- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Szia!
Gyanítom,hogy fehér listás sütik ezek,mert ezek nélkül nem működne normálisan a youtube.Nekem sok biztonsági kiegészítőm van,de a cookie-at engedélyezem,a harmadik féltől valókat nem,mivel azok nem feltétlenül szükségesek egy oldal normál működéséhez.Amit tehetsz,hogy normális működés megmaradjon az a self-destruction cookie nevü add-on,ez amint bezárod az adott fület megsemmisíti annak a cookie-ját/jait és nem marad meg a böngésző bezárásig.Én picit paranoiás vagyok,de ez bevált.A betterprivacy inkább a szuper cookie-k ellen véd,azaz a flash cookie-k ellen,ha nem használod a flash-t aktívan kikapcsolhatod,a youtube akkor automatikusan html5-ben fut és akkor már ez a kiegészítő is feleslegessé válik,én már nem használom pont emiatt,igaz sem facebook-om nincs se nem játszom online dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911