Hirdetés

2023. február 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#251) club1 válasza RootRulez (#250) üzenetére


club1
veterán

Ha a tényleges szolgáltató a Pannon, akkor simán el tudom képzelni, mert ők előszeretettel lassítanak 32 kbps-ra (0.03 Mbps-re). De a szerződésben le kell írva legyen, hogy mennyi az annyi!

(#252) RootRulez válasza club1 (#251) üzenetére


RootRulez
félisten

externet, de ez nem lassú, ez használhatatlan.. :(

═════════════════════════════════════════

(#253) club1 válasza RootRulez (#252) üzenetére


club1
veterán

Magyarországon mobilnetet csak a Telenor/Vodafone/T-Mobile szolgáltathat. Az Externet valamelyik viszonteladója/virtuális szolgáltatója lesz.

(#254) club1 válasza RootRulez (#252) üzenetére


club1
veterán

Úgy látom, ez Vodafone lesz. Az pedig vagy 3.5G-t, vagy GPRS-t használ (nem tellett nekik EDGE-re). Ebből az is következik, hogy ha éppen nincs valamiért 3G, akkor szuper sebességre vált (20-40 kbps-ra).

(#255) pigsty válasza pigsty (#244) üzenetére


pigsty
aktív tag

Kis visszatekintés.
Kipróbáltam az én gépemen is, azon is ugyanúgy nem megy a csodanet.

Teljesen véletlenül találtam egy írásfolyamot a témában, elnézést, ha off, én se szeretem különösebben a szerzőt - és egy kurva nagy lamernak nézem, nem csak, ahogyan Mac vs. PC témához áll, - korábbi írásaiból is sütött, elég konyha szinten ért az IThez, aztán neki áll följebb - talán mégsem gyülőletkeltés, ha Tőle rakok be hosszabb fejtegetést.
T-mobil saga 1.,
saga 2.
végkövetkeztetés

Szóval ennyire működőképes ez a T-mobil mobilnet. bár PC-n kompatibilisebbnek kellene lennie.
Rokonhoz kijött a szervíz, csendes volt a krapek, tehát velük semmit nem kommunikált, mi a hiba, cserébe a Xp profiljait jól lenullázta valami defaultba...
na, majd a rokonom eldönti, mit akar, képes-e kiállni felnőttként a szolgáltatónál, vagy semmiért fizet 1-2 évig. Remélem, egy modem(modell,tipus) csere megoldja a gondot.

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

(#256) RootRulez válasza club1 (#254) üzenetére


RootRulez
félisten

Itt most az a gáz, hogy túl lett haladva az előfizetett letöltési mennyiség. Eddig ment gyönyörűen és most is lenne 3G, jel, most is arra csatlakozik (ill HSDPA). Értem én, hogy lelassították, de ez egyszerűen használhatatlan, még böngészni se tudok rajta. :(
Várok csomót, majd be se tölti az oldalt...

═════════════════════════════════════════

(#257) club1 válasza pigsty (#255) üzenetére


club1
veterán

Ez az ábra alapján elég egyértelmű, és nincs köze a T-Mobile mobilnetéhez. Konkrétan a mobilnetet kezelő szoftver az adott gépen nem tudja inicializálni a modemet (esetleg nem találja a modemet). Vagy rossz modemdriver lett telepítve, vagy a driver megsérült/beállításai megváltoztak vagy rossz a modem.

[ Szerkesztve ]

(#258) pigsty válasza club1 (#257) üzenetére


pigsty
aktív tag

na, kevésbé szakszerűen, de én is erre gondoltam, csak nem tudom, ilyenkor mit lehet tenni? Driver, firmware beszerzése elég nehéz, néztem magyar, osztrák, német, angol T-mobile lapot, gyártón meg ezt a modellt nem is találtam, külföldön a zte mf 100 már kifutott.
fura,, állítólag más gépen futott. xp-t nem kedveli??
bedugáskor úgy véltem, az eszköz saját magáról telepíti a drivereit, amik 2009-esek, az emulált setup cd-jét is önmagáról telepíti,semmit nem állítottam a drivereken, a cuccot kb 2 hónapja vették.

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

(#259) Bordács


Bordács
tag

Sziasztok!

Nekem is egy ZTE T-Mobilos USB mobilstickem van,egy HP WIN 7 Pro-s laptopon.
A problémám az,hogy elvileg minden szépen feltelepült,de a program a betöltés felirat
(lásd kolléga képét fentebb) megjelenése után egyszer csak eltűnik.Odáig el sem jut,hogy az eszközt nem találja (lehet,hogy megtalálná,ha eljutna addig :))
Többször unistall,install, regclean, minden védelem kikapcs,de nem müxik.
Az asztali gépemre (ugyancsak WIN7 Pro op) minden gond nélkül felment és funkcionál is!!
T-Mobil mondja,hivjam ki az experteket kb 12 K-ért,majd ők megcsinálják.Beintettem.
Ötlet?
Lehet hálózati eszköz kezelési (bár a beépített wifi kifogástalanul működik) problémával függ az is össze,hogy a szintén beépített Broadcomos Bt-om sem bír működni.( HP driveres) a laptopomon.Ezt is többször leszedtem,telepítettem stb. BT ikon gyorsindítóban ott van és "él",vezérlőpulton már nincs.Eszköz nem található ( az eszközkezelőben pedig minden sárga-
és pirosság nélkül ott van a Bt eszközök között az enumerátor felett). Más BT eszköz pl. mobiltelefon sem látja illetve látják egymást.Lehet a 2 probléma összefügg?A laptop egy HP 8510W
Köszönöm előre is okos hozzászólásaitokat.
:R :R

(#260) Sztu


Sztu
csendes tag

Sziasztok! azt szeretném kérdezni tudtok-e olyan készüléket ajánlani amellyel mobilnetet tudok megosztani inkább w-lannal , de a bluetooth is jó. Adott egy mobilnetes simkártya de sajnos a 2 laptopom közül egyikben sincs, 3g modem, eddig egy i8910 samsungot használtam modemnek de így csak, egyiken, vagy másikon tudtam netezni, most beruháznék egy ilyenbe csak fogalmam sincs milyen készülék jó erre. Bár a másik kérdésem lehet nempont ide illik , de itthon van egy w-lanos netem is, de sajnos a szobámban csak egy jel van az ötből így nem csatlakozik rá , van esetleg erre is valami megoldás, olyan ami, avval az egy csíkkal is tud kezdeni valamit , vagy erősebb az antennája mint a laptopnak és ezt a fogott jelett felerősítené. Köszönöm a választ elöre is.

Galaxy Note II / Galaxy S3

(#261) Greenbook válasza Sztu (#260) üzenetére


Greenbook
tag

Ezek tökéletesek az említett célre 10.000 +- 1500 FT-ért hozzáférhetőek.
http://www.tp-link.com/en/products/prolist.aspx?mid=01030302

http://csatlakozok.atw.hu

(#262) Greenbook válasza Sztu (#260) üzenetére


Greenbook
tag

mellé :D

[ Szerkesztve ]

http://csatlakozok.atw.hu

(#263) Shoo


Shoo
senior tag

Hali!
Eléggé különleges problémám lenne. Van egy T-mobile-os mobilnetem, ami magán előfizetés, ZTE gyártmány a modell pedig: MF637. És van még egy céges netem, ami Telenor-os, szintén ZTE gyártmány a modell pedig: MF110. Munkám során kiküldetésben dolgozom, tehát hétközben vidéken vagyok és csak hétvégén vagyok otthon. A munkahelyem is és a szállásom is más helyen van. Eddig csak a T-mobile-t használtam, mert az melóhelyen is és szálláson is ment. A héten sajnos szállást váltottunk, ahol kb. 0 a térerőssége a T-mobil-nak, de a Telenor-nak meg elég szépen van. Természetesen a munkahelyen ez épp fordítva van. Szeretném mindkét netet használni, de sajnos mindkettő ugyan azt a szoftvert használja csak éppen a skin más rajta, és persze gondolom van benne valami kód is, mert sajnos csak a saját szolgáltatós modemmel hajlandóak csatlakozni. Létezik erre valami megoldás, hogy egyszerre, de nem egy időben lehessen használni a neteket, mert most úgy megy, hogy egyiket leszedem a másikat felteszem...
Előre is köszönöm a segítséget!

Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0

(#264) club1 válasza Shoo (#263) üzenetére


club1
veterán

Én vettem 10e Ft-ért egy használt független modemet, és cserélgetem benne a kártyát ha kell.

De az is megoldás lehet, ha egy más (Globetrotter, Huawei, stb...) szoftverrel működő függő modemet veszel jóval olcsóbban.

Esetleg ha olyan telefonod van, ami 3G-s és T-s, akkor arra a hangelőfizetésre rá lehet aktiváltatni a Relaxnet díjcsomagot, és onnantól a telefont használod a T-s elérésre.

Vagy megnézed, hogy tudod-e használni az mdma programot legalább az egyik modemhez (még ha nincsenek is benne a kompatibilitási listában).

(#265) mazsó


mazsó
aktív tag

Üdvw

T-mobilos mf637 -es mobilinternet stickem van. Nagyon gyakran lekapcsol, majd 5-10 másodperc alatt visszajön, de akkor megint kapcsolódni kell ugye.
Valami új firmware-t nem tud valaki rá, vagy valami más megoldást hogy megoldódjon a probléma?
Nagyon köszönöm! :R

(#266) LucaToni


LucaToni
tag

Sziasztok van egy Vodafone mobil előfizetésem , az a bajom vele hogy a Laptopomon nem megy Windows7 van , és mikor rádugom feltelepítem az alábbi hibát kapom!

Gyöződjőn meg róla hogy alapértelmezett hálózatként van e beálitva az eszköz-------->ezt hol kell beálítani?

Akkor hogy már nem használja a programot------->szintén?

Kérlek segítesetke :R és ha lehetne részletesen mert nekem ez magas

Eladó fa nálam és ingyenes fakivágás!

(#267) share


share
tag

sziasztok!
mobil netet szeretnék a telefonomra, t-mobiles vagyok, dominó kártyához kéne. olvadgattam net100, net500 csomagokat. ez dominóra is van? egy átlagos oldal mekkora méretű? hogy megy ez a net megkötés dolog?

kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!

(#268) Tibor_560sec


Tibor_560sec
aktív tag

Nekem is volt sajnos előfizetéses T-Mobile mobil netem (sajnos) eléggé lehúzósak a csomagjaik ... annyiból jó volt hogy nem mértek túlforgalmazási díjat :R

Most meg jelenleg van Pannon féle (bocs Telenor :)) ) feltöltőkártyás mobil netem ... nekem tökéletesen megfelel :K

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#269) club1 válasza share (#267) üzenetére


club1
veterán

A weblapon minden le van írva. Az oldal felső felén lévő tarifák valók telefonra.
Egy www.index.hu weblap képekkel 2.5-3 MB, képek nélkül 0.1-0.2 MB.
Szolgáltatásokat legegyszerűbben sms-ben lehet megrendelni.

(#270) share válasza club1 (#269) üzenetére


share
tag

és olyankor hogy kell fizetni?

kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!

(#271) club1 válasza share (#270) üzenetére


club1
veterán

Domino szolgáltatások megrendelésekor kell fizetni. Azaz ha a Net 100-at kéred, akkor 990, ha a Net 500-at akkor 1990 Ft-ot levonnak az egyenlegedből. Ha 30 napon belül túlléped a csomagokban foglalt MB keretet, onnantól a következő havidíj levonásáig vonják a 2 és 1 Ft-ot / 10 kB. Ha menet közben elfogy az egyenleg, a szolgáltatást kikapcsolják.

(#272) share válasza club1 (#271) üzenetére


share
tag

és valami olyasmi nincs, hogy szüleim előfizetési számlájával együtt küldik?
sms rendelés menete?

kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!

(#273) club1 válasza share (#272) üzenetére


club1
veterán

Domino szolgáltatást? Viccelsz?
Belinkeltem az előző válaszomban az sms rendelés teljes menetét.

(#274) share válasza club1 (#273) üzenetére


share
tag

:R

kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!

(#275) Kabóca1 válasza Shoo (#263) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

Le kell töltened egy független ZTE connect managert és mindkettő működni fog vele, nem kell törölgetni , telepítgetni, mindkettő modemet lekezeli!
Ha nem találsz ilyet írj e-mail címet és átküldöm!

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#276) Kabóca1 válasza mazsó (#265) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

ZTE típusnál ne próbálkozz ilyennel mert az egész meghajtót cseréli a firmware és onnantól ugrik a garancia! Ha még van rá akkor inkább vidd vissza! Térerő rendben van amúgy ahol használod?

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#277) mazsó válasza Kabóca1 (#276) üzenetére


mazsó
aktív tag

Térerő rendben van igen, de egyszer csak minden elmegy, eszköz nem elérhető stb, majd pillanatok alatt újra visszajön. Nagyon idegesítő. És elég gyakran csinálja. A kártyát betettem egy E-220 -as modembe abban tökéletesen megy, úgyhogy biztos a modem a rossz...
Visszaviszem szerintem még garis...

(#278) atesss


atesss
addikt

Üdv !
Van két féle T-Mobile-os USB-s HSDPA adapterünk, ezeknek a "leánykori" nevére (vagyis a gyártói nevére, meg amit pl. ti is használtok rá a fórumon) lennék kiváncsi: [link]
Illetve hogy mi a tapasztalatotok velük, melyiket használjam inkább (persze csak akkor tudok választani, ha a router, illetve az erre használt 3rdParty FW mindkettőt támogatja) ?

(#279) Kabóca1 válasza atesss (#278) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

GIO 255- el még nem találkoztam csak 225-el!
Persze lehet hogy van ilyen!;)
Teljesítményre a GIO jobb mert az 7.2-es!

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#280) Kabóca1 válasza atesss (#278) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

GIO 255- el még nem találkoztam csak 225-el!
Persze lehet hogy van ilyen!;)
Teljesítményre a GIO jobb mert az 7.2-es!

Amúgy Option GIO 225 a neve a másik meg az aminek Te is írtad!

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#281) Kabóca1 válasza Kabóca1 (#280) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

Itt egy új fórum a témának, ajánlom figyelmetekbe! :C

[3Gnet.eu]

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#282) ubid


ubid
őstag

Helló!
Egy érdeklődés képpen hoztam létre ezt a témát!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van ilyen nete, vagy ismerősének van az mien tapasztalatokat szerzett?
Mennyire gyors ez a net...
meddig lehet használni egy 2GB-os vagy 4 GB-os korlátozásút.
valamint azt mondták hogy ha lekorlátozzák az lassítást jelent 128 kilobit/sec
ez mennyire lassú?
köszi válaszokat

-.-

(#283) mazsó válasza ubid (#282) üzenetére


mazsó
aktív tag

Üdvw

Ha van umts/hsdpa lefedettséged akkor villámgyors a net.
Nekem volt 2gb-os tökéletesen elég 1 hónapig ha csak honlapokat nézegetsz, email-eket küldözgetsz, olvasgatsz stb. stb.
Ha sok képet, videót akarsz töltögetni akkor már nem nagyon elég.
Ha korlátozzák a sebességet arra az értékre amit írtál, hát szerintem az nagyon lassú!

[ Szerkesztve ]

(#284) atesss válasza Kabóca1 (#280) üzenetére


atesss
addikt

Igen, elírtam, bocsánat, tényleg GIO 225.
Ennek a neve akkor "Option GIO 225" ? És ez Option gyártmányú ? Mert valamiért Huawei rémlett. Bár lehet csak az elterjedt Huawei 220-as miatt rémlik.

És a másiknak akkor ZTE MF626 ?

Teljesítményre a GIO jobb mert az 7.2-es! ?!? Pedig a ZTE az újabb, és kb. legalább 1,5 évvel. Mégis az újabb lenne a lassabb, és nem tudná a 7,2MBit-et ?

És az Asus WL-500gP router Custom FW-jének (pl. DD-WRT) támogatottsága, stabilitása szempontjából melyik lehet jobb ?
És beépített antenna szempontjából milyenek egymáshoz képest ? Külső antennát melyikhez lehetne megoldani (persze szétbontással /"sufni megoldással") ?

(#285) Kabóca1 válasza atesss (#284) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

Így van, ez a két típus pontos megnevezése, és teljesítménybeli különbsége!
Újabb meg régebbi? Itt az a kérdés melyiket mikor hozták Magyarországon forgalomba, nem feltétlen gyártási idő sorrendjében forgalmazzák!:) Meg az is, hogy neked az az új amit utólag vettél....attól nem biztos hogy valóban az is az újabb!:)) Érted?
Na meg nem feltétlen kell egy új modemnek sem verni teljesítményben a régebbieket!:))
Router témádhoz nem tudok hozzászólni, nem ismerem!

Beépített antennával kapcsolatban nem tapasztaltam különbséget köztük!
Antenna csatlakozásról meg ezeknél a típusoknál nem tudok, huawei eszközökben mindegyikben van a panelen csak típustól függ hogy milyen csatlakozója van, van vagy 3 féle legalább!
Van amelyik CRC9 és van amelyik MMCX - RPSMA aljzat (beépíthető) pigtail!

Sufni megoldással is ezek a csatlakozók kellenek mert különben nehézkes a stabil megoldás ilyen kis méretű pöcköknél! Szerintem!

Azért meg hogy szétb....zd a modemeid megnézni nem ér annyit ! És az antenna meg alaphangon 8000.-Ft-ból jön ki!

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#286) Kabóca1 válasza mazsó (#277) üzenetére


Kabóca1
csendes tag

Ha nem cserélik illetve nem javítják akkor azért próbáld ki hogy másik ilyen op.rendszeren másik gépen is produkálja-e ugyanezt a jelenséget a modemed!
Ha igen, én lecserélhetem a cuccot rajta de akkor másik cég logója lesz a szoftveren és független lesz a modem!:) Ez a hobbim!:) Igaz költségei vannak ennek a hobbinak!:D

Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!

(#287) mazsó válasza Kabóca1 (#286) üzenetére


mazsó
aktív tag

Üdvw

Mindenhol csinálja sajnos.
Garanciális még, csak akié az most Amerikába van, én meg nem akarok komolyabban hozzányúlni mivel nem az enyém.
Függetlenítés sem segítene rajt sztem...

(#288) atesss válasza Kabóca1 (#285) üzenetére


atesss
addikt

Magyarországon forgalomba, nem feltétlen gyártási idő sorrendjében forgalmazzák.
Inkább a T-Mobile nem úgy forgalmazza. :((
Na meg nem feltétlen kell egy új modemnek sem verni teljesítményben a régebbieket!
Hát sajnos akkor ez a helyzet.

Sufni megoldással is ezek a csatlakozók kellenek mert különben nehézkes a stabil megoldás ilyen kis méretű pöcköknél! Szerintem!
Persze, ez abszolút így van.
Én pl. Wifi antenna szereléséhez néztem utána, ott általában a paneleken UFL csatlakozó van, azt lehet itt is használják, nem az a 3. amire gondoltál ?
Egy USB-s Wifi adapternél találkoztam ilyennel, annak a paneljén is volt csatlakozó - meglepődtem rajta.

És az antenna meg alaphangon 8000.-Ft-ból jön ki!
Hát akkor az tényleg felejtős ennyiért...

A router-ről találtam egy kis infót, a DD-WRT álltal támogatott USB-s HSDPA adapterek: [link]
Sajnos csak a ZTE MF626 van benne, az Option GIO 225-t nem támogatja. :(
De persze másik Custom FW (Oleg, Tomato, stb.) előfordulhat hogy támogatja, csak akkor annak még jobban utána kellene néztem, a DD-WRT-t ismerem valamennyire.

(#289) Zugi


Zugi
aktív tag

Sziasztok!

Szakmai tapasztalatotok alapján javaslatotokra lennék kíváncsi, hogy a jelenlegi kínálatot alapul véve melyik szolgáltató, melyik mobilnet csomagja érné meg legjobban ha:

- csak időszakosan (nyáron) szeretném használni, amíg időnként nem vagyok otthon (de természetesen csak belföldre kéne, elsősorban Balaton partra)
- nem letöltésre, hanem aktív webböngészésre használnám, amibe akár némi youtube is beférne

Emiatt valami feltöltőkártyás netre gondoltam, csak eléggé összehasonlíthatatlanok az ajánlatok. Úgy tervezem, hogy mindegy melyik szolgáltató, mert csak a sim kártya kellene, ugyanis netbook-on neteznék, de van egy független androidos mobilom, ami megfelelne szélessávú modemnek.

Üdv:
Zugi

(#290) club1 válasza Zugi (#289) üzenetére


club1
veterán

Szerintem ez összehasonlítható:

Domino Net 500:
Időszaki díj (30 nap): 1990 Ft
Időszaki díjban foglalt adatforgalom (30 napra): 500 MB
Forgalmi díj a benne foglalt adatmennyiség felhasználását követően: 1 Ft / 10 kB

A VitaMAX Instant Net:
Forgalom Díj Összes díj
50 MB díjmentes díjmentes
250 MB + 1000 Ft 1000 Ft
500 MB + 1000 Ft 2000 Ft
750 MB + 1000 Ft 3000 Ft
1 GB + 1000 Ft 4000 Ft
1,5 GB + 1000 Ft 5000 Ft
2 GB + 1000 Ft 6000 Ft
5 GB + 4000 Ft 10 000 Ft
15 GB + 10 000 Ft 20 000 Ft

Mindkét helyen 500 MB 30 napra eső forgalom tehát 2000 Ft. A Youtube használata jelentősen meg tudja ugrasztani az adatforgalmat...

A Telenor prepaid netje pedig percenként 5 Ft, a 4000 Ft-os kezdőcsomag 3000 Ft egyenleget tartalmaz, tehát 10 órára elég.

Mi a tényleges kérdésed?

(#291) Zugi válasza club1 (#290) üzenetére


Zugi
aktív tag

Köszi, ezeket az adatokat én is végignéztem a szolgáltatók honlapjain, de pont emiatt összehasonlíthatatlan számomra, persze ez a szolgáltatók részéről tudatos húzás.
Egyrészt lövésem sincs, hogy mondjuk mennyi idő alatt érhetők el egy átlagos böngészéssel a megadott adatmennyiségi határok. Mondjuk vegyük ki a mérésből a youtube-ot. Pl. 1 GB az hány óra átlagos böngészésnek felelhet meg?

Nekem úgy tűnik legjobban talán a T-mobile 3GB-os csomagja érné meg. A Vodafone 3GB elérésénél már jóval drágább. Emiatt kérdés, hogy ez a 3GB sok vagy kevés. A Telenor perc alapúja nem tűnik túl szimpatikusnak, hiszen 10 óra az nem sok idő és akkor is számol ha épp semmi adatforgalmam sincs, csak olvasom a megnyitott oldalt.

(#292) club1 válasza Zugi (#291) üzenetére


club1
veterán

A havi 3GB böngészésre és emailre több mint elég. A Youtube napi használatához viszont kevés.
8.5 órás munkaidőben a proxyszerveremen a heavy user-ek is 100 MB böngészőforgalom alatt maradnak. Igaz, a videómegosztók és közösségi oldalak le vannak tiltva, és tudnak arról, hogy kirúghatók ha indokolatlanul használják a céges erőforrásokat...

[ Szerkesztve ]

(#293) atesss válasza club1 (#290) üzenetére


atesss
addikt

Ez így egy jó kis összefoglalás.
Csak a Telenor még hiányzik belőle, nem tudnál tőlük is egy hasonlót ?
Vagy náluk abszolút csak ez a percalapú létezik ? :F

Egy kb. 500MB-nál kisebb, 100MB-nál nagyobb csomag kellene anyámnak, vezetékes net mellé kiegészítésnek - laptopra.
Bár a valószínűbb az, hogy még 100MB sincsen, amit úgy netezik, hogy nem otthon van a laptop (és nincs Wifi elérés ahol épp van), de a biztonság kedvéért jobb lenne egy 200MB-os csomag.
Vagy jól rémlik, hogy ez a Vodafone-nál valahogy úgy van, hogy csak akkor vonnak le többet, ha túlléped az aktuális csomag határát - magyarul nem kell annyira előre tudnod, hogy mennyit is fogsz netezni pontosan ?

Az igazából mind1, hogy előfizetéses-e vagy feltöltős. Ami előfizetős, az mindhárom szolgáltatónál min. 1 év hűségidős, ugye ?

Most T-mobile-nál van, így ugye mind2 meglévő USB modem T-függő.
Vagyis vagy kell venni azt is hozzá; vagy a mostanik közül az egyiket függetleníteni; vagy ha találnék valakit, akivel épp tudok cserélni, úgy hogy neki pont fordítva kellene (most Telenorosa van, és T-re szerene váltani), az lenne a legjobb.

(#294) RootRulez


RootRulez
félisten

Sziasztok!
Elékeztem oda, hogy nem árt a mobilnet és választanom kell.
Ami jelenleg a legjobb lenne nekem (tudtommal)

djuice számlás 20 előfizu 2500Ft havídíj és ehhet lehet 500MBot kérni 1500-ért vagy 1GB-ot kérni 2500Ft-ért.

Tehát:
5000 Ft-ért 125 perc + 1GB
vagy
4000 Ft-ért 125 perc + 500MB.

Vodánál 6000-ért láttam olyat, hogy nemtomhányperc + 100MB az elég satnya. :(

Esetleg másnak valami?

[ Szerkesztve ]

═════════════════════════════════════════

(#295) merlin748


merlin748
csendes tag

Itt érdemes körülnézni:

www.telko.hu

minden mobilnet csomag (is) fent van egy helyen

(#296) Rotor82


Rotor82
aktív tag

Sziasztok!

Bocs, ha off de nem találtam megfelelő topikot.
Az lenne a kérdésem, hogy bármilyen mobilnethez pc-re van-e olyan progi, amivel "gazdaságosabban" lehet böngészni, mint pl.operában a "turbo"funkció. Ezen kívül van még alternatíva?Tehát spórolnék az adattal, nem baj, ha a képek minőségének a rovására megy.

A lényeg, hogy külföldön az ottani mobilszolgáltatóval fogok netezni. Tehát nem itthoni voda, nem tré, nem telenor.

(#297) Peethy


Peethy
őstag

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan alternatíva, amivel megoldható lenne, hogy 3 napig, hűség nélkül előfizessünk egy internetcsomagra? Egy rendezvényen szeretnénk videós közvetítést, de sem hűségnyilatkozatot nem szeretnénk, sem pedig bekötési díjat meg egyéb dolgokat fizetni, mert csak erre a 3 napra kellene.

Van erre mobilnet esetén alternatíva?

Köszönöm!

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

(#298) club1 válasza Peethy (#297) üzenetére


club1
veterán

1-2 napra feltöltős előfizetések valók:
T-Mobile
Telenor
Vodafone

Ellenőrizni kell, hogy az adott szolgáltatónak van-e az adott helyszínen 3G lefedettsége, mert 2G-n nem fog menni a közvetítés!
Ne várj 100%-ot egyik mobilnettől se (azaz egészen biztos, hogy lesznek kiakadások a videó közvetítésében). Talán ebből a szempontból a Tré a legstabilabb.

(#299) Peethy válasza club1 (#298) üzenetére


Peethy
őstag

Nagyon köszönöm a választ! :)

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

(#300) Peethy válasza club1 (#298) üzenetére


Peethy
őstag

Annyi kérdésem lenne (bocsánat, a szerkesztési idő lejárt), hogy a T-Mobile-os napinetet csak iPad-el lehet használni?

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.