Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisley76
tag
Ha már Ai és frissítés. Sztetek mennyire magyarázható az Ai többlet tudásával az, h az S25nek vmi huszon giga feletti a firmware-e szemben egy 6.1es rom-hoz ami 12Gb körül járt az S23 esetében. Jó tudom más teló, meg nemhiába nőt a RAMja is, gyakorlatilag megduplázódott a méret.
A 5.1 volt 8Gb körül, 9Gb volt a 6.0 és a 6.1 a fenti tizenkét giga...nekem kicsit bloatware szagú.
-
doooo
veterán
válasz
janeszgol #18 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy egyre kevesebb változás is van az új verziókban (ezért lenne értelme ritkábban kiadni őket). Vagy, mint régen, lehetnének megint ilyen 15.1, 15.2.2 nevű verziók, amik hoznak pár apróságot esetleg, de mégse kell úgy tenni közben, mintha teljes verziót ugranánk velük.
-
janeszgol
félisten
Viccen kívül én is sokszor hangot adtam annak, hogy hol az A16 a további telókra, és hogy direkt visszafogják, hogy növeljék az S25 eladásokat. Viszont ha kétévente jönne új főverziószámú droid, nem történne semmi, sőt logikus is lenne. Biztonsági frissítések jönnek anélkül is.
Csak az a baj, hogy a Google nemhogy nem lassít, hanem még gyorsít is a kiadásokon.
-
doooo
veterán
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Soha akkora változást nem eszközöltek egyszerre az Applenél, amekkorát a Samsung eszközöl az új OneUI esetén. Ciki ez a csúszás, mert rosszul kommunikálták le, de amíg hasonlót sem csinált sosem az Apple, valóban nem lehet egy lapon említeni őket.
Mellesleg utóbbiak "bizonyítottak" az Apple Intelligence-szel is mostanság.
Jobb inkább nem összehasonlítani őket.
De ha már maradunk Androidon, épp a legújabb GSMArena tesztek egyikében volt, hogy pl. a Xiaomi is még mindig csak egy pár modellre adta ki eddig az Android 15-öt, és még az új, idei modellek is A14-gyel jönnek, pedig náluk nincs új UI, se semmi hasonló. -
Sírnak redditen hogy év közepére csúszik az update.
-
Ricardo
titán
válasz
chakram6706 #8 üzenetére
Huzavona? Az akkor lenne ha menne a "kiadjuk, mégsem adjuk ki, na jó most kiadjuk, ja mégsem" játék.
De itt még ez sincs. Még arra sem veszik a fáradságot, hogy hivatalosan közöljék mi a csúszás oka , és mikor várható egyáltalán. Pletykák, "belső emberek" szivárogtatása, elszólásai alapján mennek a találgatások. -
válasz
chakram6706 #8 üzenetére
Tudod kinek huzavona ez? A türelmetlenkedőknek. Engem ők mosolyogtatnak meg, és ehhez még márkát se kell váltani.
-
spawn21
veterán
válasz
chakram6706 #8 üzenetére
-
doooo
veterán
válasz
chakram6706 #8 üzenetére
Nincs itt semmiféle huzavona. De azért gratulálunk a döntésedhez.
-
chakram6706
csendes tag
Nah ezért váltottam márkát, hogy ez a huza-vona már csak megmosolyogtasson
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok végül az új funkciók hány százaléka (és milyen késésel) jön a 24-es szériára.
-
janeszgol
félisten
Engem már totál nem érdekel az A15/OneUI7. Jöjjön a Beta A16.
-
cezarlacrone
aktív tag
Jöhetne inkább az android 15 és one UI 7 S24-re, kell a ráknak az AI.
-
janeszgol
félisten
A jó kis Audio Eraser helyett megkapom azt az érdektelen best face vackot. De jó.
-
püki
aktív tag
Nagyon jó, de mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S25 szériával bemutatott AI funkciók elvileg a korábbi modellekre is elérhetők lesznek a One UI 7 frissítéssel.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest