- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
válasz
_stick_ #18632 üzenetére
húhh!
Nem egyszerű a szitu!
Egyszer voltak nálam hasonló tünetek, jó-pár éve. Akkor már nem volt sajnos garis a VGA-m így kicseréltetni nem tudtam, viszont szinte kizáráros alapon arra jutottam, hogy az volt a ludas!
Nekem sem játékok alatt fagyott, azt hiszem valami 2d-s képi megjelenítéshez volt köze, youtube, filmek stb...
érthetetlen volt az egész, megjártam több szervizt, sehol nem volt érdemi segítség csak hogy vegyek újat.... mondom köszi baszki ezt én is kitaláltam!Nem rosszindulatból, de sok szemétséget láttam már ebben a szakmában, szóval:
Azért fura, hogy az SSD-t és a VGA-t cserélték, pláne egyszerre.
Valamint hogy a VGA- csere az tuti megtörtént? értem ez alatt, hogy valóban újat kaptál e, serialszám stb.azért kérdezgetem ennyire a VGA-t mert szerintem 90% hogy az a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest