Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Megjött ma a Full protektorom meg a protektor nadrágom is, eszméletlenül néznek ki, a terminátor kutya f@sza hozzám képest.

Könnyű ráöltözni és nagyon jó mozgásteret biztosít. -
alvaro
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Bizony, nekem sincs ilyen a kormányon, kell is a fűtött kesztyű! A többi részemmel viszont mínusz 2-3 fokban még nem volt gondom, egészen tegnapig, amikor is az akku Pest kellős közepén megadta magát, és be kellett tolni az egy darab 650-es hengert. Egy kicsit keményebb meló, mint a 250-es V2-t... még szerencse, hogy sikerült fogni egy segítőkész turistát (egyébként hol vannak a magyarok? mert hogy nem a Deák téren, az hót ziher...), de addigra jól beleizzadtam az öltözékembe, úgyhogy a következő 50-60km-en durván kihűtött a 0 fokos szél. Egy pár napig biztos nem lesz kedvem motorra ülni, most is érzem a darabjaim... ilyen még sose volt, az eddig téli útjaim úgy peregtek le rólam, mintha mi se történt volna

Viszont volt alkalmam tesztelni a fogyasztáskülönbséget egészen alacsony tempók között. Mostanában, hogy sokszor egyszerűen túl hideg (pl. fagy) van ahhoz, hogy kicsit is nagyobb tempót vegyek föl, gyakran megyek 50-60 körül a nyílt országúton is, és így 3.1l/100km-es átlagot értem el. Szinte meglepő, de jobb, mint az a 3.2-3.3, amit szintén télen, de 80 körül még járható hőmérsékletekben értem el, annak ellenére, hogy 70 alatt nem tudok ötödikbe váltani. A kisebb légellenállás ebben az esetben tehát bőven ellensúlyozza a rosszabb áttételt. Városban is keveregtem most, ami szintén alacsonyabb tempót jelent, mint a puszta, ez szintén pozitívan járult hozzá az eredményhez.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Régebben kipróbáltam hogy az SM/Cross/Enduró gépeken a kézvédő nem csak az eséstől véd meg hanem a menetszéltől is, amikor mínuszokban motoroztam mindig csodálkoztam hogy nem fázik igazán a kezem.
Aztán hidegben a Fazerral is elmentem mocizni na ott fél óra után hiába volt rajtam vastag bőrkesztyű szétfagytak az újaim.
Nem is gondolnák sokan mennyit számít az a két műanyag a kormányon. -
-
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
és azt neki honnan kellene tudnia magától? nem gyári alkatrész, és simán az akksira kötöttem. ehhez képest szerintem nagyon korrekt a dolog. amit te mondasz, azt nekem kellett volna megoldanom úgy, hogy egy gyújtás által vezérelt relét kötök be. Így csak akkor kapna áramot, ha ráadom a gyújtást.
-
zsoltee10
addikt
-
Integra
titán
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Hát persze
Én is megveregetem Cili oldalát néha mostanság, ha nem is megyek vele... Mondjuk ott áll a garázsban, ahol a kazán is, elég sokszor látom
Ő és Teresa családtag, sosem adjuk el őket. Mire kéne nekünk új, nem is adnának értük sokat, Cilit kicsit már széttörtük esztétikailag, persze azért még szép és ha felvet a pénz, majd kijavíttatom, Teresa pedig most tart 83 ezer km-nél, de lesz ez kétszerennyi is.
A Dunántúl teljesen jó hely, meg közel is van nekünk
Én egyébként kedvelem Zalát is, sokkal hegyesebb, izgalmasabb, mint az errefelé elhelyezkedő, amúgy teljesen kedvemre való kanyargós utak
De itt a "meredek" lejtő azt jelenti, hogy tartom rajta a 60-at gurulva és közben nem kifejezetten kanyarog összevissza. Zala és az Alpok tökmás, úgyhogy túl lassan megyek ott, ami még a fogyasztást is rontja (ugyanis fékezek a meredekebb lejtőkön, motorfékkel), az élvezetet pedig főleg.Persze tavasszal szinte bármi élvezetes lesz, csak az Alföld nem, pedig menni fogunk arra. Négyes főút. Akkor inkább már a szlovén autópálya, az sem valami izgalmas, de legalább vannak hegyek és alagutak

Én szívesen csatlakozom olyanokhoz, akik elviselik a tempómat, bár Alvaro a szűk keresztmetszet, főleg, ha még fotózni is fog
Novemberi túránkról visszafele, a Balaton északi partján egy szakaszon pár percenként megállt, azt nem viseltem jól, éppen motorozós hangulatban voltam, nem megállósban. Számomra a 80-nal bevett kanyarok is felesleges tötyörgésnek tűntek
De csapatban szerintem tudnék menni lassabban és gyorsabban is. Az utóbbit próbáltam már kezdőként (nagyon gyorshajtani nem vagyok hajlandó, de elfeledem a túlóvatoskodást, ha kell. ez akkor is megtörténik, ha valaki mögöttem megy és nem tud előzni. bled körül a buszok 95-tel toltak minket, nem voltak szívbajosak, mint errefelé, ahol néha 60-nal mennek kanyargós utakon, ahol nem tudok előzni), s nem hiszem, hogy unatkoznék egy ilyen különleges szituációban, szinte sosem mentem még másokkal
Szerintem egy hosszú külföldi túrát nem lenne jó másokkal nyomni, de rövidebben még poén.Megint kényszerírok motorozás helyett
Legyen már tavasz, nem érdekel, hogy február eleje van... Ráadásul, de ez teljesen off, összejött a pocsék szigetelésű ház és a frissen vágott fa kérdéses mennyisége, így sikerül tavaszias időben 2 hét alatt elhasználni 50 ezer forint ára fát, egy nem túl nagy házban, úgy 18 fokkal, illetve akadt több is, de arról a nap tehet, nem a fűtés. Most már éjjel is fűtünk, nem szórakoztató 12 fokban kelni. Jó tájolású passzív házban inkább ablakot kellett volna nyitni ez idő alatt, annyi napsütés volt. De még egy olyanban is, amilyen a mienk lesz 
Van ilyen, no. De mindent megteszünk, hogy több telet ne töltsünk itt. Én igazából már ezt sem akartam. A rossz karmánkat (sok nedves fa elégetése... nem szép dolog, valljuk be) pedig kijavítjuk az új házban. -
Djuree
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
idióták. más meg örülne egy ilyen motornak
azthittem rajta fog ülni a gyerek amúgy, az tetszett volna, ha puffan a hülyéje 
nem szeretem az ilyet nézni, én a motort is élőlénynek tekintem, beszélek is a sajátomhoz néha egy-két jó szót
ha bejön a jó idő nem csinálunk egy belföldi lájtosabb 2-3 napos túrát? mondjuk a dunántúli vagy az északi középhegység környékére. szigorúan kirándulós, nézelődős, fotózós, útközben kajálni megállós
nem száguldozós kanyarvadászat 
én nem szerveztem még semmit, de egy helyet tudok ajánlani aggtelek környékén egy jó kis hegyi szálló, van medence, szauna minden, oda szoktunk menni céges bulikra. innen lehetne menni minden felé, központnak jó lenne... -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mondjuk ez sok esetben igaz lehet, pénz hiányában..

mondjuk nem értem, hogy mi ez a nagy össznépi hurrá, hogy ledobnak egy motort egy ház tetejéről, arról nem is beszélve, hogy pár méterre a parkoló autóktól robban be a betonba, illetve mi van ha valaki épp arra sétál...
-
Kroni1
veterán
érdekes lett volna ha húz egy gázt a hülyegyerek és belekapaszkodik a kormányba.. Ha a gixer magávalrántotta volna a halálba, asszem a kis társai egy darabig nem keményfiúskodtak volna..

-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Jah, sorba leugrálhatnának, aztán arról lenne a videó.
(Legalább több f*szságot nem csinálhatnának: hehe.) -
TayRol
nagyúr
uur eg, nagyon hulyek!
-
Gaboman
nagyúr
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Bennem azért felmerülne, hogy szegény motor... Sosem volt komoly motoros balesetem, igaz, itt is egész megúszta a srác, csak ujjam törtem meg nekimentem 30-cal oszlopnak, ilyesmi. Első gondolatom többnyire nincs, az ilyen "hoppá mivan" (az esetek nagy részében amúgysem voltam valami jól, amikor estem, lementem az útról, ilyenek. ó, a kezdet, amikor még csak az elméletet tanultam... forgalmi órákon és jogsival már sosem estem
), a második... nem pontosan tudom a sorrendet, szerintem változó, hogy Cilit féltem vagy magamat először
De közel vannak egymáshoz, már ha eszembe jut, hogy nekem bajom is lehet.
Persze, lehet venni másik motort, de ő Cili. Jóindulatú, kedves kis motor, akit egyszer valaki megvett a barátnő miatt, ment vele közel 6000km-t, lecserélte a barátnőt, kis motor ott porosodott a garázsban csomó ideig, megvettem, a hibátlan kis testét picit szétvertem itt-ott, míg megtanultam motorozni (jobb lett volna nyaralással kezdeni. nagyon szar volt munka után próbálkozni úgy, hogy évek óta nem pihentem igazán. persze voltak más tényezők is)... neki még élni kell... túrázni, élvezni az életet. Azért motor.
A számítógépeimmel sosem álltam meghitt kapcsolatban, de a motor, az más. Főleg ő
Bár Teresát is megtanultam tisztelni, vannak jó személyiségvonásai, pl. sosem hagy minket cserben, szarrákopott fogasszíj vagy negyedrész ledarálódott szíjtárcsa mellett sem. Simán meghalhattunk volna, ha ezek nem a megfelelő pillanatban estek volna szét. Persze a védangyalomnak is illendő megveregetni a vállát. Mindenesetre Alvaro tanult belőle, máskor nem várja meg, míg elszakad a szíj, s nem hiszi el neki, hogy még jól van. A másikról annyira nem tehet, ő próbálkozott, de a vám/posta lenyúlta az alkatrészt. Azóta is síri csend van a témában, tologatták az aktát egyik szekcióból a másikba, ilyenek. -
DigitXT
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Alólam is ütöttek már ki motort hasonlóan, csak marharégen, és nem autós,
hanem a nagybátyám egy másik mocival (rossz volt a fékje), de szerencsére
nem lett belőle baj: az ember ilyenkor azt sem tudja egy pillanatig, "hol van",
nemhogy nekimenjen az őt elgázolónak. Szar érzés, azért, hiszen egy ilyen
simán végződhetett volna akár nagyon súlyos sérüléssel is. (Mocit lehet újat
venni, embert nem nagyon.) Más ám, ha nem történt semmi, csak majdnem,
meg megint más egy videót végignézni, és elmondani, hogy mit tettél volna... -
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
az utolsó amikor ilyen eszedbe jut, hogy nyanyát verj, elhiheted..

percekig csak próbálod felfogni mi történt, remegsz, mert pumpál az adrenalin és az jut eszedbe, hogy milyen kurva nagy mázlid van, hogy megúsztad és mi történhetett volna, hogy ha kicsit nagyobb sebességgel üti ki alólad a bringát. kb ez történik ilyenkor. -
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
na most néztem meg

ezt nem hiszem el, ilyen nincs, egyszerűen rossz nézni
azt csodálom hogy a nyanyát nem verte szét a gyerek, én biztos megcsaptam volna nagyon, persze aztán én szívtam volna meg. ritkán vagyok ideges, de akkor kő kövön nem marad körülöttem
-
Djuree
félisten
na ébredeznek a motorosok itt miskolc környékén is. 3-at is láttam hazafelé jövet és nem a simsonos horgász tata fajtából. hétfő óta most sütött ki a nap először itt, felszáll a köd 4 nap után, egyből kirajzottak

-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
nem hülyébbek ott sem mint itt
csak ugye több az ember --> több a hülye 
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
ne menjunk az usába?!

-
runner 125
nagyúr
Mák?!
Ez kb Isteni szerencse, a csávó még csak el sem esett, állva "szállt le" róla.
Durva nagyon. Mondjuk hol máshol - ismét -, mint az amcsiknál. Felét kerékpárra sem engedném, nem autóba.
Mindenesetre tény, h a konklúziót mindenki alaposan vonja le.
...
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
tuti mobilozott a nyanya...
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
á melóhelyen nem bírom megnézni

-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Vazze de mákja volt! De ugy beparáztam, hogy ezentúl már nem fogok autók mögé beállni, mindig furakodni fogok előre a sávok közt..

-
SzalaiG
addikt
válasz
runner 125
üzenetére

Nagyon lehetetlen, tehetetlen helyzet.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
mekkora szerencséje volt bakker. viszont ha utasa is lett volna.. én ezért kerülöm a nagy városokat, főleg Pestet. Persze kis városban is elő fordulhat, de kisebb az esélye..
-
runner 125
nagyúr
Ezt láttátok már?
Asztaqrva'.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
majd annak lesz értelme, hogy csak akkor kapjon áramot, amikor már jár a motor.. -
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
van ennek kapcsolója, minek még egy?
Kroni1: Hűű, ha jól emlékszem, akkor 24k talán. Kawasaki er-6-ra tettem fel.
-
zsoltee10
addikt
Beszereltem az Oxford markolatfűtést, nagyon király. Pillanatragasztóval rögzítettem a kormányon és a gázmarkolaton, felszereltem a vezérlőt a kormányra. elvezettem a tank alatt a kábeleket, és mivel nem akartam a motor elektromos rendszerét megbontani, valamint a relé beszerelésének módját nem ismerem, ezért közvetlen az akksira kötöttem. Majd ode figyelek, hogy ne maradjon bekapcsolva, aztán később esetleg bekötök egy relét.
Amúgy nagyon fel tud forrósodni, 100%-on (4 fokozat van) 3-4 perc alatt teljesen felforrósodik, puszta kézzel már nem érdemes tapogatni.
-
Djuree
félisten
válasz
shiNIN
üzenetére
ja tudom, utcán hordáshoz engedély kell

azért nehogymár ne védhessem meg magam, ha már az állam nem képes rá, ill. képes lenne, csak nem akar
megmondom én ezt a rendőrnek is, meg akárkinek...runner 125: nem jó hír. de már febr. gyorsan elszáll, márc meg már a mi időnk lesz remélem

-
runner 125
nagyúr
Most hallgatom a rádió1-et, hétvégére havazás lehet. Bacca meg.

-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Azzal vigyázz, megállít a rendőr és véged... Alvaro tudna mesélni, mit kapott, amikor egy díszkatanával (ilyen "alumíniumkanáll élesebb nála" stílusú kis játékszer) mászkált...
Egyszer jártam Kálozon motorral. Kipróbáltam, milyen veszélyes sportot űzni, persze csak szolidan, megállni azért nem álltam meg. Soponyán inkább az út volt igen szar (egyik sáv helyett valami törmelék). Ezek ilyen egymás melletti települések Fejér megye déli részén, az előbbi faluban palotát kapsz óccsóér', annyira rosszhírű. Iskolában próbálják egymást agyonverni meg ilyenek. Igazán nem vagyok rasszista, de nagy számok törvénye és fő a biztonság. Meg ha ez valakinek nem elég, a tények és történések.
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Délelőtti az nem hétvége? Én egy egésznaposat terveztem, egy nap szabi belefér, úgyis maradt 6 tavalyról
. Feb 25 és márc 11 (péntekek) között vaccilálok, utóbbi 5-fős, csak az egy kissé távol van
igaz, ha úgy nézzük, ahhoz viszont közelebb, amikor már utána tényleg tudok motorra ülni. Tartósan 10 fok alatt inkább nem merészkedek ki. -
Integra
titán
mindenképpen délelőttit ajánlom és ha teheted azokra a napokra jelentkezz, amikor csak 5 fős csoportot látsz regisztrációnál. ugyanis azokon a napokon csak 5 motor lesz, így csak egy csoport megy egész nap, nem kettő. a másik 5 motor a motorkiállításon lesz, ami pont azokon a napokon van.

-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Így van, én is tervezek menni, főleg, hogy akciós.
Aki nem kapná:
"Tisztelt Ügyfelünk!
A tavasz közeledtével lassan újra kezdődik a motoros szezon. A motorozás szerelmesei újra felpattanhatnak féltve őrzött motorjaikra. A Safety-Hungary csapata szeretné ha a "berozsdásodott" reflex-ek már az első pillanattól kezdve nagy biztonsággal működnének, és Mindenki magabiztosan kezelné motorját.
Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Önnek. Látogasson el a Safety-Hungary képzésére, mely lehetővé teszi, hogy biztonságos körülmények között, fedett-fűtött csarnokunkban kényelmesen tudja felfrissíteni a tavalyi szezonban megszerzett tudását. Indítsa az idei szezont tudatos felkészüléssel, mi mindenben segítünk Önnek!
Ennek érdekében átalakítottuk fedett pályás tanfolyamainkat is:
* Hétköznapokon, 09:00-15:00 óra között egész napos motorozást biztosító tréninget állítottunk össze, melynek részvételi díja 25.000 forint. Az Országos Baleset Megelőzési Bizottság támogatásának köszönhetően 2011. március 31-ig 15.000 forintért tudjuk biztosítani a részvételt ezen képzési szinten!
Tréning neve: „Fedett gyak, de”
* A hétvégék folyamán fél napos gyakorlati képzés keretein belül, 08:00-12:00 óra között van lehetőség motorozásra. Az ebédet követően elméleti tudásunkat frissíthetjük fel a teljesség megteremtése érdekében. Ezen tanfolyam részvételi díja 15.000 Forint!
Tréning neve: „Fedett gyak, hétvége”
További jó hír, hogy mint azt korábbi hírlevelünkben is jeleztük, lecseréltük a CBF500-as motorokat, és a képzést a legmodernebb "0" kilométeres Honda CB600F Hornetekkel lehet elvégezni!"
-
válasz
runner 125
üzenetére
De lökött vagy
nincs, nővére van két gyerekkel .. amúgy párjával ő is szokott motorozni ... -
-
válasz
alvaro
üzenetére
figy Alvaro tényleg ,ha tetű tempóba kullogok a kocsik mögött ,nagy követési távolságot hagyva akkor is lehúzódnak vagy mutatják hogy menjél apám... lehet stresszeli őket egy sport motor megy mögöttük.... párom apja mondta ,hogy nagyobb tekintélye van mint az AMG Mercijének

Ő is ment a motorommal

Amúgy jó ez ,hogy általában figyelmesek a motorossal ... rosszabb az ,hogy nem néznek körbe és kihajtanak a főútra elénk.... ahogy ma egy taxis elém... nem mentem gyorsan nem volt parás a helyzet ,de akkor sem vágódnék ki így elé senki elé...(két kamion takarásába voltam ráadásul ) szvl ... vicc
tegnap 22 kerbe (azt hiszem 22) meghalt egy motoros ... kihajtott egy autós főútra szabálytalanul... mondjuk nemtom mennyivel ment a motoros... indexen írták

-
válasz
Integra
üzenetére
én nem mondtam hogy üvölt

"nem attól fog valaki lehúzódni, hogy mi van a motoron és hogy üvölt vagy sem. szvsz."
ezt végképp nem értem... ilyen féle megállapítást végképp nem tettem.....azt mondtam meghallják ,hogy hátul vagyok és lehúzódnak ...amit mindig meg is köszönök ,de ez szerintem meg természetes...
szúrósak vagyunk ma nem Integra?
loolszvsz.

Djuree :
Legrosszabb mikor párommal beállnánk valami lassú tempóra pályán úgy 130 ra kényelmesen .... külső sávba is menekülnek
egyszerűen nem lehet azt ,hogy ne előzd meg őket... -
Djuree
félisten
válasz
Steven
üzenetére
ezt én is észrevettem. megyek és az előttem lévő autó húzódik a jobb szél felé. persze nem mindenki. van hogy meg sem akarom előzni, de szerencsétlen már majdnem lemegy az útról
mondom akkor már ha ilyen előzékeny vagy akkor megelőzlek, le ne menj nekem az útról, a nagy igyekezeteddel 
-
Integra
titán
jeee, márciusban fedett pályás egész napos ismétlő bemelegités az új horneten

-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Fejlesztgették azt idáig is csak nem volt ekkora változás.. Az olajfogyasztást is gyakorlatilag kiküszöbölték teljesen, régebben ez a hátránya volt, meg már benyából se zabálnak annyit mint a régebbiek.. Amugy meg azért se cserélhetik le mert a BMW név teljesen elválaszthatatlan ezzel meg a kardánnal.
-
válasz
alvaro
üzenetére
barátom felé (városon keresztül) ilyen 80nál többel nem mentem majd le fagytam...vissza fele 140-150 viszont rohadtul fújt a szél m0 son --- és jó érzés hogy még mindig menekülnek az autósok előlem , tök mindegy hogy 40 el kullogok mögötte majd le esnek az útról

Meghallják a kipufogót
és már húzódnak le .... -
TayRol
nagyúr
mar megint csak japanban... pedig nagyon utos a cucc.

-
alvaro
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Volt nekik régebben sorhármas gépük, a 80-90-es években, a K75 széria, pl. ez:
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_k75rt%2090.htm
V3, na olyat nem tudom, ki csinált.
-
alvaro
senior tag
válasz
Steven
üzenetére
Reggel is hideg volt, mínusz 2-4 fok a környéken
De hát csak nem alhatok a munkahelyemen 
50-60 körül még egész elviselhető, néha még a 80-at is el tudtam viselni egy rövid időre, de ott már nagyon hűt a szél ilyen időben... de 25 kilométer az egész út, belefér, hogy lassabban menjek, és nagy forgalom sincs a 811-esen... -
Nah mentem egy egy órás karikát el ,ugrottam haverhoz ... délbe majd szét fagytam 1kor már jó volt...
Hüüüü de jöhetne már a tavasz

-
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Jah, max. én is egy olyat tudnék elképzelni.. - de azt is keresztben, h maradjon valami a lógócsöcs feelingből..

Gabo
Hm, az is egy alternatíva lehetne, bár az iszonyú sok pénzt őrölne fel mire kifejlesztené a BMW. - Persze láttunk már csodát az S1000RR kapcsán.

..gondolkodtam én is, egyszer csak beugrott a V3-as blokk. Google találatok alapján létezik már a konstrukció, tudtok valamilyen motort amiben dolgozna?

-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Egy jó soros 3 hengerest amit a Triumph is használ, a Tigert sem győzik dicsérni ha csak kategóriabeli társáról beszélünk hogy mennyire jó a motor karajtere köszönhetően a 3 hengeres blokknak, ez szinte az összes típusára jellemző a márkának.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem nejönnek a boxereik, és szvsz a vizes boxer még ütősebb és tartósabb lesz, talán 120-125 pacival. A boxer helyett max egy V2 blokkot lehet ekkora dögbe rakni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak te nem a kocsisorok kozott.

Én egyébként kedvelem Zalát is, sokkal hegyesebb, izgalmasabb, mint az errefelé elhelyezkedő, amúgy teljesen kedvemre való kanyargós utak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)