Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
Köszi! Mást esetleg nem tudtok? Mert ez a két plugin működik bár eléggé ratyik az indexképek...
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Pano
addikt
Értem, köszönöm.
Igazából nincsen nagy igényem, csak olyan reklám blokkoló és esetleg "teljesítmény és biztonságjavító" kiegészítők érdekelnének, amik tuti nem okoznak gondot a firefox teljesítményében.
Valamint hallottam, hogy valami megmagyarázhatatlan okból akadhat probléma abból, ha a Chrome a beépített flash-e mellé még felmegy a firefoxhoz illő adobe flash. Ennek van alapja?
Olyan jelenségbe botlok folyton, hogy ha egy honlapon be van ágyazva egy youtube videó (facebook, vagy valamilyen oldal), akkor néha pár video meg-meg akad egy pillanatra lejátszás közben (ha átváltok youtube megtekintésre nincs gond). Firefoxban és a flashban a hardveres gyorsítás ki van kapcsolva, de bekapcsolva is csinálja.
Igazából egy integrált vidi karit használok legújabb driverrel, mert a másik tönkrement (Ati HD4250), de nem szabadna gondot okoznia ennek lévén, hogy más böngészőben jó.Dluinet: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
egy olyan észrevételem azért lenne ezzel kapcsolatban, hogy SSDs gépen sose láttam a gui akadást, lassulást.. viszont HDDsen előjön valóban.. tehát nem lehet sztem csak a rókára fogni... [persze ez ne is jelentse azt, hogy ssd kötelező legyen az problémamentes FF használatához]
+
melyik letöltésvezérlőt használjátok? [a beépítettnél több kell már]
JDownloader?
Orbit Downloader?
Flashgot-get?
melyik a jobb? mennyivel és miért?[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
HZoli87
veterán
Ha bátor vagy, akkor igen. Ha az eszedre hallgatsz, akkor ne, mert még nem javították ki a hibákat. Softpedia cikk.
"Many of you have experienced problem using Firefox and Adobe Flash Player 11.3. We are aware of the problem and working closely with Mozilla to narrow down the issue and get it resolved as soon as possible. A technote has been written highlighting some of the workarounds that may solve the issue you are encountering. Please feel free to report your issue or reproducible steps here and we will alert you once a fix has been put in place. We sincerely apologize for any inconvenience and thank you for your continued support."
-
Na most felmentem erre az oldalra https://www.mozilla.org/en-GB/plugincheck/.
Itt réginek írja a flasht, frissítettem is de érdekes hogy az offline telepítő volt képes csak frissíteni a plugint. Az online hiába írja hogy 11.4, a valóságban nem frissített semmit.(természetesen bezárt firefoxal két perc után)
Azaz a install_flashplayer11x32_aih.exe nem frissít, de az elrejtett linkes offline telepítő [link] meg igen. Hosszabb távon kiderül javult-e valamit.vlevi
Szomorú. Szívtam ZTE blade-n flashel, ami működik ugyan de baromi lassú és lehet pont azért mert kicsi a procija. Ezt még meg is értem de azt nem hogy egy P4 nem elég hozzá. Melóhelyen 250 gépből majdnem fele P4-es és P4 alapú celeron, és sajnos startlapot szeretik kezdőlapnak IE-vel. Na de sebaj, megisznak egy kávét míg elindul és közben szidják az informatikust hogy nem megy rendesen. Hiába mondom hogy kezdőlap google legyen. Elkezdtem felrakni már addblockert, az valamit javít a régieken.
Régebben ez nem volt ekkora probléma. Facebook meg egy horror, ez egyik leginkább erőforrás zabáló oldal, még szerencse hogy itt le van tiltva.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Igazából talán még lehet is jobb, hogy az alkalmazások 32bitesek, és a rendszert 64. Fene tudja. Gondolok itt arra, hogy ha nem olyan alkalmazásról van szó, ami igényli a sok memóriát (videóvágás, poszterszerkesztés fotosoppal, virtuális gépek,...), akkor még jó is, hogy az oprendszer egy külön elszeparált területen futtatja, mint ahogy tette azt régen a windows nt a 16 bites progikkal, aholis az ntwdm futtatta a win31-es progikat.
Naszóval azt akarom ebből kihozni, hogy amíg az alklamazás 32 bites, addíg, még ha memory leakes bugos is, akkor sem tud 2G-nál többet elzabálni, mert nem lát többet.
De ha natív 64bitre van fordítva, akkor a határ a csillagos ég, és elég egy fel nem szabadított pointer, és már 192Giga memória kell a flash playernek
Éppen ezért félek már előre attól, ha a játékok is elkezdenek 64 bitesek lenni. Mert most ők is megelégszenek a 2Giga memóriával. Node, akkor lesz majd rossz világ, ha beindulnak, és kitalálják, hogy 16Giga alatt el se indul.
Driverek és még néhány dolog természetesen kivétel, de nagy általánosságban nincs baj a 32 bites progikkal.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
De a második képen ami az Opera-ról van, ott is a google van használva! És a vastag rész alatt lévő írás (zöld) színe teljesen eltérő.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
addikt
A UPC csomagjai: 15 / 1 Mbit/s 30 / 3 Mbit/s 60 / 6 Mbit/s 120 / 10 Mbit/s 240 / 20 Mbit/s
A T-home csomagjai: 10 / 0,5 Mbit/s 20 / 1 Mbit/s 30 / 5 Mbit/s
Most volt itt 2 upc-s üzletkötő és próbáltak meggyőzni, hogy a 20/10es hűségidő nélküli diginetemet (2700Ft), cseréljem le a 15/1-es 1éves hűségidejű csomagjukra (2590Ft). Ilyen előnyöket tudtak felsorolni: mivel ők beraknak mindenkinek egy külön modemet az nekem milyen jó (ami még pluszba itt villog, elfoglal még egy konnektort, még egy hibalehetőség ha elromlik akkor itt méregetik), mert hogy azzal sokkal jobban tudják tartani a garantált sebességet mint a digi, aminél szétoszlik a sávszélesség az egész házban a lakók közt Mondtam ne fárasszanak, jó pár éve vagyok náluk és mindig is az ígért (nem pedig a garantált) sebesség felett teljesített, a ködnek kéne már eloszlani a fejükben. Azt mondja, hát a feltöltési sebesség olyan fontos? Mondom akkor most végülis mi okom lenne a váltásra? Köszönik szépen, viszont látásra.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Bjørgersson
félisten
Akkor meg nem használok többé semmi böngészőt és probléma megoldva.
(#36426) csako: Leginkább az zavar, hogy a gombokat nem tudom össze-vissza pakolni (oda, ahol eddig is voltak), meg az a jobb oldalra pakolt menü a Firefox gomb helyett. Nem tudom miért kell mindig variálni.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Persze, személy szerint engem sem zavar, de egyrészt ez nem akkora programozói bravúr, hogy akkoriban kivitelezhetetlen lett volna. Valamiért, amikor indokoltabb lett volna, nem csinálták meg. A másik meg az, hogy miért kell úgy eltüntetni valamit, hogy külön kiterjesztést kelljen annak telepítenie, aki ragaszkodna hozzá? Itt általában, illetve a menüsornál is főleg az idősebbekre, az újdonságokra kevésbé fogékonyakra, vagy az alap dolgokat is nehezebben elsajátítókra gondolok. A nagyszüleim fiókján például minden böngészőnél ahol csak lehetséges a menüsort bekapcsolom. A könyvjelzősávot pedig magamnál is.
Ez egyébként kicsit hasonlít - látszólag -, a Windows 8.x-nél sokak által kívánt választási lehetőség elmaradására, a régi klasszikus start menü, és az új között, miszerint jelenleg csak az új választható, harmadik féltől származó megoldás nélkül. Viszont itt fontos kitétel a látszólag, mert mások az okok.
Vagy ott van az Internet Explorer, ahol hiába tüntették el a menüsort, az azzal nyert helyet, elviszi a címsor, illetve a felette elhelyezkedő ablak keret, amely a hatalmas vissza gomb miatt vastag, és aminek semmi más funkciója nincs, mint a jobb sarokban megtalálható három Windows gombnak a hely biztosítása.
Ezt ellensúlyozandó kitalálták, hogy legyen a beviteli mező és a lap fülek egy sorban, ráadásul felbontástól függetlenül. Alacsony felbontáson is, és alapértelmezetten.
Full HD felbontáson elmegy a dolog...
de a megszokás nagy úr
Szerencsére még az IE 9 óta megjelenő újdonság az IE 11-ben is kikapcsolható
Személy szerint én így szoktam használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest