Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Djuree
félisten
végülis az is egy megoldás
csak mióta meghalt egy srác, akinek kiakadt a gumipók az autópályán 180-nál és bekapta a kerék, azóta hanyagolom a témát 
oldaltáskát nem akarok, 4-5 napos túrákra még nemigen fogok menni jódarabig sztem.
köszi, meglesem ezt.
jeee megvan a gugli kulcsszó: tailbag

-
emre
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
veszel egy gumipókot, és rákötözöl egy 1500 Ft-os kínai hátizsákot

De ha egyszer elindulsz egy teljes napra, és azt látod hogy a kollégák veszik elő a cuccot az oldaltáskából, lehet meggondolod a dolgot.

goretex oldaltáska 15k
szerintem ennyit simán megér a dolog -
Djuree
félisten
tudna esetleg valaki segíteni? nyeregtáskát akarok venni a fazerre, de nem olyat ami 2 oldalra lejön, hanem ami a hátsó ülésre való, a tetejére, nem az oldalára. valami ülés alatt pántolhatóra gondolok. nem kell nagyon nagy, olyan kis takaros, 1 pár cipő, meg 4-5 ruhadarab elférjen benne oszt csumi
olyan kéne ami jól néz ki a fazeren, valami cordura cucc...hátsó dobozt nem akarok, ritka ocsmány rajta 
ez tetszik, de 32k-ért nem kell:
-
emre
veterán
-
Integra
titán
telj.adó 2011, 30ezer ft az rr-re, jeeee, rohadjon meg ez a sok naplopó niemand....

-
emre
veterán
A fojtott svájci változat is 74kW-os, tehát megegyezik az FZ750-es teljesítményével
Az a 44kW csak az adózás miatt lett beleírva.De nagyon egyszerűen el lehet dönteni, meg kell nézni a szívócsonkokat hogy mi van beleírva. A képen egy kiköszörült 74kw-os Genesis szívócsonk van. A 2LE kód jelöli.
Serienanfangsnummer :
FZRI000 ..... ..2GH-000101
FZR 1000 ...... .2LA-000101 (D, S)
FZR1000 ...... .2LE-000101 (F)
FZR1000 ...... .2LFQ00101 (A, CH)
FZR1000 ...... .2RG-000101 (GB)
FZR1000T ..... .2LL-W0101 (AUS, NZ, ZA)A másik megoldás hogy ha leveszed a légszűrőházat, akkor a karbin keresztül bele lehet lesni hogy is néz ki belülről a cucc, ha ilyen mint ezen akkor ez bezony 146 lóerős változat.
A műveletet egyébként nem javaslom végrehajtani, mert baszott nehéz lesz visszarakni mindent.
Egy FZR-es fórumtársam szerint aki jobbára pályázni használja igenis lábremegtetősnek kell lennie, mert 5000 felett olyan mint ha picsánrúgnák a gépet, és 10000 körül vagy beszarik, vagy elélvez.

-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Dehogynem. ha jo ido van mindenhova a gixxerrel jarok. ALapvetoen utcara vettem, csak amikor van ra eleg penzem akkor tolom palyan is vele. Ezert most kulon nem fogok utcai motort is venni. Lassan ezzel is lehet menni

-
emre
veterán
Exup, 91-től volt ilyen a gép, baba moci

Van pár plussz paci a Genesihez képest, más a váz, blokk felfogatás, első villa stb...

De a régebbi Exuptól is van pár eltérés, annak még hagyományos első telója volt, épp úgy mint a Genesisnek, de az utóbbinak 41mm-es, az Exupnak 43-as. A féktárcsák egyformák, az exup blokk ugyanaz. -
Djuree
félisten
válasz
zsoltee10
üzenetére
venni fogok, mégegyszer el nem játszom ezt a procedúrát, fél évig járkáltam utána mire minden ki lesz javítva. idegeskedés, idő, pénz, munka...elment vele mindenből rendesen.
ja gyári lámpatest 200k
5000ft-ból tökéletesen ki lett polírozva meg meg lett ragasztva vízmentesen a műanyag hátulja 
-
Djuree
félisten
válasz
Steven
üzenetére
nem a fejidomot magát csinálta meg, hanem a vas tartókonzolt, ugyebár elhajlott az egész fejidom-lámpa-műszerfal rész, sőt nem is hajlott, mert akkor egyszerű lett volna, hanem csavarodott (erről nincs képem). azt sem ő, hanem elvitte egy üzembe és ott voltak olyan nagy gépek amivel ki tudták egyenesíteni

a fejidom is meg van hegesztve, műanyaghegesztő csinálta:
[link]
[link]
[link]
elég jó lett, igaz nem teljesen illeszkedik a lámpánál a sarkában, 3-4mm hiba van, de nem látszik, ha nem nézed szemből a lámpákat közelről, ennyi belefér, 120k-ért vesz a halál újat, bontóban meg csak sérülteket találtam....még a gittelés meg festés hátra van, a héten jönnek meg a matricák, elvileg 2 hét múlva kész van.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem semmi, utcán akkor te nem is hajtod már?
Oks, köszi az infót, egyelőre még nem sos.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
ha lett volna LSL bukógombád, esetleg az idom csücske karcolódott volna, így elrendezte azért szépen az aszfalt szegény motort. Nekem LSL van, nagyon tuti, nem félek attól, hogy esetleg a vázat elcsavarja, ki van találva. Ráadásul van egy vízszintes betét a gombában, ami elvileg nem engedi a csúszó motort megpörögni. Ezt csak megerősíteni tudom.

-
Djuree
félisten
nekem nem lett bajom, hála a ruhának, ha az nincs akkor szép nagy horzsolások meg kék zöld foltok lettek volna rajtam. pár kis folt ígyis volt, meg a térdem fájt egy kicsit, de hát az legyen a legnagyobb bajom...néhány napig fájt egy kicsit a mellkasom is, azt hittem valami belső sérülés, meg is ijedtem, mondom ha nem múlik megyek orvoshoz, de elmúlt teljesen...
-
ALI_G
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
nekem van, utángyártott, kókány, kis csúszásnál sokat ment, ha beakadsz padkába akkor meg van esély, hogy nem törik le idejében és meghaljíthatja a vázat, de ez inkább kamu, mert el van perforálva még a kókány is. Az LSL-t meg erre gyártják, profi cucc. Tegyed fel azonnal.

Amúgy lemaradtam a csúszásodról, remélem te megúsztad. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
hehe, majd ha usa-ban leszek, dobok nekik egy emailt

addig meg nyomom a kispadot
közúti oktatás teljesen más mint a pályás, most már mindkettőben van tapasztalatom, nem lehet egy lapon emliteni a kettőt szerintem se. kérdés, hogy kinek mi kell. saját tapasztalatom alapján annak nem látom sok értelmét, hogy valaki elmegy pálya oktatásra, aztán abból próbál meg motorozni utcán, nem fog menni, illetve forditva sem. először utcán kell megtanulni motorozni, mivel nagy valószinűség szerint 90%-ban ott megy az ember, ülepszik az alap, aztán pályán egy fokkal könnyebb dolga van. a közúti oktatásnál az elméletet kapod, nincsen olyan, hogy ezt én nem kérem, benne van. amúgy meg nem olyan sok az, hogy ne lenne értelme végig hallgatni. amig a zemberek 99%-a nem tudja, hogy kell biztonságosan fel és leszállni egy motorról, addig azt gondolom igenis van értelme

egyértlemű szerintem is, hogy a magánoktatásos pályázás a legjobb, ott fejlődsz a legjobban, legalábbis nekem nagyon bejött, főleg, hogy úgy húznak el melletted 280 körül az ezresek, hogy azt se tudod mi van, egyszerűen ágyútöltelék vagy a pályán az elején. és még később is... -
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
De az inkább utcára készít fel. A Dodor féle nekem elég volt, az is 2 napos volt, viszonylag értelmes, nyilván nem olyan fullos mint a Hondás alapképzés, de rengeteget tanultam (akkor 1 éve volt nagymotorom).
yoda: pont azért akarok elmenni pályaokításra, nem saját motorral, hogy ne kelljen 5 évig magamtól pályázni egy értelmes köridőhöz, hanem elég legyen 2-3.
Meg hát saját motorral nem úgy tanul az ember
Én hajlandó vagyok kifizetni egy versenyzőnek is ugyanazt a pénzt, amit oktatásra költenék, de nekem nincs sbk motorom, csak naked egyelőre.
Ja és kikötés hogy Mo-on legyen. -
ALI_G
veterán
kecskeméti vagányok: [link]
-
emre
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
kösz

most találkoztam a robogowebshop oldallal és lehet onnét nézek valamit

-
titko
tag
A franc essen bele, hogy ilyen hosszú egy kresz tanfolyam (vagyis véges a vizsganapokon a létszám). Csak jövő héten lesz meg az elméleti vizsga és utána kezdem a gyakorlatot De tegnap már nem bírtam már magammal, a parkolóban mentem egy pár kört a Fazerrel. Brutális érzés. Nem is gondoltam, hogy ekkora élvezet lesz. Remélem április végére jogsival szelem az utakat, addig csak nézegetem meg néha beröffentem

-
Halihó!
Pár szomorú év kihagyás után újra van motorom!
Vettem egy kis 20 éves FZR1000-est!
Holnap gumicsere, aztán irány az univerzum.
-
.mf
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
"California Superbike School az jo szerintem
"Vagy az ebből készült sorozat, amit már tavaly ajánlottam Alinak, "Superbike School UK"
bár nem tudom, azóta mennyivel többet tud angolul 
-
yodamastah
őstag
California Superbike School az jo szerintem

A kozuti oktatasokat nem ismerem milyenek. Az elmeleti oktatasert szerintem nem erdemes fizetni, az olcson elerheto, rengeteg vezetestehcnikai szakkonyv van. Persze egy ilyen alap kurzust erdemes lehet megprobalni, de ott is az a lenyeg hogy utana kurva sokat gyarkorolni kell amit lattal es tanultal.
A versenypalyas oktatas se ugy nez ki, hogy te 2 napot letolsz a suliban, aztan fasza koridoket mesz. Valojaban kb ugy nez ki, hogy letolod a 2 napot a suliban, aztan 5-15ezer palya km utan mar jol fogsz menni. A suli abban segit hogy ez inkabb 5ezer legyen, ne 15ezer.
Aki palyan akar gyorsulni, az inkabb fizessen be egy-egy jobb verseyzohoz magan oktatasra.
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Tudom hogy már tavaly is azt modntam hogy megyek pálya oktatásra, de csak most fog összejönni idén, és jó kérdés mikor.
Kinek van most jó pálya oktatása? 2 napos érdekelne. A tavaly összeszedett linkek már nincsennek meg, innen meg kikeresni...
-
yodamastah
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Igazabol ott nem az a gond hogy lapon kell menni, hanem hogy abban a hosszu kanyarban van lejto aztan emelkedo, a futomu valtozo terhelest kap, aztan at kell forditani jobbra amotort, es minimalis fekkel belemotorozni a jobbos kanyarba nagy tempoval, utana agressziv fektav a meg felig ledontott motorral. Ez egy olyan resz hogy ha fel metert tevedsz kint vagy a fuvon. Jo palya pring, de kicsit nehez szerintem megtanulni gyorsan menni rajta. Foleg azert is, mert nagyon keves a hasznalhato referencia pont.
Panonia ringen nagyon tokosnek es nagyon preciznek kell lenni. Mindenesetre sokkal jobb palya motorozni, mint pl a Hungaroring.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
a 200-nál lapon fordulástól még nagyon messze vagyok, először tudjak valamennyire rendesen fékezni

a 130-140 megy kb.. -
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
"lapon 200 korul kell menni" te egy állat vagy

-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ja persze. Pannonia ring az fasza
MOndjuk hatul van egy resz ahol lapon 200 korul kell menni, ott nem szabad hibazni mert ha ott elesel akkor valszeg kuka a vas (meg te is konnyen). Pannonia ringen nem egy kette tort motort lattam mar 
Meg ugy egyebkent is Pringen van 3-4 resz, ahol nem lehet nagyot hibazni, mert ha elcseszed mesz 150-el a fure ledontott motorral
Tisztelni kell azt a palyat.... -
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
hehe, na akkor most már világos
yoda bevitt a zerdőbe, nem is értettem, hogy miért mondja a pannóniára, hogy embertelen pálya.. 
van kontaktom olyan motoros egyesülethez, akik minden évben lefoglalják a pályát 1-1 hétvégére és magamfajta kocamotorosoknak tartnak tréninget, csak motorok, nincsen autó, profi oktatókkal. valami 500-600 euro asszem kompletten.
egy ismerősöm ott lakik a pálya mellett, 20 éve motorozik rajta, de ő sem megy fel alapvetően ha autók vannak a pályán, mert életveszélyes. viszont vannak kifejezetten motoros napok is. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
De ez a pálya pont nem jó arra sem hogy megtanuld a fékezést az említett dolgok végett.
Ha hibázol itt nincs bukótér ahová menj hanem egyből korlát ami nem túl egészséges, csúszós, dobálós, tele repedésekkel, szóval nem túl ideális körülmények.
Lesz benned pont ezért egy félsz ami végett óvatosabb leszel, ha egy ilyen rutinos pilóta mint Ádám ezen a véleményen van a pályáról akkor a magunk fajta embereknek gondolom tényleg nem való. -
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
nehéz egy pálya, autós játékokban is félem mindig, pedig mindben benne van

végigmennék rajta motorral szivesen, persze csak szép lassan. autóval is, ha kapnék egyet, nem a renault 19-el kéne menni
más: jó árban van a gyári fazer matrica a fejidomra, 10k jobboldalra, 10k baloldalra
találtam egy jó motormatricakészítőt, asszem ott olcsóbban kijövök... -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
jó, ez a veszély nem fenyeget engem, hogy stiften mennék, én nem a te kategóriád vagyok, csak zsiros kocamotoros
én kanyarodni szeretnék rendesen megtanulni, és pontosan fékezni, leginkább ez utóbbival állok hadilábon. egyszerűen nem tudok még mindig rendesen fékezni.. -
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hat ugye en nem mentem ott, szoval max amiket lattam vieokon: 1 az aszfalt minoseg elegge osszevissza, van ahol nem valami jo. A palya helyenkent iszonyu gyors, de emellett nem latni hatalmas bukotereket. Elesel 250-el es ott a kerites 5 meterre, az minden csak nem biztonsagos. Autoval kiprbalnam, szeretem az ilyen kalandos palyakat, de motorral en itt nem mernek 100% kozeleben menni. Inkabb 50%

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
na, most komolyan

nem tartod biztonságosnak? rossz az aszfalt minőség? nem elég kanyargós? drága? -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
mi a bajod vele? mi rossz benne?
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Embertelen palya, oda biztos nem mennek fel motorral. Viszont remelem az iRacing.com be fogja szkennelni egyszer. Volt mar rola szohogy be lesz szkennelve, de kb 9 honapot saccoltak ra, igy egyelore le van allitva az a projekt
Pedig 30-40$-t is adnek erte ha megcsinaljak 
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
hehe, az még messze van, a hátsó gumimon még mindig van vagy 5mm szűz csík és az még rengeteg
talán szezon végére már csak 3 mm lesz, akkor jó vagyok idénre. nem feszítem túl, csak szépen fokozatosan. szeretnék idén pannónia ringezni sokat. "sokat". 
-
Integra
titán
ádám is eldobta
pedig van kifejezetten motoros nap és motoros egyesületes több napos tréning is, erre mentem volna én is. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
egy állítható lábtartón gondolkodom én is, de nemtom van e értelme, illetve, hogy ki tudnám e használni...
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Annyira nem komolyan. Ha van penzem akkor megyek, ha nincs akkor nezem. Ez megy evek ota
Pl most ebben a szezonban nem lesz sok vihancolas ugy nez ki 
Motor eleje nincs leultetve. A gyarihoz kepest kifejezetten magasabban fut az eleje. A helyzet az hogy 200-as hatso gumival mentem most 2 evig (Dunlop D211), ami megemeli nagyon az egesz motort hatul. Emiatt csokken a hatso villaszog, ami jelen esetben nem jo, mert elkezdi szelesiteni az ivet a motor. Ennek kompenzalasara meg lett meg emelve a rugostagnal a hatulja. Na de ekkor mar nagyon soks uly van elol, es ezt ellensulyozni hozza emeltem az elejet. Eleg sokat sakkoztam ezzel, de a jelenlegi beallitas nagyon fasza lett, kanyar kozepen atom stabil lapon a motor.
Labtarto ugy 45e volt asszem... most nem tudom mennyi, ha kell megkerdezem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Bazeg, állat vagy.

Komoly, azért a fotón durván látszik, h a lábtartód hol van, pff, te akkor elég komolyan űzöd ezt a témát.
Az eleje amúgy le van ültetve, nem?
Néztem a weboldalukat, de az árlistára bejön a képesmotoros portál, ahol én nem láttam a terméküket. Szabad tudni, h mennyi egy pár állítható lábtartó?
-
yodamastah
őstag
Itt lthato miert jo a magas ules [link] Valamivel tobb suly van bent a kanyarban, ez azert segit. Meg a magasan levol labtartohoz is ez passzol. Allitgattam en mar mindent a motoron, es a mostani ules magassag tetszik a legjobban.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Labtartot innen vettem: tom-tech.hu. A csukloim sokat nem viselnek, azoknak faj a csukloja akik nem tudnak a motoron ulni. Combbal hattal tartod magad, es lam maris kenyelmes. Igaz 2x annyira faraszto mint a seggeden ulni. Ez van
Nekem 800km utan se faj soha a csuklom. Labtartot oda radkod ahol neked kenyelmes. Nekem nem jo alacsonyan mert leer kanyarban. Most ugy van beallitva hogy akkor se er le ha blokk mar leert. Pontosabban ha a labtarto leert akkor mar el vagyok esve 
Ennyire van fent az ules. [link] Nem annyira veszes amugy, csak kb 10-12 centivel vagy feljebb mint a gyari

-
Integra
titán
köszi urak, átadom, ez az ő érdeme, én csak néha megpróbálom elkunyerálni majd egy körre, bár nem láttam jelét, hogy kölcsön adná...

-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Állat csacsi, gratula hozzá!
yoda
Az igen.. , és ez miért jó, h ennyire magas az ülés?
Sokan mondják, h aki speedet vesz utcára az mazochista.
Erre te még rátettél két lapáttal, h a súlyod 60%-át a csuklóid viseljék. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lábtartó ezen még nem állítható ugye? Mennyire jó ötlet egy állíthatót beszerezni, és lerakni a legalsóbb állásba?Nincs képed róla? Kíváncsi vagyok rá.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Rugostag csere, villa belso csere, rugok sulyomhoz kivalasztva. 750 jo valasztas. En 184cm vagyok 83kg, nekem meret prblema nincs. Igaz en a gyarihoz kepest elegge megvaltozttam az ulespoziciot, az ules majdnem olyan magasan van mint a kormayncsutka
Valamint akormanycsutka total ki van forditva.... De nem gond, mentem igy mar 800km-t is egyhuzamba. Nem puhapocsoknek valo az biztos 
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ezt most találtam, ez baromira bejön.
-
runner 125
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Is.

..de nekik mind1, guggolni szeretnek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért minél fontosabb, h nagy legyen, mert én is magas vagyok, 187 és jelenleg 103kg.
yoda
Köszi az infókat. Igazság szerint nincs problémám a K4-5 szériával sem, a 6-os külsőre jobban bejön, viszont képek alapján is sokkal karcsúbbnak tűnik, mint az előző modellek.
Pályázni én nem fogok, úgyhogy az-az 1 másodperc nálam nem mérvadó.
A futómű tuning alatt mit értesz? Gondolom hátsó rugóstagot cserélted, s talán a villa is más?
Az 1000-es csupán a mérete miatt került szóba, kíváncsi voltam, h vajon nagyobb-e annyival, h megérje amiatt azt választani, de lebeszélem róla magam. Nagyon erős.Rendben, mindenképpen jelzek, ha aktuális lesz a dolog.
Köszönöm. -
boogie84
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Hely a szőkének mögéd, vagy a garázsban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#43700) Integra: Néha én is be vagyok
De nekem nincs szemüvegem, sem sötétített plexim... 
(#43699) Prof01: Így van

-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ha nem fazol a k4-5 verziotol (tudom hogy rondabb) akkor ajanlom. Enyem 6 eves, iszonyat mit kapott mar eddig, es jobb mint uj koraban (mondjuk ez foleg a futomu tuning miatt van hehe). A k4-5 600/750 nagyon durvan birja a strapat, az elmult 6 evben csak ilyenekkel toltam, palyan es utcan is rengeteget, es szerelot egyik blokk se latott soha. Szerintem k5 750-et 1millioert lehet venni normalisat. Ezen kivul ha ilyet nezel, szolsz es segitek lecsekkelni. Ismerem ezt a modellt eleg jol, tudom mit kell nezni rajta.
K6-7 sok szempontbol jobb, gyorsabb ugy fel max 1 seccel palyan, de sokkal kevesbe birja a strapat. Viszont pl szebb, de nekem ez nem szempont, nem disznek tartom, es ha ulok rajta ugyse latom
A k4-5 kicsit kenyelmesebb nagyobb embernek.1000 bol k5-ot valszeg lehet jo aron venni. Az egy nagyon jo motor sokkal jobb mint a k4-5 600/750. De azt nem tudom hogy 1.2-be belefer-e egy normalis allapotu.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
megvettem az abus lefúrható rögzítő fejét, meg egy 170 centis felső középkategóriás láncot hozzá. ennyivel fogom tudni a motort garázsban lezárni, a lánc elég, hogy a hátsó kereken és a lengővillán keresztül vezessem, ha a rögzítő elemet úgy fúróm le a betonba, hogy az a két kerék között legyen.
meg beszereztem a forcefield funkció aláöltözőjét, iszonyatosan profi. cserébe még ilyen időben is lefagytam ma a motorról...
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
nemtom, hogy fogsz e ilyet kapni

jó sportmotor pénzbe kerül, ez egészen biztos. -
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Konkrétan az üléspozíció - lábtartók - kormány arányára gondolok. H jelentősen nagyobb-e pl. a 600-ashoz, vagy akár a 750-eshez viszonyítva.
Jaja, azt már annó tárgyaltuk, viszont én nem szeretnék egy 10 éves sportgépet venni. Pörgős motorok, ha a 10 év alatt csak 1 idióta hanyag tulaja volt, már ki tudta facsarni a lelkét.
A km állást ezeknél meg nehéz belőni, mivel kb. esélytelen megmondani, h 40.000 vagy 60.000 van benne, de Mo.-n a motorok 45.000 futott km után megállnak.
Jó volna 20.000km alattit venni.
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
milyen hely miatt?

a gsxr ezres nagyobb mint a blade pl, ami ugyanolyan pici mint az enyém. de ültem s1000rr-en is, az is brutál pöttöm. a régebbi motorok nagyobbak, nem volt még olyan súlypont centralizálás és kompakt építés mód, mint a maiaknál.
750-es gsxr az zsír, én is azt vettem volna, de honda baszik 750rr-t csinálni...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak mióta meghalt egy srác, akinek kiakadt a gumipók az autópályán 180-nál és bekapta a kerék, azóta hanyagolom a témát 

olyan kéne ami jól néz ki a fazeren, valami cordura cucc...hátsó dobozt nem akarok, ritka ocsmány rajta

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

5000ft-ból tökéletesen ki lett polírozva meg meg lett ragasztva vízmentesen a műanyag hátulja

bár nem tudom, azóta mennyivel többet tud angolul