Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Szerintetek FF mivel gyorsítható a legjobban?
Van ehhez beállítási leírás/kiegészítő (pl. AdBlock?)/esetleg... skin, amivel a leggyorsabb a böngészés, és nem akad el? -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
egyre többen panaszkodnak erre a fagyás dologra mostanában.
ezt pont most olvasom... -
Krystal_s
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
szia, az egyik gépemen ( 2magos Intel ) nálam is gyakran behal a böngésző 10.0.2 óta. lefagy az egész, vagy kiírja h a flash xar összeomlott. a másik gépen, ami 1magos procis ott nem csinálja. 100% h már megint a .... Flash Player szarakodik, mert ha kilövöm a plugin containert, akkor jó lesz :@ fúú de utálom. bárcsak lenne egy használható alternatíva. az életben még csak hallani sem akarnék adobe f.p.-ről. most frissítettem a legújabbra hátha jobb lesz

a sok fejlesztéstől minden egyre bugosabb már.más:
az sem értem a flash player hardveres gyorsításban, ha bekapcsolom, akkor az 1080p-s youtube videók 15fsp körül mennek csak, akadoznak, de full képernyős nézetben 30fsp és folyamatos. amikor kikapcsolom a gyorsítást, akkor minden méretben 30fsp, azaz semmi gond ! vga driver a legújabb. régebbiekkel is ilyen volt. észrevettem h csak teljes képernyős nézetben lesz accelerated video rendering és a decoding. kicsi és közép méretben csak a decoding accelerated. -
vlevi
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem terheli folyamatosan. Elindítottam a GPU-Z-t, 157MHz-et mutatott. Beléptem a tecsőre, lejátszani egy videót, felment 860MHz-re. Amikor nyomtam egy pause-t a videón, akkor leesett vissza 157-re. Szóval nem pörgeti folyamatosan.
Firefox 10.0.2 és ATI 5770, Win7 32bit. -
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kösz az infót.

-
Steelmanus
addikt
most is gondolom azért lett a tegnap még kiadottnak írt 11-es verzióból 8-as béta
Kiprobaltam a 11-et ami elvileg kesz volt, de nem.
Pl: ha mondjuk megnyitok 15 lapot am mar nem fer ki egysorban a kijelzomre, majd egyesevel bezarogatom oket es mondjuk csak ket lap marad nyitva, a fulek olyan kicsik maradnak mintha 15 lap lenne megnyitva. -
DS39
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
Gondolod, hogy fullos releasebe előbb fognak javítani egy "bugot", mint a 4-5 hónappal előrébb járó Nightlyban? O.o
igen, ezért van a release-eknek, .0.1 és .0.2 verziója is, pont az ilyen bugok javítására.
az ilyen nightly-kban esősorban a régi alapjaira építik rá elsőként az új fejlesztéseket, designt, stb., és ha ezek jók, akkor jön igazi bug-mentesítés a bétáknál. most is gondolom azért lett a tegnap még kiadottnak írt 11-es verzióból 8-as béta, mert vmi olyat találtak benne, amit muszáj javítaniuk.
-
DS39
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
hát az még csak nightly, attól ne várd.
Donvit078:
kb bárhol ahol keresés/szűrés van.pl edigital.hu-n, nézel termékeket, csinálsz egy szűrést, megnyitsz egy terméket (nem új fülön vagy ablakban) majd vissza akarsz lépni, és ez fogad. zavaró, de azért nem vészes, egy vissza gomb helyett kettőt kell nyomni, oszt annyi.
-
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha mindent letiltok akkor is megnyekken. Sőt a 10-ből 10 érvényes.
Ott hal meg amikor legörgetek a telefon leírása után picivel.Érdekes most meg jó minden felállásban.
S-Attila! Letiltva is omlott.
-
10-ből 8x összeomlik a 10.0.2 - tudnak a hibáról? Jelentést küldök mindig. HW gyorsítás be van kapcsolva.
-
cashback
őstag
Akkor jól sejtettem hogy ezek összességében úgymond "beta"-k... vagyis nem végleges verziók.
Ezekből lesz majd a sima végleges Firefox.
Köszönöm a segítséget...

Akkor bétázok.

-
cashback
őstag
Lehet hülyesget kérdezek... (nézzétek el... nem lehet mást várni tőlem
)Van a Firefox egy mindenki által használt végleges verziója... illetve vannak ugymond beta-k... Nightly; Aurora ?
Vagy ezekből is van végleges verzió?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Ez nem a Firefox hibája. Ez a VGA driver hibája. Sajnos sok még nincs felkészítve arra, hogy az alacsony terhelésű 3Ds móddal mit kezdjen. A Firefox ezzel semmit, de a világon semmit nem tud kezdeni, csak annyit, hogy totál kikapcsolja a HW gyorsítását. Ezt a VGA driveríróknak kell megoldaniuk.
-
ABP-hez melyik kivételt kell hozzáadni, hogy a PH! ikon jó maradjon?
-
BullZeye
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
És nem mellesleg, ha 0%on fut VGA, csak nagyobb órajelre vált (fölöslegesen), akkor is többet fogyaszt a gép (akár 50%-al többet, 110W vs 163W), és jobban melegszik, mintha le lenne véve. (nagyobb órajel, nagyobb feszültség stb).
Úgyhogy használj Ati Tray Tools-t, és állíts be 2-3 profilt, akkor te irányítod, és látod mikor mennyire van terhelve. FF indokolatlanul kéri a 3D-t, hisz 2D-s órajeleken is tökéletesen ellátja a feladatát, 3D-s órajeleken 5%-ot sem nő a teljesítmény.
-
huskydog17
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Azt tudom, hogy az asztali GeForce-ok órajelkapuzás szempontjából sokkal rosszabb helyzetben vannak, de itt most nem ez a lényeg. AMD VGA-k esetén melyik generációd ismered? AZ összes R600 alapú Radeon 1 másodperces órajelkapuzással bír, vagyis nem csak az Evergreen család, de a Radeon HD 2000, 3000, 4000 és 6000 széria is. Azt nem tudom, hogy ez az új cGPU-k esetén is így van-e, de tippem szerint igen.
-
kranazoli
senior tag
válasz
huskydog17
üzenetére
"Itt arra gondolok, hogy ne tekerje állandó jelleggel maximális (3D) órajeleken a GPU-t, mivel totál felesleges."
1.) Ez távolról sincs így;
2.) Nagyban függ attól, hogy a milyen a VGA-d. (Radeon-ok ebből a szempontból jobbak; nV-k kevésbé rugalmasak órajel váltások terén)Néztem Radeon-od van. Azt a generációt nem ismerem...

-
huskydog17
addikt
Igen, tudom, hogy ki lehet kapcsolni a GPU gyorsítást, de ez csak a probléma megkerülése és nem a megoldása. A jövőben mindenképp szükség lesz változtatásra e téren, hiszen egyre több tartalom kerül át a GPU-hoz, a felhasználók pedig majd nem akarnak mindig tartalomtól függően ki be kapcsolgatni egy funkciót, aminek alapból jól kéne működnie.
-
DS39
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
az egész FF ablak a GPU használatával jelenik meg, így nem valószínű. de ha kikapcsolod a hardveres gyorsítást akkor ez csökken.
-
kranazoli
senior tag
"de mi értelme egy fájlmegosztóról szedni,"
Talán azért mert mást is onnan szedek és nem 100 hivatalos oldalt böngészgetek, hogy frissült-e a szoftver, vagy sem. Ez a lényege ezeknek az oldalaknak.
(kakamatyi.hu-ról nem szedném, de a usite az más.)
PS:
De Nekem aztán teljesen mind1, hogy ki honnan tölti le; mikor és hogyan frissíti és 1általán használja-e a Fox-ot, vagy sem...
-
DS39
nagyúr
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
adblock plus-szal meg tudod oldani.
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Mivel egy jó ideje nem követem nyomon ezt a topic-ot, így nem tudom, hogy volt-e mostanában szó erről, ezért megkérdem:
A Mozilla a közeljövőben tervezi, hogy a Firefox GPU terhelését csökkentse? Itt arra gondolok, hogy ne tekerje állandó jelleggel maximális (3D) órajeleken a GPU-t, mivel totál felesleges.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy ha csak egy kifejezett oldalon szeretném a java-t blokkolni, azt hogyan tudom megtenni? Mert most használom ezt a no script dolgot, de ez fordítva működik, mindent tilt alapból és külön white list-re kell rakni amit engedni akarok. Na most egy oldal kivételével nekem nem kéne a blokkolás, ezért lenne jó fordítva megoldani.
-
dajani
tag
Találtam egy ingyenes Spyware Terminátort. Lövök egy keresést.
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Hát nemtudom... W7 MSDN-es nem mókolt, Nod32 van ugyan, FF cache Ramdrive-ban... A menteni kívánt állomány igaz nem SSD-re ment, hanem egy 5400-as pörgésű háttértárolóra. De akkorsem kell "befagyjon" ettől a FF... Nem egy 20eFt-os gépem van.
(#24435) dajani: CMD-ben az "ipconfig /flushdns" parancsot próbáltad már?
-
dajani
tag
Sziasztok. Mi lehet a gond a mozillámmal, nem hozza be se a gmail oldalát se a facebookot, miden mást igen. Az alábbi hiba jön be:
A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
A(z) mail.google.com helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.Kérlek segítsetek.
u.i: iwiw-et sem hozza be.
-
kranazoli
senior tag
Nem(!) hivatalos letöltő oldal: Mozilla Firefox 11 magyar (16MB)
-
Üdv. Tudjátok mit nem értek? Új SSD, új W7 x64, legújabb FF10.2 x86. Letöltésre rákattolok... FF (nem válaszol) és kell várnom durva másodperceket, míg behozza a letöltések ablakot. Na akkor melyik a szar?
-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elolvasva a bejegyzest, nem lesz egyszeru feladat megoldani ezt. Foleg ha jol ertettem, hogy a Microsoft nem sok mindent arult el arrol, hogy is kellene ezt jol csinalni, szoval csak talalgatnak arrol mit es hogyan kellene.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Elkezdődött a Metros Firefox fejlesztése, ennek egy rövid technikai bevetetője olvasható Brian R. Bondy blogján. Kiderül belőle, hogy szinte 0-ról kell újraírni a böngészős Metros részét, újfajta eszközökkel.
-
M3oH
addikt
válasz
üzenetére
CHromeban: CSavaskulcs/konyvjelzok/konyjelzoketelo. Majd ott rendezes, es ott alul kell lenni egy olyanak, hogy konyvjelzok exportalas HTMLfajlba. Azt megteszed. Foxban pedig megteszed ugyanezt, csak import. Vagy Xmarks nevezetu kieg,et leszeded mindkettore, es az szinkronizalja neked.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Kb.
Korábban volt erről szó. Arra gondolok, hogy a könyvjelző eszköztár végén lévő * karaktert tartalmazó ikon mellett ott a szöveg is, hogy "Könyvjelzők". Azt hittem azt is sikerült vhogyan úgy eltüntetned, hogy csak a szöveget, de Magát az ikon-t nem.
Tehát amit link-eltél leírást, az eltünteti Magát az ikon és a szöveget is. Nem vagyok vele egyedül, akik nem értik mi a francnak kell még azt is kijelezni, hogy "Könyvjelzők". Erre nem sikerült még normális megoldást találnom.
Megtaláltam a hsz-em. Erre gondolok, így érthetőbb...

-
Kal-El
senior tag
Nem tudja valaki, hogy lehet elmenteni könyvjelzőként, egy új mappába, az összes lapot, amit éppen megnyitottam?
El nem tudom képzelni, hogy azért nem találom most, mert win7-et raktam fel XP helyett, vagy mert az új foxból kivették közvetlenül ezt az opciót. De most nem találom ott ahol volt. Mondjuk rég nem használtam már, de jó lenne tudni, mert néha sokat segítene.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kár. :S
Más: másnak is "szét van esve" a mobilarena?
Kb tegnap este óta tapasztalom..
A lapcsalád többi oldala rendben van. -
Zirowe
nagyúr
Naiv kérdés: mobilon a böngészőm alapból tördeli minden betöltött oldal szövegét az aktuális nagyításhoz viszonyítva.
Notimon gyakran olvasok cikket és nézek filmet közben (multitasking
) a win7 félképernyős módjában.
Az alap felbontás 1280*800, általában ph lapcsalád, index és origó cikkek.
Azt vettem észre, hogy egyedül a wikipedia tördeli automatikusan a szöveget a képernyőmérethez viszonyítva, az lenne a kérdésem, hogy esetleg van-e olyan beállítás/plugin firefoxra, amivel ezt általánosítani és automatizálni lehetne az összes általam megnyitott oldalakra? -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
megneztem a hibajegyet... telleg jo kis gyakorlas lenne 3.6-ra portolni.

foleg, hogy nem is lehetne teljes mertekben, de azert a nagyja meglenne.
-
Matthewus
őstag
Több könyvjelzőt lehet egyszerre megnyitni egy mappából ezzel az add-onnal: Stay-Open Menu
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Megérkezett az fx-team branchre az új Home Page (about:home), nemsokára a Nightlyba is bekerül, és ha nem lesz backout, a FF13ba.
-
Steelmanus
addikt
En Aurora (12.0a2) alatt neztem, a referer hibarol (#24222) Komorgó irt, es adott linket is, Adobe Flash Player 11.1 - Bug 3117684.
-
!wannabe
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jó lett volna ha ez az info hamarabb tudomásomra jut.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

) a win7 félképernyős módjában.