Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Gaboman #43879 üzenetére
Remélem csak ápr. 1-jei poén
Djuree, az nem lufi a kormányon, hanem duda
-----
Most már ám tényleg beköszöntött a szezon. Tegnapelőtt egy vörös-fehér 848 vagy 1098-ast láttam, tegnap pedig egy VTR1000SP1-et... meg még sok mást...
ki kell bírnom... türelemmel... ááá
A ledes indexekből már csak egyet kell betenni. Viszont jövő héten elutazok két hétre, s addig még arra kell sürögni, úgyhogy arra az időre már nem hozom elő a garázsból. Amint visszajöttem, mehetünk generálra, utána viszont... -
Integra
titán
válasz
zsoltee10 #43895 üzenetére
végülis nem annyira baj, mert lehet, hogy mo-n is van aki tud ilyen idomot szerezni nekem és kevesebbért, egy hondás kontaktom már van.
meg tudom kérdezni, hogy kawákhoz is van e elem, de ezek utángyártottak, nem tudom, hogy téged zavar e, én kifejezetten ilyet keresek, hogy ezen csússzon ha eldobom -
Integra
titán
nabazz, faszi visszautalta a 400 dollárt, minden indok nélkül, nem lesz így utángyártott idomom
-
Djuree
félisten
na megjöttek a fazer dekor matricák. a gyári 20k lett volna, kijöttem 4k-ból
kaptam még grátisz yamaha feliratot is...
talán nem olyan nanométerpontos mint a gyári, de teljesen jónak néz ki, ha rajta lesz a lakk, akkor meg még jobb lesz...
jövő héten viszem is festetni az idomokat....de be vagyok sózva bakker -
Gaboman
nagyúr
Ez a hirdetés!
Ezt a szöveget:A motor túrázásra használtam, nem fighter-re! A képek magukért beszélnek.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #43875 üzenetére
tegnap kapcsoltak le Berlinnel egy lengyel 7-es bmw-t, a 100-as tablanal 291-gyel ment.
ja, es egy kis drog is volt nala.
-
alvaro
senior tag
válasz
Steven #43862 üzenetére
Dehogy veszek vaxot
Francnak hiányzik, hogy csillogjon. Ütöm-verem esőben-fagyban, pont majd az érdekel, hogy pika-pika legyen
Érdemes tudni rólam, hogy egyszer láttam egy képen egy riporter golyónyomos Canon 1D-jét, majd' elaléltam a gyönyörűségtől: na AZON látszik, hogy meleg helyzetekben járt, és nem valami unatkozó gazdag pöcsmadárnak megvette az apuci
Karbantartás megvan rendesen, attól megy, a vakolat mellékes. Így is megnézik, még 80-on túl is
-
TayRol
nagyúr
válasz
Steven #43860 üzenetére
eladtam mar a dobot,
amugy a hangja jobb volt sokkal de alacsony fordulatszamon benzingazdag volt es sokat dadogott mert nem lett utanaallitva.ja, itt egy video a hangjarol, ez akkor volt mikor kb. ket eve feltettem ra. sz@r minoseg de valamennyi visszajon belole.
-
válasz
alvaro #43861 üzenetére
hatalmas ez a motor... szíj hajtás nem fura? Egyet biztosan látok ez baromi kényelmes lehet az enyémhez képest
vegyél vaxot az sokat javít a festéken de azzal csak óvatosan... nagyon keveset kell belőle használni... kézikönyvembe is benne van hogy használnom kell időközönként ,hogy sokáig szép legyen a fényezés...főleg a nap roncsolja ...
-
alvaro
senior tag
válasz
Steven #43860 üzenetére
Nagyjából reális kép, amikor nincs nagyon varacskos idő, de azt se mondhatnám, hogy lepucolás óta csontszáraz az út:
Meg féloldalt kicsit megrágta a fényezést a kesztyűfűtés kábele, későn jöttem rá, hogy valami beszerelős megoldással kéne inkább kihozni. De ez igazából nem ront semmit a használati értékén, se az élvezetin
Talán még jobb is lenne, ha mocskosabb lenne, vagyonvédelmi szempontból
-
válasz
alvaro #43859 üzenetére
tied hogy néz ki? jah tetszik hogy jó állapotba van próbálok rá vigyázni...
Tayrol:
Ugye ez valami rossz vicc..... ugye kocsival vagy motorral itthon minket ugye így nem mérnek?
más:
Rakd vissza dobot baromi jól néz ki azzal hangja is jó lehet, dobbal nem ment jobban?
Megnéztem megint brutális a hogy tükröződik a kipuf. nagyon állat !Megint más
öcsémmel mentünk ma is egy órát, motorral ... kitalálta hogy ő is motoros lesz jövőre...
őőő durva mert 0 ázott már le robogót szereti húzni neki a gázt... ebből mi lesz...
honda cb500 sokal szemezget -
TayRol
nagyúr
szoval itt latszik, hogy mar volt hasznalva.
-
lemostam a paripát
[hogy csillog
]
Tayrol : úgy néz ki meg maradok bár a leleteim holnap jönnek meg.. ha jó idő lesz hétvégén lehet kéne gurulni egyet hm?
Kasza: miért adod el? újat veszel vagy nem motorozol?
-
Kasza08
őstag
Van néhány eladó cuccom, hátha kell nektek belőle valami:
Marushin Shivan Dragon bukó, S-es
Tayga csizma, Bokánál cipzáros és tépőzáras, felül tépőzáras, állítható bőségű. Orr részen váltókarnál erősítéssel,
Benzin, olajálló gumitalppal, bokavédő protektor betétek kívül, belül. 45-ösIXS marhabőr overál, 54-es.
-
emre
veterán
-
Djuree
félisten
na kaptam jó áron lsl bukógombát Kroni1 fórumtárstól a fazerre, remélem jó szolgálatot fog tenni. ill. ne is tegyen semmilyen szolgálatot
murphy apó törvénye alapján most már nem fogok elesni, mert van védelem. így legyen... -
Cimbimnek volt marushin bukója. Amikor ilyet akartam venni, akkor nagyon lebeszélt róla. Aztán utánaolvastam, többeknek volt baja vele. Zajos, kopog, befú' a szél, mittudomén. Aztán kis idő múlva megvettem a sóhéjat, erre még kellene orrbizbasz, meg bogárháló az aljára. Nincs tökéletes sisak, menj el, próbáld fel.
(#43839) boogie84
Minden motor ami sárga az gagyi. Nincs vita.
(ne csináld már, azt mondanánk, hogy jó, mindenki olyat venne)
Te! Nem téged vittelek Tapolcára? CBR-F, sárga, boogie. Ezen infók összessége gyanússá tesz -
beteg
őstag
Elvittem ma a gépállatot gumicserére, de…
A bal első telón az egyik csavart ami fogja a tengelyt, az előző gazdája Behegesztette!!!
Úgyhogy első gumim maradt, mehetek vissza jövő hétenKiveszik a telószárat és megfúrják.
De annyira jó volt motorozni délben fél órát!
És láttam náluk egy állat Marushin sisakot. Tök jól néz ki, kézzel festett. [Ilyet.]
Nem ismerem ezt a márkát. Milyen lehet? Az „FCH Hydroex üvegszál héjszerkezet” nem a legjobb, nem?Igazából beépített napellenzőst szeretnék, ehhez meg csak fényre sötétedő plexi van. Azt sem tudom, az milyen, nem zavaró-e, hogy „magától” sötétedik!?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Prof01 #43828 üzenetére
"illetve amikor nagy gázt húzok neki, akkor nem reagál mindjárt, hanem gondolkodik egy pillanatot" - nálam is van ilyen, de csakis akkor amikor még hideg a motor. Ha hirtelen rántok rajta leböfög, ha meg még 1 perce sem jár, akkor le is fullad ilyenkor.
Viszont amint üzemmeleg onanntól nincs gondolkodás, csak húzás.
Karbi.... Lelke van. -
emre
veterán
válasz
Prof01 #43832 üzenetére
Az FZR topikban minden benne van, szerintem maradjon ott a probléma, legalább egy helyen kell keresgélni az előzményekben. Ráadásul ábrus mester nagyon ért ezekhez a gépeket.
A szivató lehet hogy visszamegy, de ahogy épp ezekben a percekben kérdezik tőled, az a lényeg hogy indul-e a gép szivató nélkül. Ebben az esetben belül akad meg a dolog, és hiába nyomod vissza, mégis kevesebb levegőt, és több benzint kap a moci.
YAKOMOTO BT.
7628 PÉCS, KOMLÓI ÚT 229
Telefon: 06-72-238-994 -
Prof01
veterán
Mozog az exup, nincs azzal gond. Szivató is jó, szépen visszamegy, valami a karbikkal lehet. Fogyasztása vegyesben, főleg városi 6liter volt, ami elég sok sztem. Magasabb fordulaton nincs gond, csak alacsony fordulaton, elinduláskor főleg.
Yakomoto elérhetőségeit (teló, email, cím) el tudnád küldeni privátban?Köszi!
-
emre
veterán
válasz
Prof01 #43828 üzenetére
Nézd meg hogy az exup szelep mozog-e, lehet beragadt, vagy a bowden van elszakadva.
De könnyen elképzelhető karburátor probléma, pl felakadt szívató, rossz keverék beállítás is.
Karbi problémám nekem is volt, ezt Pécsen a Yakomoto-nál csinálták meg.
Fogyasztása milyen?
Magasabb fordulaton hogy viselkedik?mod: most látom máshol is kérdezted
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom lenne a mocival, hogy kis fordulaton leáll, pl. ha lámpánál visszaengedem a gázt és behúzom a kuplungot, illetve amikor nagy gázt húzok neki, akkor nem reagál mindjárt, hanem gondolkodik egy pillanatot és utána kezd el húzni.
Kicseréltem a légszűrőt, gyertyákat, de nem javult a dolog. Mitől lehet ez?Köszönöm előre is a segítséget!
-
Kroni1
veterán
Az XR-en áttettem a gyújtáselektronikát egy másik gépbe, abban ment, utána vissza a sajátba és láss csodát beröffent a gép pöccre! Érdekes, de szerintem már nem lesz megbízható, rendeltem egy tartalékot ebay-ről, szállítással itt lesz elvileg 13k-ért!
-
uhh gyerekek ma olyat motoroztam
aki teheti pattanjon bringára mert ma nagyon jó idő van
-
.mf
veterán
Deklivédőt szerintetek hol lehet szerezni?
Sajnos az én régi ZX6R-emen ez eléggé kilóg (bukógombát is hiába raknék rá, mert ez előbb leérne -- itt max. a bukókeretnek lenne értelme, annyira viszont nem tervezem dobálni), s már múltkor, amikor egy hülye nő kilépett elém s már állva kifarolt alólam a motor, már akkor is összeszedett pár karcot a gyári alu (vagy magnézium) generátor-dekli.
-
Integra
titán
átrágtuk magunkat sisakokon, ruházaton, védőfelszerelésen és megállapítottuk, hogy döbbenetes árrobbanás történt.... csak pislogok, komolyan..
-
zsoltee10
addikt
válasz
alvaro #43813 üzenetére
közben láttam a hasznaltauto.hu-n. Ebből nem tud kiszállni kis hazánkban becsülettel, az tuti. Tekerje vissza az órát, és számítassa be egy kereskedőnél másik motorba. Én se fogom tudni eladni sose, de már nem is akarom. Mire tudunk venni nagyobbat, addigra annyi km lesz benne, hogy nem lesz értelme megszabadulni tőle, megmarad a nagy mellé...
-
latyak17
tag
Nézd megvennéd tőle?
nézd meg a 3. képet és utána mondj véleményt!
-
beteg
őstag
Köszönöm!
Ha nyílt a találkozó, nagyon szívesen elmennék!!
Köszi a tippeket!!! Az olaj nagyon aktuális, mert illik is lecserélni új vas vásárláskor ugye és a váltón is úgy érzem, hogy mintha recsegne, fémes íze lenne a dolgonak.Djuree: belém jöttek oldalról, nyílt törés, izom szakadás, szinte csak a bőr tartotta, de összeraktak, még 250-es EZT koromban
Ezt is mondogatja az asszony, de 3 éve, mikor motort akartam venni, a vásárlás előtti napon láttunk a váci úton egy srácot, aki benézte az újonnan telepített járdaszigetet, felszaladt rá és eltört a gerince. Borzalmas. Részvétem a családjának.
Tavaly is már kinéztem egyet, de „beesett” egy életmentő műtét és nagy volt a para, hogy majdnem elmentem, szóval inkább jegeltem a dolgot, de most ITT VAGYOK -
alvaro
senior tag
válasz
Manitou #43802 üzenetére
Minden elképzelhető, meg mindennek az ellenkezője is. Szerintem senki, soha nem fogja tudni megmondani. Viszont ha gyári gumi van rajta, akkor cseréld le gyorsan, mert 20 éves
(Nálunk mindennel csalnak, és az benne a vicc, hogy ha nem tennék, már meg se vennék, egy 50000km-es motortól úgy félnek, mint a tűztől. Egy srác az f650.hu-n pedig most akar eladni egy CS-t, elég új szíjjal, és 90 ezer kilométerrel. Amennyire ismerem a típust, meg az adott példányt, simán megvenném, ha nem lenne már egy (kb 85 ezerrel - óra szerint ugyan csak 69, de ez múló állapot))
-
emre
veterán
A fórum tényleg inkább chat, a többségükkel már találkoztam, idén május elején van tervezve az újabb FZR találkozó valahol Szeged környékén.
A szervizekről sok jó nem tudok mondani, mert az ország különböző részein lakunk, mindenki máshoz viszi. Én Pécsen tudok egy jót, akihez elviszem Kaposvárról.
Mielőtt felvetődne benned a kérdés hogy mitől hiszem okosnak magam a témában, nekem egy öreg 1987-es FZ750-es gépem van (meg egy szatyor 1000-es alkatrész), ez gyakorlatilag az FZR-ek öregapja. A blokk kialakítása nagyon sokban hasonlít.Hát igen, én is szeretek bütykölgetni, de van ami szakembert kíván, ennek már nem lehet csak úgy nekiugrani. Nekem helybeli jó nevű szerelő is volt hogy csak rontott a helyzeten, mikor rábíztam a karbit, de az szelephézagolást jól elvégezte. Viszont az FZR1000 Genesis futóművet Exup rugóval otthon pakoltam át a gépembe. de a blokkhoz és a karbikhoz nem nyúlnék
gépkönyv, szerelési rajzok, ha még nincsenek meg (letöltés gomb)
Mielőtt kérdeznéd, olaj ásványi 20w50, (többségi vélemény) a Castrollal páran nem voltunk teljesen elégedettek, Valvoline-t nem szerette a váltó, most Repsollal fogok próbálkozni, de van aki a már említett Fuchs olajat tette bele.
-
beteg
őstag
köszönöm szépen! már elkezdtem végig olvasni, vannak benne nagyon hasznos dolgok, de az a fórum olyan gyorsan pörög, az inkább egy chat, nehéz követni
viszont muszáj lesz képbe kerülnöm, mert
1. évekig harcoltam az asszonnyal a motor miattNem akarok meghalni neki ez első héten, most már kicsit tudatosabban kell kezelnem a dolgot, mint fiatal koromban, amikor már egyszer leszakadt a lábam
2. nem szeretném sokat szervizbe hordani a járgányt, minél több mindent szeretnék magam megcsinálni. Olyan király feelingje van nyakig olajosnak lenni a szeretet gép miatt -
Manitou
veterán
15000km az mennyire reális óraállás egy 250-es Yamaha Zeal-ben? 91-es.
Annyit tudni kell , hogy 10 évig nem volt forgalombahelyezve.
Gyári gumi van rajtaés nem is kopott annyira, talán hihető is nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest