Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15548) errorcode06 válasza bigmasterg (#15517) üzenetére


errorcode06
őstag

Nos, Sandisk sansa clip+

Első benyomás: Kialakítás. Óvatosan betoltam ütközésig a fülhallgatójának csatiját a cuccba(általában így szoktam, ugye sosem lehet tudni meddig az addig...), és nem szólt! Picit igazgattam rajta(kihúztam 1mm-t) és voala, elkezdett zörejeket kiadni, bár így nem stabil, folyton megszakad.(gyári, és Canyon CNR - EP8BL fülessel is, nem a füles a ludas)

Második benyomás: Zene. Ha 60%(kb)-os hangerő felett próbálok tuctuc, vagy rock-ot hallgatni, iszonyatosan beszaggat a cucc, nem lehet hallani a zenét rajta, fél másodpercet sem szól folyamatosan.

Harmadik benyomás: Rádió. Nem tudok másképp fogalmazni, ritka szar! próbáltam ebéd közben fél füllel classt hallgatni, ha picit mozdultam, szinte megszakadt a vétel, vagy átcsapott egy statikus zörejbe.

Remélem csak gyári hibás darabot fogtam ki, holnap viszem vissza a cuccot és remélhetőleg kezdenek vele valamit...

Próbálok pozitívan hozzáállni, de így -azt hiszem, nem fog menni.

[ Szerkesztve ]

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.