Hirdetés

2023. február 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101) club1 válasza birno (#100) üzenetére


club1
veterán

Ha egy 30 napos ciklusban 50 MB-ot forgalmaztok, akkor 0 Ft, ha 250 MB-ot, akkor 1000 Ft, ha 500 MB-ot, akkor 2000 Ft, ha 750 MB-ot, akkor 3000 Ft, ha 1 GB-ot, akkor 4000 Ft, és így tovább. Nem is értem, hogy honnan vetted, hogy 250 MB forgalmazásáért is egy ezrest, meg 1 GB forgalmazásáért is csak egy ezrest kér a Voda.
Ezért a pénzért inkább akkor RelaxNet M...

(#102) birno válasza club1 (#101) üzenetére


birno
addikt

Nekem elsőre elég hülye volt a megfogalmazás.
4000 már sok, akkor csak az 1Gb-os marad, az a legolcsóbb s bőven elég, bár a 2 év az nem kevés.

(#103) qestion válasza qestion (#98) üzenetére


qestion
aktív tag

ugyanarról a SIM-ről beszélünk, amit hívhatnak is?

a pálya

(#104) sonykor


sonykor
tag

Még mindig nagyon drága a mobiltelefonos internet. 100MB 1600Ft-ért: [link]

Ki vesz ilyen csomagot? Miért nem tudnak normális adatmennyiséget adni? Ez nem csak a vodafone-ra jellemző, hanem a többi szolgáltatóra is. Nincs itt piaci verseny. Szinte biztos, hogy a színfalak mögött megegyeztek, annyira egyformás az árak.

(#105) Keem1 válasza sonykor (#104) üzenetére


Keem1
addikt

Jókor kell jó helyen lenni.
Nekem korlátlan netem van, igaz jövő hónaptól egy ezressel drágábban, de akkor is megéri.
Múlt hónapban 8 GB-ot forgalmaztam, 5900-at fizettem. Ez 118 Ft 100 MB-onként. Köszönőviszonyban sincs a te 1600-addal. Valamikor novemberben 17 GB-ot forgalmaztam, szintén 5900-ért. Tehát 100 MB kb 35 Ft volt.
Most picit drágább lesz, de így is megéri. Sávszél nekem elég:

[ Szerkesztve ]

(#106) club1 válasza Keem1 (#105) üzenetére


club1
veterán

Azt is tedd hozzá, hogy ezt a korlátlan opciót a Tré tavaly márciusban megszüntette, miután a Pannon is leállt (később újra kihozta) a korlátlan netjével. Ennyit a versenyről...

(#107) Keem1 válasza club1 (#106) üzenetére


Keem1
addikt

Sajnos ez így van... Pedig vélhetően elég jól bírta a korlátlanokat az infrastruktúrájuk, hisz se engem, se az ismerőseimet nem korlátozták még soha. Pedig lenne 1-2 rokon, aki igénybe venné. :(

(#108) jani8903


jani8903
csendes tag

Üdv! T-mobilos mobilnetem van, viszont azt elfelejtettem az üzletben megkérdezni, hogy hogyan számolják az adatforgalmat. Akinek ilyen van az segítsen pls. Arra gondolok, hogy 30 napos periódusokban, avagy havi bontásban. Tehát én február 9-étől használok ilyet, akkor március 11-ig használhatom fel a 7GB adatforgalmam, vagy február 28-ig és márciustól újraindul? Kösz előre is.

(#109) dedike válasza jani8903 (#108) üzenetére


dedike
addikt

Havidíjas internet esetén a számlázási ciklus az folyó hó 01-31-ig van! (értelemszerűen a vége)
Tehát. Februárban tört hónapod lesz! (adatforgalomban is!), majd március 1-től kezdik "újra", 31-ig, és így tovább... ;)

(Dominót nem tudom)

Jó szerencsét!

(#110) kovacsmi_74 válasza dedike (#109) üzenetére


kovacsmi_74
aktív tag

Nekem Domino Net-em van, ennél 30 napos periódusok vannak.

Pl. ha ma rendelsz meg egy adatcsomagot, vagy ma újul meg, mert úgy van beállítva a csomag, hogy automatikusan meghosszabbodjon (opcionális), és persze ha elegendő az egyenleged is, akkor mától ketyeg a 30 napos ciklus.

(#111) dedike válasza kovacsmi_74 (#110) üzenetére


dedike
addikt

Értem! Én is erre következtettem a Domino díjszabásból... :K

Jó szerencsét!

(#112) DonCapello


DonCapello
tag

Ma jött egy cuki levél a T-től, miszerint megszűnik május 1-el a korlátlan opció, váltsak egyenlő árú, vagy drágább RelaxNet csomagba.

Ahha, és a 2 éves tarifacsomag hűség, melyet ha megszegek, az 60k meg hogy a legdrágább relaxnet köszönőviszonyban sincs a jelenlegi tarifacsomaggal (9200 a relax, az én jelenlegim 9890), az smafu...

(#113) RedLive


RedLive
csendes tag

Hali

Az lenne a problámám hogy túl sok adatforgalommal jár egy egy oldal megnyitása, és itt nem youtube ra gondolok hanem pl index.hu ra. Már régóta használom a mobilnetet és edig nem volt ilyen problémám vagy ha volt akkor is csak időszakos de most folyamatosan, nem tudnátok segíteni? (firefoxot használok)

(#114) bebike78


bebike78
csendes tag

Sziasztok!

Légyszí segítsetek!
Szeretnék mobilinternetet használni,de nem igazán értek hozzá.Ti melyiket ajánlanátok?Az előfizetéses és a feltöltőkártyás közt mi a különbség??Én elég sokat használom a netet,illetve filmeket is töltök le vele,videókat nézek. :F

(#115) pokey válasza bebike78 (#114) üzenetére


pokey
csendes tag

Ha filmeket is töltesz le, akkor a Pannon Internet Prémium
mobilinternet tarifacsomagot ajánlom, amiben 45 GB adatforgalom van.

Jelenleg ez a legjobb letöltésre.

Az ára 9000 Ft.

(#116) pokey válasza RedLive (#113) üzenetére


pokey
csendes tag

Használj Operát Turbo funkcióval!
Akár 70-80%-ot is tud spórolni az adatforgalomon.
Ezt tapasztalatból mondom.

(#117) kali válasza pokey (#115) üzenetére


kali
legenda

jól hangozna, hogy 45 gb - 9000 ft, de mivel meghatározzák, hogy milyen intervallumban mennyit lehet letölteni lassítás nélkül, ezért nem is annyira jó - kivéve, ha ha valaki a letöltések többségét nem 00:00 - 07:00 között akarja eszközölni; link

(#118) qestion


qestion
aktív tag

hol van most a legolcsóbb? hűség nélküli?
(2-5GB)

[ Szerkesztve ]

a pálya

(#119) qestion


qestion
aktív tag

up, djuice?

a pálya

(#120) qestion válasza qestion (#119) üzenetére


qestion
aktív tag

djuice oldalán nem is látok mobilnetről még utalást sem

[ Szerkesztve ]

a pálya

(#121) qestion


qestion
aktív tag

:DD

a pálya

(#122) talpalavalo válasza bebike78 (#114) üzenetére


talpalavalo
aktív tag

Vagy ha mindenképp mobile, akkor Aranytárskártya RelaxNet XL havidíj 6200 Ft ez 14 GB adatforgalmat jelent és 0 Ft Túlforgalmazási díjat azaz ha túlléped csak korlátoznak, 128 K-ra ,ami még mindig elég simán a netezéshez, csak letölteni nem igazán fogsz tudni.

(#123) propellerjoe


propellerjoe
csendes tag

Szerintem felesleges ilyen nagy mobilinternetet venni, ha letölteni akarsz akkor úgyse tudod használni normálisan, mert 15 giga elég kevés letöltésre. sokkal célszerűbb , ha otthonra tartasz egy legalább 3-4megás alap netet, a mobilinternet meg 5gigás. Így olcsóbban is jössz ki, és otthon azt töltesz le amit akarsz :)

Ráreagált

(#124) zsugabri válasza propellerjoe (#123) üzenetére


zsugabri
csendes tag

Nekem is mobilinternetem van, nem töltök le sok mindent, az iskolai feladatokra szoktam gyűjteni anyagokat, beszélgetni szoktam ismerősökkel illetve 1-2 bulis képet megszoktam nézni.

(#125) redina24 válasza propellerjoe (#123) üzenetére


redina24
csendes tag

Azért az sosem árt ha van egy gyorsabb fajta hordozható neted. Soha nem lehet tudni hogy mikor lehet rá szükség. Ha csak böngészésre kell akkor azért sokkal jobb hogy egy nagyobb hírportál nem percek alatt töltődik le a képekkel és a csomó szöveggel hanem mondjuk pát másodperc alatt.

(#126) katraszto


katraszto
csendes tag

A mobilinternet számomra csak egy kiegészítés lehetőség. Otthon van egy 60 megás netem...azzal mindent meg tudok oldani. A mobilnet csak akkor kell ha elutazom valahova és ha van valami fontos dolog amit meg kell néznem,ezért nekem elég egy kisebb csomag is. De mindenképp hasznos dolog. Amúgy meg ki kell kapcsolni a képek betöltését a weboldalakon és akkor már elég sokat spóroltál. Persze ez csak akkor jó ha csak híreket akarsz olvasni.

(#127) predator24 válasza propellerjoe (#123) üzenetére


predator24
tag

Azért hozzá kell tenni, hogy nem midnenhol érhető el a gyors vezetékes net sem, szóval van akinek csak a mobilnet az opció. Ha viszont csak ez van, akkor nem annyira sok az a 14 giga... Csak a heti podcastjaim 1 gigányi adatforgalmat generálnának :)

Egyébként meg nem kell midig letölteni a híroldalt, amióta feltalálták az rss-t. Az operában meg már az asztali böngészőnél is van speed mode, tehát lehet ott is spórolni, de szerintem még így sem elég ez az adatmennyiség. Tény, hogy nem drága, és ha nincs más opció, akkor alkalmazkodunk, de azért az sem midnenkinek egyértelmű, hogy lehet vezetékes net.

PEACE

(#128) raziel01


raziel01
veterán

Sziasztok

Akarok mobilnetet az otthoni gépemhez de nem tudom milyet vegyek.
Ami fontos lenne, hogy a hűség max 1 év legyen.
RelaxNet M-t néztem, az pont megfelelne. Még ha korlátozzák is a sebességet még úgy is jó lenne msn-re meg fórumozásra.
Torrent menne rajta?
Vezetékes net azért nem jöhet szóba, mert albérletben lakok és a tulaj nem engedi.

Kösz előre is a segítséget.

(#129) kenguroo válasza raziel01 (#128) üzenetére


kenguroo
tag

Attól függ mennyit torrentezel, mert a RelaxNet M-ben 3 giga adatforgalom van, majd utána lekorlátozzák ilyen 30kbit/sec-re ami torrentre nem épp a legideálisabb :D
Viszont nézegettem a T-Mobil oldalán a net díjcsomagokat, és találtam egy szerintem jót, mondjuk csak aranykártyával lehet igénybe venni (mondjuk az manapság már mindenkinek van :D ), 14 giga adatforgalom van benne, 6400 havonta, viszont ha esetleg van egy T-Home net előfizetésed akkor 2000Ft kedvezményt kapsz ebből, itt meg tudod nézni: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/arany_14gb

Egy másik ötlet, esetleg a házban ahol laksz, nincs valamelyik szomszédnak nete? Az is megoldás lenne, ha azt megosztanátok, hamár nem engedi meg a tulaj...

(#130) romeomalac válasza kenguroo (#129) üzenetére


romeomalac
tag

128 kbps-re korlátoznak mindenhol tudtommal ahol ilyen fajta csomag van

(#131) kenguroo válasza romeomalac (#130) üzenetére


kenguroo
tag

Hát torrenthez az is elég kevés valljuk be :\

[ Szerkesztve ]

(#132) kangörcs


kangörcs
csendes tag

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mobil internet vásárlásakor kapunk-e olyan papírt, amin szerepel a kapott e-mail címünk és a hozzá tartozó jelszó? Vagy egyáltalán mobilnetnél kapunk e-mail címet? Ha igen, akkor T-online végűt vagy T-email-eset? THX

(#133) riov


riov
tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Mobilinternet előfizetést szeretnék váltani, a következő eszköz lenne a hardware:
- Netkártya Express IV

A kérdésem az lenne, hogy kompatibilis-e a fenti eszköz Win 7-el, mert a T honlapján nem találtam megfelelő leírást, ami ezt taglalná!

Segítségeteket előre is köszi!

*** Home office ***

(#134) club1 válasza kangörcs (#132) üzenetére


club1
veterán

Kapsz email címet, mivel csak azzal bejelentkezve tudsz a T-Mobile hálózatából levelet küldeni a standard SMTP porton. (Alternativaként használható levélküldésre a gmail smtp kiszolgálója, mivel az nem a 25-ös portot használja.) Ha jól emlékszem, akkor t-email-es email címet adnak.

(#135) club1 válasza riov (#133) üzenetére


club1
veterán

Hát csak 80%-ra írom (kinézetre), hogy ez egy Huawei E870-es kártya. Arra pedig a Huawei hivatalosan nem írja a Windows 7 támogatást. Persze van nem hivatalos út is: [link]

(#136) kali válasza kangörcs (#132) üzenetére


kali
legenda

külön kérni/aktiváltatni (is) kell(het) az e-mail címet, amely az alábbi formátumú lesz; kangörcs@t-email.hu - kérnek majd hozzá egy jelszót, ami minimum 8 karakteres, legalább egy kis-, vagy nagybetű van benne, illetve legalább egy szám (sőt, akár speciális karaktereket is tartalmazhat; %!+=?*-#&$._)
a webes levelezőt itt találod; link

[ Szerkesztve ]

(#137) kali válasza kali (#136) üzenetére


kali
legenda

ja, és a mobilinternetes díjcsomag milyenségétől függ, hogy milyen ingyenes t-email szolgáltatás jár alapban a mobilnetes csomagod mellé - t-email alap minimum jár (1 db e-mail cím, 500 megabyte tárterület, címjegyzék, határidőnapló, vírus és kéretlen levelek szűrése), t-email plusz...stb már csak bizonyos esetekben jár díjmentesen, itt megtalálod a pontos infókat; link (22. oldal)

(#138) mester79


mester79
csendes tag

Üdvözlet mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Van nekem egy Dell Inspiron Mini netbookom,vodánál vettem.Ezidáig semmi gondom nem volt vele.Ma ráakartam dugni egy t-mobile.os usb modemet,amely állítólag autómatikusan telepíti magát,de a dell nem ismeri fel.A vodás net megy,egy beépített sim olvasó van az akksi alatt,de a t-mobile net nem...A másik laptopom gond nélkül veszi az akadályt,arra kb. 3 perc alatt konfigurálja magát,de ezen se kép se hang...Több USB-ről működő dolog van a dellen(nyomtató,egér stb,.),de azokkal nincs hiba.Mi lehet a gond?Köszönöm segítségeteket.

(#139) cserry193


cserry193
tag

Hali!

Mobilinternettel megodható az, hogy automatikusan csatlakozzon? :) köszönöm előre is

(#140) ere233


ere233
tag

hi mobil netet szeretnék rendelni és mobilon szeretném használni kérdésem elég az 500 mb s csomag?

(#141) doc válasza ere233 (#140) üzenetére


doc
nagyúr

mobilrol gondolom nem youtube-ozni meg torrentezni akarsz, szoval jo esellyel igen

en is kerdeznek: meglevo djuice prepaid kartyahoz (sima beszedre valo, normal telefonszam) milyen szinten prepaid internet csomagot lehet rendelni? a djuice oldalan annyit irnak, hogy van egy havi 100mb-s csomag, amit atlepve 'csak' 32 ft/mb, de hogy ez mennyibe kerul havonta, az nincs ott (elvileg az aszf-ben kene lennie, az meg ugy fos ahogy van)

(#142) Benmartin


Benmartin
senior tag

Üdv mindenkinek!

Most voltam a Pannonnál, hogy előfizessek 1 hónapra erre az Internet Flexi csomagra, amit most annyira reklámoznak, hogy rögtön ráakadtam. Bementem a Pannonhoz előadtam, hogy nekem csak 1 hónapra van rá szükségem, és nem akarok hűségnyilatkozatot, erre a csaj, mintha megnyomtam volna rajta egy gombot elkezdett nekem karattyolni valami hűségnyilatkozatos lehetőségről, meg feltöltőkártyás hülyeségről. Erre újból elismételtem, hogy mire van szükségem és nem vagyok hajlandó hűségnyilatkozatot aláírni! Erre közölte velem, hogy olyan lehetőség, amit én kívánok márpedig nem létezik. Erre megpróbáltam még a reklám szövegéből is idézni, de semmi. A végére addig erőszakoskodtam, mire megnézte az interneten és rájött, hogy tényleg van ilyen, de még a szemének sem akart hinni elsőre, mire odahívta Janit (nem tudom, hogy hívták) és együtt törték rajta a diójukat. Teljes bizonytalanságban teltek a következő percek, de megnyugtatott, hogy megtudja csinálni (ekkor már nem voltam ebben biztos). Kért tőlem egy személyit, meg egy lakcímkártyát és valamilyen más fényképes igazolványt, mire mondtam, hogy van diákom. Válasz: az nem jó, útlevél vagy jogosítvány kell. Nincs útlevelem és nem vezetek autót. Válasz: jó lesz valamilyen közüzemi számla, ami a nevemre van befizetve. A közüzemi számlák nem az én nevemen vannak. Nem is ezzel kapcsolatban akarom kifejteni rossz véleményemet, mert elhiszem, hogy ez az ügymenet (bár nem vagyok benne biztos), de az egésztől elment a kedvem, hogy ezzel a nőszeméllyel kössem meg a szerződést, még az is lehet, hogy a végére valami teljesen mást kaptam volna. Felálltam és elköszöntem.

Egy hónapra kellene csak a mobilnet a laptopomhoz, mert kórházban leszek. Tud valaki ezen kívül más lehetőséget egyébként?

Ben

(#143) luciferk válasza Benmartin (#142) üzenetére


luciferk
senior tag

Ha jól értem a személyin és lakcímkártyán kívül kért még az ügyf android más fényképes igazolványt is? :U mert szerintem a személyi és a lakcímkártya bőven elég.

(#144) Benmartin válasza luciferk (#143) üzenetére


Benmartin
senior tag

Jól érted. :)

(#145) PazsitZ válasza Benmartin (#142) üzenetére


PazsitZ
addikt

Pár hónapja vettem én is Pannon mobil netet és igaz, 2 fényképes igazolvány szükséges :K .
Nekem volt jogsim meg szeméylim így nem volt gond ezzel.

- http://pazsitz.hu -

(#146) temp123456


temp123456
tag

notebookhoz mobilinternetet szeretnék venni.
az alábbi szempontok fontosak szamomra:

-bárhonnan használható (távolsági buszozás közben)
-fix ár ( nincs forgalomdij vagy tulforgalmazasi dij) (korlátozzanak, nembaj)
-nincs más szolgáltatáshoz kötve (ergo nem vagyok aranykártyás)(vagyis igen de dominora nem ervenyesek a relaxnetek)

a többi jollemzo nem fontos (maximalis sávszél, csomagban foglalt adatmennyiseg, etc etc)

és természetesen olcsó legyen :)

bújom a netet, ha valakinek van ötlete, szivesen veszem.
köszönöm :R

(#147) doc válasza temp123456 (#146) üzenetére


doc
nagyúr

nekem djuice feltoltos netem van, az pont ugy mkodik ahogy leirtad
2000 ft az 500 MB-s csomag, amire 45 napod van, vonaton forumozni meg olvasgatni boven eleg, de vannak nagyobb csomagok is
mondjuk azt nem tudom, hogy igy a pannon atalakulasa utan letezik-e meg ez a konstrukcio, de gondolom igen

(#148) temp123456 válasza doc (#147) üzenetére


temp123456
tag

köszi, pontosítok

idő és megabyte korlát nélkül.
rühellem amikor azt kell nézni állandóan hogy mennyi MB vagy idő van hátra még . sebesség nem számít , de ilyenben ne legyen korlátolt :)

rengeteg cuccot futtatok laptopon amit napra készen updatelek , stb. az, hogy most 1-2 óra mire befrissíti magát, és nem 5 sec, nem számít, de az az 500mb gyorsan elfogyna úgy is, hogy nem is csinálok semmi érdelmegeset :Y

ugy látom van djuice :)
Fórumok » Szolgáltatók » djuice (kiemelt téma)
és ez a csomag is van még oldalukon 1990 Ft-ért :D

(#149) doc válasza temp123456 (#148) üzenetére


doc
nagyúr

akkor alighanem a havidijas megoldas marad

(#150) temp123456 válasza doc (#149) üzenetére


temp123456
tag

persze, jó a havidíjas net is, sőőt. csak fix legyen a havidíj :)
de legtöbb helyen havidíjas nethez havidíjas telo kell, ami nincs.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.