- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
na linx lefutott 4009MHz [211x9] 1.184V-1.200V között ugráló fesszel
QPI 1.355V 3800MHz - Uncore 3800MHz
RAM 1688MHz 8-8-8-24-1T 1.66Vwestlake: nekem a fenti konfiggal 4300kB/s, míg Vista alatt valaki mért 6400 körül az enyémnél rosszabb beállításokkal, szóval nem tudom nálad hogy megy a dolog, esetleg valami beállítás?
mellesleg a 8 "magból" nincs mind terhelve alatta, szóval valami ilyesmi okozhatja nálunk a lassabb eredményeket -
keIdor
titán
-
Sárpac
nagyúr
Linxet futtas 20köröset aztán blend, majd du. kicsi crysis és 99%, hogy stabil lesz onnantól!
Nekem 1.088Volton is stabil volt 3800on blend alatt 2órán át is, de a full stabilitáshoz 1.12V kell load, néha lemegy 1.104re is nagy ritkán durva tesztek alatt, de bios szinten 3-4egységgel kellett emelnem blend után, hogy véglegesen stabil legyen. -
-
Sárpac
nagyúr
Hát ahhoz még konzultálnom kéne a gigáékkal is!
Svsz ez a progi amit láttál egy összefoglaló kicsit a saját szám íze szerint.
Anno azért kezdtem el mert idegesített, hogy nincs olyan progi ami megmutatná magonként, hogy melyik van leterhelve és mekkora a maghőfoka kis tálcaikonban. -
Oliverda
félisten
Arról volt szó hogy a mem. szávszélnél bizony számít a magok órajele. Tehát esetleg jó lett volna megtudni hogy clock 2 clock ilyen szempontból mit tud egymás ellen a 3 architektúra. Nem tuningversenyre gondoltam.
Valóban lesznek olcsóbb lapok majd úgy 2009 Q2/Q3 környékén a Performance/Mainstream/Value kategóriában LGA1160 foglalattal. Azt szerintem te sem gondolod komolyan hogy belátható időn belül 25-30K lesz egy X58-as hiperrugalmas SLI és CF támogatására egyidejűleg képes lap. A Bloomfield-et nem az átlag és átlag büdzsével rendelkező júzereknek találták ki és az ára is ehhez mérten alakul.
Az imént leírtakból kiindulva, én és még nyilván sokan lehet hogy meg tudnák venni az 50+ ezerért vesztegetett lapot, de ez nem azt jelenti hogy majd tömegek egymást taposva vetődnek rá a cuccra, mert bizony ez viszonylagosan egy meglehetősen drága platform, és nagyon sok embernek erre nincs szüksége (vagy pénze sincs rá). Ezért ismételten csak nem mérvadó hogy nekem milyen lapom van és hogy az mennyibe került. Persze lovagolhatunk ezen még egy darabig ha nagyon unatkozol.
"ha valaki masnak valaszolok, az kulon hszben lesz"
Azért szúrt szemet mert ott nem másnak hanem nekem válaszoltál csak más hozzászólásomra, kb. 2 percen belül kétszer is. -
Oliverda
félisten
Így van főnökúr, nekem ez a szimpatikus márka, és mivel egyáltalán nincs szükségem nagyobb teljesítményre (sőt még ez is bőven bőven sok) ezért ezt használom. A hobbi szórol biztos hallottál már.
Nem kérem hogy olvass vissza mert látom nehezen megy dolog, de nem "kozmetikázni" akartam.
Valóban lehet már 20-25K-ért kapni olcsó és jó lapot alá, éppen most árulom ezt és veszek helyette egy olcsóbbat. Amúgy szvsz abszolút zéró közöd van hozzá hogy mikor mennyiért és mit veszek magamnak. Remélem ezt a mondatot már elsőre megérted.
Amúgy legközelebb javaslom a mod gomb használtát mert vannak olyan modik akik nem tolerálják a hsz. gyűjtit.
-
Oliverda
félisten
"hogy SLI+CF tamogatast kapsz, ami szvsz maris meger 50k-t "
Gyanítom hogy hanyatthomlok fognak majd rohanni az emberek lecserélni a gépeiket hogy 50K+ért cserébe kapjanak egy SLI+CF támogatást nyújtó lapot. Főleg hogy az SLI mint olyan alapvetően egy elég gyenge eresztés, az azt támogató kártyát ár/teljesítmény mutatója sem valami túl rózsás mostanság. Tehát szerintem te sem gondolod komolyan hogy olyan jelentős dolog lenne a kettős SLI+CF támogatás.
Ne is kínozd mert még fejfájást okozna.
mod: Bocs, a divatot visszavonom. Csak most látom a VGA-dat.
-
Oliverda
félisten
Olvasás, szövegértelmezés megy?
Sehol nem írtam hogy underclockoljanak, azt írtam hogy az AMD-t fel tudták volna húzni a Nehalem órajelére ha akarták volna (csak az esetleges tisztábbanlátás végett). Nem akarták. Szvsz nem vitás hogy miről szólt a teszt.
"nevetseges mennyire elfogultak vagytok.."
Ez a megnyílvánulásod valóban nevetséges.
mod: Na és mi van a lap árakkal?
Ezek alapján én nem Intel-esnek hanem inkább divatvásárlónak titulállak már persze csak ha nem haragszol meg.
-
keIdor
titán
#123 legalján van egy kis infó
Nyilván a Socket 1366 lesz az Extreme... a Mainstream meg az 1160. Elvileg itt nem lesz tuningra lehetőség.
Socket 1567 lesz a kemény! 24MB L3 meg L4 cache
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- Parfüm topik
- E-roller topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i3-7100 / G4400 CPU, Több db + Garancia + Számla!!!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest