Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Erre tudtok megoldást?
-
vante
aktív tag
Régen úgy emlékszem az volt a legnagyobb baj a Firefox 64bit-el elsősorban hogy nincs rá Flash 64bit (másodsorban meg hogy nem annyira stabil volt az FF). Viszont ahogy látom már van 11.2-es béta (64bit) a flash-ből. Most akkor összekapják már magukat a fejlesztők vagy egyszerűen nem jut rá idejük a 32bit mellett?
-
WonderCSabo
félisten
Ezzel a kieggel középre lehet állítani a képeket, és eltávolítani a sütét hátteret. Magyarul, Nightlyban visszaállítani régire a képek megjelenítését.
-
draco31
veterán
Startlap.hu-val másnak is gyűlt már meg baja mostanság. Én nem nézem soha, de egyik barátomnak állandóan megáll tőle az FF.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ujra telepitettem a 9.0.1-et es egyenkent tettem fel a Kiegeszitoket, az also reklamablak ures megjeleniteset a HyperTranslate 4.0.0 okozza. Viszont nekem az kell, es meg az AB+Element-et fel sem tettem, de a linkben szerepel a doubleclick.net biztos hogy tiltva lesz ha az AB+ Element-et felteszem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jo par evet megeltem mar, tobb mint 15 000 főt dogoztato cegnel dolgoztam sokaig ill. addig amig tonkre nem ment, es tudom milyen az ha valamit amit hazonbelul el lehet vegezni es kiadjak kulso cegnek, mit jelent. Mindig tobbe kerul, mintha sajat dolgozot, fejlesztot foglalkoztatnanak logikusan is igy van mert ket "ceget" kell nyeresegesen eltartani, ismerem a szoveget mert nagyjabol 15 evig ezt hallgattam.
(#23393) WonderCSabo Igen megvolt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Újraindítottad a Firefoxot? Ctrl+F5 megvolt?
-
Steelmanus
addikt
Most leinstallaltam az AB+Element-et es megis pl a FireFox topik aljan ures doboz fogad.
Kep. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Eleg ha az AB beallitasoknal engedelyezem a Szures tiltasa a prohardver.hu?
Igen, meg a lapcsalád többi oldalát is, amit látogatsz.
Mellesleg fizetos lesz a Hardverapro, mert ki adtak kulso cegnek, mondvan kevesen dolgoznak a PH-nel es nincs ra idejuk es energiajuk, miert nem vesznek fel embereket ahelyet hogy kuso cegnek adjak a munkat?
Nem adták ki külső cégnek. Az oldal elkészítését végzi külső cég, azért mert a belső fejlesztőnek (lezso6) nincs erőforrása elkészíteni. Persze fel is vehettek volna még x fejlesztőt, de ez így sokkal olcsóbb, gondolom. És nem azért lesz fizetős, mert külső cég készíti el, hanem azért, mert a jelenlegi rendszerben durván veszteséges.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sziasztok!
En is hasznalom az AdBlock Plus-t + az Element-et a PH- hogy kell engedelyezni a reklamokat? Eleg ha az AB beallitasoknal engedelyezem a Szures tiltasa a prohardver.hu?
Mellesleg fizetos lesz a Hardverapro, mert ki adtak kulso cegnek, mondvan kevesen dolgoznak a PH-nel es nincs ra idejuk es energiajuk, miert nem vesznek fel embereket ahelyet hogy kuso cegnek adjak a munkat?
Hardverapró-expresszvonat érkezik, a PH! vágánynál kérjük vigyázzanak!
-
Lmh
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
Hát sajnos nem jött be

Próbáltam berakni 8.0.1-be, 4.0-ba. Mind2-re azt írta, hogy nem kompatibilis.
Ami azért fura, mert anno mind2 firefox verzióval ment a vshare ( lehet a vshare verziója nem jó amit linkeltél. )
Aztán felraktam a 3.6-os firefoxot. Arra felment a plugin, viszont ugyanúgy nem jó a stream. Upgrade-et kér, és ha rákattintok a downloadra, akkor " oldal nem található ( vagy vmi ilyesmi) " -
Lmh
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
köszönöm. letöltöttem. ez egy xpi fájl. ismeretlen számomra és az oprendszer számára is. mit csináljak vele?
szerk: közben rájöttem hogy kell felrakni, csak itt az össze vissza kavarásban raktam fel 4.0-ás meg 8.0-ás firefoxot is, de most valahogy 9.0.1-es van fent :S pedig reggel amikor 9.0.0-s volt fent, akkor direkt nem frissitettem amikor kérdezte folyton, hogy nem frissitem-e, mert írta, hogy a vshare plugin nem kompatibilis a 9.0.1-gyel. Erre most nem engedi telepíteni persze. Mindjárt megpróbálom megint újrarakni a 8.0.0t
-
Fandango
veterán
Ha gondolod tegyel egy probat, toltsd le innen a vshare plugint.
-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Koszonom a valaszt, nem vagyok soher en csak kivancsi voltam, hogy mukodik ez.

-
Lmh
őstag
Sajnos nem sikerült megoldani :S Semmilyen írtó/javító nem oldotta meg :S
Ráadásul letöröltem a firefox kiegészítők közül a vshare-t :SMégegyszer a probléma: eddig mentek a vshare-es streamek. De most ha elindítanék egyet, azt írja, hogy az újabb verzióra van szükségem és töltsem le. Ott is van lent a nagy download felirat, de ha rákattintok, akkor nem csinál semmit, nem kapcsolódik semmilyen oldalra, nem töltődik semmi :S
Egyébként azt nem értem, hogy valószínűleg nem is kell ez a vshare a lejátszáshoz, mert a laptopomon nicns se a kiegészítők se a bővítmények között semmilyen vshare-es cucc és mégis lejátsza.
Ha valakinek van valami tippje, azt örömmel hallgatom.
-
Fandango
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
De ezt hogy ellenorzi a szamlalo, hiszem oldalbetolteskor lejon a teljes oldal csak lokalisan az adblock ezt mar nem jeleniti meg, mivel elrejti eloled, lehet hogy en gondolom totalisan rosszul a mukodeset ennek, de akkor vki elmagyarazhatna reszletesebben hogy mukodik ez.
Vagy mar oldalbetolteskor nem toltodik be az a kod resz ami a reklamot tartalmazza?

-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lehet en vagyok a hulye de attol, hogy vkinek tiltva vannak a reklamok, attol meg az oldal nem szenved semmilyen anyagi hatranyt leven az oldalon ott vannak csak lokalisan nem latszik vagy en gondolom rosszul? Vagy igy nem lesz kattintas adott reklamra (bar szerintem igy se sokan kattintanak adott hirdetesre) es azutan jar a penz az oldalnak?
-
laszlohu
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De a PH! lapcsaládra ne használd.
Miért, mi a baja az Adblock Plus - nak a PH! lapcsaláddal?
-
Lmh
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
csak 4 keresőt állítottam rá egyszerre, köszi
remélem elcsípem 
Szóval mindenkinek: ha startsear.ch-el találkoztok valahol, akkor vigyázat, VÍRUS!
-
Lmh
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nem hiszem, mert minden oldalnál ezt csinálja. most letöröltem a vshare-t hátha újra le tudom szedni
amire hivatkozik a hibaüzenet, az ez a : startsear.ch
rákerestem google-on és valami vírust ír :S tudni erről valamit? -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Több éve streamen nézek amerikai sportcsatornákat. pár napja kb semmilyen stream nem jön be. Vagy az egész oldal full fekete, vagy a vshare pluginért nyekereg, hogy frissítsem. de ha rákattintok, akkor meg azt írja, hogy az oldal nem elérhető. ezt csinálja chrome-nál is, kipróbáltam. Mit csináljak? Kaptam olyan tippet, hogy a flash-el van baja, nem konkrétan a vshare-pluginnel. Felraktam 4-es firefoxot, 8-asat (laptopomon 8.0.1-es van és ott megy) és próbáltam a 9-eset is. Letöltöttem legújabb adobe flash playert és shockwave-et is, minden félét amit találtam, de semmi :S
Előre is nagyon köszönöm!szerk: hopp közben a full fekete képernyőn simán nem látszik, mert feketével van írva, de pont odakattintottam és kijelölve olvasható a kék hátterű kijelöléssel a következő szöveg:
Warning: Smarty error: unable to read resource: "upgradeIframe.tpl" in /www/html/vshare/include/smarty/Smarty.class.php on line 1093szerk 2: amikor kéri, hogy frissítsem a vshare-t akkor ott van egy nagy upgrade felirat, ráklikkelek és ezt írja: A kapcsolódás sikertelen :A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) startsear.ch helyen lévő kiszolgálóval.
bocsánat, hogy így csapongok, csak tiszta ideg vagyok, hogy nem tudom nézni a meccset és már lement az első félidő :S
-
looser
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Remek, köszönöm!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
looser
üzenetére
Az Element Hiding Helperrel könnyen el tudod tüntetni.
-
looser
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, telepítve van már évek óta, melyik az a funkció (opció), ami erre való? Ismétlem: nem reklám, hanem egy másik cikk ajánlója, csak mivel nekem az alapértelmezett betűtípus fel van téve és mindenhol fix Arial 16, így előfordul, hogy szétesnek az oldalak és a beúszó ajánló 'beköltözik' a cikkbe.
Tehát ezt nem reklám blokkolására használnám (arra már évek óta használom az Adblock Plus-t ezzel a folyamatosan frissített hosts file-al együtt), hanem kimondottan a beúszó ajánlókra.
Szóval mit kell benne beállítani, 'hekkelni' hogy ezek ne jelenjenek meg? Gondolom valamilyen js parancs lehet, mert a js kikapcsolásakor nem jönnek, viszont az ugye másra is kihatással van... -
looser
addikt
Sziasztok, le lehet valahogyan tiltani azokat a reklámokat, amelyek az oldal egy bizonyos pontjához érve 'kúsznak be' oldalról? Nem is igazán reklám, hanem a site egy másik cikkéhez szóló link, ajánló, de tudjátok biztosan, mire gondolok. Üdv :-)
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A Nightly már a kiegészítőket is szinkronizálja a Firefox Sync-el!
-
Csazsol
senior tag
Csökkentett módban is fagy

Feladatkezelőből leállítás.
Leállítás gombra nyomás után elindul a háttérben.
Majd megint lefagy.
Leállítás gomb után megint indul és lefagy...BUÉK
-
deicide
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pedig végignéztem az 1. hsz-t, de úgy látszik, már sok volt a HP és nem látok tisztán.
köszönöm
-
Csazsol
senior tag
Sziasztok!
9.0.1 verzió állandóan lefagy

Tud valaki megoldást?BUÉK
-
deicide
veterán
Meg lehet valahogy oldani, hogy a szöveg, amit az oldalak betöltésekor alulra kiÍr (pl adatátvitel a következő helyről), az az alsó kiegészítősávon jelenjen meg, mint a régi FF-ban?
-
L7wy
őstag
Nagy újévi bulit mindenkinek

-
janos1988
addikt
Az megoldható valahogy, hogy az összes könyvjelzőket lementi képként a kiegészítő? Ne én csináljam manuálisan.
-
myke01
senior tag
Létezik olyan kieg. ,amivel mindent lehet szinkronizálni "felhőbe" , és nem csak a FF Sync által kínált alapértelmezett opciókat ?
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szerintem arra gondolhat, hogy amikor még nincsen fent a Flash, akkor a Firefox felül mindig kiírja, hogy "Az oldal helyes működéséhez ez és ez a bővítménye kell", vagy valami ilyesmi.
-
zoltanz
nagyúr
Nem lehet kikapcsolni az Adobe Flash Player autómatikus telepítését Vista-n?
Mondjuk rányomok egy Flash -es dologra autómatikusan telepűl, de úgytudom van olyan Youtube videó amihez nem kell Adobe Flash. Köszi. -
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
A következőkben kérném a segítségeteket.
Firefox 7.0.1 verzióm van.
Néhány fontos oldal mindig meg van nyitva egy ablakban, de külön füleken.
Tegnap nem tudom miért, de a levelező oldalam a fülről áthelyeződött egy új ablakba és ott önálló fülként jelent meg.
Záráskor rákérdezett, hogy mindent mentsen-e. Természetesen a mentést kértem.
Most megnyitva csak az "egyfüles" levelező jön be.
A korábbi "többfüles" ablak verzió nem.
Ott volt egy táncstílusokkal foglalkozó oldal, melynek a címét nem jegyeztem meg.
Tudom hiba volt, de elő tudom-e bányászni valahonnan a korább megnyitott linkeket?
Köszi előre is a választ. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
öhhm volt egy ideig buplikálva crshd mivoltából ,de ő nála már nem található meg leváltotta luakit-el
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ahogy mondod, egyébként nálam is ugyanaz a jelenség a HWA kapcsolgatásával mint (#23328) scope2007 esetében, de mióta kipróbáltam a kiegek letiltásával most már minden esetben bele tudok görgetni a dobozokba...
(#23212) WonderCSabo: Köszi a linket olvasgatom a topikot, és fel is tettem az ott javasolt ImageTweak kieget, amivel forgatni, a kép alatt lévő háttér színét változtatni stb-t lehet csinálni, és van egy olyan funkciója is amivel vissza lehet igazítani a képet a bal felső sarokba, de valamiért nálam a jobb alsóba rakja

Továbbá a Moveable Firefox Button amit használok alapesetben nálam így néz ki: [link]
viszont ha fentvan az ImageTweak akkor meg így: [link]
Érdekes bugok ezek. Mondjuk szerintem nemsokára én is visszatérek majd a 11-es verziójú FF-ra, mert már abban is átlátszó a Moveable Firefox Button, a 10-esben még asszem nem...
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megnéztem a cégnél, a 4.0.1 verziónál már le van egyszerűsítve az előzmények kezelése.Több mint egy év látszik. A biztos megoldás a frissítés.
A "browser.history_expire_days.mirror" itt is 180, ebben is igazad volt, nem változtat az időintervallumon.
Köszi a segítséget! -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Koszonom az elismero szavakat, azert is erdekes a dolog, mert sem vidokartyahoz nem kotheto (AMD & NVidia), es verzioszamhoz sem, mert pl Iscariah Nightly-t hasznal.
Amiota van HWA es alapertelmezetten be van kapcsolva, es sosem nyultam hozza, pedig szoktam cserelgetni a FireFox verzioit Aurora, Beta, Nightly, es eppen most akartam megterni mert szamomra mar eleg gyors a 9.0.1, es stabil Kiegeszitoket tudok hasznalni.
Lehet majd teszek egy probat a Beta-val, csak most hogy kiderult a hiba oka, nincs kedvem megint telepitgetni, csak azert mert konnyen orvosolhato a stabil verzio alatt is. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Újratelepítettem a 9.0.1et és addig rendben volt amíg fel nem raktam a Google Redesigned kiegészítőt úgy látszik hogy ez kavar be neki. Utána egyből visszaállt a default kinézetre a Google Redesigned-et pedig minden újraindítás után letiltja hogy nem kompatibilis, de ha rámegyek a kiegészítők frissítésére akkor kiírja hogy újraindítás után engedélyezve lesz és utána működik. Következő újraindításkor megint letiltva nem kompatibilis és a kinézet vissza defaultra
Eddig évekig megvoltak egymás mellett. -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Isten vagy. Nálam is működik, ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást.

Egyébként érdekes egy hiba.

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igazad van,
kikapcsolt hardveres gyorsításnál jó, bekapcsolva nem, hmm érdekes...
Nálam ráadásnak két OP rendszer is van (vista 32bit és win7 64bit) és mindegyiknél ez van. -
karlkani
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megnéztem, valóban igazad van, viszont nálam bekapcsolt hardveres gyorsítás esetén sincs gond. Default FullZoom Level kiegészítőt használok, 120%-ra állítva, így minden rendben van az adatlapomon, azonban alap méreten tényleg nincs meg a szövegmező vége.
-
scope2007
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
és valóban igazad VAN!
hw gyorsítás off:

hw gyorsítás on:

-
Steelmanus
addikt
Meg van a hiba oka, egyszeruen ki kell kapcsolni a hardveres gyorsitast, arra az esetre ha az Adatlapodon modositani szeretnel, es elakarod erni a Cuccok szovegmezo veget, valamint az about:config gfx szakasznal sem lehet modositani semmit manualisan, a fontokkal mar nem foglalkoztam mert elfaradtam.
Nincs HVG
Cuccok
GfxMindent felraktam amit szoktam Kiegeszitotket, scipteket, stb, es ugyis kiprobaltam, ablakban es teljesmeretben, szoval csak ennyi az egesz.
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
Hat ilyen nincs. Most beallitottam mindent amit szoktam nem jo, erre kivettem a hardveres gyorsitas elol a pipat, minden rendben. Visszakapcsoltam megint nem jo, kikapcsoltam jo.
(#23316) Iscariah Nalad ki van kapcsolva a hardveres gyorsitas, mert par hsz.-al elobb irtad hogy lehet kikapcsolod amire WonderCSabo irta hogy akkor elveszlik a HW gyorsitas elonye.
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
Pedig a beallitasoknal van valami mert ujra telepitettem megint hogy tiszta legyen elinditottam de elotte beallitottam egy-ket dolgot es nem lett jo, visszaallitottam mindent az eredeti ertekekre most jo. Keresek tovabb. Csak maga a bongeszo, semmi mas, meg a jelszavakat sem masoltam vissza ahogy szoktam.
-
kororo
tag
Sziasztok!
Tesóm gépén a róka megjelenés-beáll-nál nem enged változtatni,mindíg default 9.0.1-re megy vissza.Min változtassunk?Köszi!!! -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én is újratelepítettem és sajnos már az első indítás után sem működött nálam (pedig az uninstall után rendesen kitakarítottam a gépet).
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
En is ujra telepitettem a 9.0.1-et es elszoszmotoltem vele, a kovetkezo az eredmeny nalam.
A Beallitasok / Adatvedelem opcional ha bepipalom hogy Nem akarom hogy a webhelyek kovessenek mar elromlik az Adatlapon Home es az End gombok funkcioja, es a nyilbillentyuvel sem lehet a vegere menni a szovegdobozban lathato szovegnek, es hiaba veszem ki a pipat inditom ujra a gepet / FireFox-ot ez a beallitas "beragad" es onnan nincs tovabb. Semmit nem telepitettem az FF ala, az about:config-ban sem allitottam semmit, csupan a szuz FF beallitasaival foglalkoztam. Teljes meretben is, es ablakban is kiprobaltam.
Ujra telepitettem a FireFox-ot de ugy hogy a kovetes beallitashoz nem nyultam igy jol mukodik. Most teszem fel a kiegeszitoket, es meglatjuk hogy jo marad-e. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi szépen a segítséget, legalább most már tudom.
Amúgy 3.6-os verziót használok (ha esetleg elsiklottál volna felette). A szövegkörnyezetből nekem úgy tűnik, mintha az újabb verziókra értednéd csak az ignorálást. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A "browser.history_expire_days" és a "browser.history_expire_days.mirror" változó értéke 180 volt, átírtam őket 365-re tesztképpen. A "browser.history_expire_days_min" 9999 volt eddig is. Ez még nem elég - az újraindításokkal együtt sem. Valami kell még hozzá, vagy ezek ketten eleve korlátozhatták a tárolt lapok számát? Szóval most tök mindegy mit csinálok, maximum ezután jó lesz...
-
-
S-Attila
senior tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Egy érdekesség nálam:
A teljes ablak normál méretben, illetve a a teljes ablak egy Full HD képernyőhöz igazítva.
Normál méretben nálam is kilóg, és így nem látszik a beírt szöveg vége sem, illetve, ha az End-del a végére megyek, akkor a szövegkurzor is olyan területre kerül, ahol nem látható. Nem tudom, hogy ez jelent-e bármit is...
Amúgy nem tudja véletlenül valaki, hogy mikorra lesz jó a PH! saját képfeltöltője?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez volt/van beírva (v3.6.13.):
"Böngészési előzmények megőrzése legalább 9999 napig"
Gondoltam így csak megtartja, vagy mégse? -
HZoli87
veterán
No, nálam nem működik sehogy sem.
Revo Pro-val töröltem a rókát és a madarat is. TC segítségével töröltem minden visszamaradt mappát/fájlt (rejtett fájlok mutatása bekapcsolva), ezekre kerestem rá (mozilla, firefox, thunderbird, plugin container). Registrar Registry Manager ingyenes verziójával a fent leírt kulcsszavakra szintén rákerestem, nem nagyon talált, de azokat töröltem. CCleaner-t futtattam párszor, majd újraindítottam a PC-t. Feltelepítettem a legfrissebb stabil verziót (9.0.1), elindítom (Explorerből nem importáltam semmit sem), kiraktam teljes képernyőre a böngészőt és első dolgom az volt, hogy ide bejelentkezek. Fene megeszi, de most is ugyanaz a probléma. Több ötletem sajnos nincs. Mivel szökő évente szoktam megváltoztatni a cuccaimat, így arra a pár alkalomra ott az Explorer, vagy a róka csökkentett módban.
-
Sziasztok!
Az FF meddig képes tárolni az előzményeket? Akármit teszek, úgy veszem észre, fél évnél korábbra esze ágába sincs visszatekinteni (jelen esetben 2011 július a vége).
-
janos1988
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hehe

Kicsit off. Ismered?
-
F34R
nagyúr
userchrome-t hogy tudom úgy megszerkeszteni hogy így nézzen ki a firefox ?
-
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

remélem elcsípem 

kikapcsolt hardveres gyorsításnál jó, bekapcsolva nem, hmm érdekes...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911