Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Rose
aktív tag
Kedves Jadro!
Sikerült életet lehelnem az MSTS játékba.
Akinek hasonló problémája van annak segítség lehet a megoldás. Igen sok külföldi fórumot átnyálaztam "gagyogó" angol tudásommal, de megleltem a problémámra a megfejtést.
A hiba okát az ASUS Xonar beállításánál a gx mód okozta. Ezt az opciót kikapcsolva lám működik a játék.
Köszönöm a segítséget Jadro,
végül is rávezettél a megoldásra és egy kis idő elteltével újra száguldhatok a "vaspályán" !!!
-
John Rose
aktív tag
Hát sokat próbálkoztam, de feladom. Sajnos semmilyen formában nem akar elindulni. Számomra ez egy X-AKTA. Innentől fogva csak a WIN7 valamelyik frissítésére gyanakodom a rengeteg közül. Hát egy darabig nélkülöznöm kell eme szeretett játékot, hátha netán csoda folytán egyszer csak sikerül életre keltenem.
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott már valaki hasonló problémával mint most én, ha igen akkor hátha tudna nekem segíteni.
A gépemen Win7 X64 op.sys. van telepítve és tökéletesen futott az msts, de most valamiért fejre állt nem tudom mitől (talán egy win update kever be nem tudom) és nem hajlandó elindulni. Már sokadszor túl vagyok az msts újratelepítésén, de a hibajelenség mindig ugyanaz. A betöltőképernyő után amikor a menübe kéne lépnie minden hibaüzenet nélkül kidob az asztalra.
Jó lenne ha nem kéne újratelepítenem a win7-et emiatt az egy program miatt, egyébként más progival, játékkal semmi bajom csak az msts szórakozik velem.
Ha valaki tudna segíteni azt előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- Iqos cigaretta
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest