Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franticfox
tag
Sziasztok!
Átküldtek ide a milyen tápot vegyek topicból.
Bemásolom az ottani irományom:
Sziasztok!
Legutóbb az jutott eszembe, hogy egy Raspi-t, illetve egyéb ventillátorokat lehetséges-e ellátni úgy egy PC tápjáról, hogy közben a fő PC-m nincs bekapcsolva? Írtam egy levelet erről a Corsairnek (mert egy 650rmi-t néztem ki), erre elhajtottak, hogy felejtsem el, de nem vagyok meggyőzve
Szóval meg lehet ezt oldani valahogy?
Alapvetően az lenne a kérdés, hogy a PSU hogyan érzékeli, hogy neki most működnie kell épp.
(...)
Jah, lehet mégiscsak OFF. Azt azért valahogy kikövetkeztettem, hogy az alaplapról kapja a jelet általában.Az lenne az értelme, hogy ezek a ventillátorok nem a PC-t hűtenék. Valamint az, hogy ha már veszek egy ilyen g**i drága tápot, ne kelljen már többet. (RasPi is lenne. (És nem, még csak nem is a RasPi-t hűtenék a plusz ventillátorok (bár annak is lesz.))
Szóval mi a legegyszerűbb modifikáció, amivel működésre tudom bírni, illetve a kikapcsolását megakadályozni, amikor a main PC-t kapcsolom le? El tudok képzelni valami félszoftveres-nagyon egyszerű, és valami egyszerű külsö kapcsolós megoldást. Az is lehet a Pi-ről lehetne felülvezérelni, mert gyakorlatilag annak a működéséhez lesz főként kötve, mivel mini szerverként akarom használni - és így gyak. 0-24-ben menne.Szerk.: Ah, alapvetően arra gondoltam, hogy egy sata kábelből szedném ki az 5/12 Voltot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest