40 perc beszélgetés, 80 perc beszélgetés, 1 szám szabadon, a III.3. pontban szerepelő Kiegészítő mobil internet szolgáltatások – kivéve 500 MB/1 GB adatjegy
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
egy ismerosom flottajaba szeretnek belepni, ilyen parameterekkel rendelkezik:
nincs havidij,15ft/perc, csak a netet kell fizetni ami 4GB-nal 2100Ft. azt mondta a tulajdonos, menjek be a telenorba es kerdezzem meg lehet-e nagyobb netet kerni hozza. Van errol infotok, hogy lehetseges-e, es ha igen, milyen arak lehetnek?elore is thx.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nem tudjátok esetleg, hogy várható-e iPhone-okra akció, ami jobb a mostani Apple TV-snél? meglévő blue XXL-hez kellene telefon
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #53053 üzenetére
azt nem tudodvéletlenül, hogy meglévő előfizuhoz is a 10k online kedvezményes ár érvényes? (pl i7 32gb - 79k)
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #53055 üzenetére
Oh király. Viszont ahogy nézem sajnos pont elfogyott a 7..
-
eastsider
nagyúr
nem tudjátok mennyi idő, míg a "háttércsoport" törli a rendelésemet a telenor webshopban?
-
eastsider
nagyúr
MIndenki apple TV 4K-t kapott az iphone-okhoz?
itv 4 volt írva -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Balatonlellen találkoztunk 5G-vel. Mi11, Xiaomi eu fw. Flotta előfizu
Pixel 4a5G-n nem látta viszont... Telefon vagy a hello data lehetett a gond szerintetek? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
ha volte tiltas aktiv, es lett volte kepes telefonom, akkor engedelyeztetnem kell a voltet? volte kapcsolo van
-
eastsider
nagyúr
Balatonboglár
[kép][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest