Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
titko
tag
Üdv Embörök ( Itt Kecskeméten így mondják
)
Helyzetjelentés: Ma sikeresen abszolváltam a rutin vizsgát is. Illetve már 2 órát gurultam is a városban. A helyzet az, hogy b....szameg mennyi szarság van amire az ember nem figyel nap mint nap. Pl ezer éve járok egy utcában, ahol végig a bele torkolló utcákhoz képest elsőbbséged van. Na most én ma is így mentem, mikor az oktató felhívta a figyelmem, hogy elszúrtam: az egyik utca végén valaki kiverte a táblát, és mivel nem főútvonalon megyünk így az biza jobbkezes.
Úgyhogy ezt benéztem. Amúgy a ruha sisak kesztyű eddig jól vizsgázott.
Itt a fórumon nincs kecskeméti vagy közeli ember? -
-
GabN73
addikt
Üdv "nagyok"!
Valaki nem jártas Jawa szerelésben? Konkrétan sikerült szereznem egy jó állapotban lévő 350es Jawát. Kicsit ki akarom pofozni. Esetleg valami eredeti "szerelési útmutatója" nincs valakinek hozzá?

-
Djuree
félisten
na holnap mehetek az idomokért, hétvégén akkor össze tudom rakni a gépet elvileg fullosra
még műszaki kell rá, de az nem érdekel, hétvégén akkor is motorozok kicsit a város körül, már nem bírom ki
errefelé rendőrt sosem látok, remélem nem most változik a szokás 
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra
üzenetére
azért volt pár gyenge pontja

leginkább a hintázós első teló, arra nagyon ráfért egy keményebb rugó
plusz az első fék... remélem ez segíteni fog valamit,
hogy mit tennék még rá?
Akra rencer, esetleg egy Yoshi sport vezérműtengely, valami állítható hátsó futómű meg lehetne még 1-2 gyári apróságot legyártatni karbonból
szal tudnék még mit költeni rája... -
shiNIN
tag
No Teresa már szervízben, Cili szerdán megy. Teresa Heidenau K73 gumikat kap olcsón, a mester azt mondja, remekül tapad, teljesen jó lesz esőben, Cilinek drágább lesz a gumicsere, az ő kerékméretei (110/90-16 és 150/80-15) annyira nem gyakoriak, főleg az első nem. Előre Metzeler Lasertec, hátulra valami lángmintás IRC kerül, ezekről nem tudok semmit, a Metzelerről legalább hallottam mint márkáról, Teresán eddig Metzeler R6 figyelt.
Ma eléggé látszott, hogy kihagytam egy csomó időt s idén még eleve keveset mentem, borzasztó volt... Aztán belejöttem, de a visszaúton Alvaro vezetett, mert én még nem tudok két embert vinni, nem is próbáltam még igazán, de lassan ideje lesz. -
[lAyCsI]
addikt
srácok, én már rájöttem hogy sztem nem nagyon lesz másik motorom az életben,
mert igazából nem sok olyan vas van amire szivesen lecserélném(kb. a CB 1.3 aztán slussz) ott meg kezdőthetne előről a tuningolgatás...
ha lesz még vasra fordítható keretem, inkább veszek rá még 1-2 faszányos cuccot,
(mondjuk egy karbon dobos Akra rencert még befigyeltetnék
)
aztán sztem elleszek én még ezzel bőven, mert amennyit használom és amilyen minőségben arra pontosan elég ez... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra
üzenetére

élek és virulok thankxx!
jó rég nem jártam erre, most véletlenül benéztem
Bandi még megvan, most volt egy kis spórolt lovettám, szal szereztem hozzá
egy bontott B-king radiális felső fékmunkahengert, mert azóta sem voltam elégedett az
első fékkel... ha minden jól megy a héten felrakatom, olajcsere aztán tesztelem... remélem volt értelme
-
Integra
titán
vajon mi van lajcsival meg bocival?!
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Hm, köszi.
Üléspóz; combbal szorítod magad és derékból tartod, vagy h veszed le a súlyt?
Sok ismerősöm mondta, h ne vegyek ilyet, mert 80km-t nem lehet vele egyhuzamban menni, de majd be fogom bizonyítani, h igenis lehet.
Inti, ok, meggyőztetek.
-
Integra
titán
április 30 nyilt nap csak motorosoknak az euro-ringen

-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
nem kell vissza fogni, tök felesleges. ha nem hiszel és bizol magadban egy ilyen motor biztonságos megüléséhez, akkor ne ülj rá. nem véletlen tépem a szám a tréningekért, ha részt veszel rajta és folyamatosan képzed magad, akkor kapsz kellő alapot és egészséges önbizalmat, hogy ne fosd le a bokád tőle, hanem használd ésszel, de határozottan. nem kell fojtás beépités, legyen önkotrollod.

hidd el, megtudod csinálni, nem kell félned tőle, csak alázattal tanulni és gyakorolni és motorozni
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem kell teljesitmeny szabalyzas. A 750ben pont az a jo, hogy nem egy diszno, mint az ezres. Nem forgatod 7-8ezer fole akkor nem fog harapni. Ha 7ezer alatt maradsz, akkor egy 70 loeros motorod van. Szoval nem kell forgatni es nem lesz meglepetes.
750et ugy kell elkepzelni, int egy romma tuningolt 600-ast. MIndenhol erosebb mint a 600, de szinte ugyanolyan kezes. 750-re nyugodtan ra mernek ultetni kezdot is motorozni, de egy 1000-es sportmotorra soha.
Amire oda kell figyelni az nem ccm fuggo. Ezek a motorok atom stabilak vegsebesseg kozeleben is. Gyorsan elbizza magat az ember. Fejben uralkodni kell magadon es kesz.
A masik hogy egy sportmotor 50 alatt nem erzi jol magat, nem olyan konyu vezetni, mint egy alacsony sulypontu atlag utcai motort. Meg kell szokni hogy a varosi kozlekedes nehezkesebb vele. Ezt gyakorolni kell es menni fog. Ja meg hat meg kell tanulni ugy ulni rajta, hogy ne a csuklodon legyen a suly. Nem nehez

-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
..nem pontosítottam, de természetesen én is utcára értettem, mivel - első sorban anyagiak miatt - nem is gondolkodom pályázáson.

Viszont oda minden bizonnyal kell a disznó gép.
Azon is gondolkodom, h ha meglesz a Gixer valahogy vissza kellene fogni míg ismerkedő fázisban leszünk. Vicc nélkül mondom. Mit tom' én.., véletlenül leugrik a kezem a kuplungról ne repüljön ki alólam.
Létezik erre valami alternatíva az önkontrollon kívül? Yoda-tól is kérdezem, hátha tud valami teljesítményszabályozó kütyüt elérhető áron.
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
háááát, azért azt meghúzni rohadt egy élmény, szóval van annak létjogosultsága (szerintem), nekem is fáj rá a fogam
csak még gyerekcipőben járok, így ez marad későbbre. utcára viszont alapvetően valóban elég a 100-120le, biztonságos és valóban nagy móka. ma kicsit tempósabban mentem, nincsen útszakasz ahol 120 le-t ki lehet használni rendesen, max kigyorsításokra. ok, ha németo-ban vagyok, oda elkell a literes bringa
-
Integra
titán
miért akarsz 170-200 lovat ha nem tudod megülni? hosszú távon úgyis csak satnyulsz. nem szégyen kevesebbel menni. ok, tudom, a sok juppieköcsögnek kell a 200 ló, végülis én is ezt csinálnám, hogy ne az én márkám statisztikái legyenek a legrosszabbak a halálozási rangsorban, de azért nem ártana sokaknál egészséges önkritika. a gyártók meg maguk felelősek ezért szvsz. aki hülye, az meg haljon meg, ennyi. szvsz nem a 170-200le a baj, régen is hajtottak keményen, a különbség az talán, hogy ők még hard-core tudtak motorozni, a maiak meg nem.
más kérdés, hogy egyszerűen mást nem is fogsz kapni..
-
ALI_G
veterán
sajnos az új tuono-t látva (hallva?!?! wááá) a régi már nem is kell.
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
egy modern 600-as 6 literből megáll. és akkor ott már azért húzod, telefonomban az összes tankolásom rögzítve van, naprakész adataim vannak. nekem verseny körülmények között sem ment 8 felé az rr, és ott azért már tényleg csak másodikban meg harmadikban forogta szét az agyát, 7.7-es átlaggal. jók ezek a mai bringák. hétköznapi használatnál meg 5-5.5 liter között mozog. ez szvsz a tudásához képest bizony kiváló.
mod: nagyot gurultak ma a kecsóringen az mz-sek riszpekt, persunak is

-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Valóban, ezekre gondoltam én is.
Ha, az ember kicsit exkluzívabb motorot szeretne venni, sok kompromisszumot kell kötni - pláne úgy, h nem tartozom sajnos a felső 10.000-be.
Itt találtam róla gyorsba egyetlen egy infót.A 9 littyós fogyasztás azért elég komoly. Tudom, h a motor élvezeti cikk és sokan nem nézik, de ilyen benzin árak mellett nem mindegy, h 6-ból vagy 10-ből áll meg.
Hjah, akkor továbbra is nyerő a Gixer.
Köszi.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nezd a gont itt pont az, hogy ez egy igen ritka motor nalunk. A megbizhatosagarol nekem zero informaciom van. Motorozni lehet hogy teljesen ok, meg az is lehet hogy jobb mint egy k5 750, es az biztos hogy szebb is. De eselyes hogy minden mas atom szopas lesz vele. Pl uzemeltetni, szervizelni, javittatni, alkatreszt szerezni. Meg majd egyszer eladni.
Ha komolyan erdekel, akkor probalj utana jarni. Foleg a megbizhatosag es az alkatresz ellatas ugyben. Mondjuk nem olyan jo moka amikor egy fekkarra vagy el deklire 2 honapot kell varni. Persze ezek ritkan kellenek, de elofordul az ilyesmi. Emlekszem amikor 2008ban beleszakitottam az olajleereszto csavart az olajteknobe a 750-en. 1 ora mulva volt csere tekno, 3 ora mulva mar ment a motor. Emiatt vettem en suzukit, nem azert mert olyan szep meg exkluziv
Meg mondjuk motorozni is jo vele, bar messze nem a legjobb foleg a mai mezonyben. -
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
nem hinném, nem vagyok egy kis darab ember, meg nem is vagyok gyenge sztem. fater is próbálta, neki sem ment, nagyon durván meg voltak húzva azok a csavarok, ilyet még nem láttam, pedig nap mint nap szerelgetek ilyen-olyan gépet bent a cégnél is
le kellett volna fotóznom a csavarokat, tövig be voltak kenve rögzítővel 
-
Djuree
félisten
mai mociszerelés csendélet:
kép
amelyik kis japó így meghúzta a csavarokat a generátorfedélben az elmehetne erőművésznek a cirkuszba
1 liter csavarrögzítő volt a csavarokon, 1-et ki sem tudtam csavarni, ki kellett fúrni. pedig szerszám az van dögivel, olyan dugókulcs kígyót csináltam hogy alig tudtam utána kiválogatni mi melyik készletbe való
de végre ez megvan, 3 óra szarakodás után, csavarcsere durvább csavarokra, stb. már csak a fejidom kell...
fater meg kis világító szemű sasfejet eszkábált a sárvédőre, ez sem volt egyszerű, mivel megtetszett a kutyának is, majdnem megette, úgy kellett a szájából kifeszegetni
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Na ne má'.

Nem pályázni akarok én, szal' látom én, h nagyobb ccm és gyengébb, mint a 750-es, de mondom, engem nem érdekel a minél jobb köridő.

Ennek függvényében is szar? Ha, igen mi miatt? Gondolom egy idomszett kész vagyon rá, ezekkel tisztában vagyok, noh de ez a sor 3-as milyen konstrukció lehet..
Köszi.
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Részvétem
Nekem még sosem kellett várni ilyen okokból... Most pedig ki tudja, lehet, hogy meg is tudjuk várni a szervízt
Csak olaj- és gumicsere lesz, azt hiszem
Nagy nap lesz ez nekünk. De még bele kéne tölteni párszázat, nehogy már 25 ezer alatt menjen oda... 25 ezer. Olyan rohadt kevésnek tűnik, főleg, hogy jelentős részét nem is én tettem bele, csak valami tizenpár ezret. Egy nem egészen teljes szezonban. No majd ezután jobb lesz, remélem 
Mondjuk lábtartó trepni se ártana, bár az nemtom milyen, de lehet, hogy jó... El akarunk menni 350km-re, ami lehet, hogy egy napos lesz, az 700 egy nap és annál már nem annyira kényelmes Cili sima kis lábtartója. Igazából ez igencsak új rekord lesz. Az ülése rohadt kényelmes, a szelet elfogja a nagy plexi, de a lábam ugyanabban a helyzetben azon a pici kis vackon nem az igazi, 400km után már megérzem. -
shiNIN
tag
válasz
Steven
üzenetére
Nahát, Neked is? Mondjuk én majdnem 6 ezerrel vettem, extrákkal és csodaszépen... A hazaúton mondjuk elestünk vele, összejöttek a dolgok... Alvaro asszem háromszor esett vele, én tanulmányaim során négyszer, utána kétszer szolidan elejtettem állva... Szegény kis moci. Pedig milyen szép volt. Persze most is szép, csak kicsit horpadt meg ilyenek, na és. Ha majd nagyon ráérek anyagilag, akkor megcsináltatom, de igazából semmi bajom vele.
Kesztyű nekem a nyári és a téli összesen volt 10 ezer tavaly... Ma igazán próbáltam valami jót találni nyárra, de egyik sem felelt meg a boltban, mind kényelmetlen volt. Úgyhogy nyárra marad az ujjatlan, átgondoltam, ez a legjobb megoldás számomra, másokat pedig nem veszélyeztetek vele, úgyhogy lelkifurdalásom sincs miatta.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ha disznek kell akkor biztos jobb

-
shiNIN
tag
Én speciel koponyafan vagyok
Varázslatosak a koponyák, karakteresek, szépek, s roppant különböznek. Egyszer szeretnék festeni egy koponyás portrésorozatot...
De ezen a motoron csak a kipufogórendszer tetszik
Legerősebb motorok terén nem rúghatunk labdába, de kinek van a leggyengébb?
Cili 27-28 lóerős, Teresa 50. De mi csak közlekedésre és fél Európa bejárására akarjuk őket használni, arra bőven elegek, mármint Teresa az, Cili inkább épp elég, feltéve, hogy visszaváltok, ha olyan extra dolgokat akarok, mint előzés (nincs minden 100km-en) vagy emelkedőn gyorsítás 
Majd megpróbálok kevesebbet írni ide, semmi értelme, mert a motorokhoz nem értek, csak Cilin ültem még, s még álommotorom sincs konkrétan, pedig az mindenkinek van.
Tegnap lenyomtunk 500 km-t esőben, szélben, jégesőben, kis nap is volt, nem élménymotorozás, hanem keleti út a négyesen, dögunalom, Teresa ülése rohadtul kemény, de eleve a mennyiségtől szét vagyok esve. Mennyivel jobb élménymotorozni 4-500km-t saját motoron, attól semmi bajom
Kedvem lenne motorozni, de nem ilyen időben, mint egész héten volt 
-
Djuree
félisten
"motorra felszerelt kamerával veszélyezteti vagy elveszi mások életét!"
ezt most úgy mondod, mintha az a szegény kamera lenne a hibás
én is tervezek majd kamerát a motorra egyszer, felveszem hogy megyek fel a melóhelyre, 130km. érdekes lehet visszanézni. de ez nem tudom hogyan veszélyeztet bárkit is
magyarázd el légyszíves... -
válasz
Gaboman
üzenetére
Megértelek!!
Nem vagizásból, komolyan, csak hogy el hidd, hogy értem, miről beszélsz: 40 vagyok, 25 éve vezetek motort, autót, úgy, hogy nyugati motort és autót még az életben nem törtem meg. Az utóbbi 20 évben biztos, hogy két trafinál többem nem volt, azok is csak 50-nél 60. Pedig napi min. 140KM-et vezetek, évi 100.000-et. Szóval nem vagyok az a felelőtlen száguldozós eszement, agresszív barom, aki pl. motorra felszerelt kamerával veszélyezteti vagy elveszi mások életét!
Szóval komolyan, még irigyellek is hogy jól érzed magad az SM610-en
Na jó, nem irigyellek, de én meg azt szeretem, ha egy motor DISZNÓ. Hogy érezzem. Hogy meglegyen pl. az érzés, hogy uralkodsz 150 pacin! Biztos jó élvezni a kanyarokat egy könnyű motoron, de én meg azt élvezném, hogy úgy kezelek egy bálnát, mintha szöcske lenne
Egyturbós vadállatot 
-
Gaboman
nagyúr
2006 Husqvarna SM610re cseréltem, hogy miért is?
Azért mert feleslegesnek tartom az ilyen erejű motorokat közútra, állandó sebességtúllépésre ösztönöznek.
Egy ideig engem is mámorított a dolog, hú de jó volt nagy sebességgel közlekedni, de egy idő után rájöttem hogy nem éri meg a kockázatot.
Ezért választottam az SM gépet újra, nem egy sebességbajnok max 180 de kényelmesen 110-140 között, viszont rugalmasságra eszméletlenek a könnyű súly és a benne lévő pacik alacsony fordulaton történő vágtájuk végett.
Mellette olyan jó kontrollálhatoságot nyújtanak, kanyarban annyira könnyű velük menni amit még mással nem tapasztaltam.
Nekem ez nyújt nagyobb élvezetet nagy sebesség már nem vonz, főleg itt a Bakonyban ahol ezernyi kanyar van kész mennyben érzem magamat ezzel a motorral. -
emre
veterán
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
en azt hittem, csak viccel.

-
válasz
Gaboman
üzenetére
betenném a konyhába, megvilágítanám spotlámpákkal és azt nézegetném este munka után.
hétvégén meg kivinném a kertbe, lemosnám, políroznám!
a nyári szabi alatt meg még be is indítanám és kiülnék mellé a hintaágyba, órákig hallgatnám a hangját!
aztán ha megöregszem, meg évekig mesélném az unokáknak, hogy milyen motorja is volt a nagypapának az ő idejében!
-
runner 125
nagyúr
Nem is értem h kerülte el a figyelmeteket, már pár napja írta, h Busát akar turbóval.

-
Gaboman
nagyúr
Had kérdezzem meg már, mi a francnak neked turbó meg 300LE, hová talán drag versenyre készülsz vagy mi?
Sima utcai motorozáshoz a 150is sok nem hogy a duplája, tudod te egyáltalán mit takar az a szám egy motornál amiről álmodozol.
Van egyáltalán olyan motoros tapasztalatod hogy valami ilyesmire felüljél?
Mert amiről álmodozol egy baromság már ne is haragudjál ha simán közútra akarod használni. -
húúúú! megtaláltam életem Nagy Motorját!
-
Daywalker
addikt
Nem nagyon akarok a vitátokba belefolyni, de annyit azért hozzátennék, hogy nem mindenkinek van lehetősége felküzdeni magát, ennek pedig 1000 és egy oka lehet, kezdve az olyan bagatell dolgoktól, hogy ki hova született és milyen a családi háttere (Gyanítom, hogy neked annyira nem lehet rossz, ha olyan motorra jut a faternak, mint amit most vett, és félre ne értsd, én egy percig sem irigylem. Aki megteheti, megdolgozik érte, sikeres stb, attól én nem sajnálom. Nekünk is jól ment annó, most már kevésbé).
Örülünk, hogy neked sikerült feljebb jutni, de azért valljuk be, a motorozás egy luxus, amit kevesen engedhetnek meg maguknak. Illetve akik megengedhetik, azok sem egyforma szinten tehetik ezt meg, vagy nem mindenki akar belepumpálni ennyi pénzt.
Abban viszont igazad van, hogy mindent meg kell tenni a túlélésért, kezdve a rendes ruhától a tanfolyamokon át, de sokan nem tudnak 40-50 ezreket elverni hasonló mókára (többek között én sem igazán), ahogy pályázásra sem. -
emre
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nem hisztiztem, és egy csepp irigység sincs bennem (bármily hihetetlen) mindössze kifejtettem a véleményem egy adott témával kapcsolatban amit ha jól sejtek bárki megtehet.
A többit meg magasról leszarom, mivel nem ez az első eset hogy ilyen gőggel nyilatkozol. (bármiről legyen is szó) De nehogy azt hidd a tied az egyetlen követésre alkalmas példa. -
runner 125
nagyúr
Ez a Benelli de geczi széép.

Ezekről mit lehet tudni?
Yoda, nem ismered ezeket?
Bakker, 1,1-ért simán jobban megérné, mint egy k5 750 Gixer. Legalábbis külső nagyon ott van.
-
Integra
titán
és ezt te honnan tudod? te vagy az orákulum vagy mi a túró?
némi hibát érzek a mátrixban.. de hogy valamennyire képben legyél, elárulom neked, hogy amikor annyim volt (vagy még havi 90-100am sem), egyszerűen nem motoroztam. ott álltam és néztem azokat akik megtehették, irigyeltem őket. ellenben mikor elkezdhettem, akkor elsőnek a felszerelésem kezdtem el összevásárolgatni hosszú hónapok alatt, amig máshol csipegettem, meg fogtam meg pénzt, átcsoportositottam, mert a cél volt a szemem előtt, alkalmazkodtam és kőkeményen küzdöttem tovább.
amikor semmim se volt én nem azon görcsöltem, hogy a bicskát forgatják a gyomormban, hanem kellően kemény önkritikával szembe néztem a saját dolgaimmal és mertem belátni a hibákat, mit és hol rontok el, mi mindent nem tettem meg a cél érdekében, majd fogösszeszoritva elhatároztam, hogy megcsinálom és a megoldást, a lehetőséget kerestem és amikor mások habzsidőzsiztek meg piáltak, én 14-16 óráztam és tanultam és olvastam. szóval te nekem ne papoljál ilyenekről, semmi alapod nincsen hozzá.
kurvára leszarom az irigységed és azt, hogy lenézel, ez a te nyomorod és önsajnálatod és kudarcod, amit nemes egyszerűséggel rám próbálsz kivetiteni és egyáltalán mindenkire, aki becsülettel tisztességel sikeres és felküzdötte magát. küzdjél, hajts, higgy és megcsinálod, érdekes mód van akiknek sikerül, a lehetőség adott neked is. tudom honnan jöttem, tudom, hogy mit tettem le azért, hogy idáig jutottam, és tudom, hogy hova tartok, igy a legkevésbé sem hat meg ez a szánalmas hiszti amit itt levágsz.
nyugodtan folytasd csak igy, ha ettől a biztonságos kis világodban jobban érzed magad, ahelyett, hogy mernél kilépni a saját árnyékodból és előre nézni és tenni.
mindegy, hagyjuk, úgysem érted miről beszélek, egyszerűen nem értél meg te sem egy jobb gondolkodásra.tudod az, hogy a biztonságot ennyire papolom oka van. ha unokatesómnak is megfelelő védelme lett volna, ma valszeg élne és vigan motorozna most is.. de nem volt, mert lespórolt egy emberi élethez mérten filléres protektort..
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
még műszaki kell rá, de az nem érdekel, hétvégén akkor is motorozok kicsit a város körül, már nem bírom ki 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elvileg a héten meg lettek volna az alkatrészek, és rakhattam volna össze, de persze miért is lenne meg minden 
magyarázd el légyszíves...