- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
-
-
AirBooms
addikt
Ha szepen kerem, megneznetek nekem, hogy egy Bloom es egy Gulf hany wattos TDP-T produkal terheles alatt, mondjuk LinXszel. A merest a RealTemp 3.67-tel kene megnezni az összehasonlitas kedveert. Elöre is köszi.
A keres apropoja, h nekem felelmetes a 4.5 GHzre huzott SB 140-150 wattos TDP-je. -
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #29034 üzenetére
Most nehogymár háborút indítsunk egymás ellen. Örüljünk, hogy fejlődnek a cuccok! Lassan odasüllyedünk, hogy "én meg messzebb pisilek, beee!".
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #29032 üzenetére
De engem ez érdekel. Nem a mai játékok. Nekem ezzel a programmal fusson gyorsan a gép.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #29030 üzenetére
Ööö, ez így nem igaz. Vannak játékok - s most megint az ezeréves Flight Simulatorral jövök - amik elsősorban nem azzal terhelik le a procit, hogy kihajtsák a VGA-t, hanem a szimulációhoz szükséges egyéb számításokkal. Viszont pl. ugyanúgy nem használják a HT-t, mint sok egyéb más játék, mert amikor az FS-t fejlesztették, még nem is volt ilyen. Tehát én egyáltalán nem bánom, hogy ennyire megnőtt a proci számítási kapacitása, pláne olyan területen, amit egy sok számítást igénylő szimulátor jól kihasználhat.
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy FSX-ben, vagy FS2004-ben szinte tök ugyanannyi FPS-ed lenne a GTX580-addal, mint mondjuk egy GTX8800-zal. FSX-nél kb. 20 FPS... Ennyit a VGA-d kihajtásáról...
(#29026) katt777: miért tűnne el a rendszer? SATA3-mon van minden, azzal semmi gond. Áprilisban meg cserélik a cuccot. Ennek a beszólásnak nagyon savanyú a szőlő íze volt - hogy ezzel a csodás képzavararral éljek.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #29021 üzenetére
Gulfnál is. De mekkora órajel szükséges egy 980X-nek mindehhez?
Amúgy igazából ez azt demonstrálja (egy kis csúsztatással - mert ugye a 2500K-ban 2 MB-vel kevesebb cache van), hogy egy 2500K mire képes! S a játékokban tudtommal nem nagyon kell a HT.
-
AirBooms
addikt
válasz
keIdor #29018 üzenetére
Nem akarom nagyon borzolni a kedélyeket. Ööö, a Gulfosoknak üzenem, hogy ez még a tuning legalja, léggel, egy Freezer 7 Pro hűtővel...
-
-
AirBooms
addikt
válasz
helkis #28382 üzenetére
Gulftownhoz más ajánlások vannak, mint Bloom-hoz. Tehát ha jól emléxem, a qpi-nak mehet több is, mint 1,35 V és a Dram-qpi különbség is másképp alakulhat. Erre valamikor tavaly nyáron a Gulf topikban linkeltek be táblázatot, asszem, Sárpac. De az tuti, hogy ott megtalálod a táblázatot.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #28239 üzenetére
Masfel gep van SB-böl. Az egyik teljesen kesz, a masik erösebb lesz, de meg nem jöttek meg a ramok, s eladtam a 2500as procit, egy valogatott 2600k erkezik bele az Asrock Fatal1ty lap es a GTX570 melle. A gyengebb (amit mar unokaöcsem nyuz) UD3-bol, 4 gb rambol, HD6870-böl all es megkapta a magamnak szant 2600k-t. A 1366ról meg en nem mondtam le.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #28236 üzenetére
Még mindkettő megvan, sőt SB-ből másfél gépnyi cucc van. Nem tudom, mi jön vissza az EVGA-tól. A tiéd gyengébb, mint a 759? Amúgy még nem tudom, mi lesz a sorsa.
Erdei: esküszöm, úgy emlékszem, hogy az volt az R2E manuáljában, hogy az egyes slotban mindenképp kell ramnak... De ha tévedek, mekógkövetlek. Most nem tudom megnézni semillyen formában, mert nem vagyok otthon, Pesten.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #28232 üzenetére
Nézd, nem tudom, más márkáknál hogyan működik a trichannel, de nekem az rémlik, hogy az egyes slotban mindig kell lennie modulnak, mert különben nem indul el. Ebben persze, lehet, hogy tévedek. Az Asusokon kivűl nem sok X58 járt nálam, egy Giga UD7 egy BloodRage, s egy EVGA. Ezekben pont nem póbáltam ezt ki. Az R2E-kkel nagyon sok gondom volt, állandó probléma volt, hogy a 6-ból csak 4 GB-t láttak, de tc-ben mentek. A kis Gene volt egydül jó ebben is. Aztán volt egy R2E, amiben a kettes slot volt halott. Az R3E-nél is előfordult a tc hiba (4 GB-6 GB), de már ritkábban. Ezt én egyértelműen az Asus lapok hibájának rovom fel, pláne ebben a kategóriban. Ha tényleg ilyen szarok azok a Foxconn foglalatok, akkor miért eröltetik. Amúgy érdekes, az EVGA-n is Foxconn van, de ez a hiba nem jött elő.
Én megszoktam, hogy együtt élek ezzel a 4GB-6GB hibával, viszont még olyan precz szolgáltatást, feszültségértékeket egyik laptól sem kaptam, mint az R3E-től. Még az EVGA-tól sem, de ha majd megkapom a garis EVGA-t, lehet hogy kap még egy esélyt. Már ha tudnak még küldeni 759-et...
Szóval én sem bántásból, meg védelmezésből irtam, amit irtam - csak az általam tapasztalt tényeket. -
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #28230 üzenetére
Az én R3E-m messze verte mindenben az EVGA-t, dropban, mindenben. Mindkettőt kimértem, az Asus agyonverte az EVGA 759-et. Még ilyen pontos, preciz lapot nem láttam.
Amúgy ha ilyen hiba van vele, akkor az tényleg gond, vagy valóban el van hajolva egy prociérintkező, csak nem látszik, vagy ki kell tisztitani a rossz slot-ot. Elvileg, ha az első pirosba nem raksz modult, el sem lenne szabad indulni a lapnak, legalábbis R2E-nél még igy volt. Ott mindenképp kellett lennie modulnak. -
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #28211 üzenetére
Nálam az összes R2E és az R3E is ezt csinálta ramtól (tipustól) függetlenül. A megoldás az volt, hogy kisebb erővel szoritottam rá a procira a vizhűtő blokkját. Szarok a Foxconn foglalatok. Ja és ez a hiba abszolút nem függ tuningtól, alapon is képes ezt csinálni. Néha egy újrainditás is elég. Nálam rendben vannak/voltak a lábak.
-
AirBooms
addikt
Köszi mindenkinek a jókivánságokat, anyám túl van a műtéten, ma már bemehetek hozzá...
Akiknek kárt okoztam, utolag is mélységesen elnézést.
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
Tudja valaki, hogy Ősembert hogy a búbánatban lehet elérni?
Nem tudom a számát, de szeretnék rendelni. Privire nem válaszol, sem emailre, s a honlapon leadott rendelésre sem... Ez fasza... -
AirBooms
addikt
válasz
radi8tor #27866 üzenetére
A 4GHz nem extrém tuning, de a tápostopikban emltettem a 4 GHz-et. Bár már ott nem kérek efféle tanácsot, legfeljebb csak azt kérdezem meg,hogy X táp megbizható-e. Helyettem ne számolgassanak centizve. Mintha garázst éptenánek egy 170 centi széles kocsinak. Végülis befér az egy 172 centi szélesbe is...
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz
mpierre #27860 üzenetére
Látod, az üresjárat eszembe sem jutott. Engem inkább az lepett meg, hogy csak ennyit eszik a gép. S ha belegondolok, hogy ez még ennyi sincs, hiszen a táp hatásfoka itt 92 százalék, akkor nem értem, miért ajánlottak nekem ehhez az ilyen tápszámoló progik 750 wattos tápot. Bár az tény, hogy jobb előre gondolkodni. Meg ez olyan, hogy egy 1,6-os 110 lovas autó is ugyanannyit eszik városban, mint egy 1.1es 60 lovas (amelyik erölködik). 10 liter!
-
AirBooms
addikt
válasz
OldJohnny66 #27854 üzenetére
Nálam 4 GHz-en hajtva a Gulfot, a GTX460-at 900/1800/2100-on 460 wattot eszik a cucc (monitor nélkül) OCCT-vel PSU teszten. Ez jó, mert a 850-es tápom itt a leghatékonyabb és még éppen nem indul be a venti túlzottan.
-
AirBooms
addikt
válasz
niklebi #27822 üzenetére
Azért én ezeket megnézném a helyedben. BMW001-gyel vetettük össze a Dominator GT-vel, s bizony fej-fej mellett voltak. Időzítésben is. Az ára pedig magáért beszél...
Önreklám off...
-
-
AirBooms
addikt
válasz
subaruwrc #27659 üzenetére
Igen, most beleszarok mindenbe. A parom öthonapos terhesen kirakott. Az autot is rajtam követeli, most eppen videken tengödöm. Azert a gepemet remelem egyben visszakapom. Az egesz mint egy villamcsapás, előzö este en voltam a vilag legjobb pasija, s milyen jo, ilyen boldogan varjuk a babat. Masnap meg kaptam öt percet a pakolasra, a kulcsot is elvette. A kutyam azota sem eszik, ö meg anyamat hivogatja, milyen ujabb követelései vannak.
Bocs ezert a sok barom offért. Ki is lehet töröltetni. -
AirBooms
addikt
válasz
proci985 #27236 üzenetére
Nem igaz, hogy az ES procik jobban mennek. Ezt szerintem a nagy tuningosok is megerősíthetik. Főleg az utóbbi néhány évben a retail-ek jobban mentek, mint az ES-ek, lásd pl. az előző 980X-em, ami szintén ES volt, s a mostani közti különbséget. De már így voltam az első E8400 ES-el is.
#27241 gombcomp: asszem, én sem vagyok szent - bár a munka piszkos részét nem én végeztem...
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #27231 üzenetére
Ezzel egyetértek! Lekopogom, de CPU még nem halt meg nálam!
-
AirBooms
addikt
válasz
Laraxior #27223 üzenetére
Hmm, minden rossz indulat nélkül: rengeteg 980X-et lehet kapni kiskerben is OEM-ként. Igaz azokra van gari. Az enyémre ugyan nincs, de ennek ellenére tudom, honnan származik, s tudom, hogy vadiújan vettem. S azt is tudom, hogy nem lett brutálisan meghajtva. Nekem még egy ilyen procinál sem érne meg 100+ ezer forintot, hogy legyen dobozom, meg körülményesen érvényesíthatő garim.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #27216 üzenetére
Majd meglátjuk. Amúgy olcsón vettem...
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #27212 üzenetére
Milyen hülyeségre gondolsz? Több ok is áll a háttérben. Amúgy még csak meghirdettem, nem feltétlenül adom el. Ha okoskodások és szemtelenül alkudozók jönnek majd, akkor marad minden.
-
AirBooms
addikt
Meghirdettem a procimat és az alaplapomat. Ha megjön az eVGA Classified, az is megy a PH-ra.
Rossz kedvem van. -
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #27150 üzenetére
Kell venni egy 980X-et, az a 32nm-nek köszönhetően 4,2-n sem nagyon megy 60-65 fok fölé LinX alatt. Vagy jöhet az SB...
Hehehe! -
AirBooms
addikt
válasz
Laraxior #27025 üzenetére
Bevallom, nem elsősorban a takarékosság miatt tuningolnám a kis Mercit, hanem mert iszonyú hosszú a váltó áttételezése, városban emiatt szinte használhatatlan, 70 alatt nem lehet kapcsolni ötödikbe, mert 1000-1200 körül van a fordulatszám, ott pedig még erőtlen. Autópályán meg eleve kevés ez a teljesítmény, a nagy homlokfelület miatt (A-osztály) állandóan lenyomnak a "nagyok". Pedig van ennek a motornak egy gyárilag 95 lovas, közel 200 Nm-es változata, amivel azért már kellemesen lehet mindenhol közlekedni. Na csak pont ennyit szeretnék. A hangja, más egyebe nem fog változni, s a párom is könnyebben vezeti majd (úgyis főleg ő jár vele). Kinőttem már a dizsis verdákból, meg a csomgtartónyi mélyládákból (sőt, ez a korszak nálam ki is maradt). S egy Subaru Impreza WRX STi sem tudna a mindennapokra örömet okozni, pedig volt idő, amikor egy 320 lóerős verziót szívesen kergettem (4,6 alatt gyorsult százra), de 20 liter alatt nem evett. Egy tankkal ritkán tettem meg 200 kilométernél többet...
-
AirBooms
addikt
válasz
Laraxior #27022 üzenetére
Én meg pont fordítva vagyok: nekem a procim árából könnyű lenne áttérni SB-re, s még rengeteg lé maradna (ha mindent beleszámolok), amiből szintén élvezeteset lehetne tuningolni, mégpedig az autómat. A chiptuningja, ami 20-30 lóerőt simán garantál (75 LE-s common rail turbódízel), megvolna megmaradt pénzből... Szóval én még azért nem nyugodtam teljesen le... De ma olyan szépen hasított a 980X, hogy kár lenne érte.
Cybertrone: nálam a motortuning nem csak teljesítménynövelést hozna, hanem kis terhelésen (tehát nem állandó padlógázon) fogyasztáscsökkentést is - többszörös egyéni tapasztalat. Talán emiatt még szebb is, mint a PC-tuning!
-
AirBooms
addikt
Részemről sincs harag, csak tegnap már késő lett volna válaszolni.
Hisztisnek sem tartom magam - talán erről ma BMW001 személyesen is meggyőződhetett -, csak nagyon uncsi már, hogy ebben a topikban (s még néhányban) van egy ember, akinek állandóan küzdeni kell az észosztó, bután makacs, általában folyamatosan offoló, mindig ugyanoda visszatárő (AMD szar, AsRock a király - mást ne is vegyél - stb.) felesleges előadásai miatt. Ez húzott fel, s tett egy kicsit érzékenyebbé. pedig azt hiszem, rajtam kívűl vagyunk egy páran, akik már megfogadták néhányszor, hogy nem fugonk vitába keveredni vele - mert nincs értelme. -
AirBooms
addikt
Ne hátrálj ki ilyen bután: azt a hsz-t nekem válaszoltad, s ezt írtad: "Szerintem is mindenki ugy dönt ahogy akar... Mindenki ugy szorja a pénzt ahogy tudja...vagy ahogy a lelkiismerete ráviszi(lehet máshol fontosabb)(család, stb... már akinek van)"
Ezek után, kérlek, tedd fel magadnak újra az iménti kérdésed: "Amugy ez nem egy forum, ahol i7 es dolgokról beszélgetünk??"
Ha erre már értelmesen és őszintén tudsz válaszolni (magadnak), akkor talán már azt is megérted, hogy továbbra sem fogok annak örülni, ha a technikai, szakmai jellegű kérdéseimre, felvetéseimre életvezetési válaszokat kapok, s folyamatosan nyomatják "az ezt márkát kell venni", s hasonló dumákat! Mellesleg érdekes, hogy a topikon, s úgy általában az egész PH fórumon az itt lévők 99 száazléka jól kijön egymással. Az a maradék 1 százalék mindig ugyanazon egyedekből álló halmaz.
Azt meg végképp nem tudom értelmezni, miért lenne nagy a szám??? Láttad már a méretét? Vagy ezt hogyan kell érteni?
-
AirBooms
addikt
válasz
ATtIs_80 #26900 üzenetére
A manuál szerint is csak erősebb (az én értelmezésem szerint, extrém) tuningnál jelenthet valamit. Én sem kötöttem be, semmi hátrányát nem érzem.
Ja még annyit találtam a manuálban, hogy több GPU-s rendszerhez is ajánlják, vagy ha nagy a teljesítmény felvétel (ők, ha jól emlékszem, 500 wattott írnak). -
AirBooms
addikt
Lehet, hogy én vagyok képtelen felfogni bizonyos dolgokat, de egyszerűen nem értem például ezt a hozzászólást sem. 40 éves létemre talán mindazt fel tudom fogni, amiről írtál, ráadásul éppen babát is várunk, így nem hiszem, hogy az lenne a jellemző, hogy feleslegesen szórnám a pénzt. Ráadásul, ha most váltanék SB-re, akkor nem csak nőne a gépem teljesítménye, hanem olcsóbb is lenne (erre utaltam azzal, hogy csak a mostani procim árából kijönne a proci+alaplap, s talán még maradna is egy kis lé). Egyszerűen csak azt utálom, hogy szakmai, műszaki tanácsok helyett, szakmai fórumozás helyett ezen a topikon időnként életvezetési tanácsokat is osztogatnak, mégpedig olyan szinten, hogy már a legalapvetőbb számtani képességeimet is kétségbe vonják.
Azt meg már ezerszer leírtam, hogy nem játszom a géppel, nem is ismerem a játékokat...Amúgy meg sokkal inkább el tudom fogadni azt a féle "melléfogást", vagy bebukást, ha egy új platform kipróbálása gondokkal teli, mint ha veszek egy megbízhatónak, prémium kategóriásnak titulált cuccot, ami egy hét után megdöglik, s emiatt hetekig-hónapokig nincs gépem. Az meg legyen az én bajom, hogy úgy általában az élet minden területén a minőségi (s jellemzően nem olcsó) cuccokat keresem/kedvelem. Legyen az számítógép, autó, hifi, bútor, bármi... azt hiszem, ehhez senkinek semmi köze.
Köszönöm.
-
AirBooms
addikt
válasz
katt777 #26895 üzenetére
Miért ne tudna itt bárki is számolni. Nem ezzel van gond. Hanem, hogy nem tudod elfogadni (már megint), hogy valaki más prioritásokkal gondolkodik, más szempontok szerint dönt. Éppen ezért millióféle képpen lehet számolni. Egészen egyszerűen utálom, ha megmondja valaki, hogy miként gondolkodjak, miként számoljak (milyen márkát válasszak), pláne, hogy fogalma sincs az illetőnek a helyzetemről, az életemről, kedvemről, a hangulatomról, az érdekeimről, stb. Lehet, hogy egészen egyszerűen csak azért akarok váltani, mert CSAK! Tessék ebbe belekötni.
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #26877 üzenetére
Inkább sétálok egyet a kutyámmal... Neki is, nekem is jót tesz a mai megrázó hírek után!
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #26875 üzenetére
Én még elég jól érzem itt mellettem a biliből áradó bűz szagát...
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #26854 üzenetére
...pedig mennyi mindent lehetne venni belőle...
-
AirBooms
addikt
válasz
Cybertrone #26852 üzenetére
Nem, nem azt mondtam, hogy munkára kell... Hanem, hogy nem játékra!
-
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #26847 üzenetére
Egyetértek veled abban, hogy érdekes lenne egy clock to clock összehasonlítás is, de a gyakorlatban úgyis turbóval menne. Vagyis egy lényeg, tudja hozni a teljesítményt, engem nem érdekel, hogy turbóval, vagy nem turbóval, vagy asztallábbal, vagy alumíniumfazékkal...
Amúgy mint említettem, a játékok érdekelnek a legkevésbé, ellenben a felhasználói progik többségében is előnybe kerül az új proci, ha meghúzzuk. A tömörítőprogik - ahogy láttuk a tesztekben - kifejezetten szeretik a magas órajelet. -
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
Miért gondolod, hogy nincs kihasználva a 980X?
A gond csak az, hogy még a múlt év végén vettem, amikor nem tudtam, hogy hamarosan itt lesz egy olyan platform, ami olcsóbban tudja egyanezt, sőt elveri. Azóta csak most üzemeltem be, mert itt voltak az ünnepek, meg elszált egy alaplapom... Ész nélkül nem akarok váltani - de most pont az a helyzet, hogy a 980-ba fektetett pénz nem tűnik felesleges kiadásnak (jó áron vettem), s bőven kijön belőle egy gyorsabb komplett rendszer. S akkor még nem beszéltem a trichannel kitemről, meg a szintén jó áron vett két prémium X58-as alapllapomról, amik szintén pénzzé tehetők... -
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #26825 üzenetére
Hát igen, ez a kérdés, mennyiért tudom most eladni. Azok, akik 180k körül hirdetik, biztosan fogják még egy darabig árulni... Vagy árat csökkentenek.
Tudod mit, meglátjuk, lehet, hogy meghirdetem. Döntsön a véletlen, ha elfogadható áron elviszik (értsd, SB jól jönne ki belőle), hát vigyék...Hihetetlen, hogy egy-két nap alatt mekkorát fordul a világ!!!
-
AirBooms
addikt
válasz
katt777 #26821 üzenetére
Hát ez az, én nem játékra használom a gépem!
Szerinted, ha mindenki SB-t vesz, akinek X58-a volt, ki fogja megvenni a használt X58 konfigokat? (Mármint rajtam kívül, de az csak 1db.) Csak olyanok jöhetnének szóba, akiknek meg nincs rá pénzük, ergo nem lesz jó használt ár
Na ezzel tökéletesen egyet értek, éppen ezért kellene még most gyorsan váltani, pláne a 980X ára miatt...
Hát, nekem már akadt LinX-hibán 18. körben, szóval korántsem biztos, hogy stabil az a cucc
A teszt már többször lefutott, csak azon a screenen nem az volt a lényeg, hogy még várjak félórát...
HSM: "Pszichiáter helyett azt kéne eldöntened, hogy mit akarsz. Mindig a legjobbat, és folyamatosan nyeled a bukót pénzügyileg, vagy egy gazdaságos cuccot, jó áron, amivel aztán elleszel egy darabig. Én a fél gépedet kb. lecserélném, és vennék belőle valami költséghatékonyabb X58-at vagy P67-et, ha a pénz számítana..."
Hát ez az! Tudom, mit akarok: az általad felvázolt két dolgot (majdnem) egyszerre!
No, azért az nem küld padlóra, ha nem mindig a legjobb gépem van, de ha azt látom, hogy kevesebb pénzből jobbat is lehet, akkor az dühít (vagy legalábbis izgat). A játékok nem izgatnak, ezért csücsül a gépemben csak egy darab GTX460. Azzal meg tisztában vagyok, hogy a P67 sem biztos, hogy fél év múlva, vagy egy év múlva ne lenne ugyanebben a helyzetben... Az X68-ra persze tuti, hogy így is, úgy is többet kell majd kiadni, de most nem ez a helyzet. S az sem mindegy, hogy majd akkor az X58 vagy a P67 ér-e többet? Én most nem az X58-ra voksolok...
-
AirBooms
addikt
válasz
OldJohnny66 #26807 üzenetére
Én pont azt látom, hogy pl. írásban pontosan kétszer jobb a 2600K (nem tuningolt!), mint a 980X! Szerintem nagyon is gond van vele!
BMW01: Igen, egy csúcskategóriás SB rendszer jönne ki a Gulfi árából, s még 8 GB ramra is telne mondjuk a lapból. Én szerintem pont a Gulfit érdemes váltani, mert ha más is úgy gondolkodik, mint én, akkor az életben nem adom már el (árában): ha most kéne választanom a két rendszer között, akkor SB-t vennék, mert csak a proci árából megkapnám a teljes rendszert, jobb teljesítménnyel, stb. Lehet, hogy nem fog (látványosan) esni az i7 ára, főleg a Gulfié, de eladni már nagyon nehéz lesz - míg eddig voltak olyan idők a PH-n, hogy nagyobb volt a kereslet rájuk, mint a kínálat.
Igazad van, hogy i7-ben a Gulfi a csúcs, de pont ez a hátránya is: itt ér véget a dal. Nincs tovább, az út vége. Az SB meg csak most indul. S aztán jön az X68, vagy mi a fene... Ha addig várok, s megint csúcsot szeretnék (márpedig úgysem fogom kibírni, hogy ne azt akarjak - pedig jó lenne), már nem fogom tudni ezt megtenni, hogy csak a mostani a procimból egy komplett rendszert vegyek. Ááá, keresek egy pszichiátert...
Utálom a Sandy-t! -
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #26780 üzenetére
En most baromira elgondolkodtam: pont most bizonyitotta be a 980X, hogy meg ö sem versenykepes a Sandyvel. Ar-ertekben föleg nem! Csak a Gulf arabol kijön egy 2600K egy jofele alaplappal, s meg ramra is marad egy kicsi. Igy meg megmarad az R3E is es a 2000-es Trident trikitem, arrol nem beszelve, hogy lesz meg egy vadiuj EVGA lapom is. Ezek mind penzze tehetök, tehat meg nyernek is a bolton. Ha pedig jön Z68 a 2011gyel, meg mindig valthatok.
Nagyon nem volt mar kedvem tovabb varialni, de ez most nagyon megmozgatott, meg akkor is, ha csak par szazalek gyorsulast kapok, s a mostani rendszerem nagyon fincsi. CF meg nem erdekel.
Mit szoltok? -
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #26775 üzenetére
Szerintem jobbak (én a memória írásra, olvasásra és másolásra emlékszem leginkább), de nem csináltam screent, így nem tudok pontosan mit mondani. Olyan rövid ideig volt működőképes az a lap...
A 980X ennyivel gyengébb ezekben a mérésekben???
Viszont a GFlopsokat tolják ezerrel LinX-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest