Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker #44769 üzenetére
Tavaly sajnos elmaradt, az októberi rossz idővel hazavittem szüleim garázsába s el lett ásva -- onnan pedig nem könnyű kiszedni, nem betolom-kitolom megoldás sajnos, pedig néha de szívesen mentem volna még tavaly ősszel / télen... Nem vagy csak részben kuplung lesz az, mások is inkább a karbira tippelnek, mivel az a szűrő- és végdob-csere után nem lett hozzáállítva. S akkor már szelephézag is, meg a hátsó féket is szét kell szedni, mert az egyik pofa nehezebben mozog, kicsit be van ragadva -- a másik betét már szinte elfogyott, abban viszont még van tartalék; stb. Szóval van bőven rajta elvégzendő feladat
Roli, én ebben nem lennék ilyen biztos
na jó, pár kör után biztos jelentősen gyorsulnék, de tudom, hogy még nem érzem rendesen a motort, múltkori Safety-s képzés során is láttam, hogy sehol sem vagyok a többiekhez képest, rengeteg rutin és gyakorlat, apró saját-határ-feszegetés hiányzik még. Ezért is tervezek pályázni menni
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest