Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
oneal1
üzenetére
Lássuk:
Adataimnál látjátok, hogy mi van a gépben, ebből a lap, a proci, a memória, az SSD és VGA, ami új. Ez utóbbi kettőt gariba cserélték, amikor beállítottam a boltba a fent írt hibával. Vagyis tápon, a HDD-n, a gépházon és az optikai meghajtón kívül minden új, ezek lassan 4 évesek lesznek. De mindegyik alkatrész hibáját kizártam egy csere alkatrész tesztelésével.
Jelenleg teszt üzemben megyek, proci-VGA-val és az SSD-vel, ez egy tegnap telepített win. Ma rádugtam a VGA-t és 3 órán belül fagyott. Most kivettem és még nem volt azóta fagyás. DE, mielőtt rákennétek a VGA-ra a dolgot
Számtalanszor teszteltem terhelés alatt, sosem fagyott. (játék és teljes képernyős alkalmazás) illetve úgy is volt fagyás, hogy kivettem és ráadásul az még a régebbi VGA volt, amit erre gariztattam. Szóval én szinte biztosra veszem, hogy nem a VGA a ludas, de... 
mindenesetre, kösz, hogyha foglalkoztok vele, két éve küszködök a hibakereséssel, a fél idegrendszerem és szinte a családi béke is ráment
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Dióhéjben: ~2 éve produkál random fagyásokat, "beragadásokat" a gép. Havi 1-ről a napi 2-3-ra sűrűsödtek máig a fagyások. Ezek terhelés mentes állapotban történnek, játék közben nem volt rá példa. Kizárásos elven, amit tudtam teszteltem, volt 2 hétig szervizben, ott tesztelték a maradékot. Arra jutottak, hogy alaplap, OK. Vettem új lapot, hozzá procit és ramot (-100k
) és a hiba tegnap újra jelentkezett.
Az egyetlen dolog, ami nem volt cserélve, az az előlapi panel, illetve a bekapcsoló/reset gomb. Okozhatnak ezek meghibásodásai ilyen tüneteket? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Új tápegységet szerelek be egy gépbe, amiben van 1 SSD, 1 HDD és egy DVD író. Kérdésem, hogy egy a tápegységből kijövő kábelra csatlakoztassam mindet? Vagy van ennek valami szisztémája? Pl. SSD külön, vagy a HDD külön? Vagy tök mindegy?
-
_stick_
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Meglátom mit mondanak a szervizbe, de nem számítok rá, hogy találnak megoldást. Egyetlen támpontom, hogy valami elromlott, mert 6 évig nem volt ilyen gond. A gépek nem befolyásolják a dolgot, elosztó, vagy a fali dugalj, ami lehetséges, de utóbbin nincs mi elromoljon, így csak az elosztó maradt.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen idevág a kérdésem, de jobb topik híján úgy gondolom, itt kaphatok választ a kérdésemre. Dióhéjban: 2 éve random időközönként "se kép se hang" fagyásokat produkál a gép, a tünetekkel egy rakás topikot bejártam, tanácsokat megfogadtam, orrba-szájba teszteltem, hibát kerestem, eredménytelenül. Elvittem hát a komplett gépet egy szervizbe azóta is ott van, lassan 2 hónapja...
Befogtam a másodlagos gépet és hanyatt estem, mikor ugyan az a fagyás előjött, majd egy hétre rá még egyszer. Szóval nem a gép a ludas. Az áramot egy Belkin SurgeMaster 4-Way típusú fúl fesz. védőből kapja. Nem tudok másra gondolni, csak hogy ez lehet a hibás. Mi romolhat el benne? 8 éve van meg és 2 éve produkálja a hibát. Van valami amit ezekről a túlfesz. védőkről tudni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Számtalanszor teszteltem terhelés alatt, sosem fagyott. (játék és teljes képernyős alkalmazás) illetve úgy is volt fagyás, hogy kivettem és ráadásul az még a régebbi VGA volt, amit erre gariztattam. Szóval én szinte biztosra veszem, hogy nem a VGA a ludas, de... 
) és a hiba tegnap újra jelentkezett.