Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon komoly.., a rajtnál az összes be tudja akasztani az villát úgy, h gyakorlatilag majd' koppon van, s az első mozgás után visszaugrik alap helyzetébe. Nyilván azért van, h ne jöjjenek kerékre. Nekem ez újdonság volt.
Hmmm, asszem erről már olvastam egyszer egy Motorrevüben.
Csak fogalmam nem volt, mire jó.
Mire jó, az hogy összehúzza a villát.
Most már értem.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Ma lenéztünk Pannónia-ringre egyet, elég faxa volt.
SM verseny, illetve amatőr pályaverseny is volt. A supermotosok egyszerűen vaddisznók, brutális ahogy mennek.
Nagyon komoly.., a rajtnál az összes be tudja akasztani az villát úgy, h gyakorlatilag majd' koppon van, s az első mozgás után visszaugrik alap helyzetébe. Nyilván azért van, h ne jöjjenek kerékre. Nekem ez újdonság volt.
A hangjuk megint csak brutál állat
, ott állni tőlük pár méterre...Egy perecet láttam, pont a rajt után az egyik versenyző - gyanítom nem üzemi hőmérsékletű gumival - csúsztatta a gép hátulját, majd túl fordult a segge, de után blokkolt és szépen ledobta a srácot, mint a huzat. Elég szépet esett, de felállt és ment tovább.
-
Gaboman
nagyúr
Akkor kezdjük:
SC 625: 3kis olajkörös 1.6L olaj kell csak bele, csak berúgós, nincs benne aksi, az összes LC4 modell közül a legkönnyebb, 123kg szárazon, pörgős blokk a többi 625höz képest, Keihin FCR41mm gyorsítópumpás karbi, gyárilag SXC nyitott kipufogóval szerelve, 60-62Le, 2000-2500 km olajperiódus, állati kis gép én ilyet választanék.
SMC 625: már nagy olajkörös 2.1-2.3L olaj kell bele, önindítós és berúgós is egyben, Keihin FCR41mm gyorsítópumpás karbi, de eléggé visszafogja a gyári dob őket, így azt érdemes cserélni, 2004ig 131kg szárazon, 2005től 138kg szárazon (két kipufogós), papíron 60Le de egy jó rendszerrel és fúvókázással bőven több lesz, gyárilag előírt 5000km olajcsere de én 3000nél szoktam.
SMC660: ő a legdurvább, csak berúgós, 131kg szárazon (2004) modell, egy nyomatékgyár (69Nm 5500 fordulaton) és ezt a fojtott gyári rendszerrel tudja,FCR41mm gyorsítópumpás karbi, olajcsere 2500-3000km után ajánlott, ha lehetne kapni olcsón mint az SC modelleket akkor természetesen őt venném, legnagyobb feelinge neki van.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Igen a Lovey normalis lett. A baletesnek nem tudom mikoze a slick modhoz, elesett es kesz. Neha elofordul ez indenkivel. A Lovey amugy jol motorozik, egeszen jo koridoket is tud menni. Regen sokat tolta amatorben. Slick mod az csak annyi, hogy nem agressziv a kiporgesgatlo. De egy gyorsabb palyamotoros mint pl a Lovey ahhoz van szokva hogy nincs is kiporgesgatlo. Ehhez kepest a slick mod meg konnyites is

Dodor meg a Mocsok nekem eloben normalisnak tunnek. A TV-bn barmok, de legalabb nem adjak elo magukat unalmasan.Foleg a Dodornk vannak normalis megnyilvanulasai. O is egyre normalisabb ahogy oregszik. MOnjduk jon nekem egy sorrel meg, tavaly miatta estem el az egyik futamon
Akor orultem hogy tuleltem, de majd 1x behajtom rajta 
-
párom apjának ilyen van super moto kerekek nélkül ... 2008 as őő másfél millióért vette újonnan ahhoz képest ez jó ár

tapasztalat:
Az ülés brutál kényelmetlen fél óra után , páromnak is. 80km ig öt sebességet váltok sv után fura
és 100 felett meg para bár én nem super moto gumikkal mentem... 2008 as azt hiszem az már 44 LE -
ALI_G
veterán
drz 400 e ezért az árért reális?
gaboman: 200 LE-s motor, slick mód és gyakorlatilag utcai aszfalt. Még talán ha a 10. körben kapcsolta volna be. Bevállalós volt, túlvállalta.
-
Integra
titán
hehe, ez jóóó

-Miért nem int egymásnak a BMW-s és a Harley-s?
-Mert reggel már találkoztak a szervízben... -
ALI_G
veterán
Zöld pokol: [link]
Nagy volt az arc a slick módhoz. Azért sajnálom. -
TayRol
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
na, mar 72 ezerert is van.

szinten nagyon jo, battlax bt023, 3 komponensu meglepoen olcsoert.
meg a vegen nem kell 80ezret kiadnom.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Ennyi, ott a pont!
-
yodamastah
őstag
Ha jol emlekszem a vita indito kerdes az versenypalyan fektavra vonatkozott. ANnak meg aztan nem sok koze van ahhoz hogy kozuton hogy megynk bele egy kanyarba. Szoval a kettot ne keverjuk

-
alvaro
senior tag
-
Integra
titán
válasz
alvaro
üzenetére
magatokra vagytok, nem másokra, egészen egyszerűen azért, mert ha jön egy komoly szitu, nem fogod tudni helyesen lekezelni. nem tudod milyen a vészfék, a kikerülés, hogy gázzal kimenekülj egy szituból, hogy mi az hogy always find an exit és még sorolhatnám. ne gondold azt, hogy a biztonságos vezetés automatikusan azt jelenti, hogy lassan vezetsz, akkor biztonságosan vezetsz. nagy hiba. én csak ezt mondom.

-
Integra
titán
válasz
shiNIN
üzenetére
értelem szerűen ha van egy kanyar amit 130 környékén beveszek mert üres az út meg belátható, de maradjunk 80-nál akkor nem váltok vissza kettesbe, hogy rárántsam. jól elvagytok ti ketten, vak vezet világtalant. néha az az érzésem, hogy ti még együtt is éltek.
na mindegy, lépjünk. -
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Alvaro tudja, hogy nem tud motorozni, mi ebben az újdonság?

Amúgy nekem annyi kb. elég is lenne első körben, amennyit ő tud
Viszont az is evidens, hogy neked nem lehet abban igazad, amit a kanyarodás szerinted egyetlen igaz útjáról írtál... Mi a fenének visszaváltani és fékezni kanyar előtt, ha az ember nem akar lassítani, pl? Ezért írtam, hogy NAGYON függ a körülményektől, de persze a vezető személyiségétől, aktuális hangulatától is. S annak, hogy úgy vezessünk, ahogy neked tetszik, elég aprócska a prioritása az ésszerűséggel és az élvezettel szemben. Deal with it. -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
igazából a magyar, német és angol árakat összehasonlitva úgy vettem észre, hogy itthon pofátlan módon szimplán emeltek egy bazi nagyot, mert az angol és német árak nem változtak semmit.
majd behazudják az akciókat. szóval teljes áron adják a termékeket akciósan. szomorúan látom, hogy itt semmi sem változik.
igen, tudja a megfelelő szabvány bluetooth protokollokat gps, mobiltelefon felé, illetve más szintén szabány interface-t használó comlinkek felé. azt nem tudná megmondani, hogy hány eszközzel tud kommunikálni, teszem azt 5 motoros konfba van kapcsolva a motorozás alatt, de asszem 3-at tud kezelni minimum.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
de, nagyon, szerintem is

teljesen európai árakat fizetünk mindenért kb...
faterom vett két xr1100 sóéjt, itthon 120e akciósan. angoloknál 250 quid. szerinted honnan veszi???
nem kérdés, hogy a comlinket is hol veszi... amin amúgy én is erősen gondolkodom, hogy veszek egyet a sityakomhoz. -
doc
nagyúr
ma vettem fasza kis Mugen kabatkat, mar csak nadrag, kesztyu es csizma kell (ez utobbi elvileg jovo heten megjon), ja meg persze egy motor a seggem ala

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
ez annyi mint 12e. ez egy tank benzin se az autódba, 350km-re elég. reméljük lemegy még, de tegyük fel, ha 10e marad a diffi és nem megy lejjebb, akkor inkább tényleg megveszed a látványosan gyengébb gumit? mindig azt kérdezem magamban, mit vesztek igazán, ha a gumi spórolás miatt elesem, amit a profi gumival megtudtam volna oldani.
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Rendben van, nincs fogalmam a motorozásról, de 1. nincs rá igényem, 2. nincs rá szükségem. A te olvasatodban én nem is akarok motorozni, csak "lébecolni az utakon". Ennyi. Van számodra egy rossz hírem: elértem a célomat. És egy még rosszabb: jól érzem így magam!
Ja, és ha elmegyek egy alap képzésre, szépen összevetem magamban a dolgokat, és eldöntöm, mi az, amit érdemes abból gyakorlatban is használni.
-
Integra
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
ő tipikusan az a fajta, aki elmegy 40-50ezer km-t, aztán ha majd rászánja magát egy alap képzésre, rájön (feltéve, hogy van elég önkritikája), hogy kurvára fogalma sincsen a motorozásról és milyen jó lett volna, ha akkor inkább megtanulja és azt a 40-50ezret a tanultak alapján motorozza le, sokkal nagyobb, pontosabb rutint szerezve, mint ellébecolni az utakon.
de valóban, egyet értek, különbözünk. csak hajmeresztő olvasni a tapasztalatlanságból fakadó dolgokat, meg ahogy a rossz vezetési technikákat javasolják egymásnak, hogy az milyen jó. na mindegy, nem az én dolgom, köszöntem, leülök magamtól is.
-
ALI_G
veterán
Most mennyibe kerül egy motor átíratása mindenestül?
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Hogy kanyar előtt mi a célszerű, az függ a motortól, az embertől és a körülményektől... Én pl. csak megálláskor és a nálam úgy 100km-ként egyszer történő előzéskor váltok vissza ötödikből. Alvaro lakott területen is. Ő egyébként laza kanyarokhoz kifejezetten gyorsít és kanyar után visszalassít gurulással. Teljesen igaza van, a sebesség kanyarban a legjobb, egyenesben mi a fenének rohanjunk
Bár nálam ez változó, van, amikor unalmas az egyenes, bár az gyorsan is az. Ezért kell kerülni az egyenes szakaszokat, errefelé nem nehéz 
Ami engem illet, már írtam, kanyar előtt a lehető legrosszabb, amit tehetek, a fékezés. Ha közvetlenül a kanyar előtt fékezek, akkor megáll bennem valami és még a 40-et is gyorsnak tudom érezni. Ha muszáj fékezni, azt jó előre kell és aztán gázadással menni bele, számomra az az ideális
Csak a laza kanyarokat tudom gurulással bevenni, de az poénos lejtőn, csak nekem bizonytalanabb érzés. Nem kellően meredek lejtőn pedig nyilván eszembe se jutna gurulva kanyarodni, az nem finom.S lendületpazarlásban nem szeretünk részt venni, különben is, a sebesség változzon finoman, ne durván, hirtelenül
. Előre nézünk és megoldjuk, hogy ne kelljen fékezni, csak megállásnál 20-ról, veszélyes esetben - vagy ha valakit nagyon megőrjítenénk a gurulással esetleg
Ez nem szokott előfordulni, előzzön, ha 90-nel be akar rohanni a faluba vagy valami. -
alvaro
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Nekem így azért többet kopik a fékbetét, most 70 ezres szervizen ki lesz cserélve, ami 40 ezresen került bele. Vannak azért terepek, ahol muszáj, mert túl gyorsan vinne a lejtő motor nélkül is (bár ha ez huzamosan fennáll, én is inkább motorfékezek)
Városban is gyakrabban kell, bár szerintem ott is messze túlteljesítem azokat, akik szerint a városi fogyasztás több, mint az országúti 
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
1. pontosan, a fék azért van, hogy megállítsa a járművet, nem azért, hogy állandóan azt nyomkodjuk, mint süket a csöngőt. Kanyar előtt általában nem akarok megállni. Igazából kanyar előtt gyorsítani szoktam, mert úgy élvezetesebb, egyenesben meg minek menjek gyorsan, azt a hülye is tud

2. a fék nem azért van, hogy energiát pazaroljunk vele olyan helyzetben, ami előre pontosan kiszámítható. Amikor látom, hogy valaki megelőz, aztán minden egyes kanyarban kiteszi a féklámpát, mindig fogom a fejem, hogy mekkora idióta
Egyébként egyáltalán nem akarok "rendesen" motorozni. Ha az azt jelenti, hogy szórom ki az energiát a kukába, mint valami közmondásos amerikai, akkor soha nem akarok.
-
Prof01
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!

Majd gyakorlok és kitapasztalom szépen ezeket a dolgokat.
-
Integra
titán
válasz
alvaro
üzenetére
azért néha elég ideg borzoló amiket irtok. a fék azért van, hogy használjuk, megállitsa a járművet. ha elkopik ki kell cserélni. de a rendeltetés szerű használata az, hogy használjuk, lelassitasz. nem pedig kifuttatod a motort, hogy majd annyira lelassul, hogy kanyarodni tudj.. kanyar előtt fék, visszavált, bedönt, gázt húz, felvált.
ez a behúzott kuplunggal kigurulom... sosem fogsz megtanulni motorozni rendesen.
-
alvaro
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Mindezektől nem teljesen függetlenül nagyon leszoktam a motorfékről, pedig az elején még elég sokat használtam. Elég szűk fordulatszám-tartományt használok, és sokat kéne vele gépészkedni, a fent elmondottak szerint, ugye SM-szerű blokkal megáldva.Lassításnál inkább kigurulom a plusz sebességet simán behúzott kuplunggal, beváltok abba a fokozatba, amiben épp elvan az új sebességen, és gázfröccsel ráengedem, törekedve a minél simább érzésre. Ha meg hirtelen kell fékezni, úgyis megette a fene a motorféket, foglalkozni vele úgyse érek rá, hogy állandóan váltogassak. Inkább úgy teszek, mint normálisan, csak használom a féket...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Prof01
üzenetére
Ez attól is függ milyen típusú motorod van, mennyire kemény a motorfék, nálam Fazernél simán vissza lehetett váltani 6ból 3ba és nem voltak csúszás gondok, fogott a motorfék de nem drasztikusan.
Ezt az SMnél már nagyobb odafigyeléssel érdemes megtenni, finoman, csúsztatva kell ráengednem a kuplungod ellenben hirtelen kiengedésnél elcsúszik a fara.
Közúton ahogy Inti mondja én is legtöbbször egyesével váltok vissza így nem annyira drasztikus a helyzet.
És persze a kuplung/gázt együttes használatát érdemes bevetni több visszaváltásnál legsimább, finom lassítás érdekében, ne legyenek akkora rángatások, hirtelen visszalassulások és esetleg csúszás belőle. -
shiNIN
tag
[a több visszaváltás témához]
Én ugye csak közút, de lövésem sincs most így félálomban, hogy hogyan csinálom. A váltás már rég ment gerincvelőből, mire meglett a jogsim, persze néha indiszponált az ember, ha kezdő, de az nagyon ritka, többnyire nagyon szép simán váltok, tök könnyű, azért. Cili fokozatai rövidek, teljesen tipikus, hogy egyszerre többet váltok fel és le. Ha már a fokozatoknál tartunk... Egyszer régen elindultam ötödikben. A hirtelen megállásoknál nem mindig jön össze a visszaváltás...
Holnapra motorozást tervezünk, remélem, nem lesz errefelé túl erős szél, mert azt nem szeretem. -
yodamastah
őstag
-
.mf
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
Nem pályázok (még) (ill. eddig még csak virtuálisan
), de ha kicsit belegondolsz, te is tudod, hogy abszurd, ha pályán hajtod, akkor annyi időd nincs
Kanyar előtt alaposan befékezel, s közben (miközben végig kuplung be van húzva), a megfelelő fokozatig (úgy, hogy a kanyarban a kigyorsításnak feleljen meg a fokozat) váltasz, ráengeded a kuplungot, esetleg a kanyar bejáratánál egy kis motorféket is, majd stabilgáz érintőpontig, onnantól pedig kigyorsítás. -
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Igazából közúton akkor érdekes szépen összesimítani, ha pulse&glide-ban mész mondjuk Budaörstől Kőröshegyig meg körbe vissza (egyébként nem rossz marokerősítő)

Azóta elfogyott a türelmem az ilyesmitől, legföljebb nem döntök rekordot, és a pulse&glide-ot a dombos vidékekre tartogatom, ahol magától adódik: gyorsítás fölfele, gurulás lefele
-
Prof01
veterán
-
Integra
titán
válasz
Prof01
üzenetére
megmondom őszintén én ugyan nem rángatok gázt, fékezek, visszaváltok közben és rácsúsztatom, szépen épül fel a motorfék is, közúton legalábbis tök felesleges gázfröccsözni meg úgy csúsztatni nem sok értelmét látom. a kuplungnak meg semmi baja nem lesz, erre van kitalálva. használd, azért van

pályán már más a helyzet, ott szoktam gázfröccsözni és úgy csúsztatni. de tényleg, közúton csak bűvészkedés, szigorúan szvsz.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Sportosabb használatnál, amikor több sebességet kapcsoltok vissza, és hirtelen felugrik ugye a fordulatszám, olyan nagy gázt szoktatok húzni, hogy ne csússzon meg a hátsó kerék (ne dobja ki a seggét)? -
doc
nagyúr
válasz
alvaro
üzenetére
hat en sem vagyok teljesen nyugodt igy 5-6 nappal elotte

az a baj, hogy barmi kis aprosagot elszamol az ember, vagy az idegesseg miatt belezavarodik hogy melyik bojat hogyan kerulje, mar bukta az egeszet
multkor azt mondja az oktato, hogy akkor na, lassuk a harom feladatot, mintha vizsgaznal. na akkor eloszor es utoljara tettem le a labam a 'lassu folyoson', pedig azt mindig meg tudtam csinalni tokeletesen. remelem nem ugyanigy (labletetellel) lesz a vizsgan is
csak ezen legyek tul, a forgalmi mar nem problema
-
ismeritek a yamaha world-öt bp.-en a soroksári úton? van velük kapcsolatban tapasztalatotok?
köszi -
doc
nagyúr
akkor ezt jo gyorsan letudtad

mondjuk nalunk is azzal kezdte az oktato, hogy 10 ora ugysem kell, vezetunk kevesebbet, aztan majd hozzacsapjuk a forgalmi gyakorlashoz
4 ora egyfolytaban azert eleg sok :-o en ketszer voltam, nekem igy osszesen van 3 ora
igaz, az elsonel elkapott minket a fasza vihar... -
titko
tag
Helyzetjelentés:
Túl vagyok az első és utolsó rutin gyakorláson. Nem kell megijedni, nem adom fel, de legközelebb vizsgázni megyek.
Ami érdekes volt: Balra tök jól ment a megfordulás, viszont jobbra nem.
4 órán keresztül rutinoztam, el is fáradtam rendesen. De legalább kipróbáltam a felszerelésem is. A sisak alá mindenképpen kellett a pamut maszk, facsarni lehetett belőle a vizet.
illetve az index kezelést még szokni kell kesztyűben. -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nekem most Roadsmart volt fenn és csere érett lett. Hátulját tavaly ősszel cseréltem újra Roadsmartra, az elejére viszont Sportsmartot veszek, mert az első Roadsmart még nem kopott annyira, viszont nem egyenletesen kopott, trapéz formájú lett, így dönteni nem valami nagy élvezet, sőt. 24500km-t ment el a hátsó, és ennyi van most az elsőben is. Ha a puhább gumit teszem előre, akkor legalább jobban fog az eleje kanyarban, és elfogy rendesen, mire a hátsó is cserés.
Tayrol: Hát nem tudom, kinek, milyen motoron csúszik a Roadsmart, de én a Hringen simán ledöntöm a széléig...
-
válasz
TayRol
üzenetére
Nekem pirelli diablo van pont amit integra is mondott ,hogy ne kopjon két komponensű középen kevésbé kopik ...ellenben oldalt döntésnél meg jobb a tapadása ...szvsz nekem mindenki azt mondta hogy szettet érdemes venni...
Tegnap este voltunk Velencén egy páran... leugrottunk... akartalak hívni de mondtad , hogy csütön jösz haza... fasza volt ...
Mellesleg rohadt hideg még az aszfalt és mindenkinek rohadtul csúszott a gumija ...jah és ma egy rohadt büdös ferde szemű kihajtott elém ... satu fék .. ott nevetgélt... hát nem mondom hova kívántam....
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
csak azert gondoltam, mert egy elso turagumi kb. ket hatsot bir el, de nem tapad olyan jol, mint egy sportgumi, ami ellenben egyszerre hasznalodik el a hatsoval - es megfeleloen tapad is.
jo, ez nem mindig ervenyes, az uj gumik nagy reszet mar ugy gyartjak hogy az elso alapbol puhabb a hatsonal, kb. egyszerre kopnak es jol is tapadnak.de ez csak az en amator eszmefuttatasom.

-
Djuree
félisten
akkor még erre a szezonra ezek maradnak, mert még nem annyira kopottak, de következő szezonra csere...tartósság nekem nem szempont, nem sokat megyek, vízelvezetés sem annyira lényeg, ha esik el sem indulok, ha útközben kap el akkor megállok valahol....inkább tapadás lenne a lényeg...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
kb. en is igy gondolom. metzeler jo gumi, szemezek is vele csak eleg draga.

vagy contisport elore es contiroad hatra.michelin is jo csak draga, esetleg dunlop road es sportsmart, csak arrol meg azt hallottam, hogy csuszkal. de majd Zsolti megmondja nekem a frankot.

vagy pirelli angel.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
conti sport, pirelli diablo, z8..
tartósságra szerintem a te motorodon alapvetően mindegy melyiket veszed, nem tartanám ezt az elsődleges szempontnak, sokkal inkább a melegedést, tapadást és vizelvezetést, mivel nem hajtod szét a gépet, ezért egy sportosabb, jobban tapadó gumi is viszonylag tartós lenne. -
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
nekem gyárilag asszem az volt rajta, bt016 vagy milyen, miután pályán majdnem meghaltam vele, gyorsan lecseréltem a contira. fényév a különbség.
de gyárilag nem szerelik profi gumikkal a motorokat alapvetően.
utcára elmegy gumi, de igazából ott sem melegedett soha olyan gyorsan és jól fel az a gumi, mint a conti.
battlax valamivel kapta apám is a tehenét gyárilag, még átadás előtt átszereltettem a z8 interactra. -
Djuree
félisten
bridgestone battlax milyen gumi? nekem ilyen van hátul. elöl meg valami metzeler, nem jut eszembe milyen....azért látszik hogy nem nagyon tudok kanyarodni, csak a gumi legalja kopik, fölötte egyáltalán nem

-
TayRol
nagyúr
elvoltam 5 napra, tortent valami erdekes?
remelem kihasznalta mindenki a jo kis hetveget.
en házat szigeteltem.
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ott állni tőlük pár méterre...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gyakorolni kell, fontos az időzítés...