Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz lovi27 #56661 üzenetére
A CIB-et zaklasd, hogy egyáltalán nincs rendben. Nekem is ezt írja ki.
Ha a "security.csp.enable" ki van kapcsolva (ami nem ajánlott), akkor sem tölt be, csak maradnak a betöltőjelek.
Egyébként Chrome-ban nincs gond, mármint bejön a bejelentkezési ablak, tovább fiók hiányában nem tudtam menni. Edge, Vivaldi szintén rossz.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
SenorGrande
senior tag
-
-
válasz lovi27 #57446 üzenetére
Szerintem nem a te órádat figyeli. Időben az újabb esemény (könyvjelző létrehozása, törlése stb.) kerül a régi helyére, függetlenül attól, hogy neked melyik eszközödön mennyi az óra. Nálam volt idő, amikor 5 operációs rendszer között (win-linux-mac-android-ios) ment oda-vissza, hibátlanul a sync.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
válasz lovi27 #57451 üzenetére
Ez volt a helyes működés, a frissen csatlakozott gépre leszinkronizálja azt, ami fent van. A gépeket előbb kell csatlakoztatni és utána variálni, hogy az töltődjön fel. Mármint ha jól értettem a "felcsatlakoztatást".
Ha a mentésedet visszaállítod egy olyan gépen, amin a sync már be van állítva, fut a háttérben, akkor felülírja a dolgokat a szinkronizáció gombra való kattintás.
Persze hibás idő/dátum beállítással nem kellett még tesztelnem, szóval én azt nem tudom hogyan reagál rá.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
lovi27
addikt
válasz lovi27 #57668 üzenetére
ImTranslator - javítás. De akkor már kérdezek is.
Néhány oldalnál a Google a címsor alatt mindig megkérdezi fordítsa e az oldalt. Teljesen mindegy mit válaszok (soha semelyiket, egyik nyelvet se fordítsa) állandóan zaklat vele. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
Vagy ha a Google fiók miatt van (ott se találok erre utaló beállítást), akkor le lehet valahogy tiltani, hogy ne jelentkezzen be automatikusan. Én nem kérem. Persze nem zavar, ha nem üldözne ezzel... -
Cs1csó
félisten
válasz lovi27 #57669 üzenetére
A beállításokat zongorázd végig bár van pár oldal amit magától csinálja ezt, tehát ha rá téved egy idegen nyelvű IP-ről az ember ezt érzékeli és felkínálja a lehetőséget hogy a saját nyelvére lefordítsa pl.: F.lux (ez egy éjszakai fényt beállító program)
Amúgy váltottam ImTranslator-ra. Nem tudom mi a baja a Mozilla-nak a kiegészítővel de szerintem elvárható lenne a fejlesztőjétől, hogy módosítja úgy a kiegészítőjét hogy az a Mozilla-nak is megfeleljen. Gondolom nem a fejlesztővel akartak kitolni, hanem valami biztonsági, vagy technikai hiányosság van amit pótolni kellene és ameddig nem pótolja hivatalosan nem lesz elérhető a kiegészítő. Ez az Inline fordító része külön tetszik itt egy csomó mindent be lehet állítani:
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz lovi27 #57671 üzenetére
"csak a halott indián a jó indián" analógiáján elindulva: az a jó Windows 10-es UWP-s app ami nincs a gépemen, mert az én gépemen egy sincs.
Ez érdekes, bár én a Chrome-ot is használtam és nem szerettem a felső sávos dolgot ha le akartam valamit fordítani a jobb klikkes menüt használtam, de a Firefox-ban az S3 és most az IM is jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz lovi27 #57769 üzenetére
Természetesen ahogy az egyik előző hsz-emben írtam ez volt az első, hogy utána néztem én is ennek az IP címnek.
Magadnál egyébként megnézted a kimenő IP kapcsolatokat amikor elindítod a Firefox-ot? Mert lehet, hogy nálad is van, csak nem tudsz róla.
Nálam egyébként nem minden indításnál van ez a jelenség, ezért mondom, hogy vírus biztos nem lehet mert az akkor mindig böngészőindulásnál lenne.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz lovi27 #59244 üzenetére
A baj az, hogy a Firefox sajnos nagyon kevés memóriát használ. 16 GB-om van és 200 lap megnyitása után is csak ennyi memóriát használ: 680 MB!!! A többit leteszi a lemezre, így viszont nem tud elég gyors lenni. Habár nekem így is gyors.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Vakegérke
félisten
válasz lovi27 #59344 üzenetére
Waterfox. Azt írja, hogy "Check for updates". Ha rákattintok, akkor írja ki, hogy "Waterfox is up to date". Ezek szerint frissítésre kész.
Köszönöm.Szerk: Le volt tiltva a frissítés. Engedélyeztem, már csak a második mondatot írja.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz lovi27 #60237 üzenetére
V nem veszed eszre...
Frimelem van ezer eve, es olyan cim, amit csak az osidokben lehetett, uh nem cserelem le. DE: igenis van, ami nem jon meg, es ami meg rosszabb: van, ami elmegy ugyan, de soha nem erkezik meg, a spambe sem. Tipikusan ilyen a gmail: nem kuldi vissza, nem spammeli, nem ertesit, szo nelkul eltunteti... -
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
válasz lovi27 #61180 üzenetére
Most álltam át pár napja.
Azóta jönnek a hibák. Ilyen alap hibái nincsenek a Chrome-nak.
Nem a chrome-ot védem, ez az igazság.
Pl: youtube egér középső gombbal nyomok a videóra, hogy új ablakba nyíljon, és "hiba történt, próbálkozz újra /csomó betű/" frissítem és minden ok. 5-ből 1szer ezt csinálja.
És ilyen dolgokat csinál. -
Wolfskin
őstag
válasz lovi27 #61249 üzenetére
"mik azok a funkciók amikre megoldást kell találni."
ha a tabok több sorba rendezésére lenne megoldás azonnal váltanék, akár böngészőt is.
amúgy is elég használhatatlan ez a FF, olyan lassú, mint a dög, és folyton összeomlik. különösen, ha a Vivaldi is nyitva van. na, az az egész gépet képes magával rántani. cserébe gyors és tudja a jobb klikk + görgetővel a lapváltást (mint az igazi böngésző, az Opera régen)
egyébként régebbi verzión, verziókon, minden más böngészőn ez így is működik, oda húzom a lapot, ahova akarom. itt nem, visszaugrik. talán az ESR verzió teszi?
(mondjuk ki lehet trükközni, áthúzom a másik monitorra, ott megnyit egy új ablakot, és onnan oda húzom vissza, ahova akarom)
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Mikiller
aktív tag
válasz lovi27 #62149 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, de nem megy. Azt elfelejtettem írni, hogy csak a régi fiók a rossz, az új felületű az működik. Valószínű a javascript-hez lesz köze, mert amikor a megnézendő levél fölé rakom a kurzort, a bal alsó sarokban megjelenik a javascript:; felirat egy kis szövegdobozban. Ez az új felületen nincs így.
-
Mikiller
aktív tag
válasz lovi27 #62153 üzenetére
Elindítottam csökkentett módban és működött. Azután 3 kiegészítőt kikapcsoltam (video letöltő, fordító és uBlock origin) úgy is ment, majd egyesével visszakapcsolgattam őket, mindegyik után próba és megy most mind a 3 bekapcsolva. Ki érti ezt? Úgy látszik frissítés után nem árt majd ki-be kapcsolni a kiegészítőket.
-
Cs1csó
félisten
válasz lovi27 #62413 üzenetére
Passz, majd kipróbálom talán 1-2 éve használtam, aztán kitiltották a Firefox áruházból onnantól nem használtam, gondolom megcsinálta azt a módosítást amit a Mozilla elvárt és már megint engedélyezik, én most IM Translator-t használok persze ez sem egy fáklyásmenet de a semminél jobb.
-
Jack Oneill
veterán
válasz lovi27 #62439 üzenetére
Engem az zavar nagyon, hogy ha tegyuk fel, leepul teljesen a Firefox, nincsenek jo alternativak. Chrome-nal lassan nem fognak mukodni a reklamblokkolok a jelenlegi vita es API modositas miatt, de ne legyen igazam es oldodjanak meg a dolgok. Most is pl az UBO regebbi verzio chrome-on, mint Firefoxon.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz lovi27 #62459 üzenetére
Évek óta sosem lépek ki egyik gmail fiókból sem, mert az Xnotifier minden lekérdezésnél beléptette az összes fiókot külön-külön. Viszont pár hete újított a hülye gmail. (lett egy plusz biztonsági megerősítés) Azóta alapból nem tudja az Xnotifier lekérdezni a címeket, csak ha én egyesével mindegyikbe belépek és ez is csak úgy lehetséges, ha kiválasztok egy fő címet és az összes többi címet hozzárendelem. Külön kilépni egyikből sem lehet és plusz címre sem lehet belépni, ami nincs hozzárendelve. Tehát pl egy családtag címét csak simán meg sem tudom már nézni.
Gmail sütiket sem törlök soha...[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz lovi27 #62467 üzenetére
Bocsi, hogy belekotyogok, de ez engem is érint és érdekel.
Amit leírtál, az egy kicsit más megvilágításba teszi a kérdést. Én a gépen és a telefonon is be vagyok lépve a fiókokba. Hosszú hónapokon át nem volt semmilyen kiléptetés, ám kb. két hete már többször is kilépett, de csak a gépen.
Ha szigorítottak a biztonságon, akkor pl., ha elhagyom a hálózatunkat és máshol kapcsolódik a telefonom egy hálózatra, amikor e-mailt intézek rajta, akkor itthon ismét be kell lépni, mert előzőleg egy másik helyen használtam a levelezőt? Létezhet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz lovi27 #62467 üzenetére
Itthon lépünk be az említett címekre. (ip sem változik) Mindenki a saját gépén. Ritka, hogy egymás gépén nézünk meg emailt, de akkor is csak egy címet. Mégis az összesnél elkezdte kérni ezt az új biztonsági hülyeséget. Az előbb direkt mobilról is beléptem egyik címre és ott nem kérte. Aztán a laptopon kiléptettem minden címet, sütiket töröltem és nem volt biztonsági kérés, DE az X-notifier így sem tudta lekérdezni a címeket, azaz magától már nem tud belépni úgy, ahogy pár héttel ezelőttig működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest