Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
naujra tettem eg pribat tete-ve /9.0.1/l, hat erzesre nincs akkora kulomseg mint anno meg a 3.x-es vilagban volt, ellnebn s tablitasaval sok gond nincs /mitolis lenne?:- )/
udv
neduddki
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem ír linket sem. Csak ennyi látszik: [link].
Már egy jóideje a beta csatornát használom, és onnan frissítgetek, és nem clean installal teszem fel a Firefoxot. Én azt gondolnám, hogy valamelyik verzió feltette magával ezt... De akkor lehet, hogy nem... Neked van fent beta Firefox? -
sesz
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Neked hogyhogy blokkolja? Mit állítottál be, milyen kiegészítőt használsz?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt én is szeretném tudni.

Az ikonja egy Firefox logo, rajta BETA felirattal. Ezt írja a leírásába: This official add-on enables Firefox to provide quick fixes for selected issues.
Lehetséges, hogy ez a baj?HZoli87, esetleg Neked van valami tipped? Nálad nem csinál ilyet a Firefox, jónéhány napi cache-el sem? (Te naprakész szoktál lenni az ESS-sel kapcsolatban.)
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e itt olyan, aki ESET Smart Security 5-öt használ?
A következő a problémám:Firefox 10 betat használok, de már a korábbi verziókkal is előjött a gondom. Eset Smart Security 5.0.95 van a gépen (de szintén előjött a korábbi ESS 5-tel is.).
Amikor ürítem a Firefox gyorsítótárát+sütiket, akkor a winyót elkezdi tekerni valami. Megnéztem az Erőforrás-figyelőben, és ez a fájl használja, kb. 2 Mb/sec-kel: c:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\local.db.
Eléggé leterheli a gépet. Ilyenkor ha bezárom a Firefoxot, a Feladatkezelőben is ottmarad a firefox.exe. Van, hogy ~5 perc alatt befejeződik ez a művelet, és utána bezáródik a firefox.exe is, és a winyót se tekeri tovább (néhány nap alatt felgyülemlett cache). Tegnap viszont kellett neki majdnem fél óra! (már pár hete nem ürítettem a gyorsítótárat...)
Ez normális? Mit csinál ilyenkor? Szerintem a 4-es ESS-sel nem volt ilyen... Ezzel nem lehet valamit kezdeni?
Ezek a kiegészítők vannak feltéve:
Adblock plus
Download statusbar
Element hiding helper
Firegestures
Mozilla Firefox hotfix 1.0 (lehetséges, hogy ez okozza a gondot??)
Downloadthemall (letiltva)
PDF download (letiltva)Köszi a segítséget!

-
bobace
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt tűnt fel, hogy akkor akad, ha egy kiegészítő frissülne, és az újraindításra vár a böngésző. (az mindegy, hogy melyik kiegészítő).
-
sesz
csendes tag
1. Miért nem tudja a Firefox 9 blokkolni a felugró ablakokat?
Itt van például ez, ezt sem tudja blokkolni a Firefox:
[link]2. Firefox 9-ben miért nem működik a network.manage-offline-status false beállítás?
Hiába pipálom ki, hogy "Kapcsolat nélküli munka", majd bezárom a Firefoxot és később elindítom, akkor eltűnik a pipa az előbb említett beállítás elől. Magától visszavált indításkor online módra a böngésző. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
Gézengúz
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Chrome-mal is ezt csinálja szóval nem a firefox a bibi...
-
Gézengúz
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
290.53??? Az van fent...

-
Mag__
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm a segitséget,sajnos már nem tudom kiprobálni, ugyanis a Spyware doctor leszedte a gépröl az asztalmegosztást,igy már tovább nem tudom irányitani.
Azért köszönöm. -
hamachi
csendes tag
Hali!
Nincs valakinek ötlete, hogy miért fagy le a gépem amikor a freemail-t nyitom meg a firefox böngészővel? o.O
-
Gézengúz
addikt
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Működik, csak be kellett állítani, mert volt 1-2 idegesítő tulajdonsága.
Köszönöm. -
WonderCSabo
félisten
válasz
dJ Peer
üzenetére
Értem. Talán a Tab Mix Plus tud ilyet, de nem vagyok benne biztos.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, de jobb szeretném, hogy ha látnám a keresési előzményeket.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Az a gondom a Firefoxszal, hogy ha nyitok egy új lapot, akkor a kurzor a böngésző eszköztárban villog, és nem tudok egyből a google-ba írni. Van erre valami kieg? -
Debilon
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hmm...valami nem lehetett jó, mert a kezdőlap betöltése volt a legördülőben kiválasztva
de nyomtam egy default-ot, és újra beállítottam a kezdőlapot és most jó.. thx
-
WonderCSabo
félisten
válasz
datatomm
üzenetére
Első hsz -> diagnosztika. Nem Mozilla, hanem Mozilla Firefox vagy csak simán Firefox.
Debilon: Nem nyitja meg alapból, de nézd meg a beállítások->általános->kezdőlap/indításnál mi van beállítva.
bobace: Csak egy mód van rá, egyenként zárogatod a lapokat, és nézed melyik a bűnös. Ha egyik se akkor kiegjeidet nézegeted. Ha úgy sem -> első hsz -> diagnosztika.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Az új 9-es Fox szinte folyamatosan használja az egyik procimagomat 100%-on.Valaki tapasztalt még ilyet?
Igaz, hogy nem zártam be minden lapomat, de 8-as alatt is ezek voltak nyitva, és nem volt ilyen gond. (Flash-es dolgok kiblokkolva).Köszi!
-
Debilon
addikt
hali!
azt hogy lehet kilőni, hogy ne nyissa meg indításkor a kezdőlap/kiegészítők/bővítmények ellenőrzése weblapokat?
FF 9.0.1
-
datatomm
tag
Nekem teljesen összeomlott a mozillám. Csak az opera megy. Miért?
Újratelepítés után se megy. Az explorer is jó. 9-es
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Valahogy nagyon ügyesen lekicsinyítettem a böngésző képét, alig olvasható.
Hogyan tudom ezt vissza állítani eredeti méretre? -
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igazabol ez a valami nem megy regebben volt erdekes, volt egy ket oldal amit a Firefox valahogy nem jol jelenitett meg, es neztem meg pl SRWare Ironnal, de ez eleg regota nem aktualis mar.

-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
SRWare Iron Portable van fent (16.0.950.0 (Developer Build 115000 Windows)), de nem mondanam, hogy hasznalom, csak azert van fent, ha valami nem megy, megnezem azzal megy e.
-
Steelmanus
addikt
Egy proba, Ctrl+Shift+Del komboval elohozod a Minden elozmeny torlese ablakot, ebben a felso menupont valasztoban kivalasztod a Minden opciot, majd elsonek bejelolsz mindent, majd Torles, utanna a szamodra kedvezokben benne hagyod a pipat vagy nem ez mar a Te dontesed.
(#23658) Fandango Te is hasznalod a Chrome-ot parhuzamosan a FireFox epp aktualis stabil valtozataval?
-
Fandango
veterán
Azt nem ertem, miert lehet, hogy valakinek beszarik a flash masnak pl nekem semmi bajom vele.

Mindezt akar ugy hogy az FF es Flash verzio is ugyan az, vagy akar az op. rendszer. -
Ranger^41
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megtörtént többször is, böngésző alól is, illetve külön adobe oldaláról letöltött flash 11 telepítővel. Akármilyen flash alapú video szétfagy, és egész firefoxot lerohaszrja, csak a plugin container kilövése segít, kezd már rohadtul idegesíteni...
ALONSO011: látom nem vagyok egyedül, detto
UPDATE2: látom már kitárgyaltátok, mea culpa
-
NetED
csendes tag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Hello!
Ha visszaolvasol láthatod, hogy többünknek is van ilyen problémája. A legújabb FF valamiért összeugrik a flash bővítménnyel...
Megoldás nincs még, várjuk a javítást!
Addig vagy letiltod a flash bővítményt vagy marad a feladatkezelős kilövés, amit írtál is! Sajnos egyelőre ennyit tehetünk... -
Mag__
tag
Sziasztok!
Szüleim pc-jén probléma van a böngészövel.Google-t használva a találatokra rákattintva, idöszakosan átirányit egy reklámot tartalmazo oldalra.
Már futtattam virusirtot, Ashampoo optimalisert, eset online scannert, de sajnos nem javul meg.
Valami ötlet?
KösziKép:
-
Killer man
tag
Hali! Lenne egy kis színkezelési problémám. Mostanában észrevettem, hogy egyes képeket nem jól jelenít meg a Mozilla. Leírok egy példát. Van egy kép, egy kislány van rajta, a háttér tök fekete. Az IE teljesen jól jeleníti meg, viszont a mozillánál van egy szürke nem odaillő sáv az arcán. (egyes képek meg melegebb tónusúak) Letöltöttem a Color Management kiegészítőt. Állítgattam a színprofilon. Sikerült elérnem, hogy eltűnjön a furcsa sáv, de a fekete háttér viszont "kockás" lett. Változtattam a Windows színprofilján is, de vagy sávos az arc, vagy pedig szétesik a fekete háttér. Itt megjegyezném, hogy a rendszer színkezelés változtatásoknál ugyan olyan jól jeleníti meg az IE. Sajnos azt nem találom, hogy milyen profilt használ, de magát a böngészőt sem szeretem.
Tehát érdekelne, hogy mitől nem tudom normálisan beállítani a színprofilt. A sávosodás és a pixelesedés nekem valami gamma problémának tűnik.
Előre is köszönöm a választ!
üdv. -
tutis
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
tutis
addikt
Sziasztok!
Firefoxhoz van olyan kiegészítő ami a halott könyvjelzőket gyomlálja ki? egyesével macerás átnézni melyik könyvjelző dob 404-est...
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja, már nem is tudom hány reinstall volt, az SSD-re egy install alatt közel 100 gigát írok bakker. Többet írtam rá win telepítéssel mint amennyit eddig össz használtam normálisan.
Van még egy pár hibajelenség ami mind azzal van kapcsolatban, hogy valami hátul munkálkodik és mintha keresztbe akarna tenni.... -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt már megnéztem és nem volt rá hatással. Amúgy csökkentettbe jó a cucc, ha boot után azonnal abban indítom el. Viszont, ettől függetlenül pl a fullképes filmek kiugranak ablakba és egyéb finomságok, tehát nem biztos, hogy a FF a baj, de tény, hogy hatással van a dologra. Az is érdekes hogy néha a várakozás kör jelenik meg az egér mellett, onnan tudom, hogy a k.kímélő nem megy már. Sőt ha manuálisan indítom el akkor meg kikapcsol 1 percen belül biztosan, pont mintha megmozgatnád az egeret. Egeret kihúzva, stb stb mind mefvolt de semmi. Nem lehet valahogy kideríteni mi blokkolja vagy miért vannak nálam furcsaságok? Pl a 3d mark vantage sem megy mert kilép, hogy felbontásváltozás történt, pedig nem, ez sztem összefüggésben van a filmek abalkba való ugrásával és az egész hercehurcával.

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Full csökkentettbe jó minden. Mit javasolsz? Gyári beállítások nem segítettek, a kiegészítők letiltása sem.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tessék? Olyat tud?

megvan, próbálgatom. Igaz nem tudom mit csinálok...
-
Üdv! Eddig nem tudtam miért van problémám, mivel ide írok rájöttem. A hiba az hogy nem indul el a képernyőkímélőm. Rájöttem, hogy addig jó még a FF-t nem indítom el. Teszteltem, hogy elindítom, de semmit nem nyitok meg majd kilépek, akkor megy. Ismét elindítom és várok, még fut a program nem indul el és onnantól kezdve már nem is fog még akkor sem ha kilépek belőle, egyik esetben sem kell lapot megnyitni. Üres kezdőlapom van, 9.01 - addblock plus, lastpass, java. kb ennyi van fent hozzá. Tudtok rá megoldást??

Minden FF így települ nekem új generáció óta, most mi lett más? -
tomcsi23
veterán
Hali!
Valami gáz van ezzel a legfrissebb verzióval, mert a privát böngészés ellenére, szépen megjegyezte az előzményeket. Nem általános, de már 2x is előfordult. Még jó, hogy nem buktam le.

-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Az mas,
akkor ismered a bogeszod. Tegnap ota most kapcsoltam be a gepet hogy benezzek a topikba, elotte ellenoriztem a Google beallitasokat, es minden bealltas ugy maradt ahogy hagytam tegnap. De nem akarok ezen lovagolni, nalam jo, beirtam a beallitasaimat a Nightly bongeszovel kapcsolatban.
Te milyen programmal keszitesz videot hogy fel tudd tenni a YouTube-ra? Ideje lenne nekem is beszerezni egyet. -
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen új rendszer, minden frissen telepítve. Firefox 9.0.1, minden flash objektumnál, pl youtube video megfagy az egész, hang egy darabig megy, csak feladatkezelő -> plugin container kilövése segít, de így használhatatlan, ötlet? Flasht firefox telepitette fel magának, amikor először találkozott vele.
-
L7wy
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Onnan hogy az én Chromeom
Csak a finomgörgetés lett változtatva. -
Core2duo6600
veterán
Hello
Használom a FF mellett a Pale Moon-t is, mert nem férek el egy büngészőben, na most, van - e valami trükk a Pale moon esetében, hogy a görgő nyomvatartása mellett le meg fel "görgetni" gyorsan.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
< CyberBob >
üzenetére
-
< CyberBob >
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egy külön fülön lehet írni mint a jegyzet tömbbe amit később a gyorsmenüből előlehet hívni. Persze bármennyit lehet menteni. Hirdetés feladáskor nagyon jól jön. [link]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Mondd el, milyen az opera jegyzete.
-
< CyberBob >
őstag
Erre [link] senki?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Jo rendben, akkor elnezest kerek meggyoztel. Google bug.
Nalam jo, Nightly a kovetkezo beallitasokkal. about:permissions
A Beallitasoknal a lemez cache tiltva, ill. 0
About:config
A cache-ek letiltasa:
browser.cache.disk.enable False
browser.cache.offline.enable False
browser.cache.memory.capacity Egesz 512000
A keresőablakobol uj lapon nyiljon meg a kereses eredmenye:
browser.search.openintab True
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg:
plugins.unloadASAP Logikai True
Adatvedelem
Maskent nem tudom leirni, videot nem tudok kesziteni, csupan a szavamban bizhatsz.
Es igen nalam megmarad a beallitas, mint ahogy mar egy elozo hozzaszolasomban be tettem egy kepet.
Hasznalok CCleaner-t de a Google sutik kivetel listan vannak.
Ha mar a sutiknel tartunk, ugy gondolod hogy a mentett sutit felulirja es azert valtozik meg a beallitas kepe meg akkor is ha valojaban jol mukodik? Mert valami oka van, es a gepeden kell valtoznia valaminek hogy nem jol mutatja a bealltast.(#23621) L7wy A linkelt videon egy Chrome lathato, de honnan tudod hogy pl az about:flags-be mi van a videon lathato bongeszoben beallitva.
-
WonderCSabo
félisten
Ilyen feature nincs, csak a decode on draw, amivel csak akkor dekódolja a képeket, amikor először megnézed őket. De ennek nem kéne látszódnia. about:configban a image.mem.decodeondraw változóval tudod kikapcsolni.
-
-
törölt tag
böngésző poén : [link]
-
metaldog
senior tag
Hali egy olyan gondom lenne hogy a laptopom tönkrement de a vinyó jó így kiszedtem de a könyvjelzőket nem tudom róla lementeni mert a firefox könyvtárába van egy bokkmarks file de az nem tartalmaz semmit. Honnan tudom megkeresni a elmentett oldalaimat?
-
HZoli87
veterán
válasz
tototos
üzenetére
Ez kell neked: Windows Media Player Firefox Plugin
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Egy újabb kis kérdés amire régóta nem találok megoldást. Ha megnyitom ezt az oldalt akkor kiírja a böngésző hogy nincs megfelelő kiegészítő feltelepítve
RÁkattintok meg is találja, hogy a windows player 11 kiegésítő hiányzik de csak kézi telepítéssel lehet. Egy windows7-es gépről van szó ahol alapból fent van a wp11. Mit lehet tenni? -
L7wy
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
nekem nem világos ?
jó akkor légy szíves olvasd már vissza, amiket írtam !!!
azzal kezdtem, hogy a sütik engedélyezve vannak !. valamint azt is írtam, hogy egész eddig jó volt és azóta állítja vissza a csúszkát, mióta megváltozott a beállítási felület, kb 3 napja, viszont mégis működik és elmenti az általam megadott dolgokat, csakis a beállításban íjra rosszul és csakis a kikapcsolásnál !
azt is írtam a kérdésem után, hogy már tárgytalan, mivel mások is jelezték h náluk is rosszul jelzi a csúszka az állapotot, de keresésnél úgy működik, amire állítva van. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
Kunsztler
senior tag
-
törölt tag
Üdv!
Kérdés:
van a címsáv vagy mi ahová be kell írni hogy www. akármi..
ha oda csak szavakat írok akkor is keresőként működik. de átállt valami Plus Network keresőre. Én a sima googlet akarnám. Hol tudom visszaállítani ?
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Fiam gépén azt csinálja a Firefox, hogy a Facebook megy, de bármilyen WEB oldal pár perc alatt befagy, azaz nem reagál a Firefox, mint ha ott sem lenne. Friss oprendszer, elvileg minden oké. Amikor CTRL+Alt+Del -> feladatkezelőnél rányomok hogy feladat bezárása, de nem nyomok rá a "Befejezés most"- ra, akkor lehet tovább használni. Ez mitől lehet? Köszi.
-
bodhi9
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bajom nincs vele, csak valahol a 5-6-os verzió idején láttam új skin terveket, és akkor valaki azt írta, hogy a 10-es verzióban debütálhat. A híreket meg nem mindig követtem figyelemmel... Köszi amúgy az infókat!

-
bodhi9
csendes tag
A 10-es verzióban milyen újdonságok lesznek? A jelenlegi skin meddig marad? A GUI lassúságát előreláthatólag mikor javítják?

-
törölt tag
Nálam még az animált gif-ek is nagyon megfogják a böngészőt.
-
NetED
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Hello!
Már többen is vagyunk ezzel a hibával itt a topicban. Gondolom neked is az új FF verzió frissítése után jött elő...
Végleges megoldás egyelőre nincs, várjuk a javítást... -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali.
A firefoxal volna egy olyan problémám, hogy folyton kivagy, de ha Shockwave flash és a Silverlight plugineket kikapcsolom, akkor nincs fagyás, csak az oldalakat nem jeleníti meg rendesen, Probáltam az FireFox-ot újra telepíteni, a hiba ugyan úgy fenn áll.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jó akkor légy szíves olvasd már vissza, amiket írtam !!!

KAMI911