- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #25498 üzenetére
Egy beallitast kaptam valakitol es azt irtam be, biztos vagyok benne, hogy helyesen irtam be amit megadtak nekem.
-
törölt tag
válasz
Brutforsz #25496 üzenetére
Probaltam torolni a profilt, aztan firefox reinstall. Amikor ujrarakom akkor ugyanazok a belallitasok maradnak, meg a konyvjelzok sem vesznek el, nagyon fura. Termeszetesen uj kulcsot a config-ban tovabbra sem tudok letrehozni. Azthiszem vegleg megerett az ido a crome-ra valtashoz...
-
törölt tag
válasz
Brutforsz #25492 üzenetére
Koszi! Az user.js fajl mar letezett, ebbe beletettem a kulcsot, de igy sem letezik az about:config-ban es tovabbra sem menti el ha letrehozom... Pedig mar a perfs.js fajlban is bennevan a sor, az about:config-ban ennek lennere tovabbra sem latszik, illetve a valtozas amit szerettem volna hogy megtortenjen, nem tortenik meg.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
#31757056 #25491 üzenetére
Azt lenne érdemes megnézned először, hogy a böngésző bezárását követően a profilmappádban lévő prefs.js fájlban látod-e a megadott kulcsot. Ha nem, akkor valamiért nem mentette el - ennek, ha akarsz, utána járhatsz, de azonnali megoldásként az kínálkozik, hogy a user.js fájlba (valószínűleg nem létezik még nálad, létre kell hoznod) betéve a kulcsot - itt olvashatod, hogy kell ezt elvégezni - működni fog a dolog. A Firefox ugyanis induláskor az ebben a fájlban található kulcsokkal mindig felülírja az egyéb beállításait - amiket a prefs.js-ben tárol.
-
törölt tag
Sziasztok ismet! Abban esetleg tud valaki segiteni, hogy az about:config-ban ha letrehozok egy uj kulcsot vagy karakterlancot vagy barmit, akkor hogyan tudom azt elerni, hogy ne torlodjon a firefox ujrainditasakor mindig? Egy szinkezelessel kapcsolatos kulcsrol van szo (lenyegtelen) amit ha beallitok mindig eltunik, probaltam rendszergazda modban is inditani a foxot es ugy elmenteni a beallitast, semmi hatas...
-
vinikorn
aktív tag
Firefox képes arra, hogy a könyvjelzőket elmenti az internetre és ha újratelepítem a operációs rendszert akkor az internetről lehet letölteni a könyvjelzőket?
-
DS39
nagyúr
válasz
Mans20 #25485 üzenetére
jobb klikknél statikus weboldal menü jön be vagy a flash-é (Movie not loaded)?
előbbi esetén flash telepítés, utóbbinál, uninstall, reinstall, és inkább a 11.1-es szeriából tegyél fel egyet.(#25482) tknof1871: azzal persze hogy nem megy, az az active-x-es vagyis az IE verzió.
-
Mans20
addikt
Jónapot
Nem tudja valaki hogy miért nem megy sehol a videó?youtube-n meg az összes oldalon csak fekete kép van.[link] CCleaner-t futtattam,de nem javult meg.
Ezt a plug in-t én is leszedtem,de utána se lett jó.
-
tknof1871
őstag
Üdv! FF nem akar lejátszani 1 videót. A NoScript-ben már mindent megengedtem az oldalnak, hogy futassa, de hiába. Videó helyén ezt írja:
A tartalom megtekintéséhez bővítmény szükséges.
Bővítmény telepítése (Ez egy link)Akármilyen oldalról nem akarok letölteni, ezért a szoftverbazis-ról letöltöttem az install_flash_player_11_active_x_32bit.exe fájlt, rendszergazdákét telepítettem. A FF még mindig ugyanazzal az indokkal nem játssza le a videót. A Google Chrome probléma nélkül lejátssza. Mit csináljak, hogy a FF is lejátsza?
-
kranazoli
senior tag
Köszi!
EasyList Germany-t is hozzáadtam. -
kranazoli
senior tag
Hi!
Már elég régóta ezeket a filter-eket használom AdBlock+-hoz. Van még vmi jó filter?! (vagy ezek között felesleges?!) Szal, ki milyen listákat használ, amelyek jók is?
Pl.: innen... könnyű kopipasztázni ha vki tud vmi jót, legyen szíves ajánljon.
-
mondomén
őstag
válasz
WonderCSabo #25473 üzenetére
Akkor először foglalkozom azzal.
Köszönöm. -
WonderCSabo
félisten
-
mondomén
őstag
válasz
WonderCSabo #25471 üzenetére
A böngésző összeomlása is lehet másnak a hibája? Nagyon nem értek hozzá. Hogyan tudnám kideríteni az okát?
A kékhalálra visszatérve. Mióta megvan a gép folyton előjön. Többször volt win reinstall, de mindig felbukkan. Esetleg erre lenne tipped?
-
mondomén
őstag
Hahó!
Már nem bírok a ff-al. Folyton összeomlik és van, hogy újra indítani sem tudom egy gép restart nélkül. Teljesen random omlik össze. Böngészés, youtube, hsz írás nem érdekli lelövi magát akármikor.Felraktam egy régebbi flash player-t (233-as végűt), nem tudom ennek kellett volna-e segítenie. Egyébként már elég régóta csinálja ezt, de mostanában gyakrabban és gép restart is kell. Kékhalál is játszik amúgy, bár az nem csak böngészés közben, nem tudom mennyi közük van egymáshoz.
Valaki mentsen meg, a Chrome nem az igazi.
Köszi! -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
IE motor kiegészítőt használok a böngészőhöz. Az a kérdésem, hogyan tudok weboldalakat úgy elmenteni a könyvjelzőim közé, hogy azokra kattintva automatikusan IE motorral nyíljanak meg?
-
scope2007
addikt
válasz
tknof1871 #25444 üzenetére
így van, a "könyvjelző eszköztár" nem áll vissza, hanem átviszi a meglévőt és általában ott van a lista alján.. annak a tartalmát kell átvinni az újba, onnét meg kitörölni az alapértelmezett linkeket, stb.
de ha pl mozbackuppal csinálod ezt meg, akkor ott rendesen visszatölti a helyére.
-
S-Attila
senior tag
Hmm, jól néz ki, jó ötlet csak szerintem sokkal praktikusabb lenne úgy, hogy fent a szürke sávon lennének felsorolva az altabok, és nem kellene mindig visszalépkedni az ikonos választórészhez.
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #25463 üzenetére
Bocsi, valahogy kívül esett a látómezőmön.
-
HZoli87
veterán
Újdonság - megújult a beállítások felhasználói felülete
(mai Nightly build-ben landolt)
Bekapcsolása: about:config / InContent (bekapcsolni) / újraindítás
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Talán a fejlesztők észhez térnek a standalone képháttér ügyben. Egy legújabb felvetés szerint a kép környezetének háttere továbbra is szürke marad, viszont a kép háttere fehér lesz, így az átlátszó képek is gond nélkül megjeleníthetőek. Bug és a beszélgetés a témáról.
A Mozilla azt panaszolja, hogy a MS korlátozza a böngésző versenyt a Win8 ARM platforma szánt változatán: ezen ugyanis csak a MS alkalmazásoknak van joga nem sandboxban futni, így egyéb böngésző írása lehetetlen.
-
Visormail
addikt
válasz
Kareszovics #25457 üzenetére
A flash beállításaiban csak felvétel hangerő van, az általam említett helyen pedig ha elindítasz mondjuk egy youtube videót akkor az is plusz egy (vagy két) újabb mozilla firefox nevű csúszkával gazdagítja a képet (vagy marad csak egy videótól függően), szóval azt én sem tudom hogy milyen flash hangerőre gondolt, valószínűleg ugyanerre amiről én is beszélek. Ha van más is akkor szóljatok.
-
Visormail
addikt
válasz
Kareszovics #25454 üzenetére
Vista/7 óta a winben külön is lehet állítani az összes program hangerejét azokét is amiknek gyárilag nincs szabályzójuk, win hangszóróikonra klikk és keverő, ott is nézd meg a firefox csúszkája hogy áll.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Kareszovics #25454 üzenetére
A Flash hangrőszabályozója a maximumon van?
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Mivel elég sok mindent kipróbáltam kizárásos alapon ebbe a topikba írom le a problémámat:
végtelenül halk a böngésző. Először azt hittem, hogy csak a Youtube "kukult" meg, de más, például videómegosztással foglalkozó oldalakon fent lévő videók is állati halkok.
Minden egyéb már már üvölt mint a barom (játékok, mp3, film, figyelmeztető hangok, bármi), de a böngészőn belüli hangokat szinte már úgy se lehet hallani, ha csutkára veszem a 2.1-et.
Szíve válaszotokat előre is köszönöm!
-
Gedeon31
addikt
Egy weboldalnál nem nyomtam rá jegyezze meg a jelszavamat és utána nem ajánlja fel többet, hogyan tudom be állítani mégis megjegyezze ezen az oldalon?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
tknof1871 #25446 üzenetére
Szerintem nem hibáztál, amikor legutóbb ilyet csináltam, akkor még ez volt a normál eljárás - vagyis, hogy az importált könyvjelzők eszköztár nem írta felül a már meglévőt. A régi elemek megtalálhatók a Könyvjelzők menüben kb. a Könyvjelzők eszköztár elemei néven lapuló mappában, onnan simán áthúzhatod őket a kívánt helyre.
De ha - mint ahogyan írtad - megvan a régi profilmappád, még importálásra sincsen szükség, csak annyit kell tenned, hogy megkeresed a jelenlegi profilmappádat (lásd első hozzászólás), a tartalmát pedig felülírod a régivel. Így minden - könyvjelzők, kiterjesztések, jelszavak stb. - a régi lesz.
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #25445 üzenetére
Igen, időrendi sorrendben előbb exportáltam a könyvjelzőket, OS-t telepítettem, FF-t telepítettem, könyvjelzőket importáltam.
BTW, Application Data\Mozilla könyvtár valamelyik fájljából megtudom, mik voltak a kiegészítéseim? OS telepítés előtt elmentettem a C partícióról könyvtárakat jó lesz az még alapon. És tényleg jó lenne, ha kinézhetném belőle, mert hasznos kiegészítéseket gyűjtöttem össze, de persze nem írtam fel, mik voltak. Csak a DownloadHelper-re emlékszem.
-
tknof1871
őstag
Üdv! A könyvjelzőket importáltam, mert operációs rendszert kellett újra telepíteni. Utána telepítettem a böngészőt és exportáltam a könyvjelzőket. A könyvjelző eszköztár nem állt vissza a OS telepítése előtti állapotba. Csak a Legtöbbször látogatott és a Bevezetés van ott. A Chrome böngésző ezt azt hiszem Könyvjelző sáv-nak nevezi, de az visszaállt eredeti állapotába az importálás után.
A FF ezt nem tudja megcsinálni vagy én rontottam el valamit?
-
lbalog01
tag
válasz
CYBERIA #5423 üzenetére
Nekem is ezt csinálja a firefox, mintha pillanatképpé dermedne / pl egy hozzászólás írásánál a lenti kis smile-k lefagynak 1 állapotban/ bármelyik nyitott lapra kattintok nem vált át a böngésző, DE ha lap fülét behúzom a képernyő közepére megnyit egy új böngészőt és az mintha mi sem történt volna szépen működik ???
Ezt azóta csinálja mióta a 3.6-ról elkezdte fellőni magát 10-11-12 re.
whtf?? -
Faterkam
addikt
válasz
WonderCSabo #25437 üzenetére
-
Debilon
addikt
-
S-Attila
senior tag
Up?
-
Faterkam
addikt
-
Kékes525
félisten
válasz
kranazoli #25418 üzenetére
Igen, ezt szeretném elkerülni, mert akkor mindent kezdhetnék elölről.
Amúgy a munkahelyemen majdnem ugyanazt a beállítást használom, és ott rendesen működik, lehet, hogy hazahozom a profile-t....
A probléma valószínűleg a hibakeresési információban benne lehet a Fontos, módosított beállításoknál, csak nem tudom, hogy melyik.
-
Syl
nagyúr
válasz
WonderCSabo #25430 üzenetére
Bár ez nem sok... -
WonderCSabo
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz
WonderCSabo #25426 üzenetére
Lehet. Nekem eddig nem tűnt fel hogy valami hiányozna.
Az viszont bosszant, hogy időnként összekutyulja a könyvjelzők sorrendjét.Ennek a Mozilla Sync-nek nincs webes felülete, mint az Xmarks-nak vagy az Opera Link-nek?
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az In-Content Preferences landolt a trunk ágon.[link]. Képek itt.
Május 19-én lesz az idei Mozilla közönségtalálkozó az Uránia moziban. Mindenkit buzdítók arra, hogy jöjjön el, érdekes előadások, még érdekesebb emberek, és nem utolsó sorban a sütik is finomak szoktak lenni.
-
Debilon
addikt
hali!
valakinél van-e probléma a hotmail-ban?
arra gondolok, hogy bejelentkezik, és hiába kattintok a levelekre, nem nyit meg semmit semn, mintha semmit nem csináltam volna
sem egy homokóra, sem egy kis valami mintha töltene
IE9 -ben működik rendesen
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy a Ghostery beállításait ellehet menteni? Én nem találtam erre opciót. Köszönöm a segítséget
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Ma a következő, számomra teljesen érthetetlen dologgal találkoztam!
Firefox 9.01-Ff 12-re frissítve, a cégnél Horde webes levelezőt használok, a magyar nyelv mint olyan megszűnt a felületen, Angol lett, a másik szinte az összes levél karakterkódolása rossz. Munkatársam javaslatára megnéztem Chrome alatt. ott minden ok. Visszatettem a 9.01-et, ott is ok minden...
Szerintetek ez miért van?
-
DS39
nagyúr
válasz
Kékes525 #25416 üzenetére
bár valószínűleg feleslegesen kérdezem, de gyorsítótár törlése megvolt? ha igen és úgysem akkor nincs ötletem, letiltott kieg.-ekkel, gyorsítótár és cookie törléssel az oldalnak úgy kellene megjelennie ahogy azt megírták.
szerk.: javascript engedélyezve van? mert a tabok annak segítségével váltogathatóak az oldalon belül.
nálam ilyen [link]
-
Kékes525
félisten
Letiltott kiegészítőkkel sem látom rendesen a Firefox 12.0-ban ezt az oldalt, opera és ie-ben rendesen látom:
http://www.enermax.co.uk/platimax.html?L=0%2F%2Fpage.php%3Fid%3Dhttp%3A%2F%2Fnic.bupt.edu.cn%2Fmedia%2Fj1.txt%3F2%3F
java és flash természetesen telepítve van.
Tudja valaki miért?
-
kranazoli
senior tag
válasz
WonderCSabo #25411 üzenetére
Én sem találkoztam még ezzel a jelenséggel.
-
*Ropi*
félisten
válasz
WonderCSabo #25411 üzenetére
Pedig nálam is ez a jelenség van a laposomon és az asztali gépemen is.
-
fbreb
csendes tag
válasz
WonderCSabo #25407 üzenetére
Csak a fb-t nem tudom hozzáadni .
-
fbreb
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy problémám.
A Facebook oldalakat Firefox rss-en olvastam ,de újra kellett telepíteni a gépet ,a firefox 12.0 lett és azóta nem tudok hozzáadni élő könyvjelzőt .Valami megváltott a Facebookon, vagy a firefoxon? Vagy valami beállítási gond lehet ? -
S-Attila
senior tag
A YouTube másnál is elfelejti újabban - megint - a videóbeállításokat? Ha rákattintok arra, hogy vízszintesen kitöltse a képernyőt, akkor nem a következő videót megint kicsiben mutatja.
-
törölt tag
válasz
S-Attila #25403 üzenetére
A hsz masodik fele nem neked szolt konkretan, csak a racsodalkozasomat fejeztem ki altalanosan. Ertetlenul allok az ilyen jellegu "fejlesztesek" elott, ugyanakkor a meglevo bugok kb 5 verzio ota nincsenek javitva, pl a gyorstarban osszekeveredo kepek miatt neha a smiley-k helyett az userek avatar-jat teszi be a bongeszo, nagyon idiotan nez ki
-
törölt tag
válasz
S-Attila #25370 üzenetére
Hobbifotos vagyok, ezert utalom ha a kepmegjelenito alkalmazasok onallositjak magukat
Koszonom szepen!
Egyebkent nem ertem ezt miert kellett inkabb olyan plugin kene amivel te magad valtoztatod olyan szinre amire szeretned, nem pedig defaultban idehanyni azt a randa sotetszurket...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN