Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) club1 válasza feri1 (#1200) üzenetére


club1
veterán

Ha az egyéb oldalak mennek (pl. index.hu, origo.hu, stb.), akkor ott a számítógépen valami helyi probléma lesz (féregvírus, vacak böngésző, rosszul paraméterezett tűzfal program, stb.).

(#1202) feri1 válasza club1 (#1201) üzenetére


feri1
aktív tag

Igen a többi megy.

Pontosan miket kellene megkeresnem és beállítanom az általad leírtak alapján?

[ Szerkesztve ]

(#1203) nepszter1


nepszter1
addikt

Sziasztok esetleg valaki ismeri a NordTelekom szolgáltatást ? Szeretnék legolcsóbban mobilnethez jutni hűségidő nélkül . Vannak még más ajánlatok is ?

(#1204) nepszter1


nepszter1
addikt

Hogyan tudom megrendelni a digi mobil netet mert az ugyfelszolgalat katasztrófa csak nyomkodom a gombokat és nem tudom beszélni egy emberrel se.. Esetleg szegeden meg tudom venni? Vagy lerendezni?

(#1205) chivasr911


chivasr911
csendes tag

Üdv!
Egy családtagom nevére van kötve a mobil előfizetésem, elég olcsó, viszont nem tudom, hogy milyen mobilinternet van hozzá. Az egészről csak annyit tudok, hogy mennyit kell fizetni, meg pár számot ingen hívok...A napokban viszont többször kellett használnom a mibilnetet(eddig elvétve használtam, most viszont kéne pár napig), de sajnos fogalmam sincs, hogy meddig tudom még a korlátozásig, sőt még az is felmerült bennem , hogy esetleg adatforgalom alapján számláznak, ilyen lehetséges? Telenornál vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#1206) 7ER válasza chivasr911 (#1205) üzenetére


7ER
aktív tag

Talán egyszerűbb lenne megkérdezni a kártya tulajdonosát, a választott menüvel kapcsolatban. Utána pedig megnézni a Telenor oldalán. . .
Jó, hogy azt nem kérdezed meg (értelmetlenül), hogy mi a telefonszámod.

(#1207) chivasr911 válasza 7ER (#1206) üzenetére


chivasr911
csendes tag

mert nincs MO-on pár napig, és nekem sürgős, bonyolult, mind1, ezért kérdeztem, hátha valahogy ki lehet deríteni, pl valami számot felhívi, de neten nem találtam semmit, és hogy létezik e adatforgalom alapján való számlázás a telenornál, de ha nem tudsz válaszolni inkább ne fárassz az okoskodásoddal ha kérhetlek, thx

(#1208) club1 válasza chivasr911 (#1207) üzenetére


club1
veterán

Igen, van a Telenornál forgalom alapú internet csomag. Mobil Online Startnak hívják, napi 300 Ft-ért 1 MB forgalmat adnak, ezen felül pedig 49 Ft 1 MB ára. Maximum havonta 40e Ft-ot számláznak érte.

(#1209) vgyuri válasza chivasr911 (#1207) üzenetére


vgyuri
őstag

Hipernet Praktikum 5 ft / mb.

Regisztrálj be Telenor Online-ra, ott meg tudod nézni, hogy milyen netcsomag van megrendelve a sim kártyához.

[ Szerkesztve ]

(#1210) colker


colker
tag

Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem.
Jelenleg t-mobilos mobilinternetem van eddig megvoltam vele elégedve viszont most jó pár napig nem működik rendesen nem talál hálózatot,nincs térerő ilyesmi.Pedig nem egy félre eső városban lakom
Ekkor gondoltam arra hogy a vodafone és a telenornál hallottam olyanról hogy éjszakai adatforgalom is van ami nekem jól jönne.
Erről szeretnék kérdezni hogy mik a vélemények erről?Attól függően hogy gondolom mivel este van ez az adatforgalom így többen ekkor használják a hálózatot mennyi lehet kihasználni ezt a szolgáltatást?
Működik ilyenkor ugyan úgy az internet mint nap közben?
A telenor lenne jó nekem mert az 8 óráig tart így 5-6 órási felkelés után is tudnám használni ellenben a vodafone 6órájával szemben!
Viszont nincsenek tapasztalataim eme 2 szolgáltatóról ezért is érdeklődök!

Köszönöm előre is!

(#1211) csernak75 válasza colker (#1210) üzenetére


csernak75
senior tag

Helló!

Én a telenor-ról tudok nyilatkozni! Nekem jelenleg hipernet21 csomagom van.(kb. a jelenlegi medium csomaggal eggyezik) Nem tudom mekkora csomagot akarsz venni, de ha csak az éjszakai 100gb a lényeg akkor a legkisebb-en kívül bármi jó.

A sebeséggel megvagyok élégedve a hajnali órákban(kis terhelés) 20-22Mbit/s-ot szoktam mérni, de a 10-15 Mbit/s szinte bármikor megvan. Ezek az értékek DC-HSPA+ hálózaton születtek ha nálad van 4g/LTE akkor a sebesség 60/Mbit/s is lehet.

Ha még kíváncsi vagy valamire kérdezz nyugodtan! :)

(#1212) club1 válasza colker (#1210) üzenetére


club1
veterán

Azért azt gyorsan tegyük hozzá, hogy a Telenor mobilnet használata nem mindenütt ilyen zökkenőmentes, pl. Budapesten és a nagyobb városokban nem ritkák a fehér foltok, ahol csúcsidőben, de akár csúcsidőn kívül sincs 3G. Ha van nálatok a két T közül valamelyiknek LTE-je, akkor mindenképp olyan eszközt (modemet vagy MiFi-t) és előfizetést válassz, ami LTE képes, mert a negyedik generációs mobilnet és a 3G között BMW-Lada az ugrás.

(#1213) bacus válasza club1 (#1212) üzenetére


bacus
őstag

Mióta van LTE is, lehet a 3g szarabb is lett. Nyilván rá kell birni vhogy az embereket, hogy váltsanak. Sok embernek elég lenne a stabil jól működő 4-7 Mbit/sec.

Én nyárra vettem egy t-mobile sim kártyát 30 gigával (egy ismerős adott egy régi sticket), a számitógépbe dugva még csak csak elment (Balatonalmádi), de 3-4 Mbit/secnél nem volt több, viszont állandóan (10-15 percenként) megszakadt, új IP cimet kaptam, és persze lebontott az irodai vpn, igy munkára szinte használhatatlan volt. Ugyanez egy mikrotik routeren keresztül, a log szerint hol 30 percig volt stabil, hol 15 mp ként lebontott. A stick régi volt és melegedett, gondoltam veszek egy dominos akcióban egy új sticket.

A routeres kapcsolaton valamit segitett, sokkal stabilabb volt, de a leghosszabb kapcsolat is talán 15h volt. Ezzel is néha lebontott 2 percenként. Tulajdonképpen csak webezésre volt jó.

Visszaadtam majd 2 hónap múltán, gondoltam lehasználom a dominon lévő ingyen 1 gb-t. De mivel ezt tudtam, hogy nem lesz elég, megnéztem a dijcsomagot és feltöltöttem, hogy 4 gigára legyen elég a pénz. Ekkor kaptam a második pofont, mert nem figyeltem, az ingyen 1 gb 7 napig volt. Még nem használtam el az 1 gigát, amikor az lejárt, a pofon akkor jött, mert a feltöltött pénzből megint előlről vonta az 1 gigáért járó pénzt.

Az én tanulságom, soha többé T. Végigszenvedtem ezt a nyarat vele, de soha többet.

Előtte 2 szezonban is telenor hipernetem volt (5 gigás csomag), amit jóval túlforgalmaztam, nem volt soha semmilyen problémám. A telefonon is telenor 3g, remekül működik, nem nagyon tapasztalom azokat a lukakat.., na jó nyilvánvalóan van ott, ahol a telefon is alig megy, pincében vagy belvárosban egy kávézóban a 60 cm-es fal mögött még 2g is alig van...

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

(#1214) club1 válasza bacus (#1213) üzenetére


club1
veterán

A T-ről annyit, hogy voltam a hétvégén a Balaton-felvidéken. A 192 kbps-os online rádió háromszor hallgatott el rövid időre a bő két órás út alatt. Hazafelé a Telenyomoros mobil online-on keresztül hallgatva kb. 40 km-ert bírtam idegekkel...
Tőlem itt Dél-Budán látod a fél kerületet, így vagy 4-5 különböző cellát is, mégis szakadozik a Telenyomor 3G. A legközelebbi cella 240 méterre van... Ezt hívják "jól" optimalizált hálózatnak.

(#1215) bacus válasza club1 (#1214) üzenetére


bacus
őstag

Nézd a T nem jó, amikor elhallgatott, akkor nyilván leszakadtál. Persze roaming alatt azért ez viselhető, de mondjuk én BP-Zalaegerszeg alatt bekapcsoltam a mifi-t a kocsiban és két eszközön végig youtubeozták a gyerekeim az utat, persze mondhatod, hogy de az nem stream, az is lehet megszakadt közben.

Maradjunk annyiban, hogy egyik sem jó. Nekem a sebességingadozások kevésbé fontosak, mint a leszakadások, 5 évig használtam pannon/telenor mobilnetet munkára probléma nélkül, idén kipróbáltam a T-t, soha többet, mert ennyi bajom sosem volt. 6 évvel ezelőtt asus routerre dugott e220as modemmel 1,5Mbit/384K-val lényegében elégedett voltam, ezt idén a T alulmúlta. (mindez Balatonalmádi vizpartján, nem roaming közben)

A telefonomon 1 gigás telenoros 3g van, skype-n keresztül észak pesten menet közben tudok beszélgetni, nem szakad. (video hivást nem próbáltam).

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

(#1216) Pityke78


Pityke78
őstag

Sziasztok!

S.O.S-ben kellene egy kis segítség, infó.
A héten kórházban vagyok és itt nincs nyílt wifi hálózat, amin keresztül tudnék netezni.

Telón keresztül próbáltam USB- és wifi megosztással is, de baromi lassú.

Érdemes lenne mobil netet vennem erre az egy hétre valamelyik szolgáltatótól, vagy az ugyanolyan lassú lenne, mint mikor a mobilon keresztül próbálom?

Vannak olyan lehetőségek, hogy letöltséi korláttal veszek, mondjuk 1 Gb-os mobil netet? Melyik szolgáltatót lenne érdemes megnéznem?

Sürgős lenne a válasz, mert csak ma vagyok mobil, holnaptól halál lesz. :D

Köszi

(#1217) club1 válasza Pityke78 (#1216) üzenetére


club1
veterán

K3772H USB modemes Vodafone feltöltőkártyás kezdőcsomag
A csomag ára: 6 990 Ft
(5 990 Ft online rendeléssel)
A csomag tartalma:
USB modem (7,2 Mbps maximális letöltési sebességgel)
SIM kártya
Használati útmutató
1db Hetijegy (1 GB adat, 2 490 Ft értékben)

vagy gagyinet:
http://www.telenor.hu/internet/hipernet-praktikum

Ha az adott helyen egy szolgáltató lassú volt, akkor mindenképp másik szolgáltatótól vegyél mobilnetet, mert valószínűleg az adott szolgáltatónak ott csak 2G-je van!

[ Szerkesztve ]

(#1218) Eastman


Eastman
őstag

Az ala'i'ra'somban a le'nyeg. Ha valaki megszabadulna a Telenoros mobilnetje'to"l, keressen...

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1219) mmarta


mmarta
senior tag

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van két független eszköz: egy 4g/lte képes tablet és egy okostelefon. A telón van mobilnet Telenor Smartarifa. Ennek a havi limitje 500Mb, sebesség 1Mbit, ára 5200Ft. A telefonon keresztül meg tudom osztani a netet, így a tableten is van.

De! Megoldható-e, ha a tabletre veszek valamilyen mobilnetes hozzáférést, amin gyorsabb a letöltés és ezen keresztül osztom meg a netet, ha a telón kellene megnéznem valamit. Hipernet LIGHT tökéletesen megfelelne árban és gyorsaságban (letöltés 5Mbit, adat 3Gb, 3090Ft.) Viszont nem tudom, hogy ez a fajta net megosztható-e a telefonnal? Hogyan működik? Adnak egy simet, vagy sticket?

Nem ragaszkodom a Telenorhoz, más szolgáltató is jó csak megosztható legyen a net a két eszköz között tabletről telóra.

(#1220) club1 válasza mmarta (#1219) üzenetére


club1
veterán

Minden olyan mobilnetet meg tudsz osztani a tableten, amin nem tiltott a tethering/pányvázás/megosztás.
Általában a külön mobilnet előfizetések esetében pedig nem tiltott, az opcióknál vezetik be sorban a tiltást.
Olyan helyen vegyél mobilnet előfizetést, ahol a legolcsóbb és csak sim kártyát is el tudsz hozni, plusz nem iratnak veled alá automatikusan 1-2 évet. Nem sok ilyen van...

(#1221) mmarta válasza club1 (#1220) üzenetére


mmarta
senior tag

Rendben, kösz az infót.

(#1222) vmaxim


vmaxim
újonc

Sziasztok !
A kérdésem: Van egy t-mobilos 3G-mobilstckem, vettem az ebay-on egy 4G szintén USB sticket.
A kártyát hiába tettem át , nem csatlakozott fel a 4G modem sem a 3G-sem a 4G hálózatra sem.
kell valamit regisztráltatni , vagy egyebet beállítani?
Az új modem un lock os!
Köszi: max

max

(#1223) club1 válasza vmaxim (#1222) üzenetére


club1
veterán

A független modemekhez is kell használni szoftvert. Huawei modemek esetében ez a Mobile Partner. Telepítsd fel, indítsd el, írd be a pin kódot (ha van), hozz létre egy betárcsázós kapcsolatot a szoftverben, és használd. Már ha működik egyáltalán a modem...

(#1224) vmaxim válasza club1 (#1223) üzenetére


vmaxim
újonc

Köszi a gyors reakciót !

ez is Huawei 3276 , és fel is települ a driver és a Mobil Partner program ,pint nem kér, csak a betárcsázós kapcsolatnál akadtam el. Azt hittem ez nem dial-up kapcsolat ezért nem próbáltam tovább, és erre nem volt semmilyen leírás. Ezért nem tudom hogyan tovább ?

köszi:max :N

max

(#1225) club1 válasza vmaxim (#1224) üzenetére


club1
veterán

A mobilnet is dialup-os kapcsolattal építhető fel.
Mobile Partner, Eszközök, beállítások, profilkezelés, új, név Vodafone/Gagyinet/Tré tökmindegy, APN statikus (az adott mobilnet előfizetésnek megfelelő pl: internet.telekom, net (nyomor), standardnet.vodafone.net), hozzáférési szám: *99#. Mentés aztán ezzel betárcsázás...

(#1226) Lézerparaszt


Lézerparaszt
őstag

Sziasztok. Van egy 3G USB stickem, amivel elég gyakran megszakad a jel. Ha vennék jelerősítő antennát, akkor az orvosság lenne a megszakadásokra is, vagy csak erősebb lenne a jel amikor van?

A játék az nem játék!

(#1227) club1 válasza Lézerparaszt (#1226) üzenetére


club1
veterán

Ha a megszakadás alatt azt érted, hogy olyankor is marad a térerő, akkor semmire nem mész a plusz antennával, mert vagy a modem vagy a szolgáltató lesz a ludas a megszakadásokban. Ha eleve kicsi viszont megszakadáskor a térerő, akkor lehet értelme az antennának (de én inkább akkor egy 3G routert vennék, amit oda teszek a lakásban/padláson ahol jobb a térerő).

(#1228) krealon válasza Lézerparaszt (#1226) üzenetére


krealon
veterán

A 3G / 4G USB stick-ek eleg jol tudnak melegedni es sok aramot felvenni. A sok aram alatt, az USB szabvanyban rogzitett 500mA-nel tobbet ertek.
Ezek is tudnak bizonytalan mukodest okozni sajnos.

(#1229) bacus válasza krealon (#1228) üzenetére


bacus
őstag

Nyáron volt szerencsém egy T-s előfizuval megoldani a távmunkámat. 2 hónapig használtam egy mikrotik routeren keresztül. Állandóan ledobált jó térerő mellett (a Balaton partján) a Tré.

Először én is táp hibára gondoltam, mert melegedett a stick, gondoltam a router nem tudja elég árammal ellátni. (bár a log nem irt ilyen hibát), próbálgattam egy 1A, majd egy 2A-s külső tápról is. A helyzet nem javult, igy rendeltem egy domino előfizut (másik) stick miatt. Ezzel határozottan stabilabb volt, itt volt amikor akár 6 órán keresztül nem dobta el a kapcsolatot, de azért előfordult, hogy 3 percenként egymás után többször is!

Aztán az előfizut visszaadtuk aug 20 után és 4 napig a domino kártyán keresztül ment a net a notebookra közvetlenül rakva, itt volt talán a legstabilabb, de itt is előfordult szakadás.

Pár hete adtam el a sticket a routerrel együtt, itt Bp-en, a vevő kártyájával tesztelve napokig nem szakadt le egyszer sem.

(ennek ellenére soha többet nem kell T-től net, végig szenvedtem a nyári távmunkát, a legváratlanabb pillanatokban szakadt meg a kapcsolat, amiután persze kidobált a távoli gépekből is. Lehet web böngszés közben észre sem lehet ezt routeren keresztül venni, de előtte 6 év pannon használatnál ilyen probléma sosem volt)

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

(#1230) Options válasza SimS (#1149) üzenetére


Options
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
UPC mobilinternetem van és az Androidos telefonomon szeretném használni. Mit kell beállítanom hozzá?

(#1231) club1 válasza Options (#1230) üzenetére


club1
veterán

Csak az apn (hozzáférési pont neve) a lényeg: mobilinternet.upc.hu

(#1232) lajxko


lajxko
tag

ZTE T-mobileos usb stickhez hol találok megfelelő programot? Valaki dobna egy linket? Köszi

(#1233) Scooby Dou


Scooby Dou
tag

sziasztok!nem tudom jo helyre irok e,de feltennem a kerdesem!

mobiltelefonrol (Android) szeretnek megosztani netet laptopra.
hozzaferesi ponttal sikerult is csak lassunak talalom illetve ha jatszom eleg surun kifagyok.az lenne a kerdesem ,hogy USB-n keresztul meg lehet e osztani a netet , ha meg akkor gyorsabb e mint a hozzaferesi pont?

hmm..

(#1234) club1 válasza Scooby Dou (#1233) üzenetére


club1
veterán

Általában gyors az wifi-n keresztül is, de persze az usb-s megosztás kicsit gyorsabb.
Ha nagyon lassú a megosztott net, amögött lehet az is hogy ma már egyes szolgáltatók tudják a megosztást akadályozni (nem teljesen tiltják, csak rendkívül belassul). Pl. Vodafone.

(#1235) tomcsa44


tomcsa44
tag

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni. Van ez a Mobil Online 500mb (2099ft fél giga adatforgalom) kártyásoknak és számlásoknak egyaránt. Ebből van még 50mb, 100mb, 1gb és felette is.

Én kártyás vagyok. SMS-ben lehet megrendelni. Jön a kérdés. Állandóan le fogja majd vonni ezt az összeget? Tehát ha megrendelem ezt a szolgáltatást, mihelyst azonnal talál akkora összeget a kártyámon, mint amennyi kell, akkor le is fogja vonni automatikusan?

Nem lehet olyan csinálni, hogy pl áprilisban megrendelem, májusban szintén, majd júniusban nem, júliusban megint stb? Tehát szakaszosan rendelem meg, igényem szerint.

Vagy nem így működik kártyásoknál sem?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)

(#1236) club1 válasza tomcsa44 (#1235) üzenetére


club1
veterán

Akkor rendeled meg és mondod le, amikor akarod. De egy egész havi díjat mindenképp levon. És ügyelj arra, hogy a Telenor kártyás ciklusonként vonja le a havidíjat, tehát a fordulónapodig mondd le ha nem akarod a következő ciklusban is használni. A megkezdett ciklusra (ha az egy napig tart is) a teljes havidíjat levonják. A fordulónapodat az online.telenor.hu oldalon, vagy a telefonos ügyfélszolgálattól tudod megkérdezni.

(#1237) LámaZ válasza bacus (#1229) üzenetére


LámaZ
addikt

Nyugodj meg, nálam most az ünnepek alatt - mert gondolom nagy a forgalom - a Telenor Hipernet is szakadozik.
Pedig nem volt vele gond eddig.

Legyen minden jó!

(#1238) tomcsa44


tomcsa44
tag

Üdv!

B.U.É.K. mindenkinek! Szóval. Nézegettem a mobilinternetet. A telenortól szeretném venni. Az előbb kérdeztem a kártyásról (nekem belefér, 1 giga 2600ft, 0,5 giga 2000ft), viszont lehet előfizus telefont veszek Telenoréktól.

A kérdésem hogy milyen a lefedettsége a Telenornak? Ugye van 3G, HSDPA, HSDPA+ - a 4G-t most hagyjuk. Érdemes tőlük venni? (2790ft-os csomagot néztem ki Lumia 625-tel.) Köszönöm!

Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)

(#1239) csernak75 válasza tomcsa44 (#1238) üzenetére


csernak75
senior tag

Helló!

B.U.É.K

A 3G lefedettség szerintem rendben van, kb. a Telekoméval van egy szinten! A Voda 3G lefedettsége mind. a 2-től nagyobb viszont kicsit lassabb a 3G-jük. Az a lényeg hogy ahol használnád legyen 3G lefedettség.

Szerk: A 625 a 4G-t is kezeli, a "legnagyobb" 4G hálózata pedig a telenornak van.

[ Szerkesztve ]

(#1240) vbbb


vbbb
őstag

Sziasztok!

Telenor feltöltőkártyás mobilinternetet használok, általában az 5GB-os csomagot szoktam venni 2-3 hétre, évente 2 alkalommal. Ez 2 x 6000Ft-ban kerül és 45napig felhasználható. Egyébként félévente járok haza, ezért vagyok kénytelen a netezés eme formáját igénybe venni. A sebesség tűrhető (WCDMA, Bács-Kiskun megye ~300kb/s) a elérhető adat mennyisége néha sok néha meg kevés. :)

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes másik szolgáltató után néznem ár/sebesség tekintetében? Gondoltam beírok ide mielőtt nekikezdek a barátommal Guglival nézelődni, ha már van ilyen téma. Ja igen, függetlenített USB Stick-et használok.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#1241) 7ER válasza vbbb (#1240) üzenetére


7ER
aktív tag

Szerintem a Telenor megbízhatóbb. Mások panaszkodnak, hogy a T-mobile gyakran megszakítja a kapcsolatot, ez akkor problémás ha a letöltést elölről kell kezdeni. Vodát nem ismerem, de annyi látható hogy a 3 szolgáltató közül a Telenor előnyösebb. Mindhárom hálózatban vannak sebességi gondok. Az egyiknél itt, a másiknál ott.

(#1242) club1 válasza vbbb (#1240) üzenetére


club1
veterán

Én Bács-Kiskun és Csongrád határában nem találok Telenyomort, így Vodafone-t használok (az Alföldön szinte mindenütt van). 30 napra 3 GB náluk 4000 Ft-ba kerül (ha elfogy újraindítható újabb 4000 Ft-ért), a kezdőcsomag sim kártyájuk 1 GB 1 hétig felhasználható nettel 3000 Ft. Érdemes lehet kipróbálni, a 300 kbit/s-nál általában többet tudnak (ha elírtad, akkor még a 300 kB/s-nál is).

(#1243) vbbb válasza club1 (#1242) üzenetére


vbbb
őstag

Csukott dupla szárnyú ablaknál, vert falú házban ennyit tud nálam:

Egyenlőre akkor maradok náluk szerintem, sose szakadt még meg az internetem amúgy. Később talán rápróbálok a Vodafone-s netre. Köszi az infót!

7ER:

Köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#1244) tomcsa44


tomcsa44
tag

Üdv!

A telenoros topicban is kérdezgettem, de mivel félek az előfizetéstől, lehet függetlenül fogom megvenni majd a kinézett telefont pár hónap múlva

On téma. Nézegettem a UPC mobilinternetet. 1GB 1690ft. Ez működik független telefonban? Modem nélkül kérném, hiszen csak mobilban használnám. Most dual simesem van, de a Lumia 625 is független lenne, mait majd tavasz-nyár környékén szeretnék megvenni.

Működik, tudom használni? Mert nekem ez bőven elég lenne, ráadásul nincs túlforgalmazás. Igaz 2 év, de bevállalható (vodától bérli a "kábelt" a UPC).

Amire gondoltam.

Köszönöm szépen a válaszokat, fontos lenne nekem.

Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)

(#1245) club1 válasza tomcsa44 (#1244) üzenetére


club1
veterán

Minden adatkártya működik telefonban is.
A UPC mobilnetjét az adatkeret elfogyása után iszonyatosan lassúra lassítják.

(#1246) adidas4death válasza club1 (#1245) üzenetére


adidas4death
aktív tag

Üdv mindenkinek!

Sajnos S.O.S-ben kellene döntenem mobilnettel kapcsolatban, hogy melyik szolgáltatónál illetve mit lenne érdemes venni sajnos édesanyám korházba került és neki kellene.

Tudtok esetleg ajánlani valamit jót? BP-en lenne használva (12.ker)

Előre is köszönöm. :R

Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |

(#1247) 7ER válasza adidas4death (#1246) üzenetére


7ER
aktív tag

Dönteni neked kell. Itt már sok vélemény le lett írva, olvasd el.
Persze ha így haladsz, akkor még ki is fizetjük helyetted.

(#1248) adidas4death válasza 7ER (#1247) üzenetére


adidas4death
aktív tag

senki nem kérte, hogy fizesd ki.... csak annyit irtam hogy S.O.S-be kellene mert sürgős, és tanácsot kértem mert sosem volt mobilnetem. De akkor neked kössz a semmit... szerencsére nem csak te vagy a fórumon. ;)

Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |

(#1249) freaghill


freaghill
őstag

Melyik szolgáltatónál lenne a legolcsóbb 500mb-os net tarifával? Előfizetéses tarifa kéne, az lehet a legolcsóbb, úgyis max csak sms-ezek, hetente pár perces beszélgetések, de legtöbbek úgyis olyannal, akinek van netje, ott meg ugye maradna a Viber, WhatsApp..

(#1250) Tomeee1989


Tomeee1989
csendes tag

Sziasztok!

Van egy T-mobilos Mobilinternet Stickem (Nincs már rá gari sajnos) és nem találok szervizt aki vállalná a javítást!

Tudtok esetleg ajánlani valami szervizt ami ezzel foglalkozik?

Nagyon megköszönném!

A választ köszi előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.