- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
oneal1 #18631 üzenetére
Lássuk:
Adataimnál látjátok, hogy mi van a gépben, ebből a lap, a proci, a memória, az SSD és VGA, ami új. Ez utóbbi kettőt gariba cserélték, amikor beállítottam a boltba a fent írt hibával. Vagyis tápon, a HDD-n, a gépházon és az optikai meghajtón kívül minden új, ezek lassan 4 évesek lesznek. De mindegyik alkatrész hibáját kizártam egy csere alkatrész tesztelésével.
Jelenleg teszt üzemben megyek, proci-VGA-val és az SSD-vel, ez egy tegnap telepített win. Ma rádugtam a VGA-t és 3 órán belül fagyott. Most kivettem és még nem volt azóta fagyás. DE, mielőtt rákennétek a VGA-ra a dolgotSzámtalanszor teszteltem terhelés alatt, sosem fagyott. (játék és teljes képernyős alkalmazás) illetve úgy is volt fagyás, hogy kivettem és ráadásul az még a régebbi VGA volt, amit erre gariztattam. Szóval én szinte biztosra veszem, hogy nem a VGA a ludas, de...
mindenesetre, kösz, hogyha foglalkoztok vele, két éve küszködök a hibakereséssel, a fél idegrendszerem és szinte a családi béke is ráment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest