- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dangerzone #21764 üzenetére
Azt nem írta, milyen meleg vízzel hűt.
AirBooms: Hát ez valami gyári hibás proci...
Qru: Igaz, kösz.
-
sniper elite
senior tag
válasz
dangerzone #19323 üzenetére
Van egy Zalman, de sok hasznát nem veszem, többi coolert kötöttem rá eddig eléggé furcsán állítja őket. Proci coolert nem nagyon akarok ráhagyni megmondom őszintén.
-
katt777
félisten
válasz
dangerzone #17350 üzenetére
Ilyen tanárom nekem is volt, még középsuliban OKTV-t nyert srácot is lazán kivágtak. Ilyen esetben célszerű az adott tanárt egy népesebb diákcsoporttal felkeresni, és felhívni a figyelmét arra, hogy jóval többen, és jóval erősebbek vagytok, és hogy ha megszívat benneteket, amúgy is csak neki lesz veszíteni valója.
HSM: Sem 1600 alatt CL7-tel, sem 1600-tól CL8-ban semmi probléma a RAM-okkal, úgyhogy ezzel nem sokat mondtál. Tegnap egyébként legrosszabbra állítottam 7-7-7-en kívül az összes időzítést, és így már az első LinX kör végén kidobott.
Ha alacsonyra állítom, az eleje lehet 7-8-7-16-59-... is, megy alacsony RAM- és VTT-fesszel stabilan, de ha 2.-at 7-re állítom, kampec (szóval tök mindegy, mi van utána). Szóval nem időzítés a probléma, valahol másutt kell keresni, de mivel a RAM-VTT-fesz emelés nem segít, fingom nincs, hogy hol, CPU-beállításoknál, lapnál, v. hol (ASUS-nál sem találtam).
Pedig volt már stabil 7-7-7-16-tal.
Írtam, hogy külön kártyát ad az ASRock, ha kell, megveszed, ha meg nem, nem kell fizetni érte; így lenne normális, nem? Vagy megveszed et a kiadást. 3. PCI-EX16 slotba be lehet tenni, és akkor CF-t sem zavarja be (3 karis VGA-kombó persze ugrott). Ráadásul csak 1 sáv kell neki, ha 1X slotba megy...
Mondjuk 2-t nehéz úgy betenni, hogy a fentiben tuner van, a következőt meg fedi a VGA... Mondjuk az USB3 azért egy külső vinyónál már jól jöhet.
Amúgy nem jobb lenne, ha vennél egy alap-lapot, és úgy szerelnéd föl olyasmivel, ami bármely lapra szerelhető, ahogy akarod? Pl. OK, ott van az X58, CPU, RAM, stb., de eldönthetnéd a slot-kiosztást és elhelyezkedést, választhatnál hangchip-et, LAN-t, USB, SATA csatikat, ahogy tetszik. Szóval össze lehetne építeni, mint egy gépet. Erre nagy üzletet lehetne alapozni sztem. Értelmesebb lenne, mint egyre több, gyakran fölösleges, v. rosszul elosztott szolgáltatást lapba és prociba építeni.
TPG: Ahogy pendriveról is lehet.
Keldor papa: Akkor én mázlista vagyok?
6GB RAM mellett az 5GB LinX már nem hajlandó futni, ill. ha mégis, akkor folyton bedobja a "kevés az erőforrás, kapcsold ki a LinX-et"-hibaüzenetet. Egyébként ha rossz, úgyis kidob még XP alatt is, 2GB-tal.
Sárpac: Legolcsóbb, ha teszel föléjük/elébük egy halk 12cm hűtőt, de pl. a Z600-ra v. hasonlókra szerelt venti is remekül hűti őket. P5Q-ban 4GHz-en is langyosak voltak a csupasz Kmax RAM-jaim 1154MHz-en.
ImI87: Közben már írtam, hogy max. időzítésekkel sem OK-k a RAM-ok. Baszki, a 2T-t kihagytam, azt még megnézem, de sokban nem reménykedem. Ha az rendben, akkor a többit sem kell levenni.
Qru: Nálam nem izzanak a Platinumok.
Azért ennyire nem kéne leszólni az ASRock-ot!OK, ATI vs. nV még OK, mert mindegyik csinált jó kártyákat, na de hogy Intel vs. AMD...
Nippon: A Mushkinokról én is csak jót hallottam eddig, DDR2-ben is, csak nehezen beszerezhetőek, és drágák. Lehet, bevadulok, és megnézem az OCZ-t 6-8-6-tal...
-
MPowerPH
félisten
válasz
dangerzone #17329 üzenetére
Jah, akkor ezzel tényleg elhantolom magam.
-
Lacc88
senior tag
válasz
dangerzone #17329 üzenetére
Ez ám a Biztatás !
Ez az FPO/BATCH - > 3942A526 jónak számít !?!
-
vhunor
őstag
válasz
dangerzone #17052 üzenetére
Amikor elköltöztem Zalaegerszegre november elején, belefutottam egy "olcsó" (tudom relatív) i7 konfigba, és kevés ráfizetéssel váltottam i7-re. Aztán még becsúszott ez-az mostanában, ha már sokat dolgozom, legalább hadd vásároljak kedvemre
).
-
keIdor
titán
válasz
dangerzone #13201 üzenetére
Az a baj, hogy már 3-4 hete folyamatosan változik a terve, és mindig közzéteszi az aktuálisat. HD5800 topicban nem egyszer telt már be másoknál a pohár, és nem véletlen, mert ki nem szarja le, nem de bár?
Ha más számol be, akkor béke marad, nem véletlen... -
HSM
félisten
válasz
dangerzone #4783 üzenetére
Szerintem meg ezt igazán szépen megindokoltad, köszönjük az építő hozzászólást.
Ahogy nézem az adatlapod, nyilván rengeteg tapasztalatod van az I7-es rendszerrel, de úgy alapvetően a négymagos rendszerekkel. És nyilván te tudod a legjobban, hogy EkSYS fórumtársnak mire van szüksége....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest