- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Kernel #18615 üzenetére
Biztos hogy nem vezeték hiba az oka, mozgatás nem befolyásolja, csak rövid a vezeték így nem mozgatom, hogy leteszteljem. Most például sikerült felcsatlakoztatni, teljesen véletlen mikor sikerül, de akkor amig él az usb addig ott is marad. Igen csak az aljzattal van valami. Mit érdemes vennem, amivel kitudom cserélni? Nézegettem azokat a belső érintkező részeket, nem tudom milyennek kell lenniük, de szerintem mintha hiányos lenne az a rész és talán ezért nem ismeri fel, csak ilyen véletlenszerűen.
Amúgy azért is jobb ez a fajta, mert tényleg úgy működik mintha eredeti lenne az egész, a wireless led is úgy világit ahogy kell. Persze a gomb kiosztás teljesen káosz, de működtettető még is csak így minden funkció a plasztik gitáron és igen csak ddr padot is jobban lehet vele használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest