Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Szoktam actokat csinálni,"elég jól" megy már az a része.A leakasztás nem olyan egyszerű,nekem is voltak vele anno gondjaim.Ha közvetlenül a mozdonyról akasztasz le,akkor nagyon minimális sebességgel távolodva tudod elérni,hogy ne akadjon vissza. (persze ehhez is itt kaptam tanácsot) Nagyobb sebességnél csak a második kocsinál és a többi vagon között lehet szétakasztani,akkor nem akad vissza,tehát egy vagon mindig marad,ami szintén nem élethű.(megoldás: két tolómozdony,ha a hátsót vezetjük, akkor a másik után szétakasztható,de ez is csak a végső esetben élethű)Ha megváltoztatom az utolsó vagon ütközőkészülékének a típusát,(hogy eleve ne akadjon össze)a toló mozdonnyal,akkor a mozdony rááll a szerelvényre,nem akad össze,de nem mozdul ,hanem helyben "topog".Persze tisztában vagyok azzal,itt is többször elhangzott,hogy a program korlátai végesek,de hátha van valami megoldás.
"Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák

- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Gumi és felni topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 0perces Kolink KLA-003
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest