Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Geresics #134442 üzenetére
Az ilyen sztorik után a vizsgabiztoson is keresztülgázolnék
Autóból én is többször voltam, háromszor. Az első csúszást megérdemeltem. Olyan szinten ideges voltam, hogy gyakorlatilag mindent is elrontottam. A második vizsgán ez valahogy elmaradt, alig 2 órát vezettem a kettő között. Ott ő.... Bementem egy lakóparkba, mert a lámpánál nem mondta az oktató merre menjek, én meg gondoltam akkor egyenesen, gyorsan, míg zöld. És a vizsgabiztos még hagyott volna, mert jól ment előtta, ráadásul ez már bőven 40 perc után volt.
A harmadik vizsga előtt mindössze egy órát vezettem, de vagy 70 perc volt a vizsga
Állítólag (nem hiszem amúgy), a 4 sávos főúton a 30-as táblánál (építkezés miatt) a forgalommal együtt 50-nel mentem, kb a negyedik percben. Mondta is a vizsgabiztos, hogy hát azért meg kellett volna húzzon, dee kíváncsi volt, mit teszek a végéig. És mivel utána patika volt, csak egy hibapontot húzott rá.Az A1-en is egész biztos voltam, hogy meghúznak, nagyon hamar visszaértünk, és kissé ideges voltam akkor is. Max fél órát mentünk, de végül meglett. Mindenféle mondvacsinált hibapontokat behuzkodtak, de igazából a masszív magabizonytalanságon kívül mást nemigen vétettem szerintem. Persze az már önmagában is gáz tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest