- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #26098 üzenetére
pedig nem kéne nagyon megerőltetniük magukat, hogy pár apró, de fontos módosítással megcsinálják a jót, sokkal jobbra..
na mindegy.
majd ha már menedzser leszek európai fizuért akkor én is átülök a digó motorra, meg mellé azért lesz egy honda, hogy ha a digó beszarik, akkor addig legyen mivel gurulni.. -
válasz
Integra #26086 üzenetére
Ugyanezt mondtam a múltkor, amikor le lettem hurrogva...
CBR-Fek kilőve, XX szevasz, fogaskerék good báj.
Na mindegy, én veszek még egy blokkot a vifferhez, lezsírozom, aztán ha majd ez kifekszik benne valahol fél millió környékén, beteszem a másikat, és ezzel temetnek el.
Retro powa.Mindenesetre gyanúsak nekem ezek a kémfotók, mert se kémséget, se fotózást nem látok bennük. Szerintem így tesztelik a fogadtatást.
Fúj.
kettes alá...mod:
mondjuk azért a telót, meg a féket átraknám az enyémre ha nem nagyon bontja meg a geometriát.mod2:
kettes alát módosítom egyesre, mert amint látom 1000RR szerű kipuff lesz/van rajta.mod3:
na jó, mégis kettes alá, mert megmaradt a fél (?)-analóg műszerfal ha jól látom. -
[lAyCsI]
addikt
plusz még 1-2 kép...
VFR1.2 -
-
Integra
titán
válasz
Nippon #26089 üzenetére
hát...
szinte az összes újhondás haverom imádja az új hondáját és tényleg semmi bajuk vele..
ettől függetlenül én már rég húzom az orrom.
hiába, kell sok pénzt keresni, aztán rsv4 factory-t venni.. ez van.
az, hogy visszavitték az accorodot japánba csak jót tett, továbbá az új gyár is segít.
a baj az, hogy még így is kell eu-s cuccot belerakni sajnos a mindenféle eu védőszaknciók miatt.. -
Tangerine
senior tag
válasz
bajnokpityu #26077 üzenetére
Ha ferdén állsz a padkán, akkor az olaj nem fog kifolyni tejesen.
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #26086 üzenetére
Szerintem a Honda 2000-ig gyártott minőségi motorokat, a mostaniak semmivel sem jobbak a konkurenciánál. A megbízhatóságot is hagyjuk, az sem igaz.
Sajnos ez igaz az autókra is, műszakilag sokáig az európai konkurencia fölött állt magasan, mára már a legtöbb európai modell lekörözi. Csalódtam bennük. Talán még egy faceliftes Type-S Accord a listámon van, de utána...
Igazából az új Hondások lelkesedésén szoktam meglepődni, valahogy elhitetik velük a szalonban, hogy ők egy kivételes képességű, járművet vásároltak, a konkurenciát egész konkrétan fikázzák! Hehe, szegények semmit sem érezhetnek a legendás Honda minőségből... -
TayRol
nagyúr
válasz
szinten van aknank, imadom.
Integra: pontosan a duki ugrott be nekem is. a (mostani) 800-as vfr eleje tettszik a legjobban.
-
Nippon
őstag
válasz
Azért ennél már kényelmesebb vagyok...
-
Nippon
őstag
válasz
runner 125 #26058 üzenetére
HJC CS-R1, a Samurai verzió elég faja. Az egyik barátomnak van egy olyan "csajsisaknak" 30 körüli áron kapható és élőben jobban néz ki, mint képen.
-
TayRol
nagyúr
valami ilyesmi lesz az uj VFR 1200.
-
Nippon
őstag
válasz
bajnokpityu #26054 üzenetére
A kocsimat Honda márkaszervizbe hordtam és vittem magammal az olajat. A szűrőket megvettem tőlük és fizettem a munkadíjat. Végig ott álltam a kocsi mellett és ha le akarták venni az emelőről idő előtt akkor szóltam, hogy ácsi. Csorogjon csak ki szépen az olaj. (hiába jattolok szépen a szerelőnek kézbe, ha elfordulok már megy a linkelés)
Lehet faszverés, de még azt sem engedtem, hogy beletöltsék abba a betöltőkannába az olajamat, amivel mindenféle olajat töltenek a többi autóba. Inkább beletöltöttem én a kannából. Sajnos nincs otthon se aknám se csápos emelőm...
De a lényeg, nem tesznek szívességet vele, hogy megcsinálják a munkát, ők a szerviz én vagyok az ügyfél. Viszem a pénzt, cserébe pedig kulturált kiszolgálást várok.Volt olyan váltóolaj cserénél, hogy nem volt gyári MTFII Honda olajuk, bele akartak tenni helyette valami "szart", inkább vittem nekik egy másik márkaszervizből. Nevetséges állapotok vannak!
ahol álmomban jártam Magyarország..... F@szom!
-
Integra
titán
válasz
hjc?
-
jasszer
őstag
Nem emlékszem már igazából, lehet hogy mondta, de amúgyis kíváncsi voltam hogy milyen 15-össel (mert eddig azt hittem hogy 16-os, ugye), hát most már tudom.
Ha meg minden jól megy és futárkodni fogok vele jobb a 16-os, feltéve persze ha lesz nyoma a fogyasztásban. Előzni meg nem sűrűn szoktam, max. a városban, de ott a több sáv miatt nincs jelentősége a pörgősségnek.
-
jasszer
őstag
Tegnap kaptam új láncot, lánckereket, fékfolyadékot előre-hátra, munkadíjjal együtt 33.500 forintomba fájt. (D.I.D. 520VM, JT lánckerekek, Bosch DOT 4)
Kiderült hogy a kisebbik lánckerekem 15-ös volt a gyári 16-os helyett, így most a gyárira visszaállva kicsit tatásabb lett a motor, de remélem legalább jobb lesz a fogyó is.
-
Tangerine
senior tag
válasz
runner 125 #26063 üzenetére
Van egy isminek újszerű Shubert S1 buksi eladó. [link]
-
-
Picco
addikt
válasz
ls2 cartoon(1 vagy 2 nemtom) allitolag nagyon jo es jo arban is van
-
ALI_G
veterán
válasz
superzone-ban van most frankó leárazás. motorshow1.hu-n kell regisztrálni és asszem már csak a héten van akció.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #26054 üzenetére
Ez igaz de ahol árulnak ott kötelesek átvenni a nem ott vásárolt fáradt olajat is mint pl benzinkúton. ráadásul ingyen. Most az elemekkel is ez lesz végre.
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy kérdés; olyan 30-35k környékén szeretnék venni barátnőmnek valami zárt sisakok, Tudtok esetleg ajánlani valami itthoni shopot?
Esetleg típus is elég, utána keresek.Köszönöm.
-
Kevo
tag
Jó estét!
Mostanában olyan vagyok errefelé, mint a tifusz: néha-néha felbukkanok
Nem tudom, írta-e már valaki előttem, vagy annyira triviális a dolog, hogy ezért nem írta senki, de ártani nem árthat, ha tudjátok, hogy ma és holnap fokozott rendőri fellépés van érvényben a motorosokkal szemben és minden traffipax, ami csak üzemképes az most üzemelni is fog. Én ki sem hoztam a gépet, nem akarok feleslegesen konfrontálódni a "szervvel"
Más: megjött az új hátsó gumma, szombaton már fel is rakták és hát mit is mondjak: le vagyok nyűgözve
Valami eszméletlenül tapad (kopp-kopp-kopp), bár még nagyon óvatos vagyok, szeretném korrektül bekoptatni, ahogy azt kell. Amúgy maradt, amilyen volt, Pirelli Diablo, nagyon jó gumi, tapad, ahogy kell és ráadásul nagyon sok km-t is el lehet vele motorozgatni. Ha valaki netán épp gumivásárlás előtt áll és nem tudja, mint válasszon, de szeret jókat túrázni és olykor-olykor dinamikousan kanyarvadászkodni, akkor ezt nyugodt szívvel ajánlom neki, nem fog csalódni
.mf: sok sikert...ööö...MINDENHEZ!
-
.mf
veterán
válasz
[Vazz] #26051 üzenetére
Sok mindent lehet mondani, de hogy elbíztam magam utána, azt biztos nem
Míg előtte tempósan mentem végig a pályákon, utána már csak lassan döcögtem, merthát na, azért nem esett jól, meg kicsit meg is nyomta a lábaim. Inkább előtte voltam egy kicsit elbízva, ez meg egy helyretevős pofon volt, hogy óvatosabban és ésszel. Csak próbáltam kicsit humorosabban felfogni
-
[Vazz]
tag
Ha nincs gari mindegy hova viszed, ha kocsog a szerviz akkor nem kell odavinni. Sajnos én is ragaszkodtam egy szervízhez egy ideig de mikor már alkatrészük se volt (hivatalos márkareskedő és szerviz), akkor mondtam azt hogy cső. Nem bántam meg, sőt. A lényeg hogy a szervizfüzetbe írjátok hogy mi volt a csere valami pecsét asztánannyi. Ha eladásra kerül meg tudd mutatni innen már csak az a lényeg.
-
.mf
veterán
Közeleg a vizsga, most már megvolt az első esésem is
(a "kétféle motoros létezik: aki már esett, és aki fog" mondásból kiindulva, mondhatni már ezen is túlvagyok
)
Rutin 2. pálya, a nyolcas: túl nagy lendülettel mentem be a kanyarba, éreztem, hogy az ív a bólyákon kívülre menne, ezért fékeztem egyet, de valahogy nagyon hirtelen megállt a motor és eldőltem veleUtána a motor beállt, de teljesen. Önindító csak kattant, betolni nem hagyta magát; a szerelő elkezdte szétszedni, és azt mondta, hogy ott a kanyarban beállhatott a dugattyú, azért állt meg olyan hirtelen a motor.
Ezután megyek hétfőn rutinvizsgára(és kedden diplomavédésre, csütörtökön pedig japán uv-re... a jövő hét is sűrű lesz
)
-
ALI_G
veterán
válasz
Nippon #26045 üzenetére
másik honda szerviz biztos nincs, csak szolnok, kecskemét, szeged, debrecen a környéken.
Suzuki, yamaha szerviz is van Békéscsabán, de nem csak hogy hozott anyaggal mennék, hanem hozott motorral isOda azért nincs pofám elvinni, bár ha muszáj lenne nem szégyellném.
ja és még én örülök, hogy 8-ra elvállalnak
-
ALI_G
veterán
faszom teszem csabai hondába, csak július 8-ra volt időpont szervizre. Há hogy? 2 hét
ja és mivel hozott anyagból dolgoztatom őket így a szerviz díj 4500 helyett 6000. per óra?!?!
-
-
Tangerine
senior tag
-
.mf
veterán
válasz
Prof01 #26029 üzenetére
Hajrá!
Én meg talán lassan be is fejezem a rutint
Eddig 2,5 alkalom 125 2T, 1 alkalom 250 2T, 1 alkalom 400 4T, aztán még holnap 1, talán még egy a hétvégén, és hétfőn már megyek is vizsgázni. Remélem addigra az 1. pályán már fogom tudni a 8mp-es lassú csorgást, mert az az egyetlen a rutinvizsgán, amit még most se tudok rendesen megcsinálni és amitől félek...
Vicces volt a legutóbbi óra. Azt megelőző órán 125-ről végre 250 2T kis café racerre ülhettem, aztán mivel jól ment, a főoktató azt mondta, hogy legközelebb már ülhetek nagymotorra. Legközelebbi óra elején nem volt ott, a testvére vezette az oktatást, aki fel is ültetett a CBF400-ra: kicsi keskeny könnyű jól manőverezhető café racerek után éles váltás volt a nagy szélesebb dupla-akkora-tömegű motorra átülni, úgyhogy az elején rengeteget bénáztam vele, főleg a kanyarodási íveken; amíg a pályákon a soromra vártam, kiálltam nyolcasokat gyakorolni, de a végére már egész belejöttem. A végére megérkezett az főoktató is, aztán amikor mondom, hogy egész jól ment, s a végére már kezdtem ráérezni erre a jóval nagyobb motorra, rákérdezett, hogy akkor melyikkel is mentem. Mondom a CBR400-zal. Erre ő: na ne, nekem a 250 2T után a 250 4T-vel kellett volna mennem
Szerk: JJános --
-
-
Prof01
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Csütörtökön kezdem a rutint, már alig várom, hogy mocira üljek. -
Prof01
veterán
Nah megvan a Kresz. 1 hibám lett.
De az olyan volt, h mennyire lehet laza a lánc. 10-20mm volt a helyes, de kevésnek tartottam és 20-30mm-ra kattintottam. Fenébe, majdnem hibátlan. -
JJános
addikt
Nagyon bírom ezt a topicot.
Sajna a motoros idők nem jönnek. De legalább jöhetek ide, bár némi indulatok már gyűlnek bennem is.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #26011 üzenetére
némi feszültséget vélek felfedezni benned
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #26011 üzenetére
na, utana azt fujhatod mar barmivel
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #26005 üzenetére
Ja, elég lájtos, TL-es srácot egyszer látványosan bevártad, utána meg le is szakadt.
-
Topiccsendőr
addikt
itt a másik videó. Lájtos. Az uccsó kört nyomtam meg, de elfáradtam
Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest