Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • werszomjas

    addikt

    Sziasztok.

    Adott egy régi építésű tégla társasházi lakás.

    Felújítást végeztem (komplett) és elvileg az alattam lévőnél megrepedt a mennyezet amikor nálam törték fel a metlakit.

    Az alaprajz úgy néz ki, hogy van egy előszoba, nappali, konyha. Namost nálam csak az előszobában és a konyhában lett feltörve egy kb 20cm-es szélességben a metlaki (fűtési csöveket raktak oda)

    Az alattam lakó elmondása szerint nála megrepedt az előszoba és a nappali. Furcsa, hogy a konyhája meg nem repedt meg, pedig ott volt a legtöbb munka. Azt mondja, annyira rezgett az egész ház, hogy attól repedt meg a nappali plafon.

    Amikor folyt a munka (én nem voltam ott, melósok csinálták) ki is hívta a közös képviseletet, akik fotóztak nálam, meg felvettek vmi jegyzőkönyvet, amit nekem másnap telefonon felolvastak, de ezt én nem láttam és nem írtam alá. A lényege az volt, hogy az alattam lévőnek repedt a mennyezete.

    Nyilván azt szeretné most, hogy én javíttassam ki nála a hibát, amibe én nem akarok belemenni. Mondtam neki, esetleg az előszobát még el tudom képzelni, hogy azért repedt meg, de a nappaliját nem, mivel felette nálam ott nem nyúltak a padlóhoz.

    Azt mondja akkor feljelent és többszörösét fogom majd kifizetni.

    Mire számíthatok egy ilyen feljelentés után? Én nem tudom bizonyítani, hogy korábban is volt nála repedés, viszont elmondása szerint 6 éve volt nála tisztasági festés, sztem egy régi épületnél a gerendák mentén, ha az nincs lehálózva, előbb utóbb megjelenik a repedés.

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák